!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Απαγόρευση της κυκλοφορίας
- wooded glade
Re: Απαγόρευση της κυκλοφορίας
Η "εργασία" έχει οπωσδήποτε πιό πολύ άδεια.
Πρέπει να ξεφορτώσω τα κοντέϊνερς από ένα καράβι πχ.
Αλλά πως ξέρει το σύστημα ότι εγώ έχω κάποια εργασία και ότι δεν είμαι μπαρόβιος-τεμπελαχνόβιος ;
Πρέπει να ξεφορτώσω τα κοντέϊνερς από ένα καράβι πχ.
Αλλά πως ξέρει το σύστημα ότι εγώ έχω κάποια εργασία και ότι δεν είμαι μπαρόβιος-τεμπελαχνόβιος ;
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Μπράβο Μητσοτάκη, στηρίζω ολοκληρωτισμο. Βγάλε και τον στρατό στους δρόμους, μαζί σου.
- Obi Wan Iakobi
Στους δρομους λεει και οι τσεοι γραφειου να επιβλεπουν τα μετρα.
Ξεπερασαμε τα ορια.
Ξεπερασαμε τα ορια.
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Θέλω να σας δω σε έναν χρόνο, όταν αυτό θα έχει μονιμοποιηθεί. Σαν ζόμπι θα έχουμε γίνει.
Ordem e Progresso.
Προτείνω επαναφορά και της θανατικής ποινής, καθότι εκτός από έλλειψη κλινών ΜΕΘ έχουμε και έλλειψη κλινών στις φυλακές.
My Life had stood, a Loaded Gun
Αν και θα φανω λιγο σκληρος ως προς το θεμα, θεωρω πως εδω εχουμε συγκρουση "λογικης" και αξιων και ειμαι υπερ των αξιων. Παντα στην ιστορια η διατηρηση των αξιων απαιτουσε θυσιες.Namrail έγραψε: 22 Μαρ 2020, 16:50Φυσικά και είμαι της δημοκρατίας. Έχω δηλώσει από την πρώτη στιγμή ότι η απαγόρευση κυκλοφορίας είναι ένα κακό μέτρο που δημιουργεί άσχημο προηγούμενο και που στερεί βασικές ελευθερίες των ανθρώπων.
Από τη στιγμή μάλιστα που αυτό το μέτρο θα εφαρμοστεί υπό την αιγίδα ενός αστικού κράτους, αυξάνονται και οι κίνδυνοι.
Ωστόσο έχουμε μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης, καθως είμαστε αντιμέτωποι με έναν επικίνδυνο ιό και υπάρχουν σημαντικά κομμάτια της κοινωνίας που δεν πειθαρχούν στα μέτρα περιορισμού του.
Σε αυτή τη φάση είναι δυνατό να περιοριστεί η διασπορά αυτού του ιού ώστε να μη χρειαστεί να δοκιμαστεί το σύστημα υγείας της χωρας, που απ' ότι φαίνεται δεν είναι σε καλή κατάσταση.
Αν έχεις κάποια ιδέα να συμβεί αυτό, μέσα στην κατάσταση έκτακτης ανάγκης που περιγράφω και δίχως την απαγόρευση της κυκλοφορίας, είμαι όλος αυτιά.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Niki έγραψε: 22 Μαρ 2020, 16:45 Να βάλει και ένα αριθμό για μας που θέλουμε να βοηθήσουμε το κράτος.
[img]https://i.postimg.cc/4y2PXDhZ/rouf ... .jpg[/img]

- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Πιθανόν.lonelyrider έγραψε: 22 Μαρ 2020, 16:03Όλα τα season του είδα.
Λες?
Δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψουμε στην κατάσταση προ ιού και να λειτουργούμε σαν κοινωνία το ίδιο.
Και εγώ.aljawn έγραψε: 22 Μαρ 2020, 17:00Προτείνω επαναφορά και της θανατικής ποινής, καθότι εκτός από έλλειψη κλινών ΜΕΘ έχουμε και έλλειψη κλινών στις φυλακές.
Μολις ακουσα στο σκαι οτι ισως βγει και ο στρατος επικουρικσ, ισχυει κατι τετοιο;
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Δεν έχω δει όλα τα επεισόδια. Ναι το γνωρίζω όπως και πολλά άλλα που έχω διαβάσει. Δεν με πιάνουν, έχω ανοσία. Το πολύ πολύ να συρρικνωθεί η ζωή μου στα απολύτως απαραίτητα, όπως και έγινε, αλλά το πνεύμα είναι ζωντανό, εξ' ορισμού βέβαια στους ανθρώπους είναι αθάνατο, εκτός αυτών των "ανώτερων" παικτών. Γιατί υπάρχουν ακόμη ανώτεροι παίκτες για τους οποίους είναι και αυτοί "παιχνίδια". Εγώ θέλω να μοιάσω σ' αυτούς τους ανώτερους όχι στην θνητή μπλεμπαρία.Μιλλένιαλ έγραψε: 22 Μαρ 2020, 16:49
Γνωρίζεις περί predictive programming, θεωρία που θέλει ανώτερους παίκτες να κρύβουν αναφορές σε επικείμενα γεγονότα μέσα σε δημοφιλή μίντια (ανάμεσα σε αυτά και σειρές) ώστε να εξοικειωθούν υποσεινήδητα με αυτά οι θεατές και να τα δεχτούν πιο εύκολα αργότερα, όταν γίνουν; Θυμάσαι το επεισόδιο με το Τακαμούρι;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Antares την 22 Μαρ 2020, 17:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πως γίνεται να είσαι άμπαλλος σε όλα ;
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Υποθέτω το επόμενο θα είναι προληπτικός βομβαρδισμός εστιών του ιού.
Δεν υπάρχει κανένα θέμα αξιών. Σε έκτακτες συνθήκες παίρνεις έκτακτα μέτρα.paul25 έγραψε: 22 Μαρ 2020, 17:01Αν και θα φανω λιγο σκληρος ως προς το θεμα, θεωρω πως εδω εχουμε συγκρουση "λογικης" και αξιων και ειμαι υπερ των αξιων. Παντα στην ιστορια η διατηρηση των αξιων απαιτουσε θυσιες.Namrail έγραψε: 22 Μαρ 2020, 16:50Φυσικά και είμαι της δημοκρατίας. Έχω δηλώσει από την πρώτη στιγμή ότι η απαγόρευση κυκλοφορίας είναι ένα κακό μέτρο που δημιουργεί άσχημο προηγούμενο και που στερεί βασικές ελευθερίες των ανθρώπων.
Από τη στιγμή μάλιστα που αυτό το μέτρο θα εφαρμοστεί υπό την αιγίδα ενός αστικού κράτους, αυξάνονται και οι κίνδυνοι.
Ωστόσο έχουμε μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης, καθως είμαστε αντιμέτωποι με έναν επικίνδυνο ιό και υπάρχουν σημαντικά κομμάτια της κοινωνίας που δεν πειθαρχούν στα μέτρα περιορισμού του.
Σε αυτή τη φάση είναι δυνατό να περιοριστεί η διασπορά αυτού του ιού ώστε να μη χρειαστεί να δοκιμαστεί το σύστημα υγείας της χωρας, που απ' ότι φαίνεται δεν είναι σε καλή κατάσταση.
Αν έχεις κάποια ιδέα να συμβεί αυτό, μέσα στην κατάσταση έκτακτης ανάγκης που περιγράφω και δίχως την απαγόρευση της κυκλοφορίας, είμαι όλος αυτιά.
Απλά δεν εμπιστεύομαι το αστικό κράτος για να τα πάρει. Αν είχαμε σοβιετική δημοκρατία θα έγραφα "απαγόρευση κυκλοφορίας πριν ένα μήνα".
Namrail έγραψε: 22 Μαρ 2020, 17:05Δεν υπάρχει κανένα θέμα αξιών. Σε έκτακτες συνθήκες παίρνεις έκτακτα μέτρα.paul25 έγραψε: 22 Μαρ 2020, 17:01Namrail έγραψε: 22 Μαρ 2020, 16:50
Φυσικά και είμαι της δημοκρατίας. Έχω δηλώσει από την πρώτη στιγμή ότι η απαγόρευση κυκλοφορίας είναι ένα κακό μέτρο που δημιουργεί άσχημο προηγούμενο και που στερεί βασικές ελευθερίες των ανθρώπων.
Αν και θα φανω λιγο σκληρος ως προς το θεμα, θεωρω πως εδω εχουμε συγκρουση "λογικης" και αξιων και ειμαι υπερ των αξιων. Παντα στην ιστορια η διατηρηση των αξιων απαιτουσε θυσιες.
Απλά δεν εμπιστεύομαι το αστικό κράτος για να τα πάρει. Αν είχαμε σοβιετική δημοκρατία θα έγραφα "απαγόρευση κυκλοφορίας πριν ένα μήνα".
Να σαι καλά βάλτο στα αστεία για τον κορωνοϊο.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 42 Απαντήσεις
- 1286 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron