Ε ναι,η μαλακια γενικοτερα ειναι βασικη προυποθεση για την υπαρξη του φεμινισμου.ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Μαρ 2020, 21:18 Ο φεμινισμός δεν έχει σχέση με τους μαλάκες.
Υπήρχαν και θα συνεχίσουν να υπάρχουν ανεξαρτήτως φεμινισμού. Βασικό.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αστυνομικός εκτέλεσε την εν διαστάσει σύζυγό του και μία φίλη της
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Αστυνομικός εκτέλεσε την εν διαστάσει σύζυγό του και μία φίλη της
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Δηλαδη ποσοι την εχουν ; Στους αντρες που γνωριζεις ποσοι την εχουν ;Naida έγραψε: 19 Μαρ 2020, 21:19 Όχι κάθε άντρας. Δεν την έχουν όλοι. Και δεν είναι όλοι ικανοί να φτάσουν στο φονο. Είπαμε χρειάζεται και λίγη ψυχασθενεια.
Ε ναι, αν δεν παίξει και συναίσθημα στο φόνο, δε λέει.nemo έγραψε: 19 Μαρ 2020, 21:20 Συνήθως είναι οι γυναίκες που ξαναφτιάχνουν πρώτες την ζωή τους
δλδ είναι πιο εύκολο για μια γυναίκα παρά για έναν άνδρα
όπως στην περίπτωση αυτή για την οποία μιλάμε -ο άνδρας ήταν ακόμη κολλημένος συναισθηματικά
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Dwarven Blacksmith
Άμα είσαι λευκός χριστιανός στρέιτ άντρας μπορείς να περιφέρεις το κομμένο κεφάλι της πρώην στη λαϊκή και ένα σημαντικό μέρος του πληθυσμού θα λέει :
"Χαχα πρώτη φορά βλέπω γυναίκα να μη μιλάει...πολύ θέλει να στη γυρίσει;".
Αν είσαι γυναίκα ή ανήκεις σε διαφορετικό έθνος/θρησκεία βέβαια, περνάμε στο άλλο άκρο και γίνεται όχλος που προτείνει βασανισμούς.
"Χαχα πρώτη φορά βλέπω γυναίκα να μη μιλάει...πολύ θέλει να στη γυρίσει;".
Αν είσαι γυναίκα ή ανήκεις σε διαφορετικό έθνος/θρησκεία βέβαια, περνάμε στο άλλο άκρο και γίνεται όχλος που προτείνει βασανισμούς.
-
Nero
Το ωραίο είναι που οι σφαιρικοί κριτές με τα disclaimer απ'ότι βλέπω επικεντρώνουν στο συναισθηματικό της υπόθεσης με τη σύζυγο. Η γυναίκα που έτυχε να είναι δίπλα και το 5χρονο της έμεινε ορφανό μάλλον δεν ταιριάζει στην εξίσωση γι'αυτό δεν αναφέρεται καν....
Αυτό δεν μπορώ να το ξέρω.under έγραψε: 19 Μαρ 2020, 21:22
Δηλαδη ποσοι την εχουν ; Στους αντρες που γνωριζεις ποσοι την εχουν ;
Φέρνω κάποιους στο μυαλό μου που θα μπορούσαν να είναι ικανοί αλλά δεν γνωρίζω αν πράγματι θα το έκαναν.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
σιγάNaida έγραψε: 19 Μαρ 2020, 21:19 Και δεν είναι όλοι ικανοί να φτάσουν στο φονο. Είπαμε χρειάζεται και λίγη ψυχασθενεια.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Αυτό που ξέρω εγώ άντερ είναι ότι οι επιδοτήσεις στην αγροτιά ξοδεύτηκαν από λεβεντόγερους αγρότες και όχι από αγρότισσες.
Ένα ακόμη στοιχείο ψυχρής στατιστικής.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αρα απο ολους οσους γνωριζεις δεν εισαι σιγουρη αν εστω και ενας εχει τη νοοτροπια που ορκιζεσαι οτι υπαρχει σε τοσο ικανο μεγεθος ωστε μας κανει να μιλαμε για γυναικοκτονιες.
Ε να γιατι υπαρχει ο φεμινισμος.ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Μαρ 2020, 21:29Αυτό που ξέρω εγώ άντερ είναι ότι οι επιδοτήσεις στην αγροτιά ξοδεύτηκαν από λεβεντόγερους αγρότες και όχι από αγρότισσες.
Ένα ακόμη στοιχείο ψυχρής στατιστικής.
Εγω ξέρω, όταν ένας άντρας είναι συναισθηματικά κολλημένος ξέρω ότι βγαίνει, πίνει, υπερκαπνίζει, παρακαλάει κτλ κτλ συναισθηματικά κολλημένος και να σκοτώνει κάπου δεν μου βγαίνει σωστά.nemo έγραψε: 19 Μαρ 2020, 21:20 Συνήθως είναι οι γυναίκες που ξαναφτιάχνουν πρώτες την ζωή τους
δλδ είναι πιο εύκολο για μια γυναίκα παρά για έναν άνδρα
όπως στην περίπτωση αυτή για την οποία μιλάμε -ο άνδρας ήταν ακόμη κολλημένος συναισθηματικά
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naida την 19 Μαρ 2020, 21:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ε ναι, οι συνήθεις παράπλευρες απώλειες στο βωμό του θιγμένου μαλάκα.Nero έγραψε: 19 Μαρ 2020, 21:24 Το ωραίο είναι που οι σφαιρικοί κριτές με τα disclaimer απ'ότι βλέπω επικεντρώνουν στο συναισθηματικό της υπόθεσης με τη σύζυγο. Η γυναίκα που έτυχε να είναι δίπλα και το 5χρονο της έμεινε ορφανό μάλλον δεν ταιριάζει στην εξίσωση γι'αυτό δεν αναφέρεται καν....
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Την νοοτροπία την εχουν, την ψυχασθενεια που θα τη συνδυάσουν για να φτάσουν στη δολοφονία δεν ξέρω αν έχουν.under έγραψε: 19 Μαρ 2020, 21:30Αρα απο ολους οσους γνωριζεις δεν εισαι σιγουρη αν εστω και ενας εχει τη νοοτροπια που ορκιζεσαι οτι υπαρχει σε τοσο ικανο μεγεθος ωστε μας κανει να μιλαμε για γυναικοκτονιες.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Veni Vidi Vici
Όντως...σιγά!
Όλοι είμαστε ικανοί για φόνο.
Το θέμα είναι αν θεωρούμε την αφορμή ή τα αίτια "ικανά" ή "δικαολογήσιμα".
Μια χαρά θα σκοτώναμε όλοι αν μας "διέταζε" το κράτος, η θρησκεία ή η μαλακισμένη αίσθηση "ιδιοκτησίας", όπως στην προκειμένη περίπτωση.
Αlea jacta est
- Highlander
WTF. Για ανάλυσε το λίγο περισσότερο αυτό.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 635 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 0 Απαντήσεις