Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
These are simulations of NSP9 from SARS-CoV-1 and SARS-CoV-2, which may participate in viral replication by acting as a ssRNA-binding protein. Its funciton is poorly understood in both viruses.
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Orion22 έγραψε: 31 Μαρ 2020, 17:57
στις πόσες μέρες περίπου;
τώρα είμαι στα 450k
Τι εννοείς στις πόσες μέρες;
Η ομάς είναι έτοιμη, ολοκλήρωσα ένα τασκ σε 33 λεπτά μόνο με την cpu , όχι για τον κοβ για καρκίνο νομίζω, δεν έβγαλα άκρη ακόμη πως επιλέγω τα πρότζεκτ για τον κοβ γιατί κάνει απανωτά ρηφρές το web control (η σελίδα).
Πρόσθεσα και την 5700χτ και ήδη ολοκληρώνει άλλο τασκ.
τώρα είμαι στα 450k
Η ομάς είναι έτοιμη, ολοκλήρωσα ένα τασκ σε 33 λεπτά μόνο με την cpu , όχι για τον κοβ για καρκίνο νομίζω, δεν έβγαλα άκρη ακόμη πως επιλέγω τα πρότζεκτ για τον κοβ γιατί κάνει απανωτά ρηφρές το web control (η σελίδα).
Αυτόματα σε βάζουν δεν επιλέγεις εσύ.
Θα μπεις και για τον ιο.
τώρα είμαι στα 450k
Θα μπεις και για τον ιο.
Οκ, θενκς ταλ, Orion22 τώρα κατάλαβα τι εννοείς, πόντους έχω λίγους πριν μιά ώρα έκανα λογαριασμό, η ομάδα όπως σου είπα είναι έτοιμη, σου δίνω και το psw άμα θέλεις αλλά δεν θα σου αρέσει...
Θα μπεις και για τον ιο.
Οκ, θενκς ταλ, Orion22 τώρα κατάλαβα τι εννοείς, πόντους έχω λίγους πριν μιά ώρα έκανα λογαριασμό, η ομάδα όπως σου είπα είναι έτοιμη, σου δίνω και το psw άμα θέλεις αλλά δεν θα σου αρέσει...
enterprise-psi έγραψε: 31 Μαρ 2020, 18:44
Έχει προτεραιότητα ο covid , δεν χρειάζεται να διαλέξεις.
Οκ τσεκ, μας έφτιαξα ομάδα phorum.com.gr αλλά επειδή δεν ζήτησα άδεια από κανέναν πείτε μου αν είναι είτε να την σουτάρω είτε να βάλω επίσημα και το url του πχώρουμ, το password της ομάδας σας το δίνω με το που μου το ζητήσετε (αν θέλετε) και αλλάζουμε και το email (έβαλα το προσωπικό μου).