!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κορονοϊός από την κινα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
-
Βελανιδοφάγος Ούννος
- Phorum.gr user: Βελανιδοφάγος Ούννος
Re: Κορονοϊός από την κινα
Σωστά.
Ποσα τεστ εχει κανει η Γερμανια;Βελανιδοφάγος Ούννος έγραψε: 21 Μαρ 2020, 01:03 Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να μειωθεί σταδιακά ο ρυθμός αύξησης των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στην Γερμανία, με την θνησιμότητα να ακολουθεί αντίστροφη πορεία. Ο λόγος είναι ότι δεν έχουν την δυνατότητα να κάνουν αρκετά τέστ.
Winter is coming
- Λίνο Βεντούρα
Ισραήλ: Πρώτος νεκρός από τον κορωνοϊόΒελανιδοφάγος Ούννος έγραψε: 20 Μαρ 2020, 22:03705 επιβεβαιωμένα κρούσματα, 0 νεκρούς. Από μόνα τους βέβαια αυτά τα στοιχεία δεν λένε πολλά αυτή την στιγμή.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
- hellegennes
Δεν ξέρω καν τι να πρωτοσχολιάσω. Έχω λυθεί στα γέλια.Northern Spirit έγραψε: 21 Μαρ 2020, 00:51Εξηγησα τι εννοω.hellegennes έγραψε: 21 Μαρ 2020, 00:41Northern Spirit έγραψε: 20 Μαρ 2020, 23:49 Οι Βρετανοι ειναι περισσοτερο πειθαρχημενοι απο τους Ιταλους..Εχει τη σημασια του αυτο..Αποφάσισε, θιασάρχη, τι θέλεις να πεις. Ή είναι πειθαρχημένοι ή απείθαρχοι. Αν υπάρχει λαός που είναι ανυπότακτος και απείθαρχος, στην Ευρώπη, αυτοί είναι οι Έλληνες. Ήταν έτσι από την αρχαιότητα και διατηρείται ως σήμερα.Northern Spirit έγραψε: 20 Μαρ 2020, 23:56 Αν δεις ταινιες τους και ντοκυμαντερ για την Βρετανιοκη ιστορια καμαρωνουνε γι'αυτο..Παρουσιαζονται ως ανυποκτακτοι και απειθαρχοι και το θεωρουνε προσον αυτο.
Το μόνο βέβαιο είναι πως σε δύο διαδοχικά ποστ είπες δύο εντελώς αντίθετα μεταξύ τους πράγματα.
Όσο για τους Βρετανούς εν γένει, δεν είναι καθόλου οργανωμένος λαός ούτε κράτος, φυσικά. Να το πεις αυτό για τους Γερμανούς και σκανδιναβικά κράτη ναι, αλλά το να λες ότι είναι καλύτερα οργανωμένο κράτος το τριμπούρδελο της Δυτικής Ευρώπης είναι νέο επίπεδο γελοιότητας.
Οι Βρετανοι ειναι κεντρο του φιλελευθερισμου οχι τυχαια..Υπαρχει γενικοτερη δυσπιστια για το κρατος ενω αντιθετα πιστευουνε στην εννοια της κοινοτητας και του εθελοντισμου. Ειχανε iδιωτικες charities που δουλευανε για επιλυση κοινωνικων προβληματων απο το μεσαιωνα.
Στο θεμα του ιου αυτο πρακτικα σημαινει οτι δεν χρειαζεται να τους επιβαλει ολες τις λυσεις το κρατος. Ουτε χρειαζεται να πειθαρχησουνε με τις εντολες του κρατους για να επιτευχθει κατι. Το προβλημα του ιου εχει γινει γινει αντιληπτο και υπαρχουνε πολλες κινησεις σε επιπεδο κοινοτητας και ατομικο.
Ο Ελληνας ειναι αλλη περιπτωση. Ο ελληνας εχει κλειστει μεσα απο φοβο για τον ιο. Στο Βρετανο ο φοβος ειναι πολυ πιιο περιορισμενος. Η κυνικοτητα τους τους βοηθαει και τους εχει βοηθησει να γινουνε αυτοκρατορια..οσο περισσοτερο κυνικος εισαι τοσο λιγοτερο φοβασαι..
Αν χρειτερεψει η κατασταση στη Βρετανια θα βρεθουνε πολλοι εθελοντες (χιλιαδες η ιαι εκατομυρια) να βοηθησουνε εθελοντικα στα νοσοκομεια..
Στην Ελλαδα αντιθετα θα ειναι κλεισμενοι μεσα και θα περιμενουνε το κρατος.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Η Κορέα πώς κατάφερε να κάνει τόσα τεστ;Βελανιδοφάγος Ούννος έγραψε: 21 Μαρ 2020, 01:03 Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να μειωθεί σταδιακά ο ρυθμός αύξησης των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στην Γερμανία, με την θνησιμότητα να ακολουθεί αντίστροφη πορεία. Ο λόγος είναι ότι δεν έχουν την δυνατότητα να κάνουν αρκετά τέστ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Βελανιδοφάγος Ούννος
Δεν ξέρω, αλλάζουν όμως τα κριτήρια διεξαγωγής τεστ επί το περιοριστικότερον. Υπάρχει μια ικασία ότι το ταβάνι αυτή τη στιγμή είναι στις 100.000 την εβδομάδα.Lestat έγραψε: 21 Μαρ 2020, 01:07Ποσα τεστ εχει κανει η Γερμανια;Βελανιδοφάγος Ούννος έγραψε: 21 Μαρ 2020, 01:03 Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να μειωθεί σταδιακά ο ρυθμός αύξησης των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στην Γερμανία, με την θνησιμότητα να ακολουθεί αντίστροφη πορεία. Ο λόγος είναι ότι δεν έχουν την δυνατότητα να κάνουν αρκετά τέστ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Βελανιδοφάγος Ούννος την 21 Μαρ 2020, 01:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Βελανιδοφάγος Ούννος
Δεν ξέρω, δεν το έχω ψάξει και δεν ξέρω αν είναι πργματικά συγκρίσιμα τα μεγέθη. EDIT: Νομίζω εκεί το πρόβλημα εστιαζόταν σε μια συγκεκριμένη αίρεση με αποτέλεσμα όλα να είναι εποπτικότερα.hellegennes έγραψε: 21 Μαρ 2020, 01:10Η Κορέα πώς κατάφερε να κάνει τόσα τεστ;Βελανιδοφάγος Ούννος έγραψε: 21 Μαρ 2020, 01:03 Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να μειωθεί σταδιακά ο ρυθμός αύξησης των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στην Γερμανία, με την θνησιμότητα να ακολουθεί αντίστροφη πορεία. Ο λόγος είναι ότι δεν έχουν την δυνατότητα να κάνουν αρκετά τέστ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Βελανιδοφάγος Ούννος την 21 Μαρ 2020, 01:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Περιεργη τακτικη και επιλογη. Δεν νομιζω οτι η Γερμανια εχει μικροτερη δυνατοτητα στον τομεα αυτο απο την Ιταλια που εχει κανει 250 χιλιαδες τεστ.Βελανιδοφάγος Ούννος έγραψε: 21 Μαρ 2020, 01:11Δεν ξέρω, αλλάζουν όμως τα κριτήρια διεξαγωγής τεστ επί το περιοριστικότερον.Lestat έγραψε: 21 Μαρ 2020, 01:07Ποσα τεστ εχει κανει η Γερμανια;Βελανιδοφάγος Ούννος έγραψε: 21 Μαρ 2020, 01:03 Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να μειωθεί σταδιακά ο ρυθμός αύξησης των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στην Γερμανία, με την θνησιμότητα να ακολουθεί αντίστροφη πορεία. Ο λόγος είναι ότι δεν έχουν την δυνατότητα να κάνουν αρκετά τέστ.
Winter is coming
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
φήμες οτι θα αναπτυχθεί η Εθνοφρουρά μαζί με μονάδες του στρατού των ΗΠΑ
θα είναι σαν την Κίνα με χειρότερο συστημα υγείας

θα είναι σαν την Κίνα με χειρότερο συστημα υγείας

Αν αυτή η τακτική συνεχιστεί και επεκταθεί και σε άλλες χώρες, ουσιαστικά δε θα έχει νόημα να κοιτάμε το ρυθμό αύξησης των κρουσμάτων παγκοσμίως, παρά μόνο τον αριθμό των θανάτων.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
-
Βελανιδοφάγος Ούννος
Συμπλήρωσα την απάντηση, ίσως απαντά στο ερώτημά σου.Lestat έγραψε: 21 Μαρ 2020, 01:14Περιεργη τακτικη και επιλογη. Δεν νομιζω οτι η Γερμανια εχει μικροτερη δυνατοτητα στον τομεα αυτο απο την Ιταλια που εχει κανει 250 χιλιαδες τεστ.Βελανιδοφάγος Ούννος έγραψε: 21 Μαρ 2020, 01:11Δεν ξέρω, αλλάζουν όμως τα κριτήρια διεξαγωγής τεστ επί το περιοριστικότερον.
- dna replication
https://gisanddata.maps.arcgis.com/apps ... 7b48e9ecf6
μια απορία και από μένα σχετικά με την Γερμανία σε σύγκριση με την Ισπανία.
έχει παρόμοια κρούσματα σε αριθμό με την Ισπανία (περίπου 20.000), πολύ λιγότερους θανάτους (67 έναντι 1043) αλλά και πολύ λιγότερους που έχουν ανακάμψει (180 έναντι 1588). Πως γίνεται; Αφού δεν πεθαίνουν δεν θα ΄πρεπε κάποια στιγμή να ξεμπερδεύουν με την ασθένεια;
μια απορία και από μένα σχετικά με την Γερμανία σε σύγκριση με την Ισπανία.
έχει παρόμοια κρούσματα σε αριθμό με την Ισπανία (περίπου 20.000), πολύ λιγότερους θανάτους (67 έναντι 1043) αλλά και πολύ λιγότερους που έχουν ανακάμψει (180 έναντι 1588). Πως γίνεται; Αφού δεν πεθαίνουν δεν θα ΄πρεπε κάποια στιγμή να ξεμπερδεύουν με την ασθένεια;
- Λίνο Βεντούρα
Tεστ σου κάνουν αν έχεις τρία από τα συμπτώματα (τουλάχιστον πυρετό, βήχα, πονόλαιμο) ή αν είχες επαφή με ύποπτο φορέα. Αυτά που ισχύουν και αλλού, δηλαδή.Βελανιδοφάγος Ούννος έγραψε: 21 Μαρ 2020, 01:11Δεν ξέρω, αλλάζουν όμως τα κριτήρια διεξαγωγής τεστ επί το περιοριστικότερον.Lestat έγραψε: 21 Μαρ 2020, 01:07Ποσα τεστ εχει κανει η Γερμανια;Βελανιδοφάγος Ούννος έγραψε: 21 Μαρ 2020, 01:03 Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να μειωθεί σταδιακά ο ρυθμός αύξησης των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στην Γερμανία, με την θνησιμότητα να ακολουθεί αντίστροφη πορεία. Ο λόγος είναι ότι δεν έχουν την δυνατότητα να κάνουν αρκετά τέστ.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
- dna replication
Έχει σημασία και μεγάλη μάλιστα για πολλούς λόγους να κοιτάμε με διαφορετικά τεστ και ποιοι έχουν αναπτύξει ήδη ανοσία
https://www.sciencemag.org/news/2020/03 ... s-pandemic
the answers won’t come from the RNA-based diagnostic tests now being given by the tens of thousands. They look for the presence of viral genes in a nose or throat swab, a sign of an active infection. But scientists also need to test a person’s blood for antibodies to the new virus, known as severe acute respiratory syndrome coronavirus 2 (SARS-CoV-2). Such tests can detect active infections, too, but more importantly, they can tell whether a person has been infected in the past because the body retains antibodies against pathogens it has already overcome.
Labs and companies around the world have raced to develop antibody tests, and a few have been used in small studies and received commercial approval, including several from China. But so far, large-scale data from such tests—for example showing what fraction of people in the hard-hit city of Wuhan, China, might now be immune—is still lacking or at least not public. Scientists hope that will soon change as more tests become available.
https://www.sciencemag.org/news/2020/03 ... s-pandemic
the answers won’t come from the RNA-based diagnostic tests now being given by the tens of thousands. They look for the presence of viral genes in a nose or throat swab, a sign of an active infection. But scientists also need to test a person’s blood for antibodies to the new virus, known as severe acute respiratory syndrome coronavirus 2 (SARS-CoV-2). Such tests can detect active infections, too, but more importantly, they can tell whether a person has been infected in the past because the body retains antibodies against pathogens it has already overcome.
Labs and companies around the world have raced to develop antibody tests, and a few have been used in small studies and received commercial approval, including several from China. But so far, large-scale data from such tests—for example showing what fraction of people in the hard-hit city of Wuhan, China, might now be immune—is still lacking or at least not public. Scientists hope that will soon change as more tests become available.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dna replication την 21 Μαρ 2020, 01:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 86 Απαντήσεις
- 2650 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
-
- 10 Απαντήσεις