Αυτό εννοω κι εγώ κάποιος εκεί που θα έπαιρνε 600€ μισθό, θα πάρει 400€ απο το 0. Άρα λογικά θα πάνε πίσω οι υποχρεώσεις του.
Ποιος υποχρεώσεις;
Γυμναστήριο δεν θα πληρώσεις.
Κομμωτήριο δε θα πληρώσεις.
Μπουζούκια δεν θα πας.
Τα παιδιά δεν έχουν φροντιστηρια, καράτε, ποδόσφαιρο.
Οι υποχρεώσεις (έξοδα) ενός ανθρώπου είναι το γυμναστήριο, το κομμωτήριο και τα μπουζούκια;
Που ζείτε ρε Αντουανετετες;
Όχι ενός οποιουδήποτε ανθρώπου
Αλλά ενός ανθρώπου με την άνεση να χαραμιζει τον περισσότερο χρόνο του στα φόρουμ, πάνω κάτω αυτές ειναι
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32
Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32
Όλα ναι κύκλος.Είναι τόσο γκαντεμης π αγγίζει τη κωλοφαρδία.
Naida έγραψε: 18 Μαρ 2020, 12:56
Αυτος που είναι να πληρωθεί πχ 600€ στο τέλος του μήνα αλλά η επιχείρηση έκλεισε, θα πάρει τα 400 αντί τα 600;
Θα πάρει τα 400 αντί για τα 0.
Αυτό εννοω κι εγώ κάποιος εκεί που θα έπαιρνε 600€ μισθό, θα πάρει 400€ απο το 0. Άρα λογικά θα πάνε πίσω οι υποχρεώσεις του.
Θα εχει και μειωμενα εξοδα αφου δεν θα βγαινει εξω.Αλλα σε γενικες γραμμες οι υποχρεωσεις ΟΛΩΝ θα πανε πισω.
Και του εργαζομενου και του επιχειρηματια.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Η κυβέρνηση, όπως ανακοίνωσε την Τετάρτη το μεσημέρι ο Υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, αποφάσισε να τους βοηθήσει με το χρηματικό ποσό των 800 ευρώ στις αρχές Απριλίου
μια χαρα ειναι τα 400 για αυτες τις ειδικοτητες να λενε και ευχαριστω
οι ιδιοι τυποι που γαυγιζαν το 2015 για τα καπιταλ κοντρολ των ζαιων που εκαναν χυδαια σπεκουλα με τα χρηματα των εργαζομενων και των συνταξιουχων που εβγαιναν με το σταγονομετρο
καμια υποκρισια
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Dwarven Blacksmith έγραψε: 18 Μαρ 2020, 13:24
Παιδιά νταματζ κοντρόλ είναι αυτό που γίνεται, όχι βελτίωση. Επίσης άκουσα ότι το απόγευμα θα ανακοινωθεί κάτι και για τα ενοίκια.
Νομιζω οτι ειπαν για καταβολη του 60% σε οικογενειες που τουλαχιστον ενας εργαζομενος αναγκαστηκε να σταματησει να δουλευει λογω κορονοιου.
συμφωνα με τα εδω νδουλικα που υβριζουν οποιον τους δειχνει την σαπιλα τους ειναι ενας ζαιος αλητης που τρολλαρει και δεν μπορει να συζητησει σαν ανθρωπος (νδουλικο εν προκειμενω)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eθνικοκοινωνιστης την 18 Μαρ 2020, 13:29, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Δηλαδή τι ποσοστό όσων δούλευαν στα παραπάνω (και ειδικά όσοι δεν ήταν 8ωρο) έπαιρναν πάνω από 400 ευρώ ;
Και πόσο παραπάνω ;
Να συνέλθουμε λίγο και να αντιληφθούμε τις καταστάσεις.
Να αντιληφθούμε τις καταστάσεις. Αλλά, εγώ, ας πούμε, στο γυμναστήριο πληρώνομαι τα διπλά και είμαι από τους χαμηλόμισθους λόγω του μικρού μεγέθους του γυμναστηρίου μου. Βέβαια, είμαι προϊστάμενος. Οι υπόλοιποι εργαζόμενοι πλήρους απασχόλησης λαμβάνουν από 580 και πάνω και μέχρι 700-750€.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.