!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αστυνομικός εκτέλεσε την εν διαστάσει σύζυγό του και μία φίλη της

Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Απολλώνιος

Re: Αστυνομικός εκτέλεσε την εν διαστάσει σύζυγό του και μία φίλη της

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Απολλώνιος »

ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Μαρ 2020, 22:15
Veni Vidi Vici έγραψε: 19 Μαρ 2020, 22:11
ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Μαρ 2020, 21:59

Αν προσθέσετε και το γεγονός ότι οι περισσότεροι άνδρες είναι σαν αγάλματα του Πραξιτέλους ενώ οι κοινές γυναίκες κακοχυμένα μπάζα, το όλο πλαίσιο είναι ακόμη πιο παρανοϊκό.
Όταν η φαντασία καλπάζει...να το κάνετε εικονογραφημένο κλασσικό.
Θα ξεπουλήσει στο αντρικό κοινό.
Δεν υπάρχει τίποτα πιο εύκολο στη χειραγώγηση από το αντρικό κοινό. Το εννοώ.
Πολυ θα το ήθελες. Δες τα στατιστικά. Τον Τσίπρα οι γυναίκες τον ψήφισαν όπως και τον Γεωργούλη. Είστε ευκολόπιστες, χωρίς κριτική σκέψη. Έταζε λαγούς με πετραχειλια ο Τσιμπλας και τον ψηφίσατε.
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Μαρ 2020, 22:15
Veni Vidi Vici έγραψε: 19 Μαρ 2020, 22:11
ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Μαρ 2020, 21:59

Αν προσθέσετε και το γεγονός ότι οι περισσότεροι άνδρες είναι σαν αγάλματα του Πραξιτέλους ενώ οι κοινές γυναίκες κακοχυμένα μπάζα, το όλο πλαίσιο είναι ακόμη πιο παρανοϊκό.
Όταν η φαντασία καλπάζει...να το κάνετε εικονογραφημένο κλασσικό.
Θα ξεπουλήσει στο αντρικό κοινό.
Δεν υπάρχει τίποτα πιο εύκολο στη χειραγώγηση από το αντρικό κοινό. Το εννοώ.
Πλάκα κάνεις, τύπισσα.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
Απολλώνιος

Ποσες γυναίκες έχουν θυσιάσει την ζωή τους μπαίνοντας σε φλεγόμενο κτίριο για να σώσουν πολίτες; Ποσες πεθαναν στα πεδία των μαχών; Ποσες αγωνίστηκαν για πάει μπροστά ο πολιτισμός; Γιατί εγώ ξέρω ότι όλες οι εφευρέσεις(ρεύμα,ίντερνετ, φιλοσοφία κ.α) έγιναν από άντρες. Οι γυναίκες είναι καλές μόνο στην ειρωνία και στο να μασουλανε τα χρήματα άλλων.
Άβαταρ μέλους
Veni Vidi Vici

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Veni Vidi Vici »

Επιχειρήματα έχεις; Ξέρεις γυναίκα να στηρίζει οικονομικά τον άνεργο σύντροφό της για 2 χρόνια; Εγώ δεν ξέρω.
ΓΑΛΗ, να σου γνωρίσω τη γυναίκα μου;
Αlea jacta est
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Απολλώνιος έγραψε: 19 Μαρ 2020, 22:00
Επιχειρήματα έχεις; Ξέρεις γυναίκα να στηρίζει οικονομικά τον άνεργο σύντροφό της για 2 χρόνια; Εγώ δεν ξέρω. Ξέρεις γυναίκα που μέχρι τα 30 της να μην ψηφίζει Συριζα-κκε; Κοίτα γύρω σου και πες μου τι βλέπεις. Εγώ βλέπω χωρισμένα ζευγάρια παντού. Γιατί πριν το 1980 που η γυναίκα δεν δούλευε δεν υπήρχαν δολοφονίες ,διαζύγια και οι περισσότεροι γάμοι ήταν επιτυχημένοι;

Ναι υπήρχαν οι ψυχασθενείς,αυτοί που έδερναν και απαιτούσαν τις γυναίκες τους ,αλλά αυτοί ήταν μειοψηφία. Όλοι μας μεγαλώσαμε με 2 γονείς. Με τον πατέρα μας να δουλεύει και την μάνα μας να μας μεγαλώνει με στοργή και είχε πάντα ένα ζεστό φαγητό όταν ερχόταν ο άντρας στο σπίτι. Η σημερινή γυναίκα ξημεροβραδιαζεται στο facebook, στα κλαμπακια και είναι αλαζονική υστερική και επιθετική με όλους.
Επειδή η γυναίκα δεν δούλευε είχε άμεση οικονομική εξάρτηση από τον συζηγο για την επιβίωση της. Κάτι που σήμαινε ότι έπρεπε να σκύβει το κεφάλι και να παραβλέπει κάθε τι στραβό του αντρος. Είτε αυτό ήταν οι απιστίες είτε ήταν τα μεθύσια και οι ξυλοδαρμοί είτε οι προσβολές και η ταπείνωση. Πολλές φορές και από τον πεθερο/πεθερά κτλ. Με το που η γυναίκα βγήκε από το σπίτι και πήγε στη δουλειά, απέκτησε οικονομική ανεξαρτησία, κάτι που της έδωσε δύναμη και δυνατότητα επιλογών. Φυσικά αυτό ξινιζει στους άντρες που είχαν μάθει στο ζεστό φαγάκι από τη γυναίκα στο σπίτι(από υποχρέωση). Να αντιληφθείτε ότι δεν σας έχουμε ανάγκη, και αυτό είναι καλό για εσάς. Γιατί θα σας εκτιμήσουμε στα ίσα και όχι για να γαντζωθουμε πάνω σας να σας κάνουμε παιδιά, να μας συντηρείτε και να σας σιχτιριζουμε γιατί σας ανεχόμαστε κτλ κτλ . Σπαρταράτε ακόμα αλλά τι να κάνουμε κάποια στιγμή θα το χωνεψετε.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Απολλώνιος έγραψε: 19 Μαρ 2020, 22:32 Ποσες γυναίκες έχουν θυσιάσει την ζωή τους μπαίνοντας σε φλεγόμενο κτίριο για να σώσουν πολίτες; Ποσες πεθαναν στα πεδία των μαχών; Ποσες αγωνίστηκαν για πάει μπροστά ο πολιτισμός; Γιατί εγώ ξέρω ότι όλες οι εφευρέσεις(ρεύμα,ίντερνετ, φιλοσοφία κ.α) έγιναν από άντρες. Οι γυναίκες είναι καλές μόνο στην ειρωνία και στο να μασουλανε τα χρήματα άλλων.
Πόσοι άντρες έχουν θυσιάσει τον εαυτό τους για να φέρουν στον κόσμο ζωή; σσσσςς μη μιλάτε καθόλου με τετοια παραδείγματα

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Απολλώνιος

Naida έγραψε: 19 Μαρ 2020, 22:38
Επιχειρήματα έχεις; Ξέρεις γυναίκα να στηρίζει οικονομικά τον άνεργο σύντροφό της για 2 χρόνια; Εγώ δεν ξέρω. Ξέρεις γυναίκα που μέχρι τα 30 της να μην ψηφίζει Συριζα-κκε; Κοίτα γύρω σου και πες μου τι βλέπεις. Εγώ βλέπω χωρισμένα ζευγάρια παντού. Γιατί πριν το 1980 που η γυναίκα δεν δούλευε δεν υπήρχαν δολοφονίες ,διαζύγια και οι περισσότεροι γάμοι ήταν επιτυχημένοι;

Ναι υπήρχαν οι ψυχασθενείς,αυτοί που έδερναν και απαιτούσαν τις γυναίκες τους ,αλλά αυτοί ήταν μειοψηφία. Όλοι μας μεγαλώσαμε με 2 γονείς. Με τον πατέρα μας να δουλεύει και την μάνα μας να μας μεγαλώνει με στοργή και είχε πάντα ένα ζεστό φαγητό όταν ερχόταν ο άντρας στο σπίτι. Η σημερινή γυναίκα ξημεροβραδιαζεται στο facebook, στα κλαμπακια και είναι αλαζονική υστερική και επιθετική με όλους.
Επειδή η γυναίκα δεν δούλευε είχε άμεση οικονομική εξάρτηση από τον συζηγο για την επιβίωση της. Κάτι που σήμαινε ότι έπρεπε να σκύβει το κεφάλι και να παραβλέπει κάθε τι στραβό του αντρος. Είτε αυτό ήταν οι απιστίες είτε ήταν τα μεθύσια και οι ξυλοδαρμοί είτε οι προσβολές και η ταπείνωση. Πολλές φορές και από τον πεθερο/πεθερά κτλ. Με το που η γυναίκα βγήκε από το σπίτι και πήγε στη δουλειά, απέκτησε οικονομική ανεξαρτησία, κάτι που της έδωσε δύναμη και δυνατότητα επιλογών. Φυσικά αυτό ξινιζει στους άντρες που είχαν μάθει στο ζεστό φαγάκι από τη γυναίκα στο σπίτι(από υποχρέωση). Να αντιληφθείτε ότι δεν σας έχουμε ανάγκη, και αυτό είναι καλό για εσάς. Γιατί θα σας εκτιμήσουμε στα ίσα και όχι για να γαντζωθουμε πάνω σας να σας κάνουμε παιδιά, να μας συντηρείτε και να σας σιχτιριζουμε γιατί σας ανεχόμαστε κτλ κτλ . Σπαρταράτε ακόμα αλλά τι να κάνουμε κάποια στιγμή θα το χωνεψετε.
Ότι δικαιώματα έχει η δυτική γυναίκα είναι γιατί το θέλησε και το επέτρεψε ο άντρας. Δες τι γίνεται στις Μουσουλμανικές χώρες. Ο άντρας έχει 3-4 γυναίκες οι οποίες φοράνε μπουργκα και τρώνε ξύλο και λένε και ευχαριστώ. Εμείς παλέψαμε για εσάς, οι άντρες της Δύσης.

Εγώ πάντως δεν βλέπω ότι με την ανεξαρτησία της γυναίκας βελτιώθηκαν τα πράγματα. Αν ήταν έτσι δεν θα διαλυόταν ο ένας στους δύο γαμους, δεν θα υπήρχε υπογεννητικότητα. Η Ελλάδα το 2050 θα έχει 7εκ πληθυσμό. Και μάντεψε τι θα γίνει αν νομιμοποιηθούν εκατομμύρια Μουσλιμια και επικρατήσει Σαρία. Θα παρακαλάς να γυρίσεις στην Ελλάδα του 1980.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Απολλώνιος έγραψε: 19 Μαρ 2020, 22:44
Naida έγραψε: 19 Μαρ 2020, 22:38

Ότι δικαιώματα έχει η δυτική γυναίκα είναι γιατί το θέλησε και το επέτρεψε ο άντρας. Δες τι γίνεται στις Μουσουλμανικές χώρες. Ο άντρας έχει 3-4 γυναίκες οι οποίες φοράνε μπουργκα και τρώνε ξύλο και λένε και ευχαριστώ. Εμείς παλέψαμε για εσάς, οι άντρες της Δύσης.

Εγώ πάντως δεν βλέπω ότι με την ανεξαρτησία της γυναίκας βελτιώθηκαν τα πράγματα. Αν ήταν έτσι δεν θα διαλυόταν ο ένας στους δύο γαμους, δεν θα υπήρχε υπογεννητικότητα. Η Ελλάδα το 2050 θα έχει 7εκ πληθυσμό. Και μάντεψε τι θα γίνει αν νομιμοποιηθούν εκατομμύρια Μουσλιμια και επικρατήσει Σαρία. Θα παρακαλάς να γυρίσεις στην Ελλάδα του 1980.
Εντάξει εσείς παλεψατε, χωρίς εσάς δεν θα ειμασταν τίποτα και σας έχουμε και ανάγκη για να παίρνουμε Gucci τσάντες. Εντάξει τώρα ικανοποιημένος;

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Απολλώνιος έγραψε: 19 Μαρ 2020, 22:32 Ποσες γυναίκες έχουν θυσιάσει την ζωή τους μπαίνοντας σε φλεγόμενο κτίριο για να σώσουν πολίτες; Ποσες πεθαναν στα πεδία των μαχών; Ποσες αγωνίστηκαν για πάει μπροστά ο πολιτισμός; Γιατί εγώ ξέρω ότι όλες οι εφευρέσεις(ρεύμα,ίντερνετ, φιλοσοφία κ.α) έγιναν από άντρες. Οι γυναίκες είναι καλές μόνο στην ειρωνία και στο να μασουλανε τα χρήματα άλλων.
Aυτά τα γράφεις σε ένα θέμα που αφορά σε κάποιον πολιτισμένο που σκότωσε με πυροβόλο δύο άοπλες γυναίκες, αφήνοντας ορφανά παιδιά;

Έχετε ξεφύγει ή μου φαίνεται;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 19 Μαρ 2020, 19:47
Feindflug έγραψε: 19 Μαρ 2020, 19:38 Δεν σας έχει γυρίσει ποτέ το μυαλό ρε τύπισσες και τύποι;

Δεν δικαιολογώ το συγκεκριμένο έγκλημα, αλλά το όλο στυλ που κουνάτε το δάχτυλο και καταδικάζετε κάθε κοινωνικό φαινόμενο αφ' υψηλού κι εκ του μακρώθεν, δείχνει από εξυπνακισμό εώς έλλειψη ενστίκτων αλλά και αισθημάτων.
Συγνώμη φίλε, δεν έπρεπε να κρίνουμε το διπλό φονικό. Θα μπορούσε να είναι ο καθένας μας.

Not.
καλα, μην το εχετε και σιγουρο.

τρεξτε πρωτα μερικα ακραια σεναρια στο μυαλο σας. ειμαι σιγουρος οτι για ολους μας υπαρχει μια σειρα συνθηκων που θα μπορουσε να μας οδηγησει να βγαλουμε το χειροτερο εαυτο μας.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under »

Ασέβαστος έγραψε: 20 Μαρ 2020, 11:24
Feindflug έγραψε: 19 Μαρ 2020, 19:38 Δεν σας έχει γυρίσει ποτέ το μυαλό ρε τύπισσες και τύποι;

Δεν δικαιολογώ το συγκεκριμένο έγκλημα, αλλά το όλο στυλ που κουνάτε το δάχτυλο και καταδικάζετε κάθε κοινωνικό φαινόμενο αφ' υψηλού κι εκ του μακρώθεν, δείχνει από εξυπνακισμό εώς έλλειψη ενστίκτων αλλά και αισθημάτων.
Συγνώμη φίλε, δεν έπρεπε να κρίνουμε το διπλό φονικό. Θα μπορούσε να είναι ο καθένας μας.

Not.

τρεξτε πρωτα μερικα ακραια σεναρια στο μυαλο σας. ειμαι σιγουρος οτι για ολους μας υπαρχει μια σειρα συνθηκων που θα μπορουσε να μας οδηγησει να βγαλουμε το χειροτερο εαυτο μας.
Βεβαια οπως φανεται τα ακραια σεναρια τρεχουν μονο οταν το θυμα ειναι αντρας.Αν το θυμα ειναι γυναικα,τα ακραια σεναρια δεν εξεταζονται.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

under έγραψε: 20 Μαρ 2020, 11:41

Not.

Βεβαια οπως φανεται τα ακραια σεναρια τρεχουν μονο οταν το θυμα ειναι αντρας.Αν το θυμα ειναι γυναικα,τα ακραια σεναρια δεν εξεταζονται.
Για πες ένα ακραίο σενάριο για τη συγκεκριμένη περίπτωση. Έτσι από περιέργεια.

Εγώ νομίζω ότι αυτό που συνέβη, είναι ένα πολύ συνηθισμένο σενάριο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Συμφωνώ.

Το ερώτημα είναι γιατί να ψάχνουμε δικαιολογίες για τις εκφράσεις του χειρότερου μας εαυτού.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Veni Vidi Vici

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Veni Vidi Vici »

Μόλις έτρεξα ένα...έχει να κάνει με την κόρη μου. :roll:
Αlea jacta est
Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under »

ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Μαρ 2020, 11:45 Για πες ένα ακραίο σενάριο για τη συγκεκριμένη περίπτωση. Έτσι από περιέργεια.

Εγώ νομίζω ότι αυτό που συνέβη, είναι ένα πολύ συνηθισμένο σενάριο.
Ποιο εννοεις ειναι πολυ συνηθισμενο σεναριο ; Το να μην βλεπει ο αλλος τα παιδια του επι τρια χρονια πχ ; Αν συνεβη το θεωρεις νορμαλ ;
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εγκληματικότητα”