!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ουρές στα διόδια

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Ουρές στα διόδια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σουβλίτσα »

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 20 Μαρ 2020, 16:11 Κι εσένα τι σε πειράζει ρε Νάμρειλ;
Εγώ τον καταλαβαίνω, περνά δύσκολα στην απομόνωση, είμαστε κι εμείς μια κάποια λύσις

Ναμ, σ'αγαπάμε ρε! :D :wave:
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Namrail έγραψε: 20 Μαρ 2020, 16:17
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 20 Μαρ 2020, 16:11 Κι εσένα τι σε πειράζει ρε Νάμρειλ;
Απλά το σχολιάζω, όπως έχω κάθε δικαίωμα να κάνω.

Επιπλέον, η τύπισσα ανήκει σε εκείνη την κατηγορία που πήγαινε με πείσμα κάθε Κυριακή εκκλησία μέχρι να τις κλείσει ο Κούλης.

Είναι αυτή η κατηγορία που έβαζε σε άμεσο κίνδυνο τη δημόσια ασφάλεια. Αλλά και έμμεσο , αφού με αυτά που γράφει ουσιαστικα καλεί τον κόσμο να κάνει προσευχές και να σωθει, λες και είναι οι μεταφυσικές όσο και ανύπαρκτες φιγουρεςτου χριστιανισμού αυτές που σώζουν και όχι το σύστημα υγείας.
Κορωνοϊός: Η ΚΕΕΡΦΑ έκανε συναυλία στα Βριλήσσια παρά τις απαγορεύσεις!
https://www.protothema.gr/greece/articl ... goreuseis/

:sal9:
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης »

Επιπλέον, η τύπισσα ανήκει σε εκείνη την κατηγορία που πήγαινε με πείσμα κάθε Κυριακή εκκλησία μέχρι να τις κλείσει ο Κούλης.

Είναι αυτή η κατηγορία που έβαζε σε άμεσο κίνδυνο τη δημόσια ασφάλεια. Αλλά και έμμεσο , αφού με αυτά που γράφει ουσιαστικα καλεί τον κόσμο να κάνει προσευχές και να σωθει, λες και είναι οι μεταφυσικές όσο και ανύπαρκτες φιγουρεςτου χριστιανισμού αυτές που σώζουν και όχι το σύστημα υγείας.

Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω
Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail »

Σκούζει η κυβέρνηση μέσω της ΕΡΤ και επιπλήττει το μαζικό ρεύμα φυγής.

Είναι σαν να κλαίει καποιος πάνω από χυμένο γάλα. Δεν είναι ώρα επίπληξης, δεν είναι ώρα συστάσεων. Είναι ώρα μέτρων.

Στον πίθηκα δεν ανοίγεις το κλουβί και περιμένεις να μείνει μέσα κάνοντας του συστάσεις.

Τον κλειδώνεις και πετάς το κλειδι. Αν δε, προσπαθήσει να σπάσει το κλουβί, του ρίχνεις και ένα χέρι ξύλο για να στρώσει χαρακτήρα.
Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 »

Παντρεμενο είναι το κορίτσι ρε μαλακές; Τζάμπα άναψα θερμοσίφωνα;
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Άβαταρ μέλους
Namrail

Kauldron έγραψε: 20 Μαρ 2020, 16:20

Κορωνοϊός: Η ΚΕΕΡΦΑ έκανε συναυλία στα Βριλήσσια παρά τις απαγορεύσεις!
https://www.protothema.gr/greece/articl ... goreuseis/

:sal9:
Τι σχέση έχω εγώ με την κεερφα φίλε ναζί;
Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 »

Namrail έγραψε: 20 Μαρ 2020, 16:23 Σκούζει η κυβέρνηση μέσω της ΕΡΤ και επιπλήττει το μαζικό ρεύμα φυγής.

Είναι σαν να κλαίει καποιος πάνω από χυμένο γάλα. Δεν είναι ώρα επίπληξης, δεν είναι ώρα συστάσεων. Είναι ώρα μέτρων.

Στον πίθηκα δεν ανοίγεις το κλουβί και περιμένεις να μείνει μέσα κάνοντας του συστάσεις.

Τον κλειδώνεις και πετάς το κλειδι. Αν δε, προσπαθήσει να σπάσει το κλουβί, του ρίχνεις και ένα χέρι ξύλο για να στρώσει χαρακτήρα.
O Northhen spirit τι φταίει πάλι;
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Οταν τελειωσει η ιστορια με τον ιο - πρεπει να φτιαχτει περιμετρικα των αθηνων τειχος .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Namrail

Σουβλίτσα έγραψε: 20 Μαρ 2020, 16:19
Εγώ τον καταλαβαίνω, περνά δύσκολα στην απομόνωση, είμαστε κι εμείς μια κάποια λύσις

Ναμ, σ'αγαπάμε ρε! :D :wave:
Αν θες τις ανορθολογικές συμπεριφορές των θρησκόληπτων που μέχρι πρότινος ήταν κίνδυνος για τη δημόσια υγεία με τις συναθροίσεις στην εκκλησία, να τις χρεώσεις στη δική μου απομόνωση, είναι δικό σου θέμα.

Η αλήθεια πάντως δεν αλλάζει ακόμα και αν την αρνηθείς.
Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σουβλίτσα »

Εγώ σ'αγαπώ!
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

Σουβλίτσα έγραψε: 20 Μαρ 2020, 16:00 Δεν ξέρω εαν ειπώθηκε, αν πάνε όλοι στα χωριά και κολλήσουν οι πάντες, ποιοί γιατροί και ποιά νοσοκομεία θα τους κοιτάζουν?

Καλά, να μου πεις, και εδώ Αθήνα, είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα? Τεσπα
Τουλάχιστον τα νεκροταφεία είναι κοντά και φθηνά και δεν θα χρειαστεί να ταξιδέψουν...
Άβαταρ μέλους
Κόκκορας
Phorum.gr user: Κόκορας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κόκκορας »

Namrail έγραψε: 20 Μαρ 2020, 16:09
Κόκκορας έγραψε: 20 Μαρ 2020, 16:03
δεν ειναι μουρλια επειδη εσυ βλεπεις τα παντα απο την οπτικη αθεου ή αγνωστικιστη και καποιος πιστευει στον Θεο,ομορφα με τους χαρακτηρισμους.
Ρε μλκ μιλάμε για τον ορισμό της θρησκόληπτης, για κανονικό γρανάζι.
δεν ξερω αν ειναι θρησκοληπτη εγω απο οσα διαβαζω (δεν εχω διαβασει και ολα τα μηνυματα της!)βλεπω μια πιστή που εχει κατευθυνει ολη την ζωη της με βαση τον λογο του Θεου και λαθη αν κανει εχει πνευματικο(ελπιζω καλο) μεσα στην εκκλησια ειναι διορθωνονται

καλυτερα μεσα στην εκκλησια και με τα οποια λαθη μας παρα εκτος!
ακομα και θρησκοληψια να χει καποιος(δηλαδη να ειναι τυπολατρης,να μην μπαινει στην ουσια της ορθοδοξης θεραπευτικης) που ειναι οντως αρρωστεια ο πορφυριος ελεγε μεσα στην εκκλησια υπαρχει η δυνατοτητα θεραπειας,για οποιον ομως ελεγε εχει επαρση(που ειναι το προβλημα το αντιστοιχο καποιων που ειναι εκτος νυμφωνος)δεν υπαρχει τετοια δυνατοτητα.
Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ »

Namrail έγραψε: 20 Μαρ 2020, 16:23 Σκούζει η κυβέρνηση μέσω της ΕΡΤ και επιπλήττει το μαζικό ρεύμα φυγής.

.

Εννοείς απαγόρευση κυκλοφορίας απάντων μεγάλε ;;;

Η θά βγαίνεις εσύ ντελίβερι νά πηγαίνεις φαγητό τσιγάρα στούς ακαβάτζωτους ;;;

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
axilmar
Phorum.gr user: axilmar

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από axilmar »

Καταστροφικες φασεις οπως πανδημιες, πολεμοι, καταστροφες σεισμοι κλπ εχουν και ενα καλο...κανουν πιο επιτακτικη την αναγκη να τελειωνουμε με την ιστορια των θρησκειων...το ψεμμα εχει κοντα ποδαρια, και το ιστορικο ψεμμα εχει κοντα ιστορικα ποδαρια...
Άβαταρ μέλους
Veni Vidi Vici

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Veni Vidi Vici »

ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Μαρ 2020, 15:42

Οι 2 μήνες καραντίνα από που προέκυψαν;

Θα προκύψουν.

Φανταστείτε να πέσει το ίντερνετ τι έχει να γίνει. :lol:
Αlea jacta est
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις