Είναι πριν 10 μερες αυτά, μπορεί να μην τα πιστεύουν ακόμαΜιλλένιαλ έγραψε: 20 Μαρ 2020, 21:55Από το 2019 κόσμος μιλούσε για επερχόμενη κρίση, πολύ χειρότερη της προηγούμενης. Δεν είναι λίγοι αυτοί που θεωρούν πως ο ιος, κατασκευασμένος η μη, είναι μια πολύ βολική δικαιολογία για να αποδεχθεί η μάζα τις αλλαγές που θα προκαλέσει. Το τι θα συμβεί, μένει να το δούμε. Μπορεί όσοι επιζήσουν του ιού να φτάσουν στο σημείο να ζηλεύουν όσους πέθαναν εξαιτίας του.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κορονοϊός από την κινα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- EKPLIKTIKOS
Re: Κορονοϊός από την κινα
- hellegennes
Τι μαλακισμένη απάντηση είναι αυτή; Και στην Ιταλία τον Ιανουάριο η κατάσταση ήταν υπό έλεγχο.Northern Spirit έγραψε: 20 Μαρ 2020, 19:38 Σε ποιες χωρες αναφερεσαι ακριβως; Εγω σχολιαζω για το τι βλεπω εδω που ζω...Και βλεπω κατασταση ακομη υπο ελεγχο...Αν αυριο αλλαξουνε τα πραγματα θα πω οτι αλλαξαν.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Δεν υπάρχει καραντίνα στην Ελλάδα.Northern Spirit έγραψε: 20 Μαρ 2020, 20:01 Για παραδειγμα στην Ελλαδα με την υποχρεωτικη καραντινα συμβαινουνε αυτα:
![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Επιτέλους κάποιος το είπε.
Δεν έχετε βαρεθεί να κάνετε υποθέσεις 400 σελίδες ;
Israel's military is preparing for the possibility that the coronavirus crisis will last until Rosh Hashana: September 18
- hellegennes
Η Αγγλία πιάστηκε με τα σώβρακα κάτω. Βασικά ο ίδιος ο Μπόρις τα κατέβασε. Είπε «να, κορωνοϊέ, δεν σε φοβόμαστε, κατεβάζουμε το σώβρακο». Τώρα που άρχισε να μπαίνει ακάπωτο, θυμήθηκε να ψάξει για τσίγκινο σωβρακάκι, αλλά είναι αργά. Η χώρα έχει σοδομιστεί. Έστω και αργά, ελπίζω τα μέτρα να κάνουν κάτι. Δυστυχώς θα γίνει μεγάλη σφαγή.Northern Spirit έγραψε: 20 Μαρ 2020, 21:35 Επιμενω να ασχολουμαι με το τωρα γιατι η εξελιξη των γραφηματων δεν ειναι ευκολα προβλεψιμη.Η Νοτια Κορεα αρχικα πηγαινε τουρμπο και μετα εγινε flat. Θα δουμε...Η Βρετανια εχει χρονο να αποτρεψει χαος Ιταλιας..
Η Ιταλια πιαστηκε απροετοιμαστη...Η Βρετανια οχι τοσο...Οποτε οπως ειπα θα δουμε στο τελος..
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Μπράβο ρε Χελουγκρενη. Πολύ σε χαίρομαι να μιλάς έτσι λιμανισια.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- omg kai 3 lol
στην Τουρκια θα γινει σφαγη:
https://twitter.com/GllkMuhammet/status ... tin-italia
https://twitter.com/GllkMuhammet/status ... tin-italia
kameron έγραψε: 20 Μαρ 2020, 23:06 Israel's military is preparing for the possibility that the coronavirus crisis will last until Rosh Hashana: September 18
ακουσα τον κυβερνητη της ΝΥορκης να λεει προχθες οτι τα σχολεια κλεινουνε και μπορει να παραμεινουνε ετσι ως τα Χριστουγεννα...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Είναι μια λογική και μετριοπαθής προσέγγιση. Όχι η πιο αισιόδοξη, αλλά ούτε και η πιο απαισιόδοξη.nostromos έγραψε: 20 Μαρ 2020, 23:22kameron έγραψε: 20 Μαρ 2020, 23:06 Israel's military is preparing for the possibility that the coronavirus crisis will last until Rosh Hashana: September 18
ακουσα τον κυβερνητη της ΝΥορκης να λεει προχθες οτι τα σχολεια κλεινουνε και μπορει να παραμεινουνε ετσι ως τα Χριστουγεννα...
-
Gouerino 4
Ενω στις αλλες χωρες θα γινει παρτυhellegennes έγραψε: 20 Μαρ 2020, 23:13Η Αγγλία πιάστηκε με τα σώβρακα κάτω. Βασικά ο ίδιος ο Μπόρις τα κατέβασε. Είπε «να, κορωνοϊέ, δεν σε φοβόμαστε, κατεβάζουμε το σώβρακο». Τώρα που άρχισε να μπαίνει ακάπωτο, θυμήθηκε να ψάξει για τσίγκινο σωβρακάκι, αλλά είναι αργά. Η χώρα έχει σοδομιστεί. Έστω και αργά, ελπίζω τα μέτρα να κάνουν κάτι. Δυστυχώς θα γίνει μεγάλη σφαγή.Northern Spirit έγραψε: 20 Μαρ 2020, 21:35 Επιμενω να ασχολουμαι με το τωρα γιατι η εξελιξη των γραφηματων δεν ειναι ευκολα προβλεψιμη.Η Νοτια Κορεα αρχικα πηγαινε τουρμπο και μετα εγινε flat. Θα δουμε...Η Βρετανια εχει χρονο να αποτρεψει χαος Ιταλιας..
Η Ιταλια πιαστηκε απροετοιμαστη...Η Βρετανια οχι τοσο...Οποτε οπως ειπα θα δουμε στο τελος..
υποψιαζομαι οτι σκεφτονται ηδη το 2ο κυμα ...kameron έγραψε: 20 Μαρ 2020, 23:27Είναι μια λογική και μετριοπαθής προσέγγιση. Όχι η πιο αισιόδοξη, αλλά ούτε και η πιο απαισιόδοξη.nostromos έγραψε: 20 Μαρ 2020, 23:22kameron έγραψε: 20 Μαρ 2020, 23:06 Israel's military is preparing for the possibility that the coronavirus crisis will last until Rosh Hashana: September 18
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- hellegennes
Θα το διηγούμαστε στα εγγόνια μας ως το έτος που η ζωή σταμάτησε για έναν χρόνο.kameron έγραψε: 20 Μαρ 2020, 23:27Είναι μια λογική και μετριοπαθής προσέγγιση. Όχι η πιο αισιόδοξη, αλλά ούτε και η πιο απαισιόδοξη.nostromos έγραψε: 20 Μαρ 2020, 23:22kameron έγραψε: 20 Μαρ 2020, 23:06 Israel's military is preparing for the possibility that the coronavirus crisis will last until Rosh Hashana: September 18
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Εν τω μεταξύ, η Γερμανία σήμερα μέτρησε γύρω στα 7000 (!) νέα κρούσματα.
Αρχίζω να πιστεύω ότι πρέπει να σταθούμε περισσότερο στα γερμανικά στοιχεία, με την έννοια ότι αυτοί μάλλον κάνουν την ευρύτερη μέτρηση στην Ευρώπη και κατά συνέπεια έχουν πάρα πολλά κρούσματα. Αυτό όμως σημαίνει και ιδιαίτερα χαμηλή θνησιμότητα. Η τεράστια στατιστική απόκλιση με την Ιταλία και την Ισπανία δεν έχει ακόμα επαρκώς αιτιολογηθεί. Ορισμένα στοιχεία που δίνονται (ΜΕΘ, μικρότερες ηλικίες στο γερμανικό δείγμα λόγω πολλών ελέγχων), εξηγεί ως ένα βαθμό, αλλά όχι απολύτως.
Αρχίζω να πιστεύω ότι πρέπει να σταθούμε περισσότερο στα γερμανικά στοιχεία, με την έννοια ότι αυτοί μάλλον κάνουν την ευρύτερη μέτρηση στην Ευρώπη και κατά συνέπεια έχουν πάρα πολλά κρούσματα. Αυτό όμως σημαίνει και ιδιαίτερα χαμηλή θνησιμότητα. Η τεράστια στατιστική απόκλιση με την Ιταλία και την Ισπανία δεν έχει ακόμα επαρκώς αιτιολογηθεί. Ορισμένα στοιχεία που δίνονται (ΜΕΘ, μικρότερες ηλικίες στο γερμανικό δείγμα λόγω πολλών ελέγχων), εξηγεί ως ένα βαθμό, αλλά όχι απολύτως.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 86 Απαντήσεις
- 2634 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
-
- 10 Απαντήσεις