Η Γερμανία έχει αρκετά ηλικιωμένο πληθυσμό, πως κατάφερε να είναι μόνο το 16,3% οι άνω των 60; Σε σχέση με τις άλλες χώρες τα έχει παει πολύ καλά σε αυτόν τον τομέα (και για αυτό έχει και χαμηλή θνησιμότητα).ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 22 Μαρ 2020, 13:15 Μεχρι χτες στην Γερμανια το ποσοστο των συνολικων κρουματων σε ηλικιες ανω των 60 ηταν μολις 16.3%
Στο συνολο των κρουσματων μονο το 3% εμφανισε δυσπνοια
https://www.rki.de/DE/Content/InfAZ/N/N ... brief.html
Δηλαδη στα 16692 κρουσματα μεχρι χτες μολις οι 2720 ηταν ανω των 60
Και σε ολοκληρη την χωρα 500 ατομα εχουν εμφανισει δυσπνοια
Αςυποθεσουμε οτι το 30% κατεληξε στην εντατικη μιλαμε για 100 ατομα
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κορονοϊός από την κινα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Philip Mortimer
Re: Κορονοϊός από την κινα
- Λίνο Βεντούρα
Ενδιαφέρουσα απόκλιση των συμπτωμάτων σε σχέση με την Κίνα:ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 22 Μαρ 2020, 13:15 Μεχρι χτες στην Γερμανια το ποσοστο των συνολικων κρουματων σε ηλικιες ανω των 60 ηταν μολις 16.3%
Γερμανία
1. Βήχας 55%
2. Πυρετός 39%
3. Συνάχι 28%
Κίνα
1. Πυρετός 90%
2. Βήχας 70%
3. Δύσπνοια 20
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Ναι μου κανε και μενα μεγαλη εντυπωση
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
- Λίνο Βεντούρα
Εμένα μου κάνει εντύπωση διότι χωρίς πυρετό δεν σου κάνουν τεστ, σε στέλνουν σπίτι.
Οπότε αυτό που μένει είναι ότι μεγάλος αριθμός κρουσμάτων είναι από ελέγχους που έγιναν στις επαφές και τον περίγυρο των ήδη επιβεβαιωμένων ασθενών, που είναι ο δεύτερος τρόπος να εγκριθείς, ή τελος πάντων να απαιτηθεί να κάνεις τεστ.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Δεν έχει περάσει στους ηλικιωμένους ακόμα στη Γερμανία. Δεν βγαίνουν εξω? Μένουν μόνοι τους χωρίς επαφή με παιδιά και εγγόνια? Όπως και να έχει κάποτε θα περάσει εν μέρει και σε αυτούς και θα αλλάξουν τα ποσοστά θνησιμότητας.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 22 Μαρ 2020, 13:21Ενδιαφέρουσα απόκλιση των συμπτωμάτων σε σχέση με την Κίνα:ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 22 Μαρ 2020, 13:15 Μεχρι χτες στην Γερμανια το ποσοστο των συνολικων κρουματων σε ηλικιες ανω των 60 ηταν μολις 16.3%
Γερμανία
1. Βήχας 55%
2. Πυρετός 39%
3. Συνάχι 28%
Κίνα
1. Πυρετός 90%
2. Βήχας 70%
3. Δύσπνοια 20
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
βάλε καπόταhellegennes έγραψε: 22 Μαρ 2020, 12:20Τι λες τώρα, αμάν κάνω να μπω κι εγώ σε αποκλεισμό. Προς το παρόν οι μόνες ελεύθερες ώρες μου είναι που γράφω στο φόρουμ. Τις άλλες γίνομαι λάστιχο. Πέρα από ό,τι κινδυνεύω, δηλαδή.Chilloutbuddy έγραψε: 22 Μαρ 2020, 04:34 Όλα αυτά τα σπιτικά σπορ τα κάνω ήδη περισσότερο απ'όσο έπρεπε. Δεν έχω ανάγκη να χαλαρώσω και να απομονωθώ στο σπίτι, το αντίθετο έχω ανάγκη. Γενικά είμαι οκ για μέρες, στις βδομάδες αρχίζω και ζορίζομαι. Και εδώ μιλάμε για μήνες.
Τέλος πάντων άσε να περάσει κανας μήνας και τα ξαναλέμε. Θα αρχίσετε να σκαρφαλώνετε στους τοίχους κι εσείς.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
- Λίνο Βεντούρα
διάμεση ηλικία για τα στοιχεία για την Κίνα είναι 51 έτη. Για της Γερμανίας είναι 47 έτη.Arisvilla έγραψε: 22 Μαρ 2020, 13:32 Δεν έχει περάσει στους ηλικιωμένους ακόμα στη Γερμανία. Δεν βγαίνουν εξω? Μένουν μόνοι τους χωρίς επαφή με παιδιά και εγγόνια? Όπως και να έχει κάποτε θα περάσει εν μέρει και σε αυτούς και θα αλλάξουν τα ποσοστά θνησιμότητας.
Κολλητος μου φιλος γιατρος (consultant) στην Αγγλια, μου εστειλε φωτογραφια σημερα πριν μπει στο πεδιο της μαχης και ειναι ντυμενος σαν αστροναυτης.....dna replication έγραψε: 22 Μαρ 2020, 12:50 η Βρετανία και οι ΗΠΑ έχουν τους γιατρούς στα νοσοκομεία χωρίς προστατευτικό εξοπλισμό
σε 2-3 μήνες θα έχουν κολλήσει όλοι και θα βγουν εκτός μάχης
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- Philip Mortimer
Δηλαδή όσο είναι ο μέσος όρος ηλικίας του γενικού πληθυσμού. Νομίζω ότι είναι η μοναδική χώρα στην οποία συνέβη αυτο ή από τις ελάχιστες.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 22 Μαρ 2020, 13:39διάμεση ηλικία για τα στοιχεία για την Κίνα είναι 51 έτη. Για της Γερμανίας είναι 47 έτη.Arisvilla έγραψε: 22 Μαρ 2020, 13:32 Δεν έχει περάσει στους ηλικιωμένους ακόμα στη Γερμανία. Δεν βγαίνουν εξω? Μένουν μόνοι τους χωρίς επαφή με παιδιά και εγγόνια? Όπως και να έχει κάποτε θα περάσει εν μέρει και σε αυτούς και θα αλλάξουν τα ποσοστά θνησιμότητας.
Αυτό συμβαίνει γιατί κάνουν τεστ παντού. Για αυτό βλέπεις και πολύ χαμηλό δείκτη θνησιμότητας. Δηλαδή ο κορωνοιός μόνο στις μισές περιπτώσεις προκαλεί πυρετό και κυρίως σε άτομα άνω των 40.Philip Mortimer έγραψε: 22 Μαρ 2020, 13:45Δηλαδή όσο είναι ο μέσος όρος ηλικίας του γενικού πληθυσμού. Νομίζω ότι είναι η μοναδική χώρα στην οποία συνέβη αυτο ή από τις ελάχιστες.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 22 Μαρ 2020, 13:39διάμεση ηλικία για τα στοιχεία για την Κίνα είναι 51 έτη. Για της Γερμανίας είναι 47 έτη.Arisvilla έγραψε: 22 Μαρ 2020, 13:32 Δεν έχει περάσει στους ηλικιωμένους ακόμα στη Γερμανία. Δεν βγαίνουν εξω? Μένουν μόνοι τους χωρίς επαφή με παιδιά και εγγόνια? Όπως και να έχει κάποτε θα περάσει εν μέρει και σε αυτούς και θα αλλάξουν τα ποσοστά θνησιμότητας.
Τωρα μιλαμε για τον dna που μας ενημερώνει για τον ιο με ειδήσεις απο το τουιτερ του Ασαντ.Daje έγραψε: 22 Μαρ 2020, 13:41Κολλητος μου φιλος γιατρος (consultant) στην Αγγλια, μου εστειλε φωτογραφια σημερα πριν μπει στο πεδιο της μαχης και ειναι ντυμενος σαν αστροναυτης.....dna replication έγραψε: 22 Μαρ 2020, 12:50 η Βρετανία και οι ΗΠΑ έχουν τους γιατρούς στα νοσοκομεία χωρίς προστατευτικό εξοπλισμό
- Λίνο Βεντούρα
δεν ισχύει αυτό, λέμε
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
δεν τη γλιτώνει με τίποταDaje έγραψε: 22 Μαρ 2020, 13:41Κολλητος μου φιλος γιατρος (consultant) στην Αγγλια, μου εστειλε φωτογραφια σημερα πριν μπει στο πεδιο της μαχης και ειναι ντυμενος σαν αστροναυτης.....dna replication έγραψε: 22 Μαρ 2020, 12:50 η Βρετανία και οι ΗΠΑ έχουν τους γιατρούς στα νοσοκομεία χωρίς προστατευτικό εξοπλισμό
ό,τι φίλτρο και να έχει, p95, p100, n95, n100, κανονικά πρέπει να το αλλάζει μετά από κάθε επαφή με μολυσμένο αέρα. Καληνύχτα, κανείς δεν έχει τόσα φίλτρα για τους μήνες που θα διαρκέσει αυτή η ιστορία. Όλοι τα ξαναφοράνε, και κάθε φορά που το ξαναφοράς μετά είναι κορώνα-γράμματα η φάση. Συνήθως κορώνα
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
Η αληθεια ειναι οτι για 1η φορα στη ζωη του τον βλεπω να τα εχει κανει πανω του (για επαγγελματικο θεμα).Chilloutbuddy έγραψε: 22 Μαρ 2020, 13:53δεν τη γλιτώνει με τίποταDaje έγραψε: 22 Μαρ 2020, 13:41Κολλητος μου φιλος γιατρος (consultant) στην Αγγλια, μου εστειλε φωτογραφια σημερα πριν μπει στο πεδιο της μαχης και ειναι ντυμενος σαν αστροναυτης.....dna replication έγραψε: 22 Μαρ 2020, 12:50 η Βρετανία και οι ΗΠΑ έχουν τους γιατρούς στα νοσοκομεία χωρίς προστατευτικό εξοπλισμό
ό,τι φίλτρο και να έχει, p95, p100, n95, n100, κανονικά πρέπει να το αλλάζει μετά από κάθε επαφή με μολυσμένο αέρα. Καληνύχτα, κανείς δεν έχει τόσα φίλτρα για τους μήνες που θα διαρκέσει αυτή η ιστορία. Όλοι τα ξαναφοράνε, και κάθε φορά που το ξαναφοράς μετά είναι κορώνα-γράμματα η φάση. Συνήθως κορώνα![]()
Ειναι ανυπαντρος, δεν εχει παιδια και μου ελεγε οτι ισως ηρθε η ωρα να ετοιμασει διαθηκη...
Απλα σε αυτου του ειδους τα επαγγελματα, οταν μπαινεις στο πεδιο μαχης, ειναι σαν να αποκτας ultra power.
Πραγματικα θεωρω πως ο πλανητης αυτη τη στιγμη χρωσταει πολλα στους γιατρους, νοσηλευτες και γενικα σε οσους ειναι 1η γραμμη.
Στη δικη μου προσωπικη ιεραρχια, πρωτες ειναι οι ΜΟΥΝΑΡΕΣ και αμεσως μετα οι γιατροι.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Μπήκε δυνατα η Ισπανία σημερα: +344
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 86 Απαντήσεις
- 2650 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn