Rocco Siffredi έγραψε: 18 Μαρ 2020, 16:57
για 15 μερες ειναι τα ΜΒ που δινει αν βαζεις καρτα
βαλε το app εχει μια αλλη μλκια το shake που οταν βαζεις καρτα κουνας το κινητο και δινει και αλλα
Τώρα που έβαλα μου λένε τα εξής με μηνύματα.
Βόνταφον- CUinfo
- Mόλις πήρες 100 MB απ' το Just Surf Bonus . Μπες στο MY CU APP για να εξαργυρώσεις και το shake που δικαιούσαι ( 600 MB / 30 μέρες ή 1 GB/ 7 μέρες ).
- Μόλις πήρες 500 ΜΒ ! Τα έχεις για 15 μέρες !
Κοσμοτέ - Γουάτς Απ
- Μπες what' s up APP και φτιάξε το πακέτο που θέλεις : Ομιλία + SMS + MB
Ζαποτέκος έγραψε: 18 Μαρ 2020, 16:17
Μου το στέλνουν αυτό με μήνυμα. Μου λένε : Σε 1 εβδομάδα λήγουν τα λεφτά σου. Βάλε κάρτα. Επίσης παίρνω τηλ το τετραψήφιο και ενημερώνομαι.
Τα έχω όταν δεν μπορώ να μιλήσω σε σταθερό ή μέσω ίντερνετ.
Δεν ξέρω αν είναι. Βάζω μια κάρτα 12 ευρώ το δίμηνο.
Για ίντερνετ στο κινητό έχω το Βόνταφον . Αυτό μου δίνει δωρεάν ίντερνετ για κάποιο χρονικό διάστημα με το που βάλω κάρτα. Νομίζω είναι 1 εβδομάδα ή 2 εβδομάδες. Τα 2 ευρώ μου τα τρώει αν κλείσω το κινητό και μετά το ανοίξω. Τώρα που το έχω συνέχεια ανοιχτό δεν μου τρώει τίποτα.
.
Ζαποτέκα πού μένεις στό περίπου ;;;
Παίζει ρόλο στά πακέτα πού βρίσκεις.....μή φανταστείς τίποτ άλλο.....
.
Ε, μην δίνουμε και προσωπικές πληροφορίες στο ιντερνέτι τώρα. Είναι επικίνδυνο.
Ας πούμε πως μένω στη πρωτεύουσα.
… εις μικράς μεν ατυχίας ευρεθήσεται φίλος, εις μεγίστην δε και επιμένουσαν συμφοράν μηδείς σε πλανήση , φίλος ουκ έσται . ( Στρατηγικόν Κεκαυμένου )
Ζαποτέκος έγραψε: 18 Μαρ 2020, 16:17
Μου το στέλνουν αυτό με μήνυμα. Μου λένε : Σε 1 εβδομάδα λήγουν τα λεφτά σου. Βάλε κάρτα. Επίσης παίρνω τηλ το τετραψήφιο και ενημερώνομαι.
Τα έχω όταν δεν μπορώ να μιλήσω σε σταθερό ή μέσω ίντερνετ.
Δεν ξέρω αν είναι. Βάζω μια κάρτα 12 ευρώ το δίμηνο.
Για ίντερνετ στο κινητό έχω το Βόνταφον . Αυτό μου δίνει δωρεάν ίντερνετ για κάποιο χρονικό διάστημα με το που βάλω κάρτα. Νομίζω είναι 1 εβδομάδα ή 2 εβδομάδες. Τα 2 ευρώ μου τα τρώει αν κλείσω το κινητό και μετά το ανοίξω. Τώρα που το έχω συνέχεια ανοιχτό δεν μου τρώει τίποτα.
.
Ζαποτέκα πού μένεις στό περίπου ;;;
Παίζει ρόλο στά πακέτα πού βρίσκεις.....μή φανταστείς τίποτ άλλο.....
.
Ε, μην δίνουμε και προσωπικές πληροφορίες στο ιντερνέτι τώρα. Είναι επικίνδυνο.
Ας πούμε πως μένω στη πρωτεύουσα.
Κ ο αριθμός της τραπεζικής σου καρτας ποιος είναι;
HaTeRs GoNnA hAtE...
νύχτα έγραψε: 23 Δεκ 2019, 09:51...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει
Στο καρτοκινητό έχω μια κάρτα βόνταφον και μια κοσμοτέ. Η Βόνταφον έχει 0 ΜΒ ίντερνετ. Η Κοσμοτέ μου λέει το 1314 πως έχει 2048 ΜΒ ίντερνετ . Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω τα 2048 ΜΒ της Κοσμοτέ ; Όταν ανοίγω τα βελάκια για το ίντερνετ μου τρώει 2 ευρώ απ' την Βόνταφον.
… εις μικράς μεν ατυχίας ευρεθήσεται φίλος, εις μεγίστην δε και επιμένουσαν συμφοράν μηδείς σε πλανήση , φίλος ουκ έσται . ( Στρατηγικόν Κεκαυμένου )
bluerose έγραψε: 21 Μαρ 2020, 15:52
Δεν έτυχε να έχω δικαρτο
Αλλά όπου λέει κοσμοτε πχ δοκίμασε το wifi της vodafone να το κλείσεις
Α, εντάξει ! Το βρήκα ! Έχει προεπιλεγμένες ρυθμίσεις - > Ίντερνετ και έχει 3 επιλογές : Βόνταφον gr , Gr Κοσμοτέ και Ακύρωση. Τώρα έχει Βόνταφον. Λογικά αν πατήσω Κοσμοτέ , θα έχει Κοσμοτέ. Θενκς για την βοήθεια !