!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αρχιδάτο πογκρομ Κυριάκου

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Re: Αρχιδάτο πογκρομ Κυριάκου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Σέλευκας έγραψε: 19 Μαρ 2020, 20:53 Δεν μπορεί να θέλει ο άλλος να δημιουργήσει
*κριντζ*
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

kameron έγραψε: 19 Μαρ 2020, 20:49
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 19 Μαρ 2020, 20:44
σε λιγους μηνες ουτως η αλλως η τρελιτσα δεν θα αντιμετωπιζεται απο τους αλλους με τον ιδιο ψυχραιμο τροπο που σας κουραρω εγω :102:
Καλού κακού πάντως ζήτα βοήθεια πριν να είναι εντελώς αργά.
φροντισε την φορμα σου να μην την εχεις πολυ λασκα γιατι δεν σας προλαβαινω ολους :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Ίακχος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίακχος »

Μηχανικός έγραψε: 19 Μαρ 2020, 20:50
Ίακχος έγραψε: 19 Μαρ 2020, 20:29

Κάτι είναι και αυτό άλλος δε θα το έδινε και ειδικά στους Μηχανικούς όπως εγώ. Για να τον ψηφίσω πάντως πρέπει να επαναφέρει τις ελάχιστες αμοιβές μας που καταργήθηκαν με μνημονιακο νόμο.
Πρέπει να καταργήσει και τις ελάχιστες αμοιβές στους άλλους ελεύθερους επαγγελματίες πού υπάρχουν ακόμη, όπως για παράδειγμα στους συμβολαιογράφους.
Διαφωνώ σε αυτό το θέμα, είμαι Μελετητής και έχω εξαθλιωθεί με την κατάργηση των ελάχιστων αμοιβών.
Άβαταρ μέλους
Σέλευκας
Phorum.gr user: Seleykos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέλευκας »

Ίακχος έγραψε: 19 Μαρ 2020, 21:01 Διαφωνώ σε αυτό το θέμα, είμαι Μελετητής και έχω εξαθλιωθεί με την κατάργηση των ελάχιστων αμοιβών.
δηλαδή θέλεις ελάχιστη αμοιβή γιατί δεν παίρνεις ούτε αυτή;(σορυ δεν το ξέρω το θέμα)
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Άβαταρ μέλους
Σέλευκας

Dwarven Blacksmith έγραψε: 19 Μαρ 2020, 20:56
Σέλευκας έγραψε: 19 Μαρ 2020, 20:53 Δεν μπορεί να θέλει ο άλλος να δημιουργήσει
*κριντζ*
δεν κάναμε και όπως οι πασοκοι οταν βγήκε ο ΓΑΠ
Azzurra Carnelos
Άβαταρ μέλους
Ίακχος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίακχος »

Σέλευκας έγραψε: 19 Μαρ 2020, 21:10
Ίακχος έγραψε: 19 Μαρ 2020, 21:01 Διαφωνώ σε αυτό το θέμα, είμαι Μελετητής και έχω εξαθλιωθεί με την κατάργηση των ελάχιστων αμοιβών.
δηλαδή θέλεις ελάχιστη αμοιβή γιατί δεν παίρνεις ούτε αυτή;(σορυ δεν το ξέρω το θέμα)
Ναι παίρνω το 1/3 περίπου της ελάχιστης, οι τιμές έχουν ξευτιλιστει και λάβε υπόψη και την κατάρρευση της οικοδομής.
Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Northern Spirit »

Μηχανικός έγραψε: 19 Μαρ 2020, 19:38
Northern Spirit έγραψε: 19 Μαρ 2020, 19:04
Dwarven Blacksmith έγραψε: 19 Μαρ 2020, 17:48
Ναι γιατί αυτό είπες. Όποιος χρειάζεται ενίσχυση, δεν απολύει. Όποιος δεν θέλει να λάβει τίποτα, απολύει. Απλό είναι.
Που είναι η αντίρρηση σου;
Υπαρχει και η περιπτωση επιχειρησεων που δυσκολα τα βγαζουνε περα και που μπορει να μην εισαι σε θεση να πληρωνουνε μισθους οσο δεν εισπραττουνε τιποτε...ΚΑι η βοηθηεια δεν καλυπτει ολες τις ζημιες..Εκει τι γινεται;
Είναι πολλές αυτές που κινούνται οικονομικά στην κόψη του ξυραφιού και θα τις πάρει ο διάολος.
Θα μείνουν πολλοί στο δρόμο αυτό το χρόνο.
Το ξερω...Τον εχουνε σκισει τον ιδωιτκο τομεα απο το 2008. Πρωτα η χρηματοπιστωτικη κριση, μετα η κρατικη χρεοκοπια, τωρα ο κορονοιος..Ολα στο κεφαλι τους ιδιωτη..Και απο πανω τους κατηγορουνε και για φοροφυγαδες...Ειλικρινα απορω με τις αντοχες τους.
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum »

Highlander έγραψε: 19 Μαρ 2020, 20:44
Otto Weininger έγραψε: 19 Μαρ 2020, 20:42
Highlander έγραψε: 19 Μαρ 2020, 20:32

Μα όντως δικαιώνονται οι αριστερές ιδέες και φαίνεται πόσο επικίνδυνος μπορεί να είναι ο νεοφιλελευθερισμός. Να σου λεγε τώρα ο άλλος κόψε το κεφαλι σου να βρεις λεφτά να φας, και άμα δεν έχεις πολλά λεφτά (φαντάσου πόσα θα ζητούσαν για θεραπεία αμα έχουν στα 140 το τεστ για κορονοιο) ψοφα από κορονοιο.
Και τώρα φαίνεται πόσο σημαντική είναι η δημόσια υγεία και η κοινωνική πρόνοια που τις απαξιωναν...
Οι αριστερές ιδέες θέλανε δραχμή, δοξαζαν Βενεζουέλα και παραλίγο να μας πετάξουν από την ΕΕ.

Υπό τον φόβο ατομικών συνεπειών (θυμήσου ποιος είπε στον Βαρουφακη για νέο Γουδή) έκαναν πίσω και απλά μείναμε με την ζημιά της "διαπραγματευσης" και εσείς με τους ψηφοφόρους του παλιού ΠΑΣΟΚ να κρατάνε τα ποσοστά σας μοναχα από αντιδεξιο σύνδρομο.

Σε καιρούς κανονικούς η οικονομία και ο ιδιωτικός τομέας πρέπει να είναι ελεύθεροι.
Όταν υπάρχει κρίση μπορεί να γίνει μέχρι και επίταξη. Λες και άμα γινόταν πόλεμος πχ θα έλεγε η Κοσκο δεν χρησιμοποιείται το λιμάνι είναι δικό μας :lol:

Να είσαι χαρούμενος που δεν έχουμε τίποτα εκλογές τον Ιούλιο να φάτε 20 μονάδες στο κεφάλι.

Δεν θα ξεχαστεί τίποτα.
Το ότι "οι αριστερές ιδέες ήθελαν δραχμή" είναι ψέμα.
ο λαφαζάνη και η ζωή ήταν δεξιοί δηλαδή ή σε άλλο κόμα?
Μπορεί οι "αριστεροί" τύπου τσίπρα να ήθελαν και αριστερες μαλακίες και δραχμή αλλά οι της ευρωζώνης δεν ήθελαν αριστερές μαλακίες, και ο τσιπράκος έβγαλε έρπη και έκανε κωλοτούμπα.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander »

Lord Brum έγραψε: 19 Μαρ 2020, 21:49
Highlander έγραψε: 19 Μαρ 2020, 20:44
Otto Weininger έγραψε: 19 Μαρ 2020, 20:42

Οι αριστερές ιδέες θέλανε δραχμή, δοξαζαν Βενεζουέλα και παραλίγο να μας πετάξουν από την ΕΕ.

Υπό τον φόβο ατομικών συνεπειών (θυμήσου ποιος είπε στον Βαρουφακη για νέο Γουδή) έκαναν πίσω και απλά μείναμε με την ζημιά της "διαπραγματευσης" και εσείς με τους ψηφοφόρους του παλιού ΠΑΣΟΚ να κρατάνε τα ποσοστά σας μοναχα από αντιδεξιο σύνδρομο.

Σε καιρούς κανονικούς η οικονομία και ο ιδιωτικός τομέας πρέπει να είναι ελεύθεροι.
Όταν υπάρχει κρίση μπορεί να γίνει μέχρι και επίταξη. Λες και άμα γινόταν πόλεμος πχ θα έλεγε η Κοσκο δεν χρησιμοποιείται το λιμάνι είναι δικό μας :lol:

Να είσαι χαρούμενος που δεν έχουμε τίποτα εκλογές τον Ιούλιο να φάτε 20 μονάδες στο κεφάλι.

Δεν θα ξεχαστεί τίποτα.
Το ότι "οι αριστερές ιδέες ήθελαν δραχμή" είναι ψέμα.
ο λαφαζάνη και η ζωή ήταν δεξιοί δηλαδή ή σε άλλο κόμα?
Μπορεί οι "αριστεροί" τύπου τσίπρα να ήθελαν και αριστερες μαλακίες και δραχμή αλλά οι της ευρωζώνης δεν ήθελαν αριστερές μαλακίες, και ο τσιπράκος έβγαλε έρπη και έκανε κωλοτούμπα.
Υπάρχουν αριστεροί που θέλουν δραχμή, όπως υπάρχουν και δεξιοί που θέλουν δραχμή. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε ποτέ σαν θέση του δραχμή, ούτε έξοδο από την ΕΕ.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Highlander έγραψε: 19 Μαρ 2020, 20:13
talaipwros έγραψε: 19 Μαρ 2020, 20:07
Highlander έγραψε: 19 Μαρ 2020, 19:57 Τα μέτρα που παίρνει η κυβέρνηση είναι καλά, όπως φαίνεται αφήνει θελοντας και μη τη νεοφιλελε ατζέντα στο ντουλαπι
Αυτη ειναι η νεοφιλελε ατζέντα, να εχει ο κοσμος λεφτά
Η αριστερη ατζέντα ειναι πεινα και δυστυχία
Η νεοφιλελε ατζέντα είναι όχι κρατική παρέμβαση (δηλαδή 800 ευρώ από το κράτος γιοκ, κάτσε να πεινάσεις), αφήστε την αγορά να ρυθμιστεί μόνη της και ο κόσμος να πάει στα ιδιωτικά νοσοκομεία να κάνει τεστ κορονοιου 140 ευρώ
Η νεοφιλελεύθερη ατζέντα είναι ελαχιστοποίηση του κρατικού παρεμβατισμού, όχι εξαφάνιση του κράτους και ειδικά σε καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης. Στην νεοφιλελεύθερη ατζέντα σ' αυτό ακριβώς χρησιμεύει το κράτος. Αυτό που λες είναι αναρχοκαπιταλισμός.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under »

kameron έγραψε: 19 Μαρ 2020, 20:37 Με τις εξελίξεις του τελευταίου μήνα, ο σύριζα έχει στην κυριολεξία χάσει το έδαφος κάτω από τα πόδια του.
Ουσιαστικά στερείται πλέον αφηγήματος, πλην του πυρήνα της αριστεράς.

Το θέμα δεν είναι πλέον ο σύριζα, χωρίς αντίπαλο παίζει ουσιαστικά ο Μητσοτάκης. Το θέμα είναι οι γενικότερες εξελίξεις στη Δύση και το πώς θα βγει από την κρίση, κάτι που για την ώρα είναι απρόβλεπτο. Γιατί αν δεν υπάρξει έξοδος από την κρίση, ουδείς μπορεί να εκτιμήσει πού θα πάει το πράγμα. Δεν θα έβαζα πάντως τα χρήματά μου στην προοπτική επανάκαμψης του σύριζα όπως και να έχει.
Αν η ΕΕ συνεχισει να ανταποκρινεται οπως αυτες τις ημερες,ο Κυριακος παει για δυο τετραετιες μινιμουμ ακομα.
Ο αχαστος φανταζει νανος μπροστα του.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Άβαταρ μέλους
Σέλευκας

Ίακχος έγραψε: 19 Μαρ 2020, 21:12
Σέλευκας έγραψε: 19 Μαρ 2020, 21:10
Ναι παίρνω το 1/3 περίπου της ελάχιστης, οι τιμές έχουν ξευτιλιστει και λάβε υπόψη και την κατάρρευση της οικοδομής.
συγγενικό μου άτομο ΠΜ εγκατέλειψε για τον ίδιο λόγο φτιαγμένη καριέρα με πολύ σημαντικά έργα και πήγε στο δημόσιο σε δήμο. Είναι ένα απο τα γεγονότα που έπαιξαν μεγάλο ρόλο ώστε να αντιληφθώ τι έγινε στην Ελλάδα και τι έφταιξε. Το δεύτερο είναι που φίλος μου με πιστοποίηση ΜΕΝΣΑ πήγε οδοκαθαριστής.
Azzurra Carnelos
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

πριν λιγο στην κουλοερτ

θα δωθει ευελιξια στις επιχειρησεις για την καταβολη του δωρου

τι λεγαμε? :102: :giggle:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

Καλα ολα αυτα, αλλα υπάρχει ένα αναπαντητο ερώτημα το οποιο οφείλει να απαντήσει ο κ. Μητσοτάκης
Spoiler
Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under »

Στο action 24 λενε οτι τον Απριλιο ερχεται τριτο πακετο μετρων στηριξης
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”