τον φαντάζομαι κάπως έτσιEKPLIKTIKOS έγραψε: 19 Μαρ 2020, 00:35Πρέβεζα: Μπούκαρε στο σούπερ μάρκετ φωνάζοντας «έχω κορωνοϊό!»![]()
Ένας 57χρονος θέλησε, με άκομψο τρόπο, να «σπάσει» τη σειρά των πολιτών που περίμεναν να ψωνίσουν σε σούπερ μάρκετ, στο Καναλάκι Πρέβεζας![]()
Τελικά τον συνέλαβαν και πλέον κατηγορείται για απείθεια και αντίσταση κατά της αρχής.![]()
Σύμφωνα με πληροφορίες ο 57χρονος δηλώνει δικαστικός λειτουργός.
https://www.protothema.gr/greece/articl ... -koronoio/
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στην Ελλάδα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
-
Nero
Re: Επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στην Ελλάδα
- hellegennes
Έχουν όμως 6 θανάτους. Αυτό είναι ανησυχητικό.Leporello έγραψε: 18 Μαρ 2020, 21:38Γιατί δεν είναι διαθέσιμη η πληροφορία γιά το πόσα από τα κρούσματα είναι εισαγόμενα.Veni Vidi Vici έγραψε: 18 Μαρ 2020, 20:26Γιατί δεν μπαίνεις να δεις πόσο τον "μειώνει" σε Αυστραλία ή Κατάρ που έχουν κοντά 40c;lonelyrider έγραψε: 18 Μαρ 2020, 18:40 Η ζέστη σκοτώνει τελικά τον ιό ή τουλάχιστο τον εμποδίζει να εξαπλωθεί?
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Μήνες μετά. Μήνες αφότου η επικινδυνότητα αποδείχθηκε χαμηλή αγοράστηκαν τα εμβόλια.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 19 Μαρ 2020, 00:34 Καλα εσυ δεν ησουν που ειχες καταλαβει οτι η γριππη επι Αβραμοπουλου δεν χρειαζεται εμβολια πριν απο τους επιδημιολογους;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Αυτή είναι μία πληροφορία που σίγουρα θα ξέρουμε σύντομα με απόλυτο τρόπο. Όχι μόνο από τα επιδημιολογικά δεδομένα αλλά και από έρευνα στο εργαστήριο. Πόσο δύσκολο μπορεί να είναι να αφήσουν ιό σε διάφορες επιφάνειες και να τεστάρουν διαφορετικές συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας;hellegennes έγραψε: 19 Μαρ 2020, 01:23Έχουν όμως 6 θανάτους. Αυτό είναι ανησυχητικό.Leporello έγραψε: 18 Μαρ 2020, 21:38Γιατί δεν είναι διαθέσιμη η πληροφορία γιά το πόσα από τα κρούσματα είναι εισαγόμενα.Veni Vidi Vici έγραψε: 18 Μαρ 2020, 20:26Γιατί δεν μπαίνεις να δεις πόσο τον "μειώνει" σε Αυστραλία ή Κατάρ που έχουν κοντά 40c;
Είχα δει κάποια αναφορά για μείωση του χρόνου ζωής μετά τους 26-27 βαθμούς στην αρχές που συζητούσαμε στα νήματα. Δεν θυμάμαι αν υπήρχε αναφορά σε συγκεκριμένη έρευνα.
- hellegennes
Δεν είναι τόσο απλό. Ο έλεγχος γίνεται σε ζωντανούς οργανισμούς. Δηλαδή παίρνεις ποντίκια και κάνεις πειράματα πάνω τους σε διαφορετικές συνθήκες. Αλλά όλα αυτά χρειάζονται χρόνο και εγκρίσεις. Δεν γίνονται έτσι απλά έρευνες σε ζωντανούς οργανισμούς, ιδιαίτερα με επικίνδυνο ιό στην μέση μιας πανδημίας του ίδιου ιού.ST48410 έγραψε: 19 Μαρ 2020, 01:27Αυτή είναι μία πληροφορία που σίγουρα θα ξέρουμε σύντομα με απόλυτο τρόπο. Όχι μόνο από τα επιδημιολογικά δεδομένα αλλά και από έρευνα στο εργαστήριο. Πόσο δύσκολο μπορεί να είναι να αφήσουν ιό σε διάφορες επιφάνειες και να τεστάρουν διαφορετικές συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας;hellegennes έγραψε: 19 Μαρ 2020, 01:23Έχουν όμως 6 θανάτους. Αυτό είναι ανησυχητικό.Leporello έγραψε: 18 Μαρ 2020, 21:38 Γιατί δεν είναι διαθέσιμη η πληροφορία γιά το πόσα από τα κρούσματα είναι εισαγόμενα.
Είχα δει κάποια αναφορά για μείωση του χρόνου ζωής μετά τους 26-27 βαθμούς στην αρχές που συζητούσαμε στα νήματα. Δεν θυμάμαι αν υπήρχε αναφορά σε συγκεκριμένη έρευνα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Στην Αυστραλια έχουν τώρα Αρχές φθινοπώρου. Δεν είναι καλοκαίρι. Στη Βραζιλία επίσης αν και έχουν ακόμα 30αρια. Γενικά σε χώρες με ζέστη δεν έχουν μαζική εξάπλωση του ιού. Περιστατικά έχουν και θανάτους αλλά είναι κυρίως εισαγόμενα.
Δεν αμφιβάλω. Αλλά σίγουρα μας ενδιαφέρει και πόσο μπορεί να αντέξει επάνω σε αντικείμενα. Φαντάσου δηλαδή κάτι που αγοράζω από ένα κατάστημα να φέρει ιικό φορτίο επειδή ο υπάλληλος που το έβαλε στο ράφι προχθές έβηξε.hellegennes έγραψε: 19 Μαρ 2020, 01:32 Δεν είναι τόσο απλό. Ο έλεγχος γίνεται σε ζωντανούς οργανισμούς. Δηλαδή παίρνεις ποντίκια και κάνεις πειράματα πάνω τους σε διαφορετικές συνθήκες. Αλλά όλα αυτά χρειάζονται χρόνο και εγκρίσεις. Δεν γίνονται έτσι απλά έρευνες σε ζωντανούς οργανισμούς, ιδιαίτερα με επικίνδυνο ιό στην μέση μιας πανδημίας του ίδιου ιού.
Γενικά δεν μπορώ να πιστέψω πως δεν υπάρχουν εργαστήρια που το έχουν ερευνήσει ήδη ή το ερευνούν αυτό το διάστημα.
- hellegennes
Μερικές ώρες λένε οι μελέτες. Ο ιός της γρίπης μένει ως και δύο εβδομάδες σε αντικείμενα, ανάλογα με το υλικό.ST48410 έγραψε: 19 Μαρ 2020, 01:40Δεν αμφιβάλω. Αλλά σίγουρα μας ενδιαφέρει και πόσο μπορεί να αντέξει επάνω σε αντικείμενα. Φαντάσου δηλαδή κάτι που αγοράζω από ένα κατάστημα να φέρει ιικό φορτίο επειδή ο υπάλληλος που το έβαλε στο ράφι προχθές έβηξε.hellegennes έγραψε: 19 Μαρ 2020, 01:32 Δεν είναι τόσο απλό. Ο έλεγχος γίνεται σε ζωντανούς οργανισμούς. Δηλαδή παίρνεις ποντίκια και κάνεις πειράματα πάνω τους σε διαφορετικές συνθήκες. Αλλά όλα αυτά χρειάζονται χρόνο και εγκρίσεις. Δεν γίνονται έτσι απλά έρευνες σε ζωντανούς οργανισμούς, ιδιαίτερα με επικίνδυνο ιό στην μέση μιας πανδημίας του ίδιου ιού.
Γενικά δεν μπορώ να πιστέψω πως δεν υπάρχουν εργαστήρια που το έχουν ερευνήσει ήδη ή το ερευνούν αυτό το διάστημα.
Ναι, αλλά χτυπάνε 25-35 βαθμούς. Εμείς χρειαζόμαστε τουλάχιστον άλλους δύο μήνες για να χτυπήσουμε τέτοιες θερμοκρασίες. Δεν θα αντέξει η οικονομία 2 μήνες σε πάγο.Arisvilla έγραψε: 19 Μαρ 2020, 01:34 Στην Αυστραλια έχουν τώρα Αρχές φθινοπώρου. Δεν είναι καλοκαίρι. Στη Βραζιλία επίσης αν και έχουν ακόμα 30αρια. Γενικά σε χώρες με ζέστη δεν έχουν μαζική εξάπλωση του ιού. Περιστατικά έχουν και θανάτους αλλά είναι κυρίως εισαγόμενα.
Γενικά, άσχημα τα βλέπω τα πράγματα. Αν δεν γίνουν μαζικές διαγραφές χρεών και παγκόσμιες αλλαγές στο σύστημα, θα μας βγει πολύ βαρύς ο λογαριασμός.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
independent_44
- Phorum.gr user: independent_44
Κορονοϊός: Η Γερμανία παρήγγειλε μεγάλες ποσότητες χλωροκίνης - Πιθανότατα θεραπεύει λένε ειδικοί
01:33
https://www.enikos.gr/international/708 ... okinis-pit
01:33
https://www.enikos.gr/international/708 ... okinis-pit
- hellegennes
Πάλι hoarding θα κάνουν αυτοί;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Ειναι hoarding το να δωσεις μια μεγαλη παραγγελια στον Bayern και αυτη να ξεκινησει να την παραγει για σενα;
Οχι φυσικα
Απλα εγραψες παλι την βλαχοεξυπναδα σου
Ποτε εκαναν hoarding "ξανα";
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
- hellegennes
Ανέκαθεν. Είναι δεύτερη σε αποθέματα χρυσού στον κόσμο, μετά τις ΗΠΑ και τρίτη κατά κεφαλήν (όπου οι δυο πρώτες είναι χώρες με πληθυσμό λιγότερο από 10 εκατομμύρια).
Και ναι, φυσικά και είναι hoarding να κάνεις μεγάλη παραγγελία για σένα όταν οι φαρμακοβιομηχανίες πρέπει να εξυπηρετήσουν, σύμφωνα με τον ΠΟΥ, όλες τις χώρες σε μια πανδημία και όχι μόνο τον εαυτούλη σου.
Και ναι, φυσικά και είναι hoarding να κάνεις μεγάλη παραγγελία για σένα όταν οι φαρμακοβιομηχανίες πρέπει να εξυπηρετήσουν, σύμφωνα με τον ΠΟΥ, όλες τις χώρες σε μια πανδημία και όχι μόνο τον εαυτούλη σου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- MasterofDope
Μακάρι να πέσω εξω ως προς το νούμερο και στους θανάτους αλλα σε ενα μηνα θα έχουμε 4000 κρούσματα επίσημα και γύρω στους 60-70 νεκρούς
μιλάω για το ΠΙΟ αισιόδοξο σεναριο για 19/4 εαν δεν ληφθούν πιο δυνατά μέτρα και δεν γινουν τέστ για τον Κορωνοιο.
Ολα τα αλλα που γράφουν οτι πέρνει μέτρα η κυβέρνηση κλπ ειναι παραμύθια για μικρά παιδιά
μιλάω για το ΠΙΟ αισιόδοξο σεναριο για 19/4 εαν δεν ληφθούν πιο δυνατά μέτρα και δεν γινουν τέστ για τον Κορωνοιο.
Ολα τα αλλα που γράφουν οτι πέρνει μέτρα η κυβέρνηση κλπ ειναι παραμύθια για μικρά παιδιά
Have you seen the writing on the wall?
Have you seen that writing?
Can you see the riders on the storm?
https://youtu.be/FhBnW7bZHEE
Have you seen that writing?
Can you see the riders on the storm?
https://youtu.be/FhBnW7bZHEE
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
- Veni Vidi Vici
Η Ευρώπη ξεπέρασε σήμερα την Ασία στον αριθμό των νεκρών λόγω του κορωνοϊού, σύμφωνα με τους υπολογισμούς του Γαλλικού Πρακτορείου με βάση τα επίσημα στοιχεία.
Σήμερα στις 14.00 ώρα Ελλάδας, η Ευρώπη είχε τουλάχιστον 3.422 θανάτους, περισσότερους απ’ ό,τι είχε η Ασία (3.384). Η Ιταλία, η ευρωπαϊκή χώρα που έχει δεχθεί το μεγαλύτερο πλήγμα, έχει καταγράψει έως τώρα 2.503 θανάτους.
Συνολικά έως τώρα, η πανδημία έχει στοιχίσει τη ζωή σε τουλάχιστον 8.092 ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, σύμφωνα με την καταμέτρηση του Γαλλικού Πρακτορείου.
Με 684 νέους θανάτους το τελευταίο 24ωρο επί συνόλου 78.766 κρουσμάτων, η Ευρώπη είναι η ήπειρος όπου η πανδημία προχωρά με τους πιο ταχείς ρυθμούς.
Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ
Σήμερα στις 14.00 ώρα Ελλάδας, η Ευρώπη είχε τουλάχιστον 3.422 θανάτους, περισσότερους απ’ ό,τι είχε η Ασία (3.384). Η Ιταλία, η ευρωπαϊκή χώρα που έχει δεχθεί το μεγαλύτερο πλήγμα, έχει καταγράψει έως τώρα 2.503 θανάτους.
Συνολικά έως τώρα, η πανδημία έχει στοιχίσει τη ζωή σε τουλάχιστον 8.092 ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, σύμφωνα με την καταμέτρηση του Γαλλικού Πρακτορείου.
Με 684 νέους θανάτους το τελευταίο 24ωρο επί συνόλου 78.766 κρουσμάτων, η Ευρώπη είναι η ήπειρος όπου η πανδημία προχωρά με τους πιο ταχείς ρυθμούς.
Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ
Αlea jacta est
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 219 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αλιόσα