!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Απαγόρευση της κυκλοφορίας
Re: Απαγόρευση της κυκλοφορίας
Δεν κατάλαβα. Το έγγραφο σε ποιες περιπτώσεις χρειάζεται ; Ακόμα και για σουπερμάρκετ/φαρμακείο/γιατρό ή για όλα τα υπόλοιπα ;
Για όλα.
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Νταξ ρε συ, είναι προφανές ότι άμα δεν πιάσει την πουτσισαμε. Να κάνει κάτι άλλο δεν γίνεται. Απλά θα μετράμε νεκρουςAwesomatic έγραψε: 22 Μαρ 2020, 18:13 Όπως ξεκίνησε δεν μου άρεσε. Ότι ο περιορισμός "Είναι, ίσως, το τελευταίο βήμα μιας οργανωμένης Δημοκρατικής Πολιτείας". Σαν να υπονοεί ότι αν δεν πιάσει.........
Προφανώς εννοεί απλά ότι δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο αλλά ήταν πολύ κακογραμμένο διάγγελμα που θα δώσει αφορμές.
Α, δεν ξέρω αν το είπε κανείς εδώ, θα χρειάζεται ταυτότητα για να βγεις.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Κατ' ουσίαν "στρατιωτικός" νόμος, προβλέπεται και συνταγματικά.Awesomatic έγραψε: 22 Μαρ 2020, 18:13 Όπως ξεκίνησε δεν μου άρεσε. Ότι ο περιορισμός "Είναι, ίσως, το τελευταίο βήμα μιας οργανωμένης Δημοκρατικής Πολιτείας". Σαν να υπονοεί ότι αν δεν πιάσει.........
Προφανώς εννοεί απλά ότι δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο αλλά ήταν πολύ κακογραμμένο διάγγελμα που θα δώσει αφορμές.
Α, δεν ξέρω αν το είπε κανείς εδώ, θα χρειάζεται ταυτότητα για να βγεις.
Δεν διαφωνώ,εξαρχής τον υποστήριζα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Στύγιος την 22 Μαρ 2020, 18:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Veni Vidi Vici
Έγγραφο να πάω σουπερμάρκετ μερικά τετράγωνα ποιο κάτω ; Για κάθε φορά που θα πηγαίνω ; Και που θα το βρω ; Θα το τυπώνω και θα το συμπληρώνω ; Πραγματικά δεν καταλαβαίνω.
Άγγελοι επί τοις γης
Εγώ θα γίνω με τη πεθερά που μου έλαχε
Δε ξέρετε τι τράβηξα και τραβαω
Κι από το σόι αυτο γενικά... άστα
Όλοι το λένε φαίνεται
Α, μάλιστα, ΟΚ, κάτι σαν υπεύθυνη δήλωση δηλαδή.
Σκεφτείτε να είχαμε το μπουχεσα τον Τσίπρα , σιγά μην είχε προνοήσει για την άθληση μας
Με fit Κυριάκο όμως, γίναμε
Με fit Κυριάκο όμως, γίναμε
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Είχε μια επιτηδευμένη δραματικότητα ο λόγος του αλλά δεν υπονόησε τίποτα. Το είπε ξεκάθαρα "να μη φτάσουμε στο σημείο να διαλέγουμε ποιος θα ζήσει και ποιος θα πεθάνει".Awesomatic έγραψε: 22 Μαρ 2020, 18:13 Όπως ξεκίνησε δεν μου άρεσε. Ότι ο περιορισμός "Είναι, ίσως, το τελευταίο βήμα μιας οργανωμένης Δημοκρατικής Πολιτείας". Σαν να υπονοεί ότι αν δεν πιάσει.........
Θα αυξηθούν κατακόρυφα οι περιπολίες στην Αθήνα αφού αστυνομικοί θα ριχτούν στους δρόμους με επίκεντρο όλο το παραλιακό μέτωπο, από την Πειραική μέχρι το Σούνιο ενώ στις κόκκινες ζώνες συμπεριλαμβάνονται πάρκα, άλση περιφερειακοί αλλά και κεντρικοί δρόμοι της Αθήνας
Ένα γιγαντιαίο σχέδιο που θα στηρίζεται σε δύο βασικούς άξονες εκπόνησε η ΕΛ.ΑΣ και αναμένεται να εφαρμοστεί για τις επόμενες 15 ημέρες.
Πρώτος άξονας το «σφραγισμα» των δύο οδικών οξόνων Αθηνών – Θεσσαλονίκης και Αθηνών – Πατρών οπου θα εφαρμοστεί κάτι ανάλογο με αυτό που ισχύει στα λιμάνια.
Δηλαδή οι μόνιμοι κάτοικοι επαρχίας με την επίδειξη της φορολογικής δήλωσης από το TAXIS θα μπορούν να ταξιδέψουν στην επαρχία όχι όμως οι κάτοικοι Αθηνών που στα διόδια Ελευσίνας και Αφιδνών
Θα μπλοκάρονται μετά από έλεγχο και θα επιστρέφουν αφού πρώτα τους επιβληθει πρόστιμο, που θα ξεπερνά κατά 15 ευρώ το αντίστοιχο της Γαλλίας (135 ευρώ), στα 150 ευρώ.
Παράλληλα θα αυξηθούν κατακόρυφα οι περιπολίες στην Αθήνα αφού αστυνομικοί βγήκαν από τα γραφεία και θα ριχτούν στους δρόμους με επίκεντρο όλο το παραλιακό μέτωπο, από την Πειραική μέχρι το Σούνιο ενώ στις κόκκινες ζώνες συμπεριλαμβάνονται πάρκα, άλση περιφερειακοί αλλά και κεντρικοί δρόμοι της Αθήνας.
Όποιος πολίτης συλλαμβάνεται να κυκλοφορεί άσκοπα και χωρις την απαραίτητη άδεια, θα υποχρεώνεται να επιστρέφει στο σπίτι του αφού πρώτα επιβάλλεται πρόστιμό.
Αξίζει να σημειωθει ότι το πρόστιμό θα πηγαίνει κατευθείαν στην εφορία, δεν θα μπορεί να διαγραφεί ενώ ανάλογα μέτρα θα εφαρμοστούν σε όλη τη χώρα.
Ένα γιγαντιαίο σχέδιο που θα στηρίζεται σε δύο βασικούς άξονες εκπόνησε η ΕΛ.ΑΣ και αναμένεται να εφαρμοστεί για τις επόμενες 15 ημέρες.
Πρώτος άξονας το «σφραγισμα» των δύο οδικών οξόνων Αθηνών – Θεσσαλονίκης και Αθηνών – Πατρών οπου θα εφαρμοστεί κάτι ανάλογο με αυτό που ισχύει στα λιμάνια.
Δηλαδή οι μόνιμοι κάτοικοι επαρχίας με την επίδειξη της φορολογικής δήλωσης από το TAXIS θα μπορούν να ταξιδέψουν στην επαρχία όχι όμως οι κάτοικοι Αθηνών που στα διόδια Ελευσίνας και Αφιδνών
Θα μπλοκάρονται μετά από έλεγχο και θα επιστρέφουν αφού πρώτα τους επιβληθει πρόστιμο, που θα ξεπερνά κατά 15 ευρώ το αντίστοιχο της Γαλλίας (135 ευρώ), στα 150 ευρώ.
Παράλληλα θα αυξηθούν κατακόρυφα οι περιπολίες στην Αθήνα αφού αστυνομικοί βγήκαν από τα γραφεία και θα ριχτούν στους δρόμους με επίκεντρο όλο το παραλιακό μέτωπο, από την Πειραική μέχρι το Σούνιο ενώ στις κόκκινες ζώνες συμπεριλαμβάνονται πάρκα, άλση περιφερειακοί αλλά και κεντρικοί δρόμοι της Αθήνας.
Όποιος πολίτης συλλαμβάνεται να κυκλοφορεί άσκοπα και χωρις την απαραίτητη άδεια, θα υποχρεώνεται να επιστρέφει στο σπίτι του αφού πρώτα επιβάλλεται πρόστιμό.
Αξίζει να σημειωθει ότι το πρόστιμό θα πηγαίνει κατευθείαν στην εφορία, δεν θα μπορεί να διαγραφεί ενώ ανάλογα μέτρα θα εφαρμοστούν σε όλη τη χώρα.
- ΜπλεΜπουμπυς
Απαγορεύονται οι άσκοπες μετακινήσεις. Μόνο δουλειά και εκκλησία πηγαίνετε ελεύθερα παιδιά.
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Να πετάξω σκουπίδια - τον σκύλο βόλτα - φούρνο για ψωμί, χρειάζεται έγγραφο;
Δεν νομίζω.
Πως θα ξεχωρίζει την άσκοπη μετακίνηση από την άσκηση;Έτσι, από αύριο το πρωί, στο δρόμο θα μπορούν να βρίσκονται μόνον όσοι κινούνται προς και από την εργασία τους. Αν κατευθύνονται για να προμηθευτούν τρόφιμα και φάρμακα. Αν επισκέπτονται γιατρό ή πρόσωπο το οποίο χρειάζεται φροντίδα. Και, όσοι ασκούνται ατομικά ή ανά δύο ή συνοδεύουν το κατοικίδιό τους. Τέλος, επιτρέπεται η εφάπαξ μετάβαση στον τόπο της μόνιμης κατοικίας τους, όσων βρίσκονται σε αστικά κέντρα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vagabondo την 22 Μαρ 2020, 18:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Έχει έναν αριθμό που θα καλεις θα στέλνεις μύνημα δλbreak έγραψε: 22 Μαρ 2020, 18:16 Έγγραφο να πάω σουπερμάρκετ μερικά τετράγωνα ποιο κάτω ; Για κάθε φορά που θα πηγαίνω ; Και που θα το βρω ; Θα το τυπώνω και θα το συμπληρώνω ; Πραγματικά δεν καταλαβαίνω.
https://www.protothema.gr/greece/articl ... forma-sms/
Υπάρχει και η επιλογή του μηνύματος. Θα τα εξηγήσουν όλα στις 19.break έγραψε: 22 Μαρ 2020, 18:16 Έγγραφο να πάω σουπερμάρκετ μερικά τετράγωνα ποιο κάτω ; Για κάθε φορά που θα πηγαίνω ; Και που θα το βρω ; Θα το τυπώνω και θα το συμπληρώνω ; Πραγματικά δεν καταλαβαίνω.
Εμένα το σούπερ είναι στα 30 μέτρα. Και θέλουν να στέλνω μήνυμα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 42 Απαντήσεις
- 1270 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 298 Απαντήσεις