!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αντιμετωπιση Κορονοιου. Τι επιλεγετε?
- Northern Spirit
Re: Αντιμετωπιση Κορονοιου. Τι επιλεγετε?
εχω πει τι επιλεγω:υπορχεωτικη καραντινα για 2-3 μηνες στα γεροντια και ευαλωτες κατηγοριες (καρκινοπαθεις, καρδιοπαθεις κλπ) και επιστροφη στην κανονικοτητα με εθελοντικους περιορισμους στους υπολοιπους. Καφετερειες μπαρ κλπ μπορουνε να παραμεινουνε κλειστα για κανεναν διμηυνο για να αποφευγονται ομαδικες συναθροισεις.
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Northern Spirit έγραψε: 23 Μαρ 2020, 11:19 εχω πει τι επιλεγω:υπορχεωτικη καραντινα για 2-3 μηνες στα γεροντια και ευαλωτες κατηγοριες (καρκινοπαθεις, καρδιοπαθεις κλπ) και επιστροφη στην κανονικοτητα με εθελοντικους περιορισμους στους υπολοιπους. Καφετερειες μπαρ κλπ μπορουνε να παραμεινουνε κλειστα για κανεναν διμηυνο για να αποφευγονται ομαδικες συναθροισεις.
Σε αυτο συμφωνουμε. Καραντινα και σε οσους νεους μενουν με ηλικιωμενους γονεις.
Ολοι οι υπολοιποι να ειναι εκει εξω και να δουλευουν διπλοβαρδιες μπας και σωθει η οικονομια.
.
Εγώ πάντως πιστεύω πως αν φύγει ο γκαντεμόσπορος από πρωθυπουργός όλα θα γίνουν καλά.
Βλήμα έγραψε: 23 Μαρ 2020, 13:32 Εγώ πάντως πιστεύω πως αν φύγει ο γκαντεμόσπορος από πρωθυπουργός όλα θα γίνουν καλά.
για καλό και για κακό όμως, μη γλύφεις πόμολα
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Όταν ξεκίνησε η κρίση ήμουν στην πρώτη επιλογή αλλά πλέον προτιμώ την τριτη
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
αυτό είναι αποτέλεσμα άλλου ιου καιδεν θεραπεύεταιnemo έγραψε: 23 Μαρ 2020, 10:57Κι όμως χιλιάδες πιστεύουν αυτό ακριβώςΓΑΛΗ έγραψε: 23 Μαρ 2020, 10:25Πορεία.Στρακαστρουκας έγραψε: 23 Μαρ 2020, 02:17 Τι πιστευεται οτι πρεπει να κανει η κυβερνηση? Ναι μεν εχουμε αυστηρα μετρα τα οποια θα εμποδισουν καπως την διαδοση του ιου, αλλα το αποτελεσμα θα ειναι να επιστρεψουμε παλι σε συνθηκες ανεργιας 30%, με αδυναμια δανεισμου και παρακαλια στους Γερμανους. Οταν θα μας πουν οι Γερμανοι "παρτε τα @@ μας" παλι, τι θα κανουμε?![]()
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
έφυγε στις 7 ιουλίου.Βλήμα έγραψε: 23 Μαρ 2020, 13:32 Εγώ πάντως πιστεύω πως αν φύγει ο γκαντεμόσπορος από πρωθυπουργός όλα θα γίνουν καλά.
Στον παπάρα που του πνίγηκαν 30 στο ίσωμα και του κάηκαν 100 ενώ έκανε διακοπές σε κότερο δεν αναφέρεσαι?
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Αυτός ήταν μόνο άχρηστος, ο τωρινός είναι και γκαντέμης. Κληρονομικό θα είναι. Με Μητσοτάκη jr στην κυβέρνηση προβλέπεται πολύνεκρος σεισμός στο πολύ έναν χρόνο.
- EKPLIKTIKOS
Καραντινα για ενα διάστημα και βλέπουμε. Η προστασία του αγαθού της ζωής προέχει. Το θεμα ειναι οτι, για να είμαστε ειλικρινείς, ολοι θα κολλήσουμε σε βάθος διετίας. Το θεμα ειναι πώς θα είναι ο ιος, και αν θα υπάρχει εμβόλιο.
ωραία ατάκα, την επόμενη φορά που θα μου την πέσει γκέι σε μπαρ (αμήν και πότε
*για το μπαρ εννοώ, όχι το πέσιμο
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
- Λόρδος Ταντρίδης
- Phorum.gr user: Λόρδος Ταντρίδης
Εχμ , σε μπαρ καφέ και εστιατόρια δουλεύουν εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενοι και προφανώς και οι ιδιοκτήτες . Θα τους ταίζεις για κάνα χρόνο ;Northern Spirit έγραψε: 23 Μαρ 2020, 11:19 εχω πει τι επιλεγω:υπορχεωτικη καραντινα για 2-3 μηνες στα γεροντια και ευαλωτες κατηγοριες (καρκινοπαθεις, καρδιοπαθεις κλπ) και επιστροφη στην κανονικοτητα με εθελοντικους περιορισμους στους υπολοιπους. Καφετερειες μπαρ κλπ μπορουνε να παραμεινουνε κλειστα για κανεναν διμηυνο για να αποφευγονται ομαδικες συναθροισεις.
Την μέρα που θα ανοίξουν τα σχολεία , πρέπει να ανοίξουν και αυτά . Το αργότερο αρχές Μαίου .
θα σου απαντήσει ότι δε φαίνεσαι για λεσβία
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
- EKPLIKTIKOS
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 154 Προβολές
-