Ο αρχικός πόστερ λέει να έρχονται λίγοι λίγοι ανα 2 εβδομάδες, προκειμένου να μπαίνουν σε δομές που τις ελέγχει το κράτος.
Τους λαθρο τους βάζουμε σε δομές, τους Έλληνες γιατί όχι? Πόσο δύσκολο είναι να στηθούν κάποιοι οικίσκοι που θα μένουν όσοι έρχονται απ' έξω και θα είναι σε καραντίνα?
Χμμμ...
Πόσο δύσκολο είναι να καταλάβεις ότι αν ερθει η κόρη μου από το εξωτερικό νοιάζεται πολύ περισσότερο από εσένα να μην με κορονιάσει και ότι θα πάρει κάθε μετρο που μπορεί για να μην συμβεί;
Mπορεί να νοιάζεται, αλλά πώς θ' αποφύγει το να σε κορωνιάσει, αν ζείτε στο ίδιο σπίτι?
Δηλαδή για να καταλάβω, θέτε να μην γυρίσομε στην πατρίδα;
Πάντως αν είσαι Ιταλία, όταν γυρίσεις, να μου φιλήσεις τον άντερ όταν τον δείς.
Σε άλλο δωμάτιο.
Ο καθένας τα πιατα του, ποτήρια, πηρούνια κλπ.
Τα γνωστά μετρα καθαριότητας.
Απόσταση.
Για τουλάχιστον 2 εβδομάδες.
Τώρα εδώ από τους 500 που το έχουν οι 400 είναι στα σπίτια τους και σίγουρα δεν είναι όλοι μπακούρια, πως λες να την παλεύουν;
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
όταν ξεκινάει χαλαρά η ατομάρα ο Αθηναίος να πάει για σκ στο χωριό οικογενειακώς
Μπορεί να πηγαίνει στο εξοχικό του, όπου δε μένει κανένας άλλος. Δηλαδή όλοι οι Αθηναίοι κατάγονται από χωριά?
Κι άμα πάει στο εξοχικό του δεν θα πάει αύριο στο τοπικό περίπτερο για τσιγάρα ή στο κοντινό σ.μ. για ψώνια, δεν θα δώσει χρήματα, δεν θα αγγίξει επιφανειες σε κοινόχρηστους χώρους;
Από αυτό το Σ/Κ κινδυνεύουν να γεμισουν κορονοϊο και οι νομοί της Πελοποννήσου και της Δυτικής Ελλαδος που δεν είχαν ακόμα κανένα κρούσμα.
Αυθημερόν εννοούσα να πάει και να 'ρθει. Να σκάψει, να φυτέψει να δεί τίποτα ζώα αν έχει, και να έρθει. Ζώα τετράποδα, εννοώ.
Μπορεί να πηγαίνει στο εξοχικό του, όπου δε μένει κανένας άλλος. Δηλαδή όλοι οι Αθηναίοι κατάγονται από χωριά?
Κι άμα πάει στο εξοχικό του δεν θα πάει αύριο στο τοπικό περίπτερο για τσιγάρα ή στο κοντινό σ.μ. για ψώνια, δεν θα δώσει χρήματα, δεν θα αγγίξει επιφανειες σε κοινόχρηστους χώρους;
Από αυτό το Σ/Κ κινδυνεύουν να γεμισουν κορονοϊο και οι νομοί της Πελοποννήσου και της Δυτικής Ελλαδος που δεν είχαν ακόμα κανένα κρούσμα.
Αυθημερόν εννοούσα να πάει και να 'ρθει. Να σκάψει, να φυτέψει να δεί τίποτα ζώα αν έχει, και να έρθει. Ζώα τετράποδα, εννοώ.
Πιστεύω οτι οι περισσότεροι πάνε για να μείνουν, γιατί στο εξοχικό είναι πιο ευχάριστα από το διαμέρισμα.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Kauldron έγραψε: 20 Μαρ 2020, 19:50
Ο αρχικός πόστερ λέει να έρχονται λίγοι λίγοι ανα 2 εβδομάδες, προκειμένου να μπαίνουν σε δομές που τις ελέγχει το κράτος.
Τους λαθρο τους βάζουμε σε δομές, τους Έλληνες γιατί όχι? Πόσο δύσκολο είναι να στηθούν κάποιοι οικίσκοι που θα μένουν όσοι έρχονται απ' έξω και θα είναι σε καραντίνα?
Χμμμ...
Πόσο δύσκολο είναι να καταλάβεις ότι αν ερθει η κόρη μου από το εξωτερικό νοιάζεται πολύ περισσότερο από εσένα να μην με κορονιάσει και ότι θα πάρει κάθε μετρο που μπορεί για να μην συμβεί;
Mπορεί να νοιάζεται, αλλά πώς θ' αποφύγει το να σε κορωνιάσει, αν ζείτε στο ίδιο σπίτι?
Η Εξαδέρφη μου σπουδάζει νομικά στην Αγγλία ήρθε το στο χωριό στη Λάρισα, στο εξοχικό μόνη της
Chainis έγραψε: 20 Μαρ 2020, 21:58
Χμμμ...
Η Εξαδέρφη μου σπουδάζει νομικά στην Αγγλία ήρθε το στο χωριό στη Λάρισα, στο εξοχικό μόνη της
Θα μιλάει με ωραία προφορά ο κορονοϊός.
Τεσπα, πρόσεχε κι εσύ, γιατί κι εσύ άνθρωπος είσαι κι είναι κρίμα να πάθεις (αν και νέος είσαι, δε θα σου κάνει ζημιά).
Naida έγραψε: 20 Μαρ 2020, 22:21
Εννοείται και θα τους φέρουμε πίσω και ότι χρειάζεται να γίνει από το κράτος, να γίνει. Είναι δυνατόν να συζητάμε τα αυτονόητα;
είπαμε, ο χελώνος τα συζητάει γιατί τους ανταγωνιζέται πολιτικά, για κανέναν άλλο λόγο. Είναι η ίδια μαλακία που έλεγαν για μανταμ σουσουδες που πήγαν στα μιλανα και μας έφεραν τον Ιο. Τώρα στοχεύει τους ελ του εξωτερικού που επαναπατρίζονται....
Λεγεών έγραψε: 20 Μαρ 2020, 22:29
Θα επιστρέψουμε όλοι οι της διασποράς, να σας κάνουμε ανθρώπους.
Οι Ελ του UK ειναι χειρότεροι κ απο τον τελευταίο καραμπαμπα τυπε. Greek nights, ελλαδιλα, κραξιμο στην Ελλάδα και εμεις εδώ στο uk ενώ εσεις στο Greece νοοτροπία χωριαταραιου χειροτερη κ απο νεοπλουτη γυφτισσα στο Κολωνάκι