εδω που ειμαι εγω ολα καλα...Περιορισμενη κινηση αλλα οχι πανικος...Το κακο ειναι οτι μαζευονται σε σπιτια φιλων για να μην βαριουνται και εκει αρχιζει το πανηγυρι..ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Μαρ 2020, 14:17Πως πάνε τα πνεύματα στο προχωρημένο γιουκέι αυτήν την ηλιόλουστη μέρα;Northern Spirit έγραψε: 19 Μαρ 2020, 14:13 Τι θα σου μεινει στο τελος ως "οφελος"; η απωλεια του τζιρου!![]()
Καλά;
Μέτρια;
Σε κατάσταση ψύχραιμου πανικού;
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αρχιδάτο πογκρομ Κυριάκου
- Northern Spirit
Re: Αρχιδάτο πογκρομ Κυριάκου
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
- Northern Spirit
Πότε θα τα παρει; Απλα ρωταω γιατι δεν ξερω...Γιατι αν δεν πληρωσουε αμεσως η συντομα ειναι ζορικα τα πραγματα.under έγραψε: 19 Μαρ 2020, 14:20Δεν θα πληρωθει απο τον ιδιοκτητη ο υπαλληλος αλλα θα παρει χρηματα απο το κρατος.Northern Spirit έγραψε: 19 Μαρ 2020, 14:13Σέλευκας έγραψε: 19 Μαρ 2020, 14:04
σε επιχειρήσεις που πλήττονται
δηλαδή τρέχα γύρευε
θα μας φάνε τα μαυρα ψάρια και το αρμυρό νερό
Ποιος μλκας εγραψε το υπογραμμισμενο; Προυποθεση αναστολης υποχρεωσεων και ληψης χρηματοδοτησης ειναι η διατηρηση των υφισταμενων θεσεων εργασιας...
Δηλαδη με κλειστη επιχειρηση (λογω κυβερνητικης αποφασης) και με μηδεν τζιρο θα πρεπει να συνεχισεις να πληρωνεις μισθους προκειμενου να σου δωσουνε αναστολη πληρωμων, τις οποιες θα πληρωσεις βεβαια οταν ληξει η αναστολη..
Τι θα σου μεινει στο τελος ως "οφελος"; η απωλεια του τζιρου!![]()
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
- Northern Spirit
Αυτο καταλαβες εσυ;Dwarven Blacksmith έγραψε: 19 Μαρ 2020, 14:21
Ε ναι πως τολμάνε να θέλουν να μην αυξηθεί η ανεργία. Το θράσος, το θράσος!
Πολιτισμένα πράγματα δηλαδή.Northern Spirit έγραψε: 19 Μαρ 2020, 16:23εδω που ειμαι εγω ολα καλα...Περιορισμενη κινηση αλλα οχι πανικος...Το κακο ειναι οτι μαζευονται σε σπιτια φιλων για να μην βαριουνται και εκει αρχιζει το πανηγυρι..ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Μαρ 2020, 14:17Πως πάνε τα πνεύματα στο προχωρημένο γιουκέι αυτήν την ηλιόλουστη μέρα;Northern Spirit έγραψε: 19 Μαρ 2020, 14:13 Τι θα σου μεινει στο τελος ως "οφελος"; η απωλεια του τζιρου!![]()
Καλά;
Μέτρια;
![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Northern Spirit
Πολιτιζομος....Και μπορουμε να βγουμε και μια βολτα χωρις να κινδυνευουμε να μας κυνηγανε οι μπατσοι..ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Μαρ 2020, 16:25Πολιτισμένα πράγματα δηλαδή.Northern Spirit έγραψε: 19 Μαρ 2020, 16:23εδω που ειμαι εγω ολα καλα...Περιορισμενη κινηση αλλα οχι πανικος...Το κακο ειναι οτι μαζευονται σε σπιτια φιλων για να μην βαριουνται και εκει αρχιζει το πανηγυρι..ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Μαρ 2020, 14:17
Πως πάνε τα πνεύματα στο προχωρημένο γιουκέι αυτήν την ηλιόλουστη μέρα;
Καλά;
Μέτρια;
![]()
Δε νομίζω ότι οποιαδήποτε κυβέρνηση μπορούσε να είναι προετοιμασμένη για ό,τι συμβαίνει τώρα όσον αφορά τα οικονομικά, πόσο μάλλον οποιαδήποτε ελληνική κυβέρνηση, με όσα γίνονται στη χώρα τα τελευταία 10 χρόνια. Μέσα σε αυτό το χάος, ενόσω παίρνονται ακόμα μέτρα και σχεδιασμοί είναι λογικό να βρεθούν περιπτώσεις και υποπεριπτώσεις, εξειδικευμένες ή μη, που νοιώθουν μεμονωμένα ή συλλογικά πως δεν καλύπτονται. Χθες-προχθές σε ραδιοφωνική εκπομπή που δίνει βήμα σε ακροατές βγαίνει μία και λέει «Είμαι ταμείο ανεργίας, δουλεύω μαύρα. Θα δοθεί κάποιο επίδομα σε μας;»
Το μίσος για τη μπουμεργιά είναι δυνατότερο απ' τα ασφαλιστικά
~~~~
Μίμα για χρήμα
~~~~
Μίμα για χρήμα
- hellegennes
Τα μαύρα εδώ πληρώνονται. Σόρι, γκάιζ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Το ακριβώς αντίθετο ισχύει.
Όποιος.ηταν μάγκας και έχει μαύρο χρήμα, θα επιβιώσει.
Όποιος ήταν μαλακας και χτυπαγε αποδείξεις, τον ήπιε.
Κάνω λάθος;
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
- hellegennes
Κάνεις λάθος γιατί το κράτος θα δώσει αποζημιώσεις με βάση τα έσοδα. Αν δήλωνες μηδέν έσοδα, προφανώς δεν έχεις πληγεί για να σε βοηθήσει το κράτος.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Θα;hellegennes έγραψε: 19 Μαρ 2020, 17:00 Κάνεις λάθος γιατί το κράτος θα δώσει αποζημιώσεις με βάση τα έσοδα. Αν δήλωνες μηδέν έσοδα, προφανώς δεν έχεις πληγεί για να σε βοηθήσει το κράτος.
Τα μέλλοντα δεν τα γνωρίζω.
Αυτά που είπε πάντως προχθές , δεν εχουν σχεση
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Αναστολή δόσεων δανείου για 3 μήνες για τα φυσικά πρόσωπα που πλήττονται από την κρίση (=αυτοί που θα πάρουν τα 800)
Εμείς δεν πληττομεθα, κρίση? Ποια κρίση? Που την είδατε την κρίση?
Εμείς δεν πληττομεθα, κρίση? Ποια κρίση? Που την είδατε την κρίση?
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Ε την μαλακισμενη. Εντάξει το μαύρα δεν το κατηγορώ. Αλλά λέει μόνη της και ότι δούλευε μαύρα και ότι πληρωνόταν από το ταμείο ανεργίας. Και τι θέλει τώρα;Μιλλένιαλ έγραψε: 19 Μαρ 2020, 16:48 Δε νομίζω ότι οποιαδήποτε κυβέρνηση μπορούσε να είναι προετοιμασμένη για ό,τι συμβαίνει τώρα όσον αφορά τα οικονομικά, πόσο μάλλον οποιαδήποτε ελληνική κυβέρνηση, με όσα γίνονται στη χώρα τα τελευταία 10 χρόνια. Μέσα σε αυτό το χάος, ενόσω παίρνονται ακόμα μέτρα και σχεδιασμοί είναι λογικό να βρεθούν περιπτώσεις και υποπεριπτώσεις, εξειδικευμένες ή μη, που νοιώθουν μεμονωμένα ή συλλογικά πως δεν καλύπτονται. Χθες-προχθές σε ραδιοφωνική εκπομπή που δίνει βήμα σε ακροατές βγαίνει μία και λέει «Είμαι ταμείο ανεργίας, δουλεύω μαύρα. Θα δοθεί κάποιο επίδομα σε μας;»
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
- Λίνο Βεντούρα
Μιλλένιαλ έγραψε: 19 Μαρ 2020, 16:48 βγαίνει μία και λέει «Είμαι ταμείο ανεργίας, δουλεύω μαύρα. Θα δοθεί κάποιο επίδομα σε μας;»
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
- Dwarven Blacksmith
Ναι γιατί αυτό είπες. Όποιος χρειάζεται ενίσχυση, δεν απολύει. Όποιος δεν θέλει να λάβει τίποτα, απολύει. Απλό είναι.Northern Spirit έγραψε: 19 Μαρ 2020, 16:25Αυτο καταλαβες εσυ;Dwarven Blacksmith έγραψε: 19 Μαρ 2020, 14:21
Ε ναι πως τολμάνε να θέλουν να μην αυξηθεί η ανεργία. Το θράσος, το θράσος!![]()
Που είναι η αντίρρηση σου;
σιγά την κρίσηLugozzi έγραψε: 19 Μαρ 2020, 17:31 Αναστολή δόσεων δανείου για 3 μήνες για τα φυσικά πρόσωπα που πλήττονται από την κρίση (=αυτοί που θα πάρουν τα 800)
Εμείς δεν πληττομεθα, κρίση? Ποια κρίση? Που την είδατε την κρίση?![]()
οι μισθοί δημοσίου σταθεροί
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 823 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πτολεμαίος
-
- 13 Απαντήσεις