Παράγει η Ελλάδα μάνγκο;don't speak έγραψε: 22 Μαρ 2020, 10:42Εμένα είναι αγαπημένο μου, αλλά έχουμε και άλλα πολλά υπέροχα φρούτα, να μην τα αδικούμε.
Ελπίζω βέβαια κάποια στιγμή να το παράγουμε με τους τόνους![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ρε μαλάκες, τι έχετε πάθει με το αβοκάντο;
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Re: Ρε μαλάκες, τι έχετε πάθει με το αβοκάντο;
Καλά ναι εχουμε κι εδώ φρούτα υπέροχα ειδικά αν είναι στην εποχή τους. Να είχα λίγες φραουλιτσεςdon't speak έγραψε: 22 Μαρ 2020, 10:42Εμένα είναι αγαπημένο μου, αλλά έχουμε και άλλα πολλά υπέροχα φρούτα, να μην τα αδικούμε.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Σούπερ το αβοκάντο και ακόμη πιο σούπερ το μάνγκο.
ΥΓ: Αβοκάντο συστήνουν και για την εξισορρόπηση ορμονών. Και όποιος ανησυχεί για τη λιπαρότητά του, κανείς δεν πάχυνε από αβοκάντο!!!
ΥΓ: Αβοκάντο συστήνουν και για την εξισορρόπηση ορμονών. Και όποιος ανησυχεί για τη λιπαρότητά του, κανείς δεν πάχυνε από αβοκάντο!!!
Για την ακρίβεια είναι στην κατηγορία καλά λιπαρά μαζί με ελαιόλαδο, ξηρούς καρπούς, ψάρια κτλstella έγραψε: 22 Μαρ 2020, 10:52 Σούπερ το αβοκάντο και ακόμη πιο σούπερ το μάνγκο.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Dwarven Blacksmith
Το αβοκάντο είναι το σύμβολο των μιλλενιαλς. Το έχει αβαταρ κι ο δικός μας. Σύμφωνα με τους μπούμερς, αυτό είναι ο λόγος που δεν μπορούμε να αγοράσουμε σπίτι, επειδή τρώμε το μισθό στο αβοκάντο.
- κυριος Μακης
θα αγορασω 2-3 φορες το μηνα, και θα το κανω αλοιφη με φετα η με τονο η αυγα.
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Στην Κρήτη έχει μερικά, πολύ λίγα όμως. Δε νομίζω να βγαίνουν εκτός νησιού.Λευκός Λύκος έγραψε: 22 Μαρ 2020, 10:47Παράγει η Ελλάδα μάνγκο;don't speak έγραψε: 22 Μαρ 2020, 10:42Εμένα είναι αγαπημένο μου, αλλά έχουμε και άλλα πολλά υπέροχα φρούτα, να μην τα αδικούμε.
![]()
Αβοκάντο παράγει σε μεγαλύτερη ποσότητα.
Είναι πολύ υγιεινό και πρακτικό. Η λιπαρότητά του βοηθάει να το χρησιμοποιείς αντί βουτύρου σε πολλές περιπτώσεις που θες να αλείψεις κάτι.
ΑΗΔΙΑ!Βλήμα έγραψε: 22 Μαρ 2020, 22:26 Η λιπαρότητά του βοηθάει να το χρησιμοποιείς αντί βουτύρου σε πολλές περιπτώσεις που θες να αλείψεις κάτι.
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Γιατί καλε; δεν σου αρέσουν τα αυγα ποσέ;
Pluviophile - (n) a lover of rain; someone who finds joy and peace of mind during rainy days. 
Τρώτε λουκάνικα, μετά σας φταίει η λιπαρότητα του αβοκάντο.
Ordem e Progresso.
vantono έγραψε: 22 Μαρ 2020, 04:00 Ειναι καυλωτικό το αβοκάντο. Στην καγκελώνει τριφασικά, +ενα σκασμο αντιοξειδωτικα που περιεχει. Θα σέβεστε!
Εγω θεωρω overrated ενα ξαδερφάκι του. Το μάνγκο.
.
Εις τό Κέρατο τής Αφρικής.....
Ο συνδυασμός 3/4 Μάνγκο.....μέ 1/4 Αβοκάντο.....σύν τό Μέγα Μυστικό.....
Στιμμένο Λάιμ η Αγουρο λεμόνι.....είναι ο Κορυφαίος συνδυασμός.....κάνε καί πές μου....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
-
Ντεμέκ κορωνοφόρος με μασκούιτ
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 23 Μαρ 2020, 15:13vantono έγραψε: 22 Μαρ 2020, 04:00 Ειναι καυλωτικό το αβοκάντο. Στην καγκελώνει τριφασικά, +ενα σκασμο αντιοξειδωτικα που περιεχει. Θα σέβεστε!
Εγω θεωρω overrated ενα ξαδερφάκι του. Το μάνγκο.
.
Εις τό Κέρατο τής Αφρικής.....
Ο συνδυασμός 3/4 Μάνγκο.....μέ 1/4 Αβοκάντο.....σύν τό Μέγα Μυστικό.....
Στιμμένο Λάιμ η Αγουρο λεμόνι.....είναι ο Κορυφαίος συνδυασμός.....κάνε καί πές μου....
.
αφιερωμενο................................................................................................................................................................................τυπε................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
10:39 το αβοκαντο

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση