Ναι, ε; Κι εγώ για Ιρανό τον είχα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μουντιάλ Ρωσίας 2018
Re: Μουντιάλ Ρωσίας 2018
Η τρυπα του οζοντος υπαρχει στη γερμανικη αμυνα
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
ντραξλερ ανυπαρκτος, μιλερ αλλου παταω αλλου βρισκομαι, βερνερ τον εχουν καταπιει οι δυο ντουλαπες που εχουν πισω οι μεξικανοι, οζιλ ακεφος
δυσκολα τα πραγματα
ντραξλερ εξω, οζιλ αριστερα και μεσα ροις και βλεπουμε
δυσκολα τα πραγματα
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Ευτυχως δεν τα εριξα ολα στο οβερ 1,5 και ηρθε η επιστροφη απο το οβερ 1. Για τρια γκολ ηταν ομως το πρωτο ημιχ
Παίζεται τώρα η ανατροπή? Αυτή είναι η ερώτηση.
-
Nero
ΗΤρύπα το όζοντος έχει διορθωθεί κάπως τελευταία. Για να φτιάξει αυτό θες μπάλωμα από τον ράφτη του Σταμάτη του Κραουνάκη
Οι μονοι γερμανοι που στεκονται στο υψος των περιστασεων ειναι ο τονι και ο κιμιχ. Κανεις αλλοςalekhine έγραψε: 17 Ιουν 2018, 18:49 ντραξλερ ανυπαρκτος, μιλερ αλλου παταω αλλου βρισκομαι, βερνερ τον εχουν καταπιει οι δυο ντουλαπες που εχουν πισω οι μεξικανοι, οζιλ ακεφος
δυσκολα τα πραγματα
Πολυ τρεξιμο οι Μεξικανοι.Τους εχουν μαγκωσει στον αξονα και δεν μπορουν να περασουν την κλασσικη πασα οι Γερμανοι αναμεσα στις γραμμες.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Σε κανενα συμπαν δεν γινεται ολικη ανατροπη με βαση την εικονα του πρωτου ημιχρονου. Εκτος και αν στερεψουν εντελως απο τρεξιματα οι μεξικανοι. Καλη επιλογη τωρα θα ηταν το ομαδικο οβερ 1,5 του μεξικου
εγω λέω χ που δίνει και περισσότερο
δεν είναι καμιά ομαδουλα το μεχικο να ταμπουρωθεί
Ενα γκολ το εχει η μπαμπογρια ο Μιλερ στα χασομερια μετα απο 10 κοντρες.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Πιστευεται οτι αυτην την Γερμανια δεν μπορει η Σουηδια να την νικησει?
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Τρέχω ΟΠΑΠ για Χ. Γαμώ το κάτω των 21 που δεν μπορώ να παίξω από νετ.
Δεν υπαρχει ομαδα Σουηδια.Ειδικα μετα την τεραστια απωλεια του Γιοχανσον.zteo έγραψε: 17 Ιουν 2018, 18:55 Πιστευεται οτι αυτην την Γερμανια δεν μπορει η Σουηδια να την νικησει?
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
ρίξτε ανατροπή. Πρωτο γκολ των γερμανών πριν το 60'. 2ο μετά το 80'.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 324 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Κόκκορας
-
- 24 Απαντήσεις