Μπίστης έγραψε: 18 Μαρ 2020, 21:29
Δεν θα ξαναβρεί τέτοια ευκαιρία να εξαφανίσει όλους όσους θεωρεί ανεπιθύμητους. Σαν ο ίδιος ο Άντι τον έχρισε εκπρόσωπό του στην Ελλάδα
Θα αναπληρώσει μετά όμως, φιλολαικά με ανάμπυγκζ τύπου Mall
Μετα θα βγει η ΝΔ και θα κατηγορει το ΣΥΡΙΖΑ για ιδεολογικες αγγυλωσεις κατα της επιχειρηματικοτητας.
Θα μιλαει για επενδυσεις για νεανικη επιχειρηματικοτητα, για αναμπτυγκξη .
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
stella έγραψε: 18 Μαρ 2020, 21:38
Α ρε Κούλη, πάλι στην απ' έξω μας άφησες...
ΥΓ: Ποιος πιστεύει ότι θα πληρωθεί το ΕΦΚΑ από οποιονδήποτε, πχ;
Συγνωμη για την παραλειψη. Σημερα ανακοινωθηκε και ενα μετρο για μας. Αυξηση κατα 500ε το χρονο στις ασφαλιστικες μας εισφορες. Και αναδρομικη για Ιανουαριο Φεβρουαριο. Κορονοιος κορονοιος αλλα ολα κιολα.
Azzurra Carnelos
foscilis έγραψε: 18 Μαρ 2020, 22:08
Είμαι σίγουρος ότι κάτι θα υπάρξει. Προς το παρόν τι θες να σου πει; Σου χαρίζω τον ΦΠΑ Α' τριμήνου τη στιγμή που 75 από τις 90 μέρες του τριμήνου δούλευες κανονικά;
Δεν μπορει να σου κλεινει ολους τους πελατες και να σου λεει συνεχισε να πληρωνεις κανονικα χωρις δουλεια. Δεν μπορει να δινει 400 ευρω σε αλλους κα σενα να σου λεει να τα βρεις οπου γουσταρεις. Εγω δουλευω μονος μου και δεν χρωσταω πουθενα. Επρεπε να με κλεισειοπως εκανε με αλλους, να μου δωσει 400 ε να μην πεθανω και να μου αφαιρεσει γιαυτο το διαστημα τα τεβε και δημοτικα τελη. Το Φπα που μου λεει να μη πληρωσω τι νοημα εχει αφου δεν θα εισπραξω Φπα;
Επειδη βλεπω οτι το πογκρομ αυτο εχει ιδεολογικη βαση να πω οτι το επαγγελμα που κανω το εχω σπουδασει σε ΤΕΙ το οποιο σημαινει οτι το κρατος εστησε σχολη τετραετους φοιτησης για να παραξει εξειδικευμενους τεχνικους που χρειαζοταν η βιομηχανια. Δεν ειμαι εμπορος αλκοολ, ναρκωτικων και δεν διακινω πουτανες. Εχω πελατες βιομηχανιες και καταστημστα και αυτο που κανω εχει τεραστεια οικονομικη ευθυνη για τον πελατη μου. Δεν ειμαι αποβρασμα της κοινωνιας και δεν ειμαι εχθρος του λαου. Ως εκτουτου απαιτω ισα δικαιωματα με εναν ανειδικευτο εργατη τουλαχιστον. Δεν εχω ανοσια στους ιους ουτε ειμαι ο Αλ Καπονε να εισπραττω λεφτα με καραμπινες.
Azzurra Carnelos
stella έγραψε: 18 Μαρ 2020, 22:06
Ξέρω κι εγώ ρε συ Φοσιλάκο; Επικρατεί ένα γενικότερο κλίμα ανασφάλειας στην αγορά, το αντιμετωπίζεις με διαχωρισμό επιχειρήσεων και με αναστολή, όχι κατάργηση εισφορών;
Καπου εχεις μπερδευτει
Μιλαμε για γερο μπερδεμα
Τις ασφαλιστικες εισφορες τις πληρωνεις για να παρεις εσυ και οι εργαζομενοι σου συνταξη;
Δεν ειναι λεφτα που εισπραττει η κυβερνηση
Τι στον πεουλα θες να σου καταργησει;
Την συνταξη;
Στειλτου μια επιστολη αν μαζευτειτε πολλοι με τετοια βλαβη στον εγκεφαλο θα κανει παρτυ ο Κυριακος
Αν δεν πληρωσω το συγκεκριμενο μηνα τι ακριβως θα γινει; Οι Δυ δεν πληρωνουν ποτε αλλα τους βαζει το ιδιο το κρατος τις εισφορες. Αν θελει να τις βαζω μονος μου δεν πρεπει να μου επιτρεψει να δουλεψω; Εφοσον κλεινει την αγορα πως θα τα βγαλω για να τους πληρωσω;
Δηλαδη μου λεει οτι κλεινει την εργασια μερικων και τους στηριζει και μενα μου λεει να δουλεψω μαυτους που εκλεισαν και με τιμωρει κιολας. Σημερα εκαναν και αυξησεις.
Azzurra Carnelos
foscilis έγραψε: 18 Μαρ 2020, 22:08
Είμαι σίγουρος ότι κάτι θα υπάρξει. Προς το παρόν τι θες να σου πει; Σου χαρίζω τον ΦΠΑ Α' τριμήνου τη στιγμή που 75 από τις 90 μέρες του τριμήνου δούλευες κανονικά;
Να δείξει ότι δεν είναι κρατιστης, θέλουμε.
Δλδ ο υπάλληλος που έπαιρνε 1500 ευρώ , επειδή του έκλεισαν την εταιρεία που εργάζονταν, θα παιρνει 530 τον μήνα αλλά ο δάσκαλος που του έκλεισαν το σχολείο δεν θα χάσει ούτε ένα ευρω.;;;;;
Μοίρασε δίκαια τη χασουρα , να μη μπορεί κανείς να μιλησει
Δίκιο έχεις, πως θα έχουν έσοδα τώρα τα σχολεία όντας κλειστά;
Θα πληρωθουν απο μενα ομως.
Azzurra Carnelos
stella έγραψε: 18 Μαρ 2020, 22:06
Ξέρω κι εγώ ρε συ Φοσιλάκο; Επικρατεί ένα γενικότερο κλίμα ανασφάλειας στην αγορά, το αντιμετωπίζεις με διαχωρισμό επιχειρήσεων και με αναστολή, όχι κατάργηση εισφορών;
Καπου εχεις μπερδευτει
Μιλαμε για γερο μπερδεμα
Τις ασφαλιστικες εισφορες τις πληρωνεις για να παρεις εσυ και οι εργαζομενοι σου συνταξη;
Δεν ειναι λεφτα που εισπραττει η κυβερνηση
Τι στον πεουλα θες να σου καταργησει;
Την συνταξη;
Στειλτου μια επιστολη αν μαζευτειτε πολλοι με τετοια βλαβη στον εγκεφαλο θα κανει παρτυ ο Κυριακος
Έλα ντε, που ακούστηκε να βάζει χέρι τι ελληνικό κράτος στα ασφαλιστικά ταμεία;
Azzurra Carnelos
Prepon έγραψε: 18 Μαρ 2020, 22:35
Ας μου εξηγήσει ένας άνθρωπος, αν από ΑΕΠ πχ 200 δις φτάσουμε φέτος σε ΑΕΠ πχ 140 δις, με ποια λογική δεν είναι δίκαιο να φάνε και μια μείωση εισοδήματος 30% οι δημόσιοι υπάλληλοι;
Με την λογικη οτι γιναν πολλοι και ισχυροι. Εχουμε ανατροπη του πολιτευματος απο δημοκρατια σε αριστοκρατια. Δεν ειναι τυχαιο που χτυπανε τις ταξεις που ανετρεψαν την φεουδαρχεια και εφεραν τη δημοκρατια. Οι πραιτωριανοι δεν θα ανεχτουν ανοδο των επαγγελματιων. Το παθημα εγινε μαθημα.
Azzurra Carnelos
Εκεινο που μου αρεσει σε σας μικροαστοι ειναι οτι ειστε τελειως αυτοκτονικοι.Πειτε μου απο το 2010 μεχρι σημερα που εχουν μειωθει μισθοι και συνταξεις που οι απολυσεις ειναι καθημερινοτητα ποσο εχεται κερδισει απο αυτο.??????????????
Μηχανικός έγραψε: 19 Μαρ 2020, 00:02
Οι εισφορές Ιανουαρίου ελεύθερων επαγγελματιών στον ΕΦΚΑ με τον νέο υπολογισμό,
αναρτήθηκαν στις 16/3 και πρέπει να πληρωθούν μέχρι 20/3.
Έχουμε περιθώριο ολόκληρες δυο μέρες για να τις πληρώσουμε.
Τα χάλασα τα λεφτά για να κάνω το στοκ.
Μεδα στην πανδημια θυμηθηκαν να κανουν αναδρομικες αυξησεις. Ειναι θεοι.
Azzurra Carnelos
Σέλευκα, μπροστά σε αυτό που έρχεται, το ΕΦΚΑ σου/μου, τα 400€, και γενικά τα οικονομικά μέτρα-αντίμετρα, θα φαντάζουν διαφήμιση του βιτάμ. Ξέρεις, ευτυχισμένες οικογένειες να παίρνουν πρωϊνό και τέτοια.
zteo έγραψε: 19 Μαρ 2020, 06:57
Εκεινο που μου αρεσει σε σας μικροαστοι ειναι οτι ειστε τελειως αυτοκτονικοι.Πειτε μου απο το 2010 μεχρι σημερα που εχουν μειωθει μισθοι και συνταξεις που οι απολυσεις ειναι καθημερινοτητα ποσο εχεται κερδισει απο αυτο.??????????????
Εχεις σκεφτει ποτε που βρεχει μισθους; Ειναι συννεφο, ειναι δεντρο, τους θεριζεις; Ανοιγεις το ψυγειο και τους παιρνεις, τους παραγουν τα ΑΤΜ;
Επρεπε να βαλουν στις πανελληνιες στην εκθεση το θεμα απο που γεννιεται ο μισθος.
Μετα την γεννηση του κοσμου ενα αλλο αλυτο ειναι η γεννηση του μισθου.
Azzurra Carnelos
Veni Vidi Vici έγραψε: 19 Μαρ 2020, 07:12
Σέλευκα, μπροστά σε αυτό που έρχεται, το ΕΦΚΑ σου/μου, τα 400€, και γενικά τα οικονομικά μέτρα-αντίμετρα, θα φαντάζουν διαφήμιση του βιτάμ. Ξέρεις, ευτυχισμένες οικογένειες να παίρνουν πρωϊνό και τέτοια.
Το ξερω αλλα προβλεπω οι μισθοι δημοσιου να κρατανε γερα μεχρι τελευταιας ρανιδας αιματος των απεξω.
Azzurra Carnelos
Το ξερω αλλα προβλεπω οι μισθοι δημοσιου να κρατανε γερα μεχρι τελευταιας ρανιδας αιματος των απεξω.
Αυτό είναι αλήθεια, αλλά σκέψου πως αν σταματήσουν οι πληρωμές στο δημόσιο, θα καταρρεύσουμε και ως κράτος και ως κοινωνία.
Γιατί δημόσιο δεν είναι μόνο οι κηπουροί της ΕΡΤ αλλά και οι ένστολοι,σώματα ασφαλείας, νοσοκομειακοί κλπ.
zteo έγραψε: 19 Μαρ 2020, 06:57
Εχεις σκεφτει ποτε που βρεχει μισθους; Ειναι συννεφο, ειναι δεντρο, τους θεριζεις; Ανοιγεις το ψυγειο και τους παιρνεις, τους παραγουν τα ΑΤΜ;
Επρεπε να βαλουν στις πανελληνιες στην εκθεση το θεμα απο που γεννιεται ο μισθος.
Μετα την γεννηση του κοσμου ενα αλλο αλυτο ειναι η γεννηση του μισθου.
Για να μην σου αρχισω τις αναλυσεις του τι ειναι μισθος θα σου πω μονο τουτο.Ζεις εσυ και πολλοι αλλοι με την αυταπατη οτι εαν μειωθει ο μισθος του ΔΥ απο 800 στα 300 θα ερθουν ουρανοκατεβατα χρηματα στο μαγαζι σου.Η πιστευεις οτι πλεον ο ΔΥ των 350 ευρω θα καταναλωνει τον μηνα 1000 ευρω.
Την αληθεια σας της ειχε πει ο Τελλογλου.
((Οι μικροι πρεπει να κλεισουν για να ερθουν να επενδυσουν οι μεγαλοι)).
Αυτό είναι αλήθεια, αλλά σκέψου πως αν σταματήσουν οι πληρωμές στο δημόσιο, θα καταρρεύσουμε και ως κράτος και ως κοινωνία.
Γιατί δημόσιο δεν είναι μόνο οι κηπουροί της ΕΡΤ αλλά και οι ένστολοι,σώματα ασφαλείας, νοσοκομειακοί κλπ.
Δεν είμαι αναρχικός.
Αλλά πρέπει να υπάρχει μια λογική και πρεπει να λειτουργεί και η δημοκρατία. Δεν μπορεί οι ΔΥ να εκλέγουν κυβέρνηση μαζί με άλλους εξαρτώμενους απ το δημόσιο η οποία βγαίνει με διακήρυξη «θα πάρουμε και το τελευταίο σώβρακο των άλλων για να μην χάσετε εσείς τα ταξίδια σας και τα επιπλά σας». Με αυτό τον τρόπο εκλέγεις τον εαυτό σου και δεν λέγεται δημοκρατία αλλά ολιγαρχία.
Ούτε μπορεί σε μια κρίση να βοηθάει μια κυβέρνηση τους μισούς και τελικα να βοηθάει αυτούς που πουλάνε λιανική και όχι αυτούς που παράγουν, το οποίο είναι και άσχετο με τους ΔΥ.
Azzurra Carnelos