Δίκιο έχεις, πως θα έχουν έσοδα τώρα τα σχολεία όντας κλειστά;Prepon έγραψε: 18 Μαρ 2020, 22:18Να δείξει ότι δεν είναι κρατιστης, θέλουμε.foscilis έγραψε: 18 Μαρ 2020, 22:08 Είμαι σίγουρος ότι κάτι θα υπάρξει. Προς το παρόν τι θες να σου πει; Σου χαρίζω τον ΦΠΑ Α' τριμήνου τη στιγμή που 75 από τις 90 μέρες του τριμήνου δούλευες κανονικά;
Δλδ ο υπάλληλος που έπαιρνε 1500 ευρώ , επειδή του έκλεισαν την εταιρεία που εργάζονταν, θα παιρνει 530 τον μήνα αλλά ο δάσκαλος που του έκλεισαν το σχολείο δεν θα χάσει ούτε ένα ευρω.;;;;;
Μοίρασε δίκαια τη χασουρα , να μη μπορεί κανείς να μιλησει
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αρχιδάτο πογκρομ Κυριάκου
- Dwarven Blacksmith
Re: Αρχιδάτο πογκρομ Κυριάκου
- Northern Spirit
Για τις εισφορες συμφωνω...Αρκει βεβαια να μπορουνε να κανουνε deferal εισφορων ακομη και για ενα χρονο αν χρειαστει..Τιο προβλημα ειναι στους φορους...ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 18 Μαρ 2020, 22:17Καπου εχεις μπερδευτειstella έγραψε: 18 Μαρ 2020, 22:06 Ξέρω κι εγώ ρε συ Φοσιλάκο; Επικρατεί ένα γενικότερο κλίμα ανασφάλειας στην αγορά, το αντιμετωπίζεις με διαχωρισμό επιχειρήσεων και με αναστολή, όχι κατάργηση εισφορών;
Μιλαμε για γερο μπερδεμα
Τις ασφαλιστικες εισφορες τις πληρωνεις για να παρεις εσυ και οι εργαζομενοι σου συνταξη;
Δεν ειναι λεφτα που εισπραττει η κυβερνηση
Τι στον πεουλα θες να σου καταργησει;
Την συνταξη;
Στειλτου μια επιστολη αν μαζευτειτε πολλοι με τετοια βλαβη στον εγκεφαλο θα κανει παρτυ ο Κυριακος
Αν πχο λογω καταστασης αναγκαστεις να κλεισεις την επιχειρηση τι θα γινεται με φοροχρεη; Απλα θα συνεχισεις να τα χρωστας φανταζομαι.
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Έλα ντε, που ακούστηκε να βάζει χέρι τι ελληνικό κράτος στα ασφαλιστικά ταμεία;ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 18 Μαρ 2020, 22:17Καπου εχεις μπερδευτειstella έγραψε: 18 Μαρ 2020, 22:06 Ξέρω κι εγώ ρε συ Φοσιλάκο; Επικρατεί ένα γενικότερο κλίμα ανασφάλειας στην αγορά, το αντιμετωπίζεις με διαχωρισμό επιχειρήσεων και με αναστολή, όχι κατάργηση εισφορών;
Μιλαμε για γερο μπερδεμα
Τις ασφαλιστικες εισφορες τις πληρωνεις για να παρεις εσυ και οι εργαζομενοι σου συνταξη;
Την συνταξη;
Στειλτου μια επιστολη αν μαζευτειτε πολλοι με τετοια βλαβη στον εγκεφαλο θα κανει παρτυ ο Κυριακος
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Έτσι μπράβο, πάλι ο εχθρός είναι ο συμπολίτης. Κρατήστε ίδια μυαλά. Γλύψτε τα αφεντικά και κάποτε θα γίνετε και εσείς κεφαλαιοκράτες.Prepon έγραψε: 18 Μαρ 2020, 22:18Να δείξει ότι δεν είναι κρατιστης, θέλουμε.foscilis έγραψε: 18 Μαρ 2020, 22:08 Είμαι σίγουρος ότι κάτι θα υπάρξει. Προς το παρόν τι θες να σου πει; Σου χαρίζω τον ΦΠΑ Α' τριμήνου τη στιγμή που 75 από τις 90 μέρες του τριμήνου δούλευες κανονικά;
Δλδ ο υπάλληλος που έπαιρνε 1500 ευρώ , επειδή του έκλεισαν την εταιρεία που εργάζονταν, θα παιρνει 530 τον μήνα αλλά ο δάσκαλος που του έκλεισαν το σχολείο δεν θα χάσει ούτε ένα ευρω.;;;;;
Eτοιμαστειτε για στρατιες ''εργαζομενων'' μεσω ΟΑΕΔ και πληρωμες σε κουπονια για φθηνοφαγητα - ισα για την επιβιωση + δελτια με μοναδες καταναλωσης ηλεκτρικου κ υδρευσης.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Όχι, εσύ έχεις δίκιο.Dwarven Blacksmith έγραψε: 18 Μαρ 2020, 22:22Δίκιο έχεις, πως θα έχουν έσοδα τώρα τα σχολεία όντας κλειστά;Prepon έγραψε: 18 Μαρ 2020, 22:18Να δείξει ότι δεν είναι κρατιστης, θέλουμε.foscilis έγραψε: 18 Μαρ 2020, 22:08 Είμαι σίγουρος ότι κάτι θα υπάρξει. Προς το παρόν τι θες να σου πει; Σου χαρίζω τον ΦΠΑ Α' τριμήνου τη στιγμή που 75 από τις 90 μέρες του τριμήνου δούλευες κανονικά;
Στα αρχιδια μας αν δεν δουλεύει ο δάσκαλος, πρέπει να τσακιστειτε να του πληρώσετε ακέραιο τον μισθό
Τι;; Δεν μπορείτε;; Σας έκλεισα;;;
Καλά θα σας δανείσω λεφτά για να του πληρώσετε τον μισθό, ΑΚΕΡΑΙΟ είπαμε, και μου τα δίνετε πίσω εν καιρώ.
Και όλο αυτό θα το βαφτίσουμε βοήθεια του κράτους προς την ελεύθερη αγορά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Prepon την 18 Μαρ 2020, 22:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Για να πάρω τι;;;;;;ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 18 Μαρ 2020, 22:17Καπου εχεις μπερδευτειstella έγραψε: 18 Μαρ 2020, 22:06 Ξέρω κι εγώ ρε συ Φοσιλάκο; Επικρατεί ένα γενικότερο κλίμα ανασφάλειας στην αγορά, το αντιμετωπίζεις με διαχωρισμό επιχειρήσεων και με αναστολή, όχι κατάργηση εισφορών;
Μιλαμε για γερο μπερδεμα
Την συνταξη;
Μη φοβάσαι, από μένα ήδη πήρε και θα συνεχίσει να λαμβάνει τις εισφορές κανονικά, δεν με "πονάει" ακόμη οικονομικά η κατάσταση. Τον διαχωρισμό επιχειρήσεων και εργαζομένων τον γράφεις στον πέουλά σου, ε;
Και είπαμε, πρόκειται για μια ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΗ κατάσταση αγόρι μου. Think outside the box, μπα...
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Ναι που ακουστηκεPrepon έγραψε: 18 Μαρ 2020, 22:23
Έλα ντε, που ακούστηκε να βάζει χέρι τι ελληνικό κράτος στα ασφαλιστικά ταμεία;
Εσυ που το ακουσες;
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
εγω διαβασα για αποζημιωση 800 ευρω στους υπαλληλους.Δεν εχω καταλαβει αν υπαρξει και το 400 που ελεγαν χθες.
Οι επιχειρηματιες θα δινουν μονο το 60% του ενοικιου,αναστελλονται οι φορολογικες υποχρεωσεις και θα παρουν την προκαταβολη πισω προφανως για να ενισχυθει η ρευστοτητσ.
Οι επιχειρηματιες θα δινουν μονο το 60% του ενοικιου,αναστελλονται οι φορολογικες υποχρεωσεις και θα παρουν την προκαταβολη πισω προφανως για να ενισχυθει η ρευστοτητσ.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Έχεις δίκιο συμπολιτη. Αν είμαστε εμείς οι δυο να μοιραστούμε τρεις φρατζολες ψωμί και τις πάρεις όλες εσύ, δεν είναι σωστό να τα βάλω μαζί σου3f3k έγραψε: 18 Μαρ 2020, 22:25Έτσι μπράβο, πάλι ο εχθρός είναι ο συμπολίτης. Κρατήστε ίδια μυαλά. Γλύψτε τα αφεντικά και κάποτε θα γίνετε και εσείς κεφαλαιοκράτες.Prepon έγραψε: 18 Μαρ 2020, 22:18Να δείξει ότι δεν είναι κρατιστης, θέλουμε.foscilis έγραψε: 18 Μαρ 2020, 22:08 Είμαι σίγουρος ότι κάτι θα υπάρξει. Προς το παρόν τι θες να σου πει; Σου χαρίζω τον ΦΠΑ Α' τριμήνου τη στιγμή που 75 από τις 90 μέρες του τριμήνου δούλευες κανονικά;
Μοίρασε δίκαια τη χασουρα , να μη μπορεί κανείς να μιλησει![]()
Όχι ρε πουθενά, αλίμονοΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 18 Μαρ 2020, 22:27Ναι που ακουστηκεPrepon έγραψε: 18 Μαρ 2020, 22:23
Έλα ντε, που ακούστηκε να βάζει χέρι τι ελληνικό κράτος στα ασφαλιστικά ταμεία;
Εσυ που το ακουσες;
- Dwarven Blacksmith
Δεν του πληρώνεις το μισθό εσύ, τον πληρώνει το κράτος. Και πριν πεις ότι είναι το ίδιο, αν είναι το ίδιο τότε μη ζητάς κι εσύ λεφτά απ' τον εαυτό σου.Prepon έγραψε: 18 Μαρ 2020, 22:26Όχι, εσύ έχεις δίκιο.Dwarven Blacksmith έγραψε: 18 Μαρ 2020, 22:22Δίκιο έχεις, πως θα έχουν έσοδα τώρα τα σχολεία όντας κλειστά;Prepon έγραψε: 18 Μαρ 2020, 22:18
Να δείξει ότι δεν είναι κρατιστης, θέλουμε.
Στα αρχιδια μας αν δεν δουλεύει ο δάσκαλος, πρέπει να τσακιστειτε να του πληρώσετε ακέραιο τον μισθό
Καλά θα σας δανείσω λεφτά για να του πληρώσετε τον μισθό, ΑΚΕΡΑΙΟ είπαμε, και μου τα δίνετε πίσω εν καιρώ.
800 ευρώ για την περίοδο από 15 Μάρτη μέχρι τέλος Απρίλη, 530 ευρώ το μήναunder έγραψε: 18 Μαρ 2020, 22:27 εγω διαβασα για αποζημιωση 800 ευρω στους υπαλληλους.Δεν εχω καταλαβει αν υπαρξει και το 400 που ελεγαν χθες.
Φυσικά και είναι το ίδιο, αφού ως γνωστόν το κράτος δεν μπορεί να κόψει χρήμα και ούτε λεφτοδεντρα υπάρχουν.Dwarven Blacksmith έγραψε: 18 Μαρ 2020, 22:30Δεν του πληρώνεις το μισθό εσύ, τον πληρώνει το κράτος. Και πριν πεις ότι είναι το ίδιο, αν είναι το ίδιο τότε μη ζητάς κι εσύ λεφτά απ' τον εαυτό σου.Prepon έγραψε: 18 Μαρ 2020, 22:26Όχι, εσύ έχεις δίκιο.Dwarven Blacksmith έγραψε: 18 Μαρ 2020, 22:22
Δίκιο έχεις, πως θα έχουν έσοδα τώρα τα σχολεία όντας κλειστά;
Εγώ δεν ζητώ λεφτά από το κράτος, ζητώ να μου πάρει λιγοτερα
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 823 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πτολεμαίος
-
- 13 Απαντήσεις