!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Απαγόρευση της κυκλοφορίας
Re: Απαγόρευση της κυκλοφορίας
Πολυ χαμηλο το προστιμο των 150 ευρω.
Απο 1000 και πανω θα επρεπε να ειναι.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Αληθινό ;
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- Veni Vidi Vici
https://www.facebook.com/kyriakosmitsot ... live_videoΣουβλίτσα έγραψε: 22 Μαρ 2020, 18:07 Δώστε κανα λινκ, δεν έχω τηλεόραση στο σαλόνι, μην χάνω τέτοιες ιστορικές δηλώσεις
Αlea jacta est
φτου ρε πστ, ΠΑΝΤΑ αργοπορημένη σε αυτήν την ζωή, πάνταAwesomatic έγραψε: 22 Μαρ 2020, 18:08Τελείωσε τώραΣουβλίτσα έγραψε: 22 Μαρ 2020, 18:07 Δώστε κανα λινκ, δεν έχω τηλεόραση στο σαλόνι, μην χάνω τέτοιες ιστορικές δηλώσεις
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Σωστό το μέτρο αλλά καθυστέρησε.
Σουβλίτσα έγραψε: 22 Μαρ 2020, 18:07 Δώστε κανα λινκ, δεν έχω τηλεόραση στο σαλόνι, μην χάνω τέτοιες ιστορικές δηλώσεις
Προτιμώ να πάρω λιγότερα μακαρόνια και να εφοδιαστω με νετCavaliere έγραψε: 22 Μαρ 2020, 18:09 Στη Γερμανία είπαν τώρα, όχι πάνω από 2 άτομα μαζί. Είναι θέμα χρόνου να μας μαντρώσουνε. Ελάτε να φιληθούμε, το υπόλοιπον μας είναι φυλακή. Έπεσε η Πόλη, θα έχουμε 400 χρόνια σκλαβιά.
Εγώ λέω να πληρώσουμε τους λογαριασμούς νετ πρώτους
Μη τυχόν
- Veni Vidi Vici
Σου έστειλαΣουβλίτσα έγραψε: 22 Μαρ 2020, 18:11φτου ρε πστ, ΠΑΝΤΑ αργοπορημένη σε αυτήν την ζωή, πάνταAwesomatic έγραψε: 22 Μαρ 2020, 18:08Τελείωσε τώραΣουβλίτσα έγραψε: 22 Μαρ 2020, 18:07 Δώστε κανα λινκ, δεν έχω τηλεόραση στο σαλόνι, μην χάνω τέτοιες ιστορικές δηλώσεις
https://www.facebook.com/kyriakosmitsot ... live_video
Αlea jacta est
Ούτως ή άλλως γιά την νέα τάξη δουλοπαροίκων που μας υποβίβασε είναι τεράστιο το ποσόunder έγραψε: 22 Μαρ 2020, 18:10 Πολυ χαμηλο το προστιμο των 150 ευρω.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Στο θέμα της ύπαρξης μέτρων έχεις 100% δίκιο. Επί της ουσίας δεν έκαναν τίποτα. Καμιά πρόληψη, έφεραν το πρόβλημα μέσα στην χώρα.aljawn έγραψε: 22 Μαρ 2020, 17:56Καμία αρχή της αναλογικότητας δεν εφάρμοσαν, στις 31.01 μιλούσαν για μια γριπούλα (Τσίοδρα συμπεριλαμβανομένου) και ξαφνικά έκαναν το 0-100 στα μέτρα μέσα σε 10 μέρες (12 Μαρτίου ελήφθησαν τα πρώτα). Ξεκάθαρα γιατί πιάστηκαν με κατεβασμένα τα σώβρακα.Namrail έγραψε: 22 Μαρ 2020, 17:36 Το έχουν πει ξανά και ξανά ότι οι επόμενες δεκαπεντε μέρες θα κρίνουν την εξέλιξη του ιού στη χώρα. Ή θα περιοριστει τώρα η διασπορά ή θα ξεφύγει μαζί με τα νούμερα των κρουσμάτων και ότι αυτό συνεπάγεται.
Νομίζω ότι πράγματι φοβούνται την αλματώδη αύξηση των κρουσμάτων γι'αυτό και κατέληξαν σε αυτή την απαγόρευση.
Την αρχή της αναλογικότητας την εφάρμοσαν σε κάποιο βαθμό (αφού πριν την απαγόρευση κυκλοφορίας είχε παρθεί μια σειρά πιο ήπιων μέτρων) αλλά όχι τόσο ομαλά όπως ίσως θα περίμεναν κάποιοι.
Αν το πρόβλημα είναι τα κρεββάτια ΜΕΘ και η χωρητικότητα των νοσοκομείων, θα μπορούσε να φτιάξει πρόχειρα κέντρα σε στάδια/στρατόπεδα ειδικά για τα κρούσματα του κορονοϊού, όπως πχ. έχει κάνει ήδη η Βουλγαρία (καθότι να φτιάξει νοσοκομεία σαν την Κίνα δεν είναι εφικτό λόγω ελ εργολάβων). Το κόστος θα ήταν πολύ μικρότερο από το γενικό λοκντάουν, ειδικά αν αυτό κρατήσει πάνω από βδομάδα.
Αλλά δεν συμφέρει για δύο λόγους: αφενός γιατί θα φανεί ότι μέχρι τον Μάρτη το τσίρκο μαλακιζόταν και έτσι δεν υπάρχει το αναγκαίο ιατρικό προσωπικό ή υλικό, αλλά και γιατί αν μαζευτούν σε συγκεκριμένα σημεία οι νεκροί (όπως πχ. στα νοσοκομεία, αλά Ιταλία) θα χαλάσει η ποζεριά του θιάσου.
Στο άλλο ζήτημα που θέτεις τις ΕΔ ας τις αφήσουμε έξω, διότι συμβαίνουν περίεργα πράγματα στα σύνορα όχι μόνο πλέον από την Τουρκία αλλά και από την Αλβανία, γιατί η κίνηση του Ράμα στην Β.Ήπειρο είναι ΘΕΜΑ. Οι ΕΔ, ούτως ή άλλως παρατημένες εδώ και 15 χρόνια στην τύχη τους από όλες τις κυβερνήσεις, πρέπει να έχουν 100% την προσοχή τους σε αυτό που είναι η αποστολή τους.
- Obi Wan Iakobi
Eιναι εδω,μαζι μας.

Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
stergiosbik έγραψε: 22 Μαρ 2020, 18:10Να βγει το ΠΑΜΕ στους δρομους.Αντιλαΐκο μετρο.
Οσοι εχουν λεφτα θα μπορουν να κοβουν βολτες πληρωνοντας ενα προστιματακι.
Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει αλλά το ΠΑΜΕ έχει αναστείλει όλες τι λειτουργίες του. Οι μόνοι που είναι έξω είναι κωλογεροι που κινδυνεύουν περισσότερο και ματωνουμε όλοι οικονομικά για να προστατέψει τα
κωλοζωα που και να ψοφήσουν δεν το λες και πλήγμα στην ανθρωποτητα
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Εμείς ναι, ειδικά αν έχουμε παρηγοριά άνωθεν. Είναι και αυτό σημαντικό αν αντιμετωπίζεις επί χρόνια δύσκολες καταστάσεις.Σουβλίτσα έγραψε: 22 Μαρ 2020, 18:06 Κι εγώ κάτι χρόνια καραντίνας ακόμα, με την άνοια των γονιών
Γι αυτό λέω, τις ψυχές ψηλά, αντέχουμε!![]()
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Όπως ξεκίνησε δεν μου άρεσε. Ότι ο περιορισμός "Είναι, ίσως, το τελευταίο βήμα μιας οργανωμένης Δημοκρατικής Πολιτείας". Σαν να υπονοεί ότι αν δεν πιάσει.........
Προφανώς εννοεί απλά ότι δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο αλλά ήταν πολύ κακογραμμένο διάγγελμα που θα δώσει αφορμές.
Α, δεν ξέρω αν το είπε κανείς εδώ, θα χρειάζεται ταυτότητα για να βγεις.
Προφανώς εννοεί απλά ότι δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο αλλά ήταν πολύ κακογραμμένο διάγγελμα που θα δώσει αφορμές.
Α, δεν ξέρω αν το είπε κανείς εδώ, θα χρειάζεται ταυτότητα για να βγεις.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Θα πουν τώρα,κλείνουν οι τράπεζες πως θα παίρνει τη σύνταξη; Ούτε ΑΤΜ θα αφήσουν θα βάλουν οριο
Αλί και τρισαλι αν δεν έχεις ίντερνετ μπανγκινγκ όπως ο πατέρας μου
Πω πω έχει να πέσει μιζέρια και δε τη μπορώ
Αλί και τρισαλι αν δεν έχεις ίντερνετ μπανγκινγκ όπως ο πατέρας μου
Πω πω έχει να πέσει μιζέρια και δε τη μπορώ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος bluerose την 22 Μαρ 2020, 18:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 42 Απαντήσεις
- 1270 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 298 Απαντήσεις