!!! DEVELOPMENT MODE !!!
MasterChef 2020
Re: MasterChef 2020
Όταν γελάει η Κατερίνα,ανατριχιάζω.Δεν θα έμενα κλεισμένος στο ίδιο σπίτι μαζί της ούτε για μιά ώρα.
Ρε σεις, οι άλλοι είναι που αρχίσανε να εκνευρίζουν την Κατερίνα. Ο Γιώργος με το που στάθηκε δίπλα της της είπε "είναι η χειρότερή σου μέρα σήμερα;" Ο Ηλίας δεν καταδεχόταν να της μιλήσει καν. Ο Κωστάκης, που δεν έχει σηκώσει ποτέ φωνή, άρχισε κι έλεγε "γιατί δεν μου λέτε πού είναι κατσαρόλες γαμώ το κέρατό μου γαμώ". Μια χαρά τους ξηγήθηκε νομίζω.
Τώρα που σιγουρεύτηκα ότι η Κατερίνα δεν είναι αυγό, έγινε η αγαπημένη μου παίκτρια. Δηλαδίς 'νταξ' δεν την κόβω και για κομουνίστρια, αλλά τουλάχιστον αυγό δεν είναι.
Μια που έχει ασυλία όμως, θα ήθελα να χάσει η ομάδα της. Θέλω να δω τον Σταυρή να βγάζει αφρούς.
Μια που έχει ασυλία όμως, θα ήθελα να χάσει η ομάδα της. Θέλω να δω τον Σταυρή να βγάζει αφρούς.
waldorf έγραψε: 19 Μαρ 2020, 18:15 Όταν γελάει η Κατερίνα,ανατριχιάζω.Δεν θα έμενα κλεισμένος στο ίδιο σπίτι μαζί της ούτε για μιά ώρα.

Ο Τζον και η Φωτεινή που έφυγε φαίνονται να είναι παιδιά με καθαρή ψυχή.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Βρίσκετε πως σας βοηθάει μαγειρικά καθόλου το μάστερσεφ; Εμένα με βοηθάει ελάχιστα πάντως. Μια ο εξειδικευμένος εξοπλισμός, μια τα εξεζητημένα υλικά που και να είχα φράγκα να τα πάρω δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθούν στην Μυτιλήνη, περισσότερο "σοφός" θα ήμουν αν είχα ξοδέψει αυτόν τον χρόνο διαβάζοντας συνταγές μαγειρικής και βλέποντας μαγειρικά βιντεάκια στο γιούτιουμπ, παρά να βλέπω μάστερσεφ.
Εμένα καθόλου. Το αντίθετο, σχολίασα στη γυναίκα μου ότι το κριθαράκι ήταν χαμηλό στο αλάτι και η σούπα δεν είχε υφη βελουτέ και απέκτησα καρούμπαλο από τηγάνιΒλήμα έγραψε: 22 Μαρ 2020, 22:30 Βρίσκετε πως σας βοηθάει μαγειρικά καθόλου το μάστερσεφ; Εμένα με βοηθάει ελάχιστα πάντως. Μια ο εξειδικευμένος εξοπλισμός, μια τα εξεζητημένα υλικά που και να είχα φράγκα να τα πάρω δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθούν στην Μυτιλήνη, περισσότερο "σοφός" θα ήμουν αν είχα ξοδέψει αυτόν τον χρόνο διαβάζοντας συνταγές μαγειρικής και βλέποντας μαγειρικά βιντεάκια στο γιούτιουμπ, παρά να βλέπω μάστερσεφ.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Κακοποίηση. Καν' της μήνυση.vatraxos έγραψε: 22 Μαρ 2020, 22:34 Εμένα καθόλου. Το αντίθετο, σχολίασα στη γυναίκα μου ότι το κριθαράκι ήταν χαμηλό στο αλάτι και η σούπα δεν είχε υφη βελουτέ και απέκτησα καρούμπαλο από τηγάνι
Αν ήμουν δικαστής θα την αθώωνα, αλλά εσύ καν' την.
Είναι κλειστά τα δικαστήρια αφούΒλήμα έγραψε: 22 Μαρ 2020, 22:37Κακοποίηση. Καν' της μήνυση.vatraxos έγραψε: 22 Μαρ 2020, 22:34 Εμένα καθόλου. Το αντίθετο, σχολίασα στη γυναίκα μου ότι το κριθαράκι ήταν χαμηλό στο αλάτι και η σούπα δεν είχε υφη βελουτέ και απέκτησα καρούμπαλο από τηγάνι
Αν ήμουν δικαστής θα την αθώωνα, αλλά εσύ καν' την.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Την γλύτωσε(ς)vatraxos έγραψε: 22 Μαρ 2020, 22:39Είναι κλειστά τα δικαστήρια αφούΒλήμα έγραψε: 22 Μαρ 2020, 22:37Κακοποίηση. Καν' της μήνυση.vatraxos έγραψε: 22 Μαρ 2020, 22:34 Εμένα καθόλου. Το αντίθετο, σχολίασα στη γυναίκα μου ότι το κριθαράκι ήταν χαμηλό στο αλάτι και η σούπα δεν είχε υφη βελουτέ και απέκτησα καρούμπαλο από τηγάνι
Αν ήμουν δικαστής θα την αθώωνα, αλλά εσύ καν' την.![]()
Άρχισαν τα οργανααααααα! 
- Veni Vidi Vici
Βλέπω τον Κύπριο στον τάκο.
Η κομμώτρια (ο θηλυκός Τσαλταμπάσης) είναι αηδιαστική.
Αlea jacta est
Άρχισαν να βγαίνουν τα μαχαίρια για τους σωστούς λόγους.
Σε άλλα νέα, εχει διαρρεύσει η τελική εξάδα του διαγωνισμού.
Ανυπόφορη ρε γμτ...Veni Vidi Vici έγραψε: 23 Μαρ 2020, 21:39Βλέπω τον Κύπριο στον τάκο.
Η κομμώτρια (ο θηλυκός Τσαλταμπάσης) είναι αηδιαστική.
Όλοι τελικά ανυπόφοροι είναι.
Είναι που δεν κάνω κ μ άνθρωπο εγώ.
Μόνο ο Τζον μαρεσει!
Ναι ναι... Την είδα κ γω. Είπα να μη την βάλω.Namrail έγραψε: 23 Μαρ 2020, 21:41 Άρχισαν να βγαίνουν τα μαχαίρια για τους σωστούς λόγους.
Παίζει να μην τελειώσει; όπως είχε γίνει με το δεύτερο στο μεγκα;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 465 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Namrail
-