!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κορονοϊός από την κινα

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Κορονοϊός από την κινα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σουβλίτσα »

συγγνώμη αλλά δεν γίνεται να το πάμε έτσι, ας το ρίξουμε τουλάχιστον στην συνομωσιολογία, στην τρελή, αλλιώς θα λαλήσουμε εντελώς ούλοι, ενώ εαν το πάμε ελεγχόμενα μπορεί να σώσουμε κανα εγκεφαλικό κύτταρο-πριν μας βρει ο κοβιντ :P
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

Veni Vidi Vici έγραψε: 19 Μαρ 2020, 10:13 Η Κίνα τα κατάφερε!
Λήγει η καραντίνα, ξανανοίγουν τα σχολεία από Δευτέρα.
Δεν καταλαβαίνω γιατί ο κοσμος να πιστέψει τους Κινέζους. Ολοι παίρνουμε σα δεδομένο οτι (α) στην Κινα υπάρχει υφεση της επιδημίας επειδή μας το λενε οι Κινεζοι αξιωματούχοι και (β) οι ιδιοι Κινέζοι αξιωματούχοι μας ελεγαν ψεματα πριν λιγο καιρο για την επιδημία. Βλέπετε το πρόβλημα;
Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication »

η Κινα δινει στην Ιταλία

https://twitter.com/PDChina/status/1240296904371646465
Άβαταρ μέλους
dna replication

Northern Spirit έγραψε: 19 Μαρ 2020, 03:21 Οχι το ποιντ μου ειναι οτι η αποφαση πρεπει να ειναι ισορροπημενη: ναι μεν να περιορισουμε οσο μπορουμε τους θανατους αλλα να μην καταστρεψουνε και την οικονομικη και κοινωνικη συνοχη για να το πετυχουμε.

Για παραδειγμα στον ιδιωτικο τομεα καποιοι τις προσεχεις εβδομαδες δεν θα πληρωθουνε. Καποιοι απο αυτους δεν θα εχουνε κατα συνεπεια χρηματα για να αγορασουνε φαγητο...Με αυτους τι γινεται; Θα τους αφησουμε να πεθανουνε της πεινας γιατι πρεπει να προστατεψουμε καποιους αλλους πιο ευαλωτους και τους γεροντες;

Οχι..

Και αυτα δεν τα λεω επειδη ειμαι στην κατηγορια των απολυτως υγειων. Αντιθετα ανηκω σε μια απο τις κατηγοριες υψηλου κινδυνου δηλαδη στους ευαλωτους που λεω. Αλλα δεν εχω καμια απαιτηση να καταστραφει η κοινωνια, να κλεισει η οικονομια για να προστατευτω εγω και αλλοι σαν εμενα. Και δεν εχω κλειστει καν μεσα...Βγαινω κανονικα παιρνοντας λογικες προφυλαξεις..Οχι υστερια ουτε φοβικα συνδρομα.
Northern Spirit, κατά βάθος σε αγαπάμε, stay strong!

https://twitter.com/privatemail31/statu ... 2159866884
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dna replication την 19 Μαρ 2020, 11:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ »

GoBack έγραψε: 19 Μαρ 2020, 04:52 Αυτοι οι 3-4 γραφικοι με το γιολο σεναριο ειναι σαν κατι παοκτζηδες που μετα απο καθε παιχνιδι με τον Αγιαξ λενε κατι παπαριες του στυλ "αν εβαζε το Λημνιο αριστερα θα περνουσαμε" ενω ξερουν οτι εχουν αποκλειστει απο την κληρωση.Ε οταν κατσει η σκονη θα πεταχτει και ο Αριστος και θα μας πει,να ειδατε καταστραφηκε η οικονομια,αν πεθαιναμε ολοι οπως προτεινα εγω τωρα θα ημασταν μια χαρα.
Οτι paper κυκλοφορησε για την Ιταλια προεβλεπε χαμηλα νουμερα για την Ιταλια τα οποια σιγα σιγα αναθεωρουντα προς τα πανω αλλα και παλι δεν αγγιζουν τεραστια νουμερα
Χτες διαβαζα paper για 51.000 κροτσματα στην Ιταλια και το χειροτερο που εχει εμφανιστει στο χειροτερο σεναριο ειναι κοντα στις 120.000 κρουσματα
Η Ιταλια συμφωνα με τα περισσοτερα papers θα παρουσιασει μεγαλη πτωση στα κρουσματα μεχρι την Κυριακη
Μετα την σταθεροποιηση της Ιταλιας τα μοντελα θα διορθωθουν με βαση τα αποτελεσματα της και θα εχουν πολυ μεγαλυτερη αξιοπιστια γαι την εξελιξη της επιδημιας στην Ευρωπη
Δεν εχω καταλαβει λοιπον ποια αποκαλεις γιολο σεναρια

Ολα αυτα ενω δεν εχω διαβασει ουτε ενα paper που αν προβλεπει να εχουν προσβληθει το 60-80% του πληθυσμου σε αυτην την φαση
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Άβαταρ μέλους
Veni Vidi Vici

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Veni Vidi Vici »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 19 Μαρ 2020, 10:58
Veni Vidi Vici έγραψε: 19 Μαρ 2020, 10:13 Η Κίνα τα κατάφερε!
Λήγει η καραντίνα, ξανανοίγουν τα σχολεία από Δευτέρα.
Δεν καταλαβαίνω γιατί ο κοσμος να πιστέψει τους Κινέζους. Ολοι παίρνουμε σα δεδομένο οτι (α) στην Κινα υπάρχει υφεση της επιδημίας επειδή μας το λενε οι Κινεζοι αξιωματούχοι και (β) οι ιδιοι Κινέζοι αξιωματούχοι μας ελεγαν ψεματα πριν λιγο καιρο για την επιδημία. Βλέπετε το πρόβλημα;
Λες να ανοίγουν τα σχολεία για να μας ρίξουν στάχτη στα μάτια;
Σοβαρέψου... :lol:
Αlea jacta est
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

Veni Vidi Vici έγραψε: 19 Μαρ 2020, 11:08
Εγω να σοβαρευτω; δεν παρίσταναν πως ολα ειναι καλα στην αρχή, αφηνοντας την επιδημια να εξαπλωθει στην Ιταλια και αλλου; δεν έχουν κερδος απο το να δείξουν πως τα καταφερνουν; Δεν εχουν δειξει στο παρελθόν συστηματικά πως στα παπαρια τους η ανθρώπινη ζωή, η αλήθεια και η αξιοπρέπεια; Οχι φιλε μου δεν τους πιστεύω. Ειναι ψεύτες κατ εξακολουθηση. Και όχι απλώς ψευτες αλλα κυνηγησαν και οσους τόλμησαν να μιλήσουν στον κοσμο για την πραγματικότητα.
Άβαταρ μέλους
dna replication

EKPLIKTIKOS έγραψε: 19 Μαρ 2020, 11:12Εγω να σοβαρευτω; δεν παρίσταναν πως ολα ειναι καλα στην αρχή, αφηνοντας την επιδημια να εξαπλωθει στην Ιταλια και αλλου; δεν έχουν κερδος απο το να δείξουν πως τα καταφερνουν; Δεν εχουν δειξει στο παρελθόν συστηματικά πως στα παπαρια τους η ανθρώπινη ζωή, η αλήθεια και η αξιοπρέπεια; Οχι φιλε μου δεν τους πιστεύω. Ειναι ψεύτες κατ εξακολουθηση. Και όχι απλώς ψευτες αλλα κυνηγησαν και οσους τόλμησαν να μιλήσουν στον κοσμο για την πραγματικότητα.
https://twitter.com/EHSANI22/status/1240450427453345793
Άβαταρ μέλους
Naranjita

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naranjita »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 19 Μαρ 2020, 11:12
Veni Vidi Vici έγραψε: 19 Μαρ 2020, 11:08
Εγω να σοβαρευτω; δεν παρίσταναν πως ολα ειναι καλα στην αρχή, αφηνοντας την επιδημια να εξαπλωθει στην Ιταλια και αλλου; δεν έχουν κερδος απο το να δείξουν πως τα καταφερνουν; Δεν εχουν δειξει στο παρελθόν συστηματικά πως στα παπαρια τους η ανθρώπινη ζωή, η αλήθεια και η αξιοπρέπεια; Οχι φιλε μου δεν τους πιστεύω. Ειναι ψεύτες κατ εξακολουθηση. Και όχι απλώς ψευτες αλλα κυνηγησαν και οσους τόλμησαν να μιλήσουν στον κοσμο για την πραγματικότητα.
ούτε εγώ τους πιστεύω. ψεύδονται για να σώσουν την οικονομία τους. δεν γνωρίζουμε αν τα σχολεια που δείχνουν είναι στην επαρχία αυτή, δεν γνωρίζουμε ποτε τραβήχτηκαν τα βίντεο, δεν γνωρίζουμε τπτ αν δεν δουμε από ξένους ανταποκριτές την αληθεια.
και δεν τους ενδιαφέρει πραγματικά αν πεθάνουν 100μύρια κινέζοι, είναι τόσοι πολλοί άλλωστε.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”