!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κορονοϊός από την κινα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Κορονοϊός από την κινα
Κυκλοφορουν στο ιταλικο facebook πολλα βιντεακια για το ιαπωνικο φαρμακο Avigan που φαινεται να καταπολεμα αποτελεσματικα τον κορονοιο. (τα βιντεακια λενε οτι γι’αυτο εχει ανακοπει και ο ρυθμος κρουσματων στην Κινα)
Ποια η γνωμη σας?
Ποια η γνωμη σας?
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
προς το παρόν έχουμε αυτή την εξέλιξη
https://twitter.com/vaitor/status/1241337295606657033
- EKPLIKTIKOS
Γνωστά αυτα που λεει, αλλα η εναλλακτική που προτείνει ανεφάρμοστη. Δεν μπορείς να συγκρίνεις την Ελλάδα και τη Γαλλια με την Ταϊβάν, την Κορέα και την Ιαπωνία, ουτε να περιμένεις απο εναν πληθυσμό να αλλάξει νοοτροπία τοσο γρήγορα. Για να είμαστε δικαιοι στην Ελλαδα για παράδειγμα αφεθηκαν ολα αρχικα στους πολιτες, με αλλα λόγια δοθηκε η δύναμη στους πολιτες, αλλα οι πολιτες την εκαναν υποθετο και την εβαλαν στον πατο τους
Να λες καλά που υπάρχει το Ίντερνετ. Ρίξε κανα βίρτουαλ γκαίημ, βίρτουαλ κατασκευές αφού σού αρέσουν, βίρτουαλ ... ξέρεις γιου πορν και τέτοια.. μόνον έτσι θα την βγάλεις. Μπάνια κάνετε εκεί ή δεν πατάει κανείς πια στις παραλίες;Chilloutbuddy έγραψε: 22 Μαρ 2020, 03:09 Μλκς χωρίς πλάκα, τι θα κάνουμε τώρα; Χωρίς πλάκα όμως, σοβαρά μιλάω.
Εσείς έχετε βρει το παιχνιδάκι σας και παίζετε "Χώρες", όχι η δικιά μου είναι καλύτερη όχι η δικιά μου έχει περισσότερες ΜΕΘ, φύγε από δω ρε κομμουνιστή κλπ. Περνάτε καλά. Εμείς τι θα κάνουμε; Γενικά δε βγαίνω πολύ έξω, αλλά όταν βγαίνω είναι γιατί το έχω πραγματικά ανάγκη να δω κόσμο, αν δεν το κάνω, και δεν πηγαίνω και στο γραφείο, μου βγαίνει σε ψιλοκατάθλιψη. Οι φίλοι μου έχουν κλειδωθεί μέσα, πάω ξέρω γω για τίποτα ψώνια στα μαγαζιά αλλά κι εκεί νιώθω ότι ίσως δε θα'πρεπε να πηγαίνω.
Αλλά και μέσα όταν είμαι τουλάχιστον πριν χάζευα καλύτερα, υπήρχαν αθλητικά, στο φόρουμ γινόταν της πουτάνας κλπ. Τώρα όλο το φόρουμ έχει γίνει βασικά μία συζήτηση γι'αυτή τη μαλακία. Ακόμα και τα μπασκετικά φόρουμ βασικά κλείσανε. Επίσης τα παιδιά είναι σπίτι όλη μέρα και δεν ξέρουν τι να κάνουν, θα μας τρελάνουν. Μπαίνει και χειμώνας εδώ, σιγά σιγά κόβεται και το ποδήλατο. Αν τραβήξει μήνες αυτή η παπαριά θα ψιλοσαλτάρω.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Ειναι πολυ πιθανο οι διαφορες που βλεπουμε στην θνησιμοτητα μεσα στην ιδια την Κινα αλλα και σε περιοχες εκτος Κινας να αφορα επισης διαφορετια θεραπευτικα σχηματα τα οποια δεν μενουν σταθερα ουτε σε καποια συγκεκριμενη χωρα.Δοκιμαζουν συνεχωςDaje έγραψε: 22 Μαρ 2020, 10:46 Κυκλοφορουν στο ιταλικο facebook πολλα βιντεακια για το ιαπωνικο φαρμακο Avigan που φαινεται να καταπολεμα αποτελεσματικα τον κορονοιο. (τα βιντεακια λενε οτι γι’αυτο εχει ανακοπει και ο ρυθμος κρουσματων στην Κινα)
Ποια η γνωμη σας?
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
- dna replication
φίλε Chilloutbuddy να είσαι νόμιμος πάντα στη ζωή σου, δε θα αντέξεις τη φυλακή..Chilloutbuddy έγραψε: 22 Μαρ 2020, 03:09 Μλκς χωρίς πλάκα, τι θα κάνουμε τώρα; Χωρίς πλάκα όμως, σοβαρά μιλάω.
Εσείς έχετε βρει το παιχνιδάκι σας και παίζετε "Χώρες", όχι η δικιά μου είναι καλύτερη όχι η δικιά μου έχει περισσότερες ΜΕΘ, φύγε από δω ρε κομμουνιστή κλπ. Περνάτε καλά. Εμείς τι θα κάνουμε; Γενικά δε βγαίνω πολύ έξω, αλλά όταν βγαίνω είναι γιατί το έχω πραγματικά ανάγκη να δω κόσμο, αν δεν το κάνω, και δεν πηγαίνω και στο γραφείο, μου βγαίνει σε ψιλοκατάθλιψη. Οι φίλοι μου έχουν κλειδωθεί μέσα, πάω ξέρω γω για τίποτα ψώνια στα μαγαζιά αλλά κι εκεί νιώθω ότι ίσως δε θα'πρεπε να πηγαίνω.
Αλλά και μέσα όταν είμαι τουλάχιστον πριν χάζευα καλύτερα, υπήρχαν αθλητικά, στο φόρουμ γινόταν της πουτάνας κλπ. Τώρα όλο το φόρουμ έχει γίνει βασικά μία συζήτηση γι'αυτή τη μαλακία. Ακόμα και τα μπασκετικά φόρουμ βασικά κλείσανε. Επίσης τα παιδιά είναι σπίτι όλη μέρα και δεν ξέρουν τι να κάνουν, θα μας τρελάνουν. Μπαίνει και χειμώνας εδώ, σιγά σιγά κόβεται και το ποδήλατο. Αν τραβήξει μήνες αυτή η παπαριά θα ψιλοσαλτάρω.
μια μικρή, ελάχιστη ιδέα πήραμε όλοι μας νομίζω και παρακαλάμε για νόμους Παρασκευόπουλου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dna replication την 22 Μαρ 2020, 10:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Κάνουνε, οι τουρίστες.sharp έγραψε: 22 Μαρ 2020, 10:51 Να λες καλά που υπάρχει το Ίντερνετ. Ρίξε κανα βίρτουαλ γκαίημ, βίρτουαλ κατασκευές αφού σού αρέσουν, βίρτουαλ ... ξέρεις γιου πορν και τέτοια.. μόνον έτσι θα την βγάλεις. Μπάνια κάνετε εκεί ή δεν πατάει κανείς πια στις παραλίες;
Οι αυστραλοί που ξέρουν κάνουν μόνο σερφ, κι όταν πέφτουν ξαναανεβαίνουν πάλι γρήγορα
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
- Dwarven Blacksmith
Εγώ πιστεύω θα ζήσουμε και χειρότερη πανδημία. Όχι επειδή είμαι απαισιόδοξος αλλά επειδή πιστεύω η επόμενη θα έχει να κάνει με superresistant bacteria.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Και συ προβλεψη;
Μαλλον κοιμαται ακομη ο Χελις ο κυνηγος αυτων που κανουν προβλεψεις
Μαλλον κοιμαται ακομη ο Χελις ο κυνηγος αυτων που κανουν προβλεψεις
Αρίστος for Tsirpas
Είναι οικογένεια ολόκληρη. Από το 1960 ξέρουμε τους κορωνοιούς. Μπορεί να σε επισκεφτεί αργότερα ένα ξαδερφάκι του.Daje έγραψε: 22 Μαρ 2020, 06:51 Αυτο που δεν εχω καταλαβει ειναι το εξης:
Υπαρχει περιπτωση ενας ιος να κανει τον κυκλο ζωης του και να εξαφανιστει, διχως να κανουμε εμεις κατι ιδιαιτερο περα απο την απομονωση?
Στο μυαλο μου, φανταζομαι τους ιους σαν αδυναμους μικροοργανισμο οι οποιοι, αν δεν βρουν καταλληλο εδαφος για να πολλαπλασιαστουν και να εξελιχθουν, τοτε θα εξαφανιστουν.
Ετσι λειτουργει το πραγμα με τους ιους η αυτος ο καριολης θα συνεχισει να υπαρχει για χρονια και η μονη λυση ειναι το εμβολιο?
https://en.wikipedia.org/wiki/Coronaviridae
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
H7N9Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Μαρ 2020, 10:57 Εγώ πιστεύω θα ζήσουμε και χειρότερη πανδημία. Όχι επειδή είμαι απαισιόδοξος αλλά επειδή πιστεύω η επόμενη θα έχει να κάνει με superresistant bacteria.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Αν είναι μικροβιακή που δεν την πιάνει αντιβίωση τότε θα είναι πολύ χειρότερη. Έχω όμως την εντύπωση ότι υπερβάλουν σε κινδυνολογία.Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Μαρ 2020, 10:57 Εγώ πιστεύω θα ζήσουμε και χειρότερη πανδημία. Όχι επειδή είμαι απαισιόδοξος αλλά επειδή πιστεύω η επόμενη θα έχει να κάνει με superresistant bacteria.
- EKPLIKTIKOS
Κανείς δεν μπορεί να σου πει, κανείς δεν ξερει τι θα γινει με τον κορωνοιο, ουτε καν οι ειδικοι, ποσο μαλλον σε ενα φόρουμ. Αλλοι ιοι μενουν, αλλοι εξαφανιζονται για μερικα χρόνια και μετα ξαναχτυπανε και υπάρχουν νεες πανδημιες μετα απο 1/2/10/100 χρονια.Daje έγραψε: 22 Μαρ 2020, 06:51 Αυτο που δεν εχω καταλαβει ειναι το εξης:
Υπαρχει περιπτωση ενας ιος να κανει τον κυκλο ζωης του και να εξαφανιστει, διχως να κανουμε εμεις κατι ιδιαιτερο περα απο την απομονωση?
Στο μυαλο μου, φανταζομαι τους ιους σαν αδυναμους μικροοργανισμο οι οποιοι, αν δεν βρουν καταλληλο εδαφος για να πολλαπλασιαστουν και να εξελιχθουν, τοτε θα εξαφανιστουν.
Ετσι λειτουργει το πραγμα με τους ιους η αυτος ο καριολης θα συνεχισει να υπαρχει για χρονια και η μονη λυση ειναι το εμβολιο?
Υπάρχει περίπτωση να μεταλλαχθεί σε κατι λιγότερο επιθετικό, σύμφωνα με αρκετούς ειδικούς.
- Λίνο Βεντούρα
νάιςdna replication έγραψε: 22 Μαρ 2020, 10:48 προς το παρόν έχουμε αυτή την εξέλιξη
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
- dna replication
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 86 Απαντήσεις
- 2650 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn