!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τι πρόβλημα έχουν οι πιτσιρίκες;

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
GoBack

Re: Τι πρόβλημα έχουν οι πιτσιρίκες;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Custom_F έγραψε: 17 Ιουν 2018, 02:31
GoBack έγραψε: 17 Ιουν 2018, 02:25 Μη διαστρεβλωνεις τα λεγομενα μου.Δεν ειπα υποθετω.Ειπα ειμαι σιγουρος.Αρα μια χαρα βγαινει νοημα.Θα μπορουσες επισης να δειξεις λιγο ενδιαφερον και να ρωτησεις τι εγινε τελικα μετα τα μεσουλιντ.Μπορει αυτη τη στιγμη να ειμαι σε κατηγορια Στιβεν Χοκινγκς.
Για εκνευριστικο, εισαι αξιαγαπητο, παντως! :smt058

Παραδινομαι. Εχεις δικιο. :vp23: :lol:
Τοσο ευκολα παραδινεσαι μετα τις 12;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

Antares έγραψε: 16 Ιουν 2018, 23:42 .
Πάντως οι 25χρονες πρέπει να είναι έξω Σάββατο βράδυ.
:a035:
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός »

Οι 37χρονες δεν αντέχουν τα πολλά ξενύχτια. :D

https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/ ... tdiscovery
Γύρισε τα ξημερώματα σπίτι με τον άντρα της.
Και την άλλη μέρα την βρήκαν νεκρή.
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

Οι γυναικες σε ποια ηλικια εχουν τη μεγαλυτερη ερωτικη επιθυμια; Εμεις οι αντρες εχουμε το πικ στην εφηβεια και απο εκει σιγα σιγα πεφτουμε.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

GoBack έγραψε: 17 Ιουν 2018, 01:27 Οποτε ακουω γυναικα να λεει οτι ψαχνει αυτο το "κατι" παντα μου ερχεται αυτο στο μυαλο.
Spoiler
:lol:
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
lolek1

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lolek1 »

Ορέστης 35 έγραψε: 17 Ιουν 2018, 10:06 Οι γυναικες σε ποια ηλικια εχουν τη μεγαλυτερη ερωτικη επιθυμια; Εμεις οι αντρες εχουμε το πικ στην εφηβεια και απο εκει σιγα σιγα πεφτουμε.
οι γυναικες εχουν την μεγαλυτερη ερωτικη επιθυμια το πολυ πολυ ως τα 25 οταν η αναποραγωγικη τους ικανοτητα βρισκετε στο ζενιθ της δηλαδη οταν οι ορμονες τους ειναι στα υψη.

απο εκι και περα μειωνενται συνεχως εως την εμμηνοπαυση οπου συντελουνται και σωματικες αλλαγες οι οποιες την προετοιμαζουν για τον νεο της ρολο της...............γιαγιας :smt005:

θυμιζω οτι εμμηνοπαυση εχουν μονο οι γυναικες και κανενα απο τα υπολοιπα θηλαστικα
και ο λογος ειναι ακριβως οτι μεσω φυσικης επιλογης εχουν επιβιωσει αυτες που σταματανε να εχουν μικρα παιδια αλλα μπορουν να αφιερωσουν χρονο ως γιαγιαδες στα εγγονια τους πραμα που αυξανει τις πιθανοτητες να διατηρησουν τα γονιδια τους γιατι οι ανθρωποι εχουν μεγαλη βρεφικη και παιδικη ηλικια.

παντως ενας γενικος κανονας για τις γυναικες ειναι οτι απο μονες τους δεν εχουν ερωτικη επιθυμια.
την ερωτικη επιθυμια στις γυναικες την προκαλει ο ιδιος ο αντρας με τις ενεργειες του.
αυτο συμβαινει γιατι εαν οι γυναικες ειχαν τις καβλες που εχει ο αντρας οσον αφορα το σεξ θα ηταν λιγοτερο επιλεκτικες με αποτελεσμα
πολλα παιδακια να μην ειχαν οχι μονο τα καταλληλα γεννετικα χαρακτηριστικα αλλα και να μην εχουν μπαμπα σε οικογενεια.
αυτα τα δυο εχουν τερστια σημασια για την διαιωνιση του ανθρωπινου ειδους για αυτο οι γυναικες ειναι δυσκολες με το σεξ και για αυτο η κοινωνια προστατευει τις εγκυες γυναικες με διαφορους τροπους γιατι απο μονες τους δεν μπορουν να μεγαλωσουν τα παιδια τους.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Απολαμβάνω τρολαρίσματα Άγη. Ειδικά εκεί που είπε οτι οι μεγαλύτεροι δε γίνονται κυλοτάκηδες το σκισε
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Ερμής έγραψε: 17 Ιουν 2018, 10:58 Απολαμβάνω τρολαρίσματα Άγη. Ειδικά εκεί που είπε οτι οι μεγαλύτεροι δε γίνονται κυλοτάκηδες το σκισε
Δεν τρολλάρω ποτέ σε θέματα ζωής η θανάτου.
Σύμφωνα με τα στατιστικά μου - τις απαντήσεις που έχω καταγράψει από μεγάλο δείγμα γυναικώνε - ο μεγαλύτερος έμπειρος ανδρας τις προβληματίζει διότι θεωρείται μη δεκτικός στην εκπαίδευση και απαιτητικός .
Μια χαρακηρηστική απάντησις '' Τι να τονκάνω ; να τον εχω να με διατάζει; ''
Ελπίζω να βοήθησα στην εξελιξη της συζήτησης στο καλό αυτό νήμα και θα σας παρακαλούσα να είστε σοβαροί για να μην γνωριστείτε με το δικηγόρο μου.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Τωρα σοβαρομιλάς οτι οι μεγαλύτεροι είναι δυσκολότερο να γίνουν κυλοτάκιδες; :smt005:
Αν δε τρολάρεις όπως λες, τότε μάλλον υπέπεσες στο πρώτο εμπειρικό σου λάθος :)
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Αγις έγραψε: 17 Ιουν 2018, 11:27
Ερμής έγραψε: 17 Ιουν 2018, 10:58 Απολαμβάνω τρολαρίσματα Άγη. Ειδικά εκεί που είπε οτι οι μεγαλύτεροι δε γίνονται κυλοτάκηδες το σκισε
Δεν τρολλάρω ποτέ σε θέματα ζωής η θανάτου.
Σύμφωνα με τα στατιστικά μου - τις απαντήσεις που έχω καταγράψει από μεγάλο δείγμα γυναικώνε - ο μεγαλύτερος έμπειρος ανδρας τις προβληματίζει διότι θεωρείται μη δεκτικός στην εκπαίδευση και απαιτητικός .
Μια χαρακηρηστική απάντησις '' Τι να τονκάνω ; να τον εχω να με διατάζει; ''
Ελπίζω να βοήθησα στην εξελιξη της συζήτησης στο καλό αυτό νήμα και θα σας παρακαλούσα να είστε σοβαροί για να μην γνωριστείτε με το δικηγόρο μου.
Ο μεγαλύτερος άνδρας συνήθως έχει τρελές ανασφάλειες. Just saying..
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Αγις

Ερμής έγραψε: 17 Ιουν 2018, 11:31 Τωρα σοβαρομιλάς οτι οι μεγαλύτεροι είναι δυσκολότερο να γίνουν κυλοτάκιδες; :smt005:
Αν δε τρολάρεις όπως λες, τότε μάλλον υπέπεσες στο πρώτο εμπειρικό σου λάθος :)
Η στατιστική δεν κάνει λάθη.
Οι μεγαλύτεροι συνοδεύονται από το έμπΥροι.
Σε δικαιολογώ γιατί είσαι φανερά επηρεασμένος από τα όσα έζησες στο Παλαιοπχώρι και την δουλική - σαλιάρικη - κουταβίσια συμπεριφορά προς τας γυναίκας πολλών ώριμων ανδρών.
Να σημειώσω εδώ ότι στο Νεοπχωρι δεν έχουμε τέτοια φαινόμενα προς αποφυγη παρεξηγήσεων και μηνύσεων.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Επειδή η στατιστική δε κάνει λάθη γιαυτο το λέω.
Στη δουλειά μου ο εργασιακός μου κύκλος είναι άτομα κυρίως απο 45-60. Όποιοι απο αυτούς κυνηγάνε πιτσιρίκες ένα 80-90% εξ αυτών καταλήγουν κυλοτάκηδες πρώτης γραμμής, πεκινουα του καναπέ. Και δε μιλάμε για τίποτα κυρίζια τώρα, αλλά για λαχαναγορίτες αλάνια που όντως έχουν γράψει πολλά χλμ στο κοντέρ, βλέπουν οτι τελειώνουν απο καύσιμα και τα δίνουν όλα στην τελευταία στροφή. Λες και το πιτσιρίκι λιγουρεύτηκε απο τον 55αρη την ομορφάδα και τις αντοχές. Αυτά παθαίνει όποιος δεν είναι συνειδητοποιημένος και παρόλο που είναι σιτεμένος θέλει να το παίξει άνετος και έμπειρος γαμιάς, τους κάνει το πιτσιρίκι αλοιφή. Αυτό ισχύει και για άντρες και για γυναίκες.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Ερμής έγραψε: 17 Ιουν 2018, 11:47 Επειδή η στατιστική δε κάνει λάθη γιαυτο το λέω.
Στη δουλειά μου ο εργασιακός μου κύκλος είναι άτομα κυρίως απο 45-60. Όποιοι απο αυτούς κυνηγάνε πιτσιρίκες ένα 80-90% εξ αυτών καταλήγουν κυλοτάκηδες πρώτης γραμμής, πεκινουα του καναπέ. Και δε μιλάμε για τίποτα κυρίζια τώρα, αλλά για λαχαναγορίτες αλάνια που όντως έχουν γράψει πολλά χλμ στο κοντέρ, βλέπουν οτι τελειώνουν απο καύσιμα και τα δίνουν όλα στην τελευταία στροφή. Λες και το πιτσιρίκι λιγουρεύτηκε απο τον 55αρη την ομορφάδα και τις αντοχές. Αυτά παθαίνει όποιος δεν είναι συνειδητοποιημένος και παρόλο που είναι σιτεμένος θέλει να το παίξει άνετος και έμπειρος γαμιάς, τους κάνει το πιτσιρίκι αλοιφή. Αυτό ισχύει και για άντρες και για γυναίκες.
Προφανως οι Κυριοι χρειάζονται εναν ΕμπΥρο σύμβουλο ζωής. :102:

* Εκ των πραγμάτων και στατιστικά είναι πασίγνωστο ότι ένα ποσοστό 10 % των ανδρών - ανεξαρτήτου ηλικίας δεν πέφτει θύμα των γυναικώνε.
Το θέμα μας βέβαια είναι τι πιστεύουν - φοβούνται αι γυναίκαι και όχι τι συμβαίνει.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Α τωρα το "οι μεγαλύτεροι δε γίνονται κυλοτάκηδες" άλλαξε στο ένα 10% δε πέφτουν θύματα ανεξαρτήτως ηλικίας;
Τωρα συμφωνούμε. :D

μπα οι κύριοι είναι αρκετά περπατημένοι, τραστ μι, απλά τυγχάνει να την πάτησαν επειδή δεν έχουν συναίσθηση οτι είναι 55 εν έτει 2018 και όχι 35 εν έτει 1998, βλέπουν νεαρότερους να παίζουν τη μπάλα που αυτοί έπαιζαν τότε και δε μπορούν τώρα και τους πειράζει, γιαυτό πέφτουν σε λούμπες. Είτε ανατολικομπλογκίτικες είτε εγχώριες.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”