!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κάνετε παιδία.

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Veni Vidi Vici

Re: Κάνετε παιδία.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Veni Vidi Vici »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Μαρ 2020, 18:01
Veni Vidi Vici έγραψε: 22 Μαρ 2020, 17:57
Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Μαρ 2020, 17:20 Κατεβάστε τα νοίκια στο επίπεδο που δίνατε εσείς όταν κάνατε παιδιά.
Πιο φτηνά είναι τώρα!
Πηγή;
Η εμπειρία μου.
Αlea jacta est
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Re: Κάνετε παιδία.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Niki έγραψε: 22 Μαρ 2020, 17:39
AlienWay έγραψε: 22 Μαρ 2020, 17:34
Niki έγραψε: 22 Μαρ 2020, 17:30 Τα παιδιά τα κάνουμε εμείς εσείς μόνο συμβουλές μπορείτε να δίνετε.
Στον κόσμο που φτιάξατε δεν σας αξίζουν τα παιδιά.
Είστε φεμινίστρια; :003:

Όχι μια απλή λογική γυναίκα είμαι.
Οι φεμινίστριες λένε "the future is female". Εγώ λέω "ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα". Οταν με το καλό τελειώσει όλο αυτό και δομήσουμε τον πλανήτη από το μηδέν, ας αναλάβουν οι γυναίκες σε Α ρόλο, για να δούμε πόσα απίδια παίρνει ο σάκος.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”