Ω θαυμάσια αμαζόνα. Γονατίζω και συ φιλώ τις πατουσίτσες. Τέτοιες γυναίκες χρειάζεται η Ελλάδα. Ωστόσο πρέπει να εξασκηθείς στη σκοποβολή.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΦΟΡΟΥΜΙΤΑΙ - ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Re: ΦΟΡΟΥΜΙΤΑΙ - ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Ναι έχεις δίκαιο. 47 είμαι. Δικαιολογημένο λάθος όμως αφού το 5 και το 4 είναι φίπλα φίπλα.ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 21 Μαρ 2020, 12:14Αγαπητέ Πορφύριε με μπέρδεψες και είναι κρίμα δηλαδής.... Τις προάλλες μας είπες ότι είσαι 57:Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 11:18
Είμαι παντρεμένος με δυο παιδία. Άσε που είμαι 47. Σου αρέσουν οι μεγαλύτεροι άντρες;
"Εγώ μπορεί να ειμαι 57 αλλά μια χαρά ακολουθώ διαταγές και είμαι αθλητικός προχθές έτρεξα 19 χλμ. Πάω κάθε μερα γυμναστήριο κ.τ.λ."
Έλα μην ακούω χαζομάρεςzteo έγραψε: 21 Μαρ 2020, 11:20Το πιστολι σου θα το χρειαστω για να τιναξω τα μυαλα μου καποια στιγμη.Niki έγραψε: 21 Μαρ 2020, 11:13θα σου γράψω την ηλικία μου , 29 αλλά προσοχή μην παρεξηγηθώ και βλέπω μηνύματα και με κάνετε να φύγω από το φόρουμ.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 11:09
Το είχα καταλάβει. Οι Κρητικές είναι τα ομορφότερα πλάσματα στον κόσμο. Τι ηλικία αν επιτρέπεται;
Τώρα μόνο στα Lidl παγωτίνια βανίλια 1,25 η εξάδα
Δεν ψάχνω άντρα.
Έχω και κάμα και πιστόλι.![]()
![]()
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Όντως.Niki έγραψε: 21 Μαρ 2020, 10:44Αυτοί που ζούμε στα χωριά έχουμε κάποια μειονεκτήματα στον τρόπο ζωής αλλά έχουμε και κάποια πλεονεκτήματα σε σύγκριση με αυτούς που ζούνε στις πόλεις.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 21 Μαρ 2020, 10:39Κανονικά πρέπει να βγείτε με καραμπίνες. Σε φάση τέλος του i am legend (αν έχεις δει την ταινία)... Απορώ που δεν έχει γίνει μανούρα ακόμηNiki έγραψε: 21 Μαρ 2020, 10:35 Βάλε ένα για εμάς στα χωριά που να λέει.
Φυλαγόμασταν λίγο μέχρι που πλάκωσαν όλοι από τις πόλεις.
Είναι πολύ άδικο αυτό που κάνουν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
στον ακίνητο στόχο καλή είμαι στον κινούμενο στόχο αστοχώ λίγο , τόσο όσο κάνει το χτύπημα μη ακαριαίο.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 14:39Ω θαυμάσια αμαζόνα. Γονατίζω και συ φιλώ τις πατουσίτσες. Τέτοιες γυναίκες χρειάζεται η Ελλάδα. Ωστόσο πρέπει να εξασκηθείς στη σκοποβολή.
Δεν μπορώ να εξασκούμαι σε αυτό εκτός από τις φορές που θα φάμε κατσίκι.
Πιο πολύ εξασκούμαι στον ακίνητο στόχο.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
- Veni Vidi Vici
δεν έχω τέτοια προβλήματα είμαι 28 και τριών μηνών γράψε εσύ 35 γράψε 50 δεν έχω πρόβλημα.
-
Who is The 4th man
- Μέλη που αποχώρησαν
ξέχασες νά επισυνάψεις καί τήν 8η περίπτωση:
"θέλω νά αρχίσω νά σκοτώνω παπάδες καί νά γκρεμίζω εκκλησίες"
γιατί δεν τό έβαλες
γιατί δεν τό έβαλες
Αυτομπαναρισμενος επ αόριστον
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Πυροβολατε και τα κατσίκια εκεί πέρα, πριν τα σφαξετε; Για γουρούνια τα περάσατε; Πως σφαζετε τις κότες, τις πετάτε χειροβομβιδες;Niki έγραψε: 21 Μαρ 2020, 17:13στον ακίνητο στόχο καλή είμαι στον κινούμενο στόχο αστοχώ λίγο , τόσο όσο κάνει το χτύπημα μη ακαριαίο.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 14:39Ω θαυμάσια αμαζόνα. Γονατίζω και συ φιλώ τις πατουσίτσες. Τέτοιες γυναίκες χρειάζεται η Ελλάδα. Ωστόσο πρέπει να εξασκηθείς στη σκοποβολή.Niki έγραψε: 21 Μαρ 2020, 11:42
Υ.γ και πάλι δύσκολα θα το έκανα θυμάμαι μια φορά που αστόχησα ΄λίγο σε ένα κατσίκι σφάδαζε και χρειάστηκε να του ρίξω άλλες δυό.
![]()
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Μαρ 2020, 17:29Πυροβολατε και τα κατσίκια εκεί πέρα, πριν τα σφαξετε; Για γουρούνια τα περάσατε; Πως σφαζετε τις κότες, τις πετάτε χειροβομβιδες;Niki έγραψε: 21 Μαρ 2020, 17:13στον ακίνητο στόχο καλή είμαι στον κινούμενο στόχο αστοχώ λίγο , τόσο όσο κάνει το χτύπημα μη ακαριαίο.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 14:39
Ω θαυμάσια αμαζόνα. Γονατίζω και συ φιλώ τις πατουσίτσες. Τέτοιες γυναίκες χρειάζεται η Ελλάδα. Ωστόσο πρέπει να εξασκηθείς στη σκοποβολή.![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- Veni Vidi Vici
Είναι κλειστές, περίμενε να ανοίξουν.sibylic έγραψε: 21 Μαρ 2020, 17:28 ξέχασες νά επισυνάψεις καί τήν 8η περίπτωση:
γιατί δεν τό έβαλες![]()
Αlea jacta est
Τα κατσίκια τα έχουμε ελεύθερα εμείς ξέρουμε ποια είναι του καθενός.Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Μαρ 2020, 17:29Πυροβολατε και τα κατσίκια εκεί πέρα, πριν τα σφαξετε; Για γουρούνια τα περάσατε; Πως σφαζετε τις κότες, τις πετάτε χειροβομβιδες;Niki έγραψε: 21 Μαρ 2020, 17:13στον ακίνητο στόχο καλή είμαι στον κινούμενο στόχο αστοχώ λίγο , τόσο όσο κάνει το χτύπημα μη ακαριαίο.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 14:39
Ω θαυμάσια αμαζόνα. Γονατίζω και συ φιλώ τις πατουσίτσες. Τέτοιες γυναίκες χρειάζεται η Ελλάδα. Ωστόσο πρέπει να εξασκηθείς στη σκοποβολή.![]()
Τα πυροβολούμε και μετά τους κόβουμε λαιμό να στραγγίσουν .
Είναι για δική μας χρήση.
Έτσι έχουμε πάνω μας κάμα και πιστόλι.
Να ρθείς εδώ να σε βάλω να μου πιάσεις ένα.
Έστω και κουτσό.
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 14:39
Ω θαυμάσια αμαζόνα. Γονατίζω και συ φιλώ τις πατουσίτσες.
αποστάσεις
- Veni Vidi Vici
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 14:39
Ω θαυμάσια αμαζόνα. Γονατίζω και συ φιλώ τις πατουσίτσες.
Αυτές τις αηδίες να μη γράφατε...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Veni Vidi Vici την 21 Μαρ 2020, 17:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αlea jacta est
Μην δειτε γυναικες να γραφονται στο πχορουμ - αμεσως να τις προγκηξετε 
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 251 Προβολές