Δεν είμαι υπέρ της Κίνας, αλλά...Βλήμα έγραψε: 13 Μαρ 2020, 16:43Οι ιοί προκύπτουν απροσδόκητα. Αν ήμουν υπέρ της Κίνας (που δεν) θα μπορούσα να σου πω ότι από την στιγμή που προέκυψε ο ιός έφκιαξε νοσοκομείο μέσα σε 6 ημέρες, ενώ ο καπιταλισμός προσπαθεί να θυσιάσει τους λιγότερο αποδοτικούς (μη χάσει και κανένα φράγκο η αγία οικονομία) κατοίκους των χωρών που υφίσταται.talaipwros έγραψε: 13 Μαρ 2020, 16:39 Απολογησου για τον Φονια κομμουνιστή, τον κορονοιο ντε, τον κομμουνιστικό, και μετα συζητάμε
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιατί κατέρρευσε το σύστημα υγείας στην Ιταλία; 37 δις περικοπών τη δεκαετία πριν τον κορονοϊό
Re: Γιατί κατέρρευσε το σύστημα υγείας στην Ιταλία; 37 δις περικοπών τη δεκαετία πριν τον κορονοϊό
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- ΜπλεΜπουμπυς
Re: Γιατί κατέρρευσε το σύστημα υγείας στην Ιταλία; 37 δις περικοπών τη δεκαετία πριν τον κορονοϊό
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Κάθεσαι και συζητάς σοβαρά τώρα με τον τρολαίπωρο;Βλήμα έγραψε: 13 Μαρ 2020, 16:31Δεν φτάνει που ο καπιταλισμός που υποστηρίζεις σκοτώνει, τα ρίχνεις και στον κομμουνισμό. Μειώθηκαν τα έσοδα των δημόσιων νοσοκομείων κι αυτό λες ότι είναι κομμουνιστικό. Λοιπόν, ξες κάτι; Δεν σου επιτρέπω να ξεφύγεις από τις τύψεις σου. Είναι καθαρά καπιταλιστικό μέτρο, κι όσο υποστηρίζεις τον καπιταλισμό συμμετέχεις στους θανάτους αυτών των ανθρώπων.talaipwros έγραψε: 13 Μαρ 2020, 16:12 Γιατί κατέρρευσε το σύστημα υγείας στην Ιταλία;
Κουμουνιστικος Ιός χτυπα όλο το πλανήτη, ανήμπορη η Ιταλια να αντεξει τις συνεπειες της κουμουνιστικης αποτυχίας.
Υπαρχει αραγε καποια παγκόσμια καταστροφή που να μην οφείλεται στους κουμουνιστες;
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
- ΜπλεΜπουμπυς
Δεν είναι απλά αδυναμίες της Αστικής σας Δημοκρατίας κ Μακρόν !
Είναι το πλήρες ξεβράκωμα και η κατάρρευσή της απέναντι στο πιο σοβαρό καθήκον που έχει ένα πολιτικό σύστημα απέναντι στην κοινωνία !
Το καθήκον στην προστασία της υγείας της κοινωνίας !
Το πολιτικό σας σύστημα κ Μακρόν και η εξουσία των αγορών όχι μόνο απέτυχαν παταγωδώς σ' αυτό το καθήκον!
Είναι και άκρως επικίνδυνα για την ίδια την διαιώνιση του ανθρώπινου είδους πάνω στον πλανήτη !
Όσο πιο γρήγορα σας στείλουν οι λαοί στα ράφια της ιστορίας τόσο το καλύτερο για τους ίδιους τους λαούς !

Είναι το πλήρες ξεβράκωμα και η κατάρρευσή της απέναντι στο πιο σοβαρό καθήκον που έχει ένα πολιτικό σύστημα απέναντι στην κοινωνία !
Το καθήκον στην προστασία της υγείας της κοινωνίας !
Το πολιτικό σας σύστημα κ Μακρόν και η εξουσία των αγορών όχι μόνο απέτυχαν παταγωδώς σ' αυτό το καθήκον!
Είναι και άκρως επικίνδυνα για την ίδια την διαιώνιση του ανθρώπινου είδους πάνω στον πλανήτη !
Όσο πιο γρήγορα σας στείλουν οι λαοί στα ράφια της ιστορίας τόσο το καλύτερο για τους ίδιους τους λαούς !

- ΜπλεΜπουμπυς
Μας πρηζανε για τους ανθρώπους που ήταν στα μπαλκόνια και τραγουδούσαν στην Ιταλία και είχαν όλα τα εργοστάσια ανοιχτά .
Ευρωπαίοι απατεώνες.
Η βιομηχανική ζώνη του βορρά της Ιταλίας δεν σταμάτησε (χθες νομιζω ανακοινωθηκε οτι θα σταματησει ;) και είναι η βασική αιτία της διασποράς.
Ευρωπαίοι απατεώνες.
Η βιομηχανική ζώνη του βορρά της Ιταλίας δεν σταμάτησε (χθες νομιζω ανακοινωθηκε οτι θα σταματησει ;) και είναι η βασική αιτία της διασποράς.
-
talaipwros
Ποσους σκοτωσαν σημερα οι κουμουνιστες με τον ιο που ξαμολησαν;
Ποσοι πεθαναν απο τα αθλια Ευρωπαικα συστηματα υγειας ειπαμε?talaipwros έγραψε: 22 Μαρ 2020, 11:12 Ποσους σκοτωσαν σημερα οι κουμουνιστες με τον ιο που ξαμολησαν;
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Golden Age
Αυτό μπορούμε να το κάνουμε κι εμείς νομίζω. Αρκεί να μας δείξουν οι ταξικοί σύντροφοι της Κίνας πως το 'καναν. Εκτός κι αν είναι απαραίτητη προϋπόθεση να έχεις "σοσιαλισμό" για να κάνεις τέτοια επιτεύγματα.
-
talaipwros
ποσοι σωθηκαν θες να πεις, αλλιως ο κουμουνιστικος ιος θα τους ξεπαστρευε ολους.zteo έγραψε: 22 Μαρ 2020, 11:14Ποσοι πεθαναν απο τα αθλια Ευρωπαικα συστηματα υγειας ειπαμε?talaipwros έγραψε: 22 Μαρ 2020, 11:12 Ποσους σκοτωσαν σημερα οι κουμουνιστες με τον ιο που ξαμολησαν;
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
Ποσοι θα σωζοντουσαν εαν δεν ειχαμε εμπορευματοποιησει την υγεια ειπαμε?talaipwros έγραψε: 22 Μαρ 2020, 11:16ποσοι σωθηκαν θες να πεις, αλλιως ο κουμουνιστικος ιος θα τους ξεπαστρευε ολους.zteo έγραψε: 22 Μαρ 2020, 11:14Ποσοι πεθαναν απο τα αθλια Ευρωπαικα συστηματα υγειας ειπαμε?talaipwros έγραψε: 22 Μαρ 2020, 11:12 Ποσους σκοτωσαν σημερα οι κουμουνιστες με τον ιο που ξαμολησαν;
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
talaipwros
Ποσοι θα σωζοντουσαν εαν οι κουμουνιστες δεν ειχανε καταστρεψει την υγεια ειπαμε?zteo έγραψε: 22 Μαρ 2020, 11:17Ποσοι θα σωζοντουσαν εαν δεν ειχαμε εμπορευματοποιησει την υγεια ειπαμε?talaipwros έγραψε: 22 Μαρ 2020, 11:16ποσοι σωθηκαν θες να πεις, αλλιως ο κουμουνιστικος ιος θα τους ξεπαστρευε ολους.
Αλλα νομιζω οτι θα παρθουν μετρα και στον καπιταλισμο. Θα κατασχεθουν air bnb δωματια για να μπουν ασθενεις με COVID19
Αληθεια τοσο δυσκολο ειναι η χωρα μας να εχει μια βιομηχανια που να φτιαχνει τετοιες μασκες.dna replication έγραψε: 22 Μαρ 2020, 11:17 μόνο οι κινέζοι κομμουνιστές βοηθάνε..
https://twitter.com/LouisDiko/status/12 ... 8154020864
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Όταν κάτι μπορουμε να το εισάγουμε φθηνά ...έτσι μας λέγανε παλιά
..σταματήσαμε να παράγουμε και οινόπνευμα
..σταματήσαμε να παράγουμε και οινόπνευμα
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
το βάζω και εδώ
πραγματικά πλούσιες είναι οι χώρες που μπορούν να προσφέρουν το βασικό αγαθό της υγείας στον πληθυσμό
https://twitter.com/matthewstoller/stat ... 1880004615
πραγματικά πλούσιες είναι οι χώρες που μπορούν να προσφέρουν το βασικό αγαθό της υγείας στον πληθυσμό
https://twitter.com/matthewstoller/stat ... 1880004615
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση