!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι δεν είπε το Kouli
Re: Τι δεν είπε το Kouli
Υπάρχει η λογική οτι πρέπει το δημόσιο να προσλάβει τόσους ώστε να αντεπεξέρθει σε κρίσεις .
Η λογική αυτήν δέχεται όμως ότι πρέπει να μειωθούν οι μισθοί; Ή και πίτα ολόκληρη και σκύλος χορτάτος;
Η λογική αυτήν δέχεται όμως ότι πρέπει να μειωθούν οι μισθοί; Ή και πίτα ολόκληρη και σκύλος χορτάτος;
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
+10% η ΝΔ μετά από αυτό... (τουλάχιστον)Lord Brum έγραψε: 20 Μαρ 2020, 16:41οι ζαίοι έχετε τρελό θράσος. Και κάψατε και πνίξατε τον κόσμο στη μάνδρα και στο μάτι από την παροιμιώδη ανικανότητά σας και πάτε να την πείτε στον κούλη που αποδείχτηκε πολύ ικανότερος όχι απλ΄ααπό τον τσίπρα (ευκολάκι για κάθε μη καθυστερημένο) αλλά και από τους περισότερους ηγέτες της ΕΕnrg έγραψε: 20 Μαρ 2020, 15:42Μου αρέσει που κάθεσαι και του απαντάς...aljawn έγραψε: 20 Μαρ 2020, 14:39
Αγόραρε, το τσίρκο έχει ήδη διανύσει το 1/5 της θητείας του.
Να υπενθυμίσω ότι, ειδικά στο θέμα των νοσοκομείων, διόριζε 80χρονους και για πρώτη φορά εδώ και χρόνια δεν δημοσιεύτηκαν τα βιογραφικά τους.
Ναι αλλά ο Ποκοπίκος...![]()
Έχουμε παραδώσει την λειτουργία του κράτους στο παρακράτος.
Μαρία Καρυστιανού
Μαρία Καρυστιανού
Σωστός!aljawn έγραψε: 20 Μαρ 2020, 16:54Δεν νομίζω, ούτε εγώ ούτε ο ΟΡ να προβάλαμε κάποιο άλλο εναλλακτικό οικονομικό σύστημα.Awesomatic έγραψε: 20 Μαρ 2020, 15:53Ενώ με οποιοδήποτε άλλο σύστημα τα δέντρα θα γεννούσαν μάσκες και αναπνευστήρες. Να λέτε ευχαριστώ στο δυτικό πολιτισμό γιατί χωρίς την πρόοδο που έφερε σε όλο τον κόσμο τώρα στην καλύτερη οι επιστήμονες θα προσπαθούσαν να ερευνήσουν τον κωρονοιό σε PC με λάμπες και διάτρητες κάρτες. Απολιθώματα.aljawn έγραψε: 20 Μαρ 2020, 14:54 TL;DR: Δεν φταίει το Kouli, φταίει το παγκόσμιο σύστημα κατανομής εργασίας και οικονομικών πόρων, δηλαδή ο καπιτ.... oh wait
Εσύ επικαλέστηκες την παγκόσμια κατανομή της παραγωγής, λες και ζούμε στην εποχή του Ρικάρντο.
Το ποστ αναδεικνύει ξεκάθαρα τα ακόλουθα σημεία:
1. ότι το σύστημα υγείας είναι φρικτά υποστελεχωμένο, τις καλές εποχές. Όταν τρέχεις δεκαετία στο 70 ή 60% των αναγκών σου, για να κάνεις οικονομία, λογικό είναι ότι αν σου πέσει μια πανδημία, να γαμηθεί το σύμπαν. Το αυτό ισχύει και για την Ιταλία. Θα μου πεις, νταξ μωρέ, σιγά πανδημία συμβαίνει μια φορά τα 100 χρόνια, αλλά η πανδημία σου έκατσε εσένα μάγκα μου.
2. Θα μου πεις, ο ιός δεν σκοτώνει βαλκανοφίλ οικονομολόγους και πολιτικούς που λένε και εφαρμόζουν αυτές τις πίπες, οπότε να έχουμε τουλάχιστον φυσική επιλογή. Άλλοι πεθαίνουν, που δεν φταίνε κιόλας πέραν του γεγονότος ότι τους ψήφισαν.
3. Περαιτέρω, δεν λειτουργούμε με what if σενάρια. Ναι αλλά τα κοθμόθνια, ναι αλλά ο Ποκοπίκος, ναι αλλά ο ΠΟΥ, ναι αλλά το χερντ ιμιούνιτι. Επί πραγματικών δεδομένων μιλάμε, και για μια κυβέρνηση που πριν σαράντα μέρες μιλούσε για μια γριπούλα και σήμερα έχει πέσει γενικό λοκντάουν. Δηλαδή για επικίνδυνους ηλίθιους, οι οποίοι δεν έχουν καν την δικαιολογία του άσχετου και της πρώτης φοράς ΝΔούλα.
4. Και στην τελική, συγκρίνουμε πραγματικές συμπεριφορές. Πωστομπούτσο η Κορέα προμηθεύτηκε αντιδραστήρια; Γιατί δεν το κάναμε εμείς προληπτικά, γιατί αν περιμένεις τώρα που έπεσαν όλοι, λογικό είναι το χέσε ψηλά κι αγνάντευε. Αυτό είναι το μέτρο σύγκρισης, το πόσο κοντά είμαστε στα κράτη που πήγαν καλά, όχι το πόσο κοντά (δεν) είμαστε στα κράτη που γαμήθηκαν.
Μαρία Καρυστιανού
Μαρία Καρυστιανού
Είσαι τελειωμένος ζαιος όταν η χώρα εν μέσω πανδημίας και μιας καλής διαχείρισης από την κυβέρνηση, κάνεις κριτική για να κάνεις.
Σκουπίδια
Σκουπίδια
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Μιας και μιλας για καλη διαχειριση.
Να μην ξεχασουμε να ευχαριστησουμε την Κεραμεως που γυρισε μαθητες και καθηγητες των σχολειων απο την Ιταλια χωρις να τους κανει εστω ενα τυπικο ιατρικο ελεγχο.
Δυο απο αυτα τα σχολεια γυρισαν απο το Μιλανο.
.
Να μην ξεχασουμε να ευχαριστησουμε την Κεραμεως που γυρισε μαθητες και καθηγητες των σχολειων απο την Ιταλια χωρις να τους κανει εστω ενα τυπικο ιατρικο ελεγχο.
.
Α και κατι αλλο.
Μια καλη κυβερνηση σε τετοια περισταση δεν θελει να δεχεται μονο χειροκροτηματα αλλα και κριτικη μπας και διορθωσει κατι.
.
Μια καλη κυβερνηση σε τετοια περισταση δεν θελει να δεχεται μονο χειροκροτηματα αλλα και κριτικη μπας και διορθωσει κατι.
.
Μία γριπούλα αφού...Αρίστος έγραψε: 20 Μαρ 2020, 18:09 Μιας και μιλας για καλη διαχειριση.
.
Μαρία Καρυστιανού
Μαρία Καρυστιανού
Καπου εδω να υπενθυμισουμε τον Πολακη που σε καποια φαση οταν ειχαμε περυσι 39 θυματα απο τη γριπη βγηκε και ειπε οτι δεν εγινε καμια καταστροφη.Τελικα "στη βαρδια του" τα θυματα εφτασαν 152.
Μονο ροχαλες σε ζαιους οταν ανοιγουν τα βοθροστοματα τους για την τωρινη διαχειριση της καταστασης.Τιποτα αλλο.
Μονο ροχαλες σε ζαιους οταν ανοιγουν τα βοθροστοματα τους για την τωρινη διαχειριση της καταστασης.Τιποτα αλλο.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Σέλευκας έγραψε: 20 Μαρ 2020, 16:44 Εγώ επειδή τυχαίνει να βλέπω γύφτους τώρα, δεν είναι όπως τα λέτε.
Και μασκες φοράνε και μπορεί να μην πλένονται, αφού δεν υπάρχει στην παραδοση τους, αλλά βάζουν αντισηπτικο
Δεν θα λεγα το ιδιο για το γυφτο απο την Αμαλιαδα που το εσκασε απο την εντατικη και γυρισε να μολυνει το χωριο του.
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρίστος την 20 Μαρ 2020, 18:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Philip Mortimer
Δεκτο αλλά είναι κάπως υποκριτικό να κατηγορεί ο ΣΥΡΙΖΑ τη ΝΔ ότι δε μας έκανε Ταϊβάν.Αρίστος έγραψε: 20 Μαρ 2020, 18:10 Α και κατι αλλο.
.
Philip Mortimer έγραψε: 20 Μαρ 2020, 18:13Δεκτο αλλά είναι κάπως υποκριτικό να κατηγορεί ο ΣΥΡΙΖΑ τη ΝΔ ότι δε μας έκανε Ταϊβάν.Αρίστος έγραψε: 20 Μαρ 2020, 18:10 Α και κατι αλλο.
.
Ποιος ΣΥΡΙΖΑ; Εγω ΑΝΕΛ ημουν.
Α κι εσυ ο ιδιος αν θυμαμαι ειχες παραδεχτει οτι η ΝΔ ειχε κανει πολλα λαθη στην αρχη.
.
Έχεις καταλάβει ότι αν δεν είχαν κλείσει όλα τόσο γρήγορα από τα πρώτα 10 κρούσματα, ως πασοκογερος θα ήσουν σε δίλημμα αν θα είναι μαόνι ή κόντρα πλακέ;Αρίστος έγραψε: 20 Μαρ 2020, 18:09 Μιας και μιλας για καλη διαχειριση.
.
Ένα δίλημμα που στην Ιταλία των κλόουν που υποστηρίζεις (5 * ) δεν θα είχες καν, γιατί θα πήγαινες απευθείας για προσάναμμα
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Aστο φιλε. Τα πρωτα δεκα κρουσματα μπηκαν απο Ιταλια και Αγιους Τοπους επειδη δεν ειχατε τη στοιειωδη νοημοσυνη να κανετε ιατρικους ελεγχους.
.
.
- Philip Mortimer
Και ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ δε θα διαχειρίζονταν καθόλου καλύτερα την κατάσταση, το αντίθετο... Ήταν εντελώς χύμα.Αρίστος έγραψε: 20 Μαρ 2020, 18:14Philip Mortimer έγραψε: 20 Μαρ 2020, 18:13Δεκτο αλλά είναι κάπως υποκριτικό να κατηγορεί ο ΣΥΡΙΖΑ τη ΝΔ ότι δε μας έκανε Ταϊβάν.Αρίστος έγραψε: 20 Μαρ 2020, 18:10 Α και κατι αλλο.
.
Ποιος ΣΥΡΙΖΑ; Εγω ΑΝΕΛ ημουν.
Α κι εσυ ο ιδιος αν θυμαμαι ειχες παραδεχτει οτι η ΝΔ ειχε κανει πολλα λαθη στην αρχη.
.
Πράγματι έκανε πολλά λάθη στην αρχή η κυβέρνηση, αλλά την κριτική για αυτό δεν μου φαίνεται λογικο να την κάνει πχ η Δούρου που έλεγε για τα θύματα του κορονοιου. Από εκεί και πέρα αντέδρασε αρκετά καλά εξαιρουμένου του καθαρά απαράδεκτου μη κλεισίματος των εκκλησιών ενώ είχαν κλείσει ακόμα και τα μαγαζιά εστίασης που επηρεάζουν άμεσα την οικονομία.
ΕΔω επιτρεψατε σε γκρουπ να παει στην Τουρκια για διαλογισμο ενω στην Ελλαδα ειχαμε τα πρωτα κρουσματα.
Ασε λοιπον τα περι σωστης διαχειρισης.
Δυο επιχειρησεις εχω κλεισει και 18 ανθρωπους εχω στην ανεργια επειδη δεν ειχατε μυαλο.
.
Ασε λοιπον τα περι σωστης διαχειρισης.
Δυο επιχειρησεις εχω κλεισει και 18 ανθρωπους εχω στην ανεργια επειδη δεν ειχατε μυαλο.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 263 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Beria
-