!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Έκλεισε η ονομασία της Μακεδονίας

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Re: Έκλεισε η ονομασία της Μακεδονίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Kauldron έγραψε: 17 Ιουν 2018, 14:25 Την υπογραφή της Ελλάδα ήθελαν, προκειμένου να την πάρουν και να την περιφέρουν στα πανεπιστήμια και στα διεθνή φόρα.
Ναι για τα πανεπιστήμια τη θέλουν :smt005: :smt005: :smt005:
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
argouen

Re: Έκλεισε η ονομασία των Σκοπίων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από argouen »

Naida έγραψε: 17 Ιουν 2018, 14:56 γιατί τον Ζάεφ τον λένε προδότη στη χώρα του αφού μας τα πήρε όλα;
Γιατί κατάλαβαν πόσο ικανοί διαπραγματευτές είναι οι τσιπροκοτζιάδες και ενώ θα μπορούσαν να έχουν αύριο πρωτεύουσα Θεσ/κη, αναγκάζονται να συμβιβαστούν μόνο με όνομα, γλώσσα, ταυτότητα προς το παρόν :bored:
Νήφε και μέμνησο απιστείν
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Μαυροβασίλης έγραψε: 17 Ιουν 2018, 14:47 δεν πιάνει μέ τπτ <25% ο κοντός
Αυτό ακριβώς είναι και το ποσοστό της δικής μου εκτίμησης. :)
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Μέγας Ιεροσυντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΟΥΤΙΣ »

Παιδιά, θα μας πείτε τελικά; υπέρ ή κατά ΝΑΤΟ και ΕΕ;
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
whitegreek
Phorum.gr user: whitegreek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από whitegreek »

Northern Spirit έγραψε: 17 Ιουν 2018, 14:34
whitegreek έγραψε: 17 Ιουν 2018, 14:18 Η χρυσή Ολυμπιονίκης Άννα Κορακάκη, μέσα από τους λογαριασμούς της στα social media, σχολίασε τη συμφωνία για το ονοματολογικό της πΓΔΜ. Η Ολυμπιονίκης, με σκληρά λόγια τόνισε στο κείμενο της ότι η συμφωνία που υπεγράφη δείχνει ασέβεια στην ιστορία, στους αγώνες και στους νεκρούς του τόπου και είναι ενάντια στη λαϊκή επιθυμία. Η κυριά Κορακάκη κάνει επίσης σαφές πως δεν επιθυμεί να φωτογραφηθούν δίπλα της σε ενδεχόμενες μεγάλες αθλητικές επιτυχίες οι υπαίτιοι αυτής της συμφωνίας.

Αντι να μας αραδειζεις το καθε ποστ του καθε τυπου στο ιντερνετ δεν διαβαζεις το κειμενο της συμφωνιας να μας δειξεις τα προβληματα; Η δεν εχεις εμπιστοσυνη στην κριση σου και χρειαζεσαι την Κορακακη η οποιον αλλον;
η Κορακάκη δεν είναι τυχαίο πρόσωπο, δείχνει πως πρέπει να αντιμετωπίζουμε το κάθε μειοδότη και υποστηρικτή της συμφωνίας κύριε Αμερικανοτσολιά
ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ ΤΟ ΕΥΨΥΧΟΝ
Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜπλεΜπουμπυς »

Βάλε και Μακεδονία, βάλε και Καταλονια, βάλε και Κόσοβο, βάλε και Φλάνδρα. Θα το κάψουμε απόψε κυρ-ΝΑΤΟ μας!
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Έκλεισε η ονομασία των Σκοπίων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

argouen έγραψε: 17 Ιουν 2018, 15:05
Naida έγραψε: 17 Ιουν 2018, 14:56 γιατί τον Ζάεφ τον λένε προδότη στη χώρα του αφού μας τα πήρε όλα;
Γιατί κατάλαβαν πόσο ικανοί διαπραγματευτές είναι οι τσιπροκοτζιάδες και ενώ θα μπορούσαν να έχουν αύριο πρωτεύουσα Θεσ/κη, αναγκάζονται να συμβιβαστούν μόνο με όνομα, γλώσσα, ταυτότητα προς το παρόν :bored:
Απάντηση όχι αστεία.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
lyna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lyna »

γτ δεν ειναι ενιαίοι ρε συ Δανάη..
Αλλος θελει να τονίσει τη σλαβικη καταγωγή του, άλλος την ελληνική, άλλος τη βουλγάρικη.
ξερει τι είναι να μιλάς βουλγαρικά και να σου λενε τώρα αυτά θα ειναι ΜΟΝΟ Μακεδονικά; Λες και ολοι αυτοί ξυπνάνε και κοιμούνται οτι ειναι απογονοι του μεγαλεκου..
κι εγώ , ετσι μου λεγανε οτι τα βλάχικα με λιιι και ννιιιι που μιλάνε στα μερη μου τα κανουν ξεχωριστή γλώσσα και δεν ειναι Ελληνικά, θα βουρλιζόμουν.
~~¥~~
whitegreek

YouOnlyLiveOnce έγραψε: 17 Ιουν 2018, 14:44 Το θεμα θα επρεπε καποια στιγμη να λυθει.Τοσα χρονια το αφηναν ανοιχτο οσοι μας κυβερνησαν.Καποιος θα μπορουσε να εχει φερει μια συμφωνια με χεριοτερους η καλυτερους ορους (αναλογα την χρονικη στιγμη),
Δεν το εκανε κανεις για να μην επωμιστει το πολιτικο βαρος.Εβαζαν την καρεκλα και το κομμα πανω απο την πατριδα.Ξεκαθαρα.Και τωρα μιλανε για προδοσια και πατριδα και μακεδονια.
:078:
εσύ συριζαία δεν δικαιούσαι να μιλάς για πατρίδα
ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ ΤΟ ΕΥΨΥΧΟΝ
whitegreek

8 τραυματίες από τα ΜΑΤ του τυράννου https://www.pentapostagma.gr/2018/06/%C ... CE%B9.html
ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ ΤΟ ΕΥΨΥΧΟΝ
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Naida έγραψε: 17 Ιουν 2018, 14:07
Juno έγραψε: 17 Ιουν 2018, 14:01
Northern Spirit έγραψε: 17 Ιουν 2018, 13:54 Tο κλειδι ειναι εδω στο αρθρο 7 της συμφωνιας οπου οι Σκοπιανοι αναγνωριζουνε οτι δεν εχουνε σχεση με την αρχαια ελληνικη ιστορια και οτι ως Μακεδονικη γλωσσα εννοουνε την Νοτιο-Σλαβικη..
Δηλαδή όταν μπαίνω στο google translate, θα μου λέει για τα βουλγαροσλάβικα (γιατί ΑΥΤΟ είναι)Language: Macedonian (by this we mean South-Slavic language).
:str8jack:
Τώρα τα λέει βουλγαροσλαβικά;
Ζαίϊκα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

lyna έγραψε: 17 Ιουν 2018, 15:08 γτ δεν ειναι ενιαίοι ρε συ Δανάη..
Αλλος θελει να τονίσει τη σλαβικη καταγωγή του, άλλος την ελληνική, άλλος τη βουλγάρικη.
ξερει τι είναι να μιλάς βουλγαρικά και να σου λενε τώρα αυτά θα ειναι ΜΟΝΟ Μακεδονικά; Λες και ολοι αυτοί ξυπνάνε και κοιμούνται οτι ειναι απογονοι του μεγαλεκου..
κι εγώ , ετσι μου λεγανε οτι τα βλάχικα με λιιι και ννιιιι που μιλάνε στα μερη μου τα κανουν ξεχωριστή γλώσσα και δεν ειναι Ελληνικά, θα βουρλιζόμουν.
Η βλαχικη διάλεκτος (ή γλώσσα καλύτερα) δεν έχει ουρανικό νι και λι
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
YouOnlyLiveOnce

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από YouOnlyLiveOnce »

whitegreek έγραψε: 17 Ιουν 2018, 15:09
YouOnlyLiveOnce έγραψε: 17 Ιουν 2018, 14:44 Το θεμα θα επρεπε καποια στιγμη να λυθει.Τοσα χρονια το αφηναν ανοιχτο οσοι μας κυβερνησαν.Καποιος θα μπορουσε να εχει φερει μια συμφωνια με χεριοτερους η καλυτερους ορους (αναλογα την χρονικη στιγμη),
Δεν το εκανε κανεις για να μην επωμιστει το πολιτικο βαρος.Εβαζαν την καρεκλα και το κομμα πανω απο την πατριδα.Ξεκαθαρα.Και τωρα μιλανε για προδοσια και πατριδα και μακεδονια.
Για οτι θελω θα μιλαω,ποιος εισαι εσυ που θα μου το απαγορεψεις;
Συριζα δεν εχω ψηφισει αλλα με οσα διαβαζω,ακουω και βλεπω αυτες τις μερες δεν ειναι καθολου απιθανο να το κανω στο μελλον.
Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Μέγας Ιεροσυντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΟΥΤΙΣ »

whitegreek έγραψε: 17 Ιουν 2018, 15:13 8 τραυματίες από τα ΜΑΤ του τυράννου https://www.pentapostagma.gr/2018/06/%C ... CE%B9.html

Νόμος και Τάξη!
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
whitegreek

YouOnlyLiveOnce έγραψε: 17 Ιουν 2018, 15:16
whitegreek έγραψε: 17 Ιουν 2018, 15:09
Για οτι θελω θα μιλαω,ποιος εισαι εσυ που θα μου το απαγορεψεις;
Συριζα δεν εχω ψηφισει αλλα με οσα διαβαζω,ακουω και βλεπω αυτες τις μερες δεν ειναι καθολου απιθανο να το κανω στο μελλον.
μειοδότες όπως εσύ πάντα υπήρχαν. γενικώς ο συριζαίος και ο ποταμίσιος είναι πλέον συνώνυμα του μειοδότη
ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ ΤΟ ΕΥΨΥΧΟΝ
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”