!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Απαγόρευση της κυκλοφορίας
- phorumitis
Re: Απαγόρευση της κυκλοφορίας
Εν τω μεταξύ το ζαβό το Κουλι λέει ότι θα επιτρέπεται η ατομική άσκηση ή η άσκηση ανά δυο άτομα, τι σόι απαγόρευση είναι αυτοί ρε;;
Και μετά κοροιδεύατε όσους στόκαραν κωλόχαρτο
Άμα ξεμείνω από σερβιέτες, Κούλη, αρχίστε να σκουπίζεστε!!!
Άμα ξεμείνω από σερβιέτες, Κούλη, αρχίστε να σκουπίζεστε!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Σουβλίτσα την 22 Μαρ 2020, 18:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Δε μιλάμε στον αέρα, μιλάμε με δεδομένα.vatraxos έγραψε: 22 Μαρ 2020, 18:49Τατουάζ το έχετε κάνει στον κώλο σας αυτό το 62%; Έλεος.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 22 Μαρ 2020, 18:48 Με το που έγινε το διάγγελμα βγήκαν όλοι όξω. Μιλάμε για χαμηλοτάτης υποστάθμης ζώα του 62%
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Φούρνους και παραλαβή καφέ επιτρέπει ο Άντι ;

"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
ΕπιβεβαιώνωΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 22 Μαρ 2020, 18:48 Με το που έγινε το διάγγελμα βγήκαν όλοι όξω. Μιλάμε για χαμηλοτάτης υποστάθμης ζώα του 62%
Ο άλλος εδώ ρίχνει πυροτεχνήματα (!!!) , κάτι παππούδες κόβουν τσαρκες, αμάξια κυκλοφορούν. Τι φάση
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Μέχρι κι εγώ που έχω σχεδόννα βγω πριν την καραντίνα, από βαρεμάρα, βλέπω το πάρκο απέναντι και το ζαχαρώνωAwesomatic έγραψε: 22 Μαρ 2020, 18:51ΕπιβεβαιώνωΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 22 Μαρ 2020, 18:48 Με το που έγινε το διάγγελμα βγήκαν όλοι όξω. Μιλάμε για χαμηλοτάτης υποστάθμης ζώα του 62%![]()
![]()
Ο άλλος εδώ ρίχνει πυροτεχνήματα (!!!) , κάτι παππούδες κόβουν τσαρκες, αμάξια κυκλοφορούν. Τι φάση![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Σουβλίτσα την 22 Μαρ 2020, 18:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Γιατί τώρα που θα ξέρουν που πάω; εγώ μπορεί να τους πω πάω στο κρεοπωλείο και να πάω αλλού στο πάρτι που κάνουν σε ένα σπίτι. Λέμε τώρα.
Α δεν γίνεται. Έχω προετοιμάσει ψυχολογικά για ασεξουαλικη ζωή.
Ρωτάω βρε παιδάκι μου. Εγώ δεν έχω τίποτα από τα δύο. Λέω γιατί να ενοχλεί.foscilis έγραψε: 22 Μαρ 2020, 18:45Σταματήστε να προσπαθείτε να σκεφτείτε παραθυράκια. Ειναι άσκοπη μετακίνηση. Ετσι σκέφτονται όλοι και φτάνουμε να μη μπορείς να κλάσεις από τον κόσμο.Naida έγραψε: 22 Μαρ 2020, 18:42Αμα κυκλοφορείς με τη μηχανή ή το αυτοκίνητο και δεν σταματάς πουθενά ποιον ενοχλεί;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Dwarven Blacksmith
Μιλλένιαλ έγραψε: 22 Μαρ 2020, 18:49 Ρε μάγκες, τι νόημα έχει να πέφτει spam με ερωτήσεις και υποθέσεις όταν σε 15 λεπτά θα βγουν να ανακοινώσουν επίσημα λεπτομέρειες; Βάλτε ένα ραδιόφωνο να παίζει μέσα στο σκοτεινό από τα κλειστά παντζούρια σπίτι, τρώγοντας ένα παξιμάδι και μια μπάρα σοκολάτα. Καλωσορίσατε στον μετά-αποκαλυπτικό κόσμο.

Λογικά ναι.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Για τσιγάρα και μπίρες, βγαίνεις; Εγώ δεν λέω άσκοπα, λέω για τις εξαρτήσεις μας.
Ordem e Progresso.
Σοβαρά τώρα ρε τύπισσα; Θα πρέπει να ξέρει ο μπάτσος ότι εσύ απλά κυκλοφορείς και παίρνεις αέρα; Ή μήπως ότι δεν θα τρακάρεις σίγουρα και θα κοστίσεις μετακινήσεις και άλλων ατόμων, νοσηλεία και φάρμακα;Naida έγραψε: 22 Μαρ 2020, 18:42Αμα κυκλοφορείς με τη μηχανή ή το αυτοκίνητο και δεν σταματάς πουθενά ποιον ενοχλεί;
Είναι τόσο δύσκολο ρε γαμώτο; Σας θίξανε την αξιοπρέπεια ή το φρόνημα; Για αλλά θέματα κάνετε τουμπεκί ψιλοκομμένο, εδώ θέλετε να κάνετε τον επαναστάτη;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Εγώ βλέπω ότι έχει μαζευτεί παρέα στην πίσω μονοκατοικία και φτιάχνουν κάρβουνα για να ψήσουν.Awesomatic έγραψε: 22 Μαρ 2020, 18:51ΕπιβεβαιώνωΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 22 Μαρ 2020, 18:48 Με το που έγινε το διάγγελμα βγήκαν όλοι όξω. Μιλάμε για χαμηλοτάτης υποστάθμης ζώα του 62%![]()
![]()
Ο άλλος εδώ ρίχνει πυροτεχνήματα (!!!) , κάτι παππούδες κόβουν τσαρκες, αμάξια κυκλοφορούν. Τι φάση![]()
Θα στήσουν μπλόκα τωρα έξω από φούρνους και σούπερ μάρκετ για να κόβουν πρόστιμα.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Take away θα τα πάρουν τα παιδιά ρε κακοπροαίρετεNamrail έγραψε: 22 Μαρ 2020, 18:54Εγώ βλέπω ότι έχει μαζευτεί παρέα στην πίσω μονοκατοικία και φτιάχνουν κάρβουνα για να ψήσουν.Awesomatic έγραψε: 22 Μαρ 2020, 18:51ΕπιβεβαιώνωΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 22 Μαρ 2020, 18:48 Με το που έγινε το διάγγελμα βγήκαν όλοι όξω. Μιλάμε για χαμηλοτάτης υποστάθμης ζώα του 62%![]()
![]()
![]()
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
- The Age of Aquarius
- Phorum.gr user: The Age of Aquarius
Μόλις αρχίσει το γλέντι με την μετα-ιική οικονομία "πολέμου", θα πέσει πολύ κλάμα με την προσωπική ευθύνη
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 42 Απαντήσεις
- 1270 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 298 Απαντήσεις