Ναι για τα πανεπιστήμια τη θέλουνKauldron έγραψε: 17 Ιουν 2018, 14:25 Την υπογραφή της Ελλάδα ήθελαν, προκειμένου να την πάρουν και να την περιφέρουν στα πανεπιστήμια και στα διεθνή φόρα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έκλεισε η ονομασία της Μακεδονίας
- Dwarven Blacksmith
Re: Έκλεισε η ονομασία της Μακεδονίας
Re: Έκλεισε η ονομασία των Σκοπίων
Γιατί κατάλαβαν πόσο ικανοί διαπραγματευτές είναι οι τσιπροκοτζιάδες και ενώ θα μπορούσαν να έχουν αύριο πρωτεύουσα Θεσ/κη, αναγκάζονται να συμβιβαστούν μόνο με όνομα, γλώσσα, ταυτότητα προς το παρόνNaida έγραψε: 17 Ιουν 2018, 14:56 γιατί τον Ζάεφ τον λένε προδότη στη χώρα του αφού μας τα πήρε όλα;
Νήφε και μέμνησο απιστείν
Αυτό ακριβώς είναι και το ποσοστό της δικής μου εκτίμησης.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Παιδιά, θα μας πείτε τελικά; υπέρ ή κατά ΝΑΤΟ και ΕΕ;
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
-
whitegreek
- Phorum.gr user: whitegreek
η Κορακάκη δεν είναι τυχαίο πρόσωπο, δείχνει πως πρέπει να αντιμετωπίζουμε το κάθε μειοδότη και υποστηρικτή της συμφωνίας κύριε ΑμερικανοτσολιάNorthern Spirit έγραψε: 17 Ιουν 2018, 14:34Αντι να μας αραδειζεις το καθε ποστ του καθε τυπου στο ιντερνετ δεν διαβαζεις το κειμενο της συμφωνιας να μας δειξεις τα προβληματα; Η δεν εχεις εμπιστοσυνη στην κριση σου και χρειαζεσαι την Κορακακη η οποιον αλλον;whitegreek έγραψε: 17 Ιουν 2018, 14:18 Η χρυσή Ολυμπιονίκης Άννα Κορακάκη, μέσα από τους λογαριασμούς της στα social media, σχολίασε τη συμφωνία για το ονοματολογικό της πΓΔΜ. Η Ολυμπιονίκης, με σκληρά λόγια τόνισε στο κείμενο της ότι η συμφωνία που υπεγράφη δείχνει ασέβεια στην ιστορία, στους αγώνες και στους νεκρούς του τόπου και είναι ενάντια στη λαϊκή επιθυμία. Η κυριά Κορακάκη κάνει επίσης σαφές πως δεν επιθυμεί να φωτογραφηθούν δίπλα της σε ενδεχόμενες μεγάλες αθλητικές επιτυχίες οι υπαίτιοι αυτής της συμφωνίας.
ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ ΤΟ ΕΥΨΥΧΟΝ
- ΜπλεΜπουμπυς
Βάλε και Μακεδονία, βάλε και Καταλονια, βάλε και Κόσοβο, βάλε και Φλάνδρα. Θα το κάψουμε απόψε κυρ-ΝΑΤΟ μας!
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Re: Έκλεισε η ονομασία των Σκοπίων
Απάντηση όχι αστεία.argouen έγραψε: 17 Ιουν 2018, 15:05Γιατί κατάλαβαν πόσο ικανοί διαπραγματευτές είναι οι τσιπροκοτζιάδες και ενώ θα μπορούσαν να έχουν αύριο πρωτεύουσα Θεσ/κη, αναγκάζονται να συμβιβαστούν μόνο με όνομα, γλώσσα, ταυτότητα προς το παρόνNaida έγραψε: 17 Ιουν 2018, 14:56 γιατί τον Ζάεφ τον λένε προδότη στη χώρα του αφού μας τα πήρε όλα;![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
γτ δεν ειναι ενιαίοι ρε συ Δανάη..
Αλλος θελει να τονίσει τη σλαβικη καταγωγή του, άλλος την ελληνική, άλλος τη βουλγάρικη.
ξερει τι είναι να μιλάς βουλγαρικά και να σου λενε τώρα αυτά θα ειναι ΜΟΝΟ Μακεδονικά; Λες και ολοι αυτοί ξυπνάνε και κοιμούνται οτι ειναι απογονοι του μεγαλεκου..
κι εγώ , ετσι μου λεγανε οτι τα βλάχικα με λιιι και ννιιιι που μιλάνε στα μερη μου τα κανουν ξεχωριστή γλώσσα και δεν ειναι Ελληνικά, θα βουρλιζόμουν.
Αλλος θελει να τονίσει τη σλαβικη καταγωγή του, άλλος την ελληνική, άλλος τη βουλγάρικη.
ξερει τι είναι να μιλάς βουλγαρικά και να σου λενε τώρα αυτά θα ειναι ΜΟΝΟ Μακεδονικά; Λες και ολοι αυτοί ξυπνάνε και κοιμούνται οτι ειναι απογονοι του μεγαλεκου..
κι εγώ , ετσι μου λεγανε οτι τα βλάχικα με λιιι και ννιιιι που μιλάνε στα μερη μου τα κανουν ξεχωριστή γλώσσα και δεν ειναι Ελληνικά, θα βουρλιζόμουν.
~~¥~~
-
whitegreek
εσύ συριζαία δεν δικαιούσαι να μιλάς για πατρίδαYouOnlyLiveOnce έγραψε: 17 Ιουν 2018, 14:44 Το θεμα θα επρεπε καποια στιγμη να λυθει.Τοσα χρονια το αφηναν ανοιχτο οσοι μας κυβερνησαν.Καποιος θα μπορουσε να εχει φερει μια συμφωνια με χεριοτερους η καλυτερους ορους (αναλογα την χρονικη στιγμη),
Δεν το εκανε κανεις για να μην επωμιστει το πολιτικο βαρος.Εβαζαν την καρεκλα και το κομμα πανω απο την πατριδα.Ξεκαθαρα.Και τωρα μιλανε για προδοσια και πατριδα και μακεδονια.
![]()
ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ ΤΟ ΕΥΨΥΧΟΝ
-
whitegreek
8 τραυματίες από τα ΜΑΤ του τυράννου https://www.pentapostagma.gr/2018/06/%C ... CE%B9.html
ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ ΤΟ ΕΥΨΥΧΟΝ
Ζαίϊκα.Naida έγραψε: 17 Ιουν 2018, 14:07Τώρα τα λέει βουλγαροσλαβικά;Juno έγραψε: 17 Ιουν 2018, 14:01Δηλαδή όταν μπαίνω στο google translate, θα μου λέει για τα βουλγαροσλάβικα (γιατί ΑΥΤΟ είναι)Language: Macedonian (by this we mean South-Slavic language).Northern Spirit έγραψε: 17 Ιουν 2018, 13:54 Tο κλειδι ειναι εδω στο αρθρο 7 της συμφωνιας οπου οι Σκοπιανοι αναγνωριζουνε οτι δεν εχουνε σχεση με την αρχαια ελληνικη ιστορια και οτι ως Μακεδονικη γλωσσα εννοουνε την Νοτιο-Σλαβικη..
![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Η βλαχικη διάλεκτος (ή γλώσσα καλύτερα) δεν έχει ουρανικό νι και λιlyna έγραψε: 17 Ιουν 2018, 15:08 γτ δεν ειναι ενιαίοι ρε συ Δανάη..
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- YouOnlyLiveOnce
Για οτι θελω θα μιλαω,ποιος εισαι εσυ που θα μου το απαγορεψεις;whitegreek έγραψε: 17 Ιουν 2018, 15:09εσύ συριζαία δεν δικαιούσαι να μιλάς για πατρίδαYouOnlyLiveOnce έγραψε: 17 Ιουν 2018, 14:44 Το θεμα θα επρεπε καποια στιγμη να λυθει.Τοσα χρονια το αφηναν ανοιχτο οσοι μας κυβερνησαν.Καποιος θα μπορουσε να εχει φερει μια συμφωνια με χεριοτερους η καλυτερους ορους (αναλογα την χρονικη στιγμη),
Δεν το εκανε κανεις για να μην επωμιστει το πολιτικο βαρος.Εβαζαν την καρεκλα και το κομμα πανω απο την πατριδα.Ξεκαθαρα.Και τωρα μιλανε για προδοσια και πατριδα και μακεδονια.
![]()
Συριζα δεν εχω ψηφισει αλλα με οσα διαβαζω,ακουω και βλεπω αυτες τις μερες δεν ειναι καθολου απιθανο να το κανω στο μελλον.
whitegreek έγραψε: 17 Ιουν 2018, 15:13 8 τραυματίες από τα ΜΑΤ του τυράννου https://www.pentapostagma.gr/2018/06/%C ... CE%B9.html
Νόμος και Τάξη!
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
-
whitegreek
μειοδότες όπως εσύ πάντα υπήρχαν. γενικώς ο συριζαίος και ο ποταμίσιος είναι πλέον συνώνυμα του μειοδότηYouOnlyLiveOnce έγραψε: 17 Ιουν 2018, 15:16Για οτι θελω θα μιλαω,ποιος εισαι εσυ που θα μου το απαγορεψεις;whitegreek έγραψε: 17 Ιουν 2018, 15:09εσύ συριζαία δεν δικαιούσαι να μιλάς για πατρίδαYouOnlyLiveOnce έγραψε: 17 Ιουν 2018, 14:44 Το θεμα θα επρεπε καποια στιγμη να λυθει.Τοσα χρονια το αφηναν ανοιχτο οσοι μας κυβερνησαν.Καποιος θα μπορουσε να εχει φερει μια συμφωνια με χεριοτερους η καλυτερους ορους (αναλογα την χρονικη στιγμη),
![]()
Συριζα δεν εχω ψηφισει αλλα με οσα διαβαζω,ακουω και βλεπω αυτες τις μερες δεν ειναι καθολου απιθανο να το κανω στο μελλον.
ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ ΤΟ ΕΥΨΥΧΟΝ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 40 Απαντήσεις
- 1629 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γαληνός
-