!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Βαρέα και ανθυγιεινά
Βαρέα και ανθυγιεινά
για το σύνολο του νοσηλευτικού - ιατρικού προσωπικού της χώρας μας χτες (όχι στους χαρτογιακάδες και αυτούς που βυσματικά μπαίνουν στα γραφεία και αφήνουν όλους τους άλλους να βγάζουν το φίδι από την τρύπα) .
Καλά τα χειροκροτήματα δε λέω αλλά ας δώσουμε αξία σε αυτούς που πρέπει, και προσλήψεις επίσης εκεί που υπάρχει πραγματικά ανάγκη, +2000 δεν φτάνουν καν για να καλύψουν τις πάγιες ανάγκες του ΕΣΥ.
Λοιπόν, πρώτη φορά στην ζωή μου είπα μπράβο καθώς άκουγα ομιλία Έλληνα πρωθυπουργού και σημειώνω ότι το Μητσοτακέϊκο γενικά το μισώ, προβλέπω ότι άμεσα ο κύριος πρωθυπουργός θα επιληφθεί του θέματος.
Καλά τα χειροκροτήματα δε λέω αλλά ας δώσουμε αξία σε αυτούς που πρέπει, και προσλήψεις επίσης εκεί που υπάρχει πραγματικά ανάγκη, +2000 δεν φτάνουν καν για να καλύψουν τις πάγιες ανάγκες του ΕΣΥ.
Λοιπόν, πρώτη φορά στην ζωή μου είπα μπράβο καθώς άκουγα ομιλία Έλληνα πρωθυπουργού και σημειώνω ότι το Μητσοτακέϊκο γενικά το μισώ, προβλέπω ότι άμεσα ο κύριος πρωθυπουργός θα επιληφθεί του θέματος.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Re: Βαρέα και ανθυγιεινά
Οι νοσηλευτές παίρνουν έτσι κι αλλιώς βαρέα και ανθυγιεινά.
Οι γιατροί πολύ απλά δεν πρόκειται, εκπαιδεύονται 20 χρόνια σιγά μη βγουν στη σύνταξη σε άλλα 20. Ούτε οι ίδιοι άλλωστε σταματάνε να δουλεύουν, συχνά μέχρι τα 70.
Το σχετικό πάγιο αίτημα του κλάδου εννοεί να μπουν στα βαρέα και ανθυγιεινά ΟΛΟΙ οι εργαζόμενοι σε νοσοκομεία που σημαίνει π.χ. τους τεχνικου υπολογιστών που προσέλαβε ο Πολάκης και τη φίλη μου την Χ. που είναι βιβλιοθηκάριος ενώ όλα τα ιατρικά περιοδικά έχουν γίνει ψηφιακά και πριν δυο χρόνια που της είπαν να σηκώνει κανα τηλέφωνο του τηλεφωνικού κέντρου όχι μόνο το δικό της για να μιλά με φιλενάδες, είπε "α εγώ είμαι βιβλιοθηκάριος δε σηκώνω τηλέφωνα".
Οι γιατροί πολύ απλά δεν πρόκειται, εκπαιδεύονται 20 χρόνια σιγά μη βγουν στη σύνταξη σε άλλα 20. Ούτε οι ίδιοι άλλωστε σταματάνε να δουλεύουν, συχνά μέχρι τα 70.
Το σχετικό πάγιο αίτημα του κλάδου εννοεί να μπουν στα βαρέα και ανθυγιεινά ΟΛΟΙ οι εργαζόμενοι σε νοσοκομεία που σημαίνει π.χ. τους τεχνικου υπολογιστών που προσέλαβε ο Πολάκης και τη φίλη μου την Χ. που είναι βιβλιοθηκάριος ενώ όλα τα ιατρικά περιοδικά έχουν γίνει ψηφιακά και πριν δυο χρόνια που της είπαν να σηκώνει κανα τηλέφωνο του τηλεφωνικού κέντρου όχι μόνο το δικό της για να μιλά με φιλενάδες, είπε "α εγώ είμαι βιβλιοθηκάριος δε σηκώνω τηλέφωνα".
Καλα θα κανουν να το ξεχασουν .foscilis έγραψε: 17 Μαρ 2020, 18:46 Οι νοσηλευτές παίρνουν έτσι κι αλλιώς βαρέα και ανθυγιεινά.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Ας γίνει άμεσα. Άλλωστε κανείς γιατρός δεν θα πηγαίνει για δουλειά όταν πεθάνει ο 1ος
Πολλά λάθη, στα περισσότερα σε έχω καλύψει με το οπ, τώρα, σου δίνω λίγο χρόνο να μορφωθείς και να επιστρέψεις, συγχωρώ πολύ εύκολα (την πρώτη φορά).
.
.
Σήμερα είχαμε επιβεβαιωμένο κρούσμα σε γιατρό στο Ιπποκράτειο, κανονικά όλο το προσωπικό στην πρώτη γραμμή πρέπει να εξετάζεται προληπτικά (φαντάσου τι έχει να γίνει αν κολλήσει ένας ικανός αριθμός των) αλλά εδώ λείπουν από αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, γάζες, κωλόχαρτα κοκ, βασικά σχεδόν από θαύμα δούλευε το ΕΣΥ τόσα χρόνια, οκ όχι θαύμα, γαμημένο φιλότιμο.Χουργιατς έγραψε: 17 Μαρ 2020, 18:54 Ας γίνει άμεσα. Άλλωστε κανείς γιατρός δεν θα πηγαίνει για δουλειά όταν πεθάνει ο 1ος
.
.
Οι γιατροί - διευθυντής β' παθολογικής, προσωπικός μου γιατρός - δεν παίρνουν τις υπερωρίες τους , υπάρχει και τρίμηνο καθυστέρησης. Τι να λέμε τώρα..
χάθηκε να βρείς έναν που να είναι στην πτέρυγα των νεογέννητων ρε συ τύπε
foscilis οι έξυπνοι άνθρωποι παραδέχονται τα λάθη τους και εσύ αργείς χαρακτηριστικά.
Ο γιατρός που είπα πριν είναι διευθυντής σε κάποιο τμήμα, δεν γνωρίζω σε ποιο.
Σκεφτείτε ρε μαλάκες λίγο τι έχει να γίνει αν αρχίζει να νοσεί το νοσηλευτικό - ιατρικό προσωπικό.
Εφόσον δεν κάναμε προληπτικό έλεγχο αρχικά σε όσους ερχόντουσαν από Κίνες και Ιταλίες τώρα το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε είναι προληπτικό έλεγχο σε όσους καλούνται να μας σώσουν την γαμημένη μας ζωή.
Ο γιατρός που είπα πριν είναι διευθυντής σε κάποιο τμήμα, δεν γνωρίζω σε ποιο.
Σκεφτείτε ρε μαλάκες λίγο τι έχει να γίνει αν αρχίζει να νοσεί το νοσηλευτικό - ιατρικό προσωπικό.
Εφόσον δεν κάναμε προληπτικό έλεγχο αρχικά σε όσους ερχόντουσαν από Κίνες και Ιταλίες τώρα το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε είναι προληπτικό έλεγχο σε όσους καλούνται να μας σώσουν την γαμημένη μας ζωή.
.
.
- Veni Vidi Vici
Όσοι διορίστηκαν από το 2011 και μετά έχουν Βαρέα και Ανθυγιεινά.
Αlea jacta est
- Dwarven Blacksmith
Μπορεί η τωρινή φουρνιά να βγει στη σύνταξη 10 χρόνια νωρίτερα ως ανταμοιβή, αρκεί όμως να διαπιστωθεί ότι υπάρχουν αρκετοί νέοι για να καλύψουν τις θέσεις.
τα βαρέα και ανθυγιεινά είναι όπως το επίδομα θέσης ευθύνης ή το ποσοστό αναπηρίας, είναι γραφειοκρατική έννοια. Δεν έχει σχέση με το να κάνεις στ' αλήθεια ανθυγιεινή δουλειά. Σημαίνει απλά ότι ο εργοδότης σου πληρώνει παραπάνω ένσημα (αδιάφορο για δημόσιο) και βγαίνεις στη σύνταξη στα μισά χρόνια.
Το θέλουμε αυτό για γιατρούς και νοσηλευτές;
Εγώ όχι. Δέχομαι το πολύ πολύ μετά τα 20 χρόνια όποιος δεν την παλεύει σε μάχιμη θέση να πηγαίνει σε διοικητική αντί να παίρνουν κοπρόσκυλα.
Να συζητήσω πολύ ευχαρίστως να πληρώνονται περισσότερο, να έχουν πιο πολλά ρεπό, να είναι επαρκές το προσωπικό για να μη βαράνε σαραντάωρα. Μέχρι εκεί.
Με ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ εξαιρέσεις που όντως δε γίνεται πολλά χρόνια όπως ακτινολόγοι.
Εγώ όχι. Δέχομαι το πολύ πολύ μετά τα 20 χρόνια όποιος δεν την παλεύει σε μάχιμη θέση να πηγαίνει σε διοικητική αντί να παίρνουν κοπρόσκυλα.
Να συζητήσω πολύ ευχαρίστως να πληρώνονται περισσότερο, να έχουν πιο πολλά ρεπό, να είναι επαρκές το προσωπικό για να μη βαράνε σαραντάωρα. Μέχρι εκεί.
Το πρώτο λάθος στο συγχώρεσα, για να δούμε τώρα για το δεύτερο.foscilis έγραψε: 17 Μαρ 2020, 20:03 τα βαρέα και ανθυγιεινά είναι όπως το επίδομα θέσης ευθύνης ή το ποσοστό αναπηρίας, είναι γραφειοκρατική έννοια. Δεν έχει σχέση με το να κάνεις στ' αλήθεια ανθυγιεινή δουλειά. Σημαίνει απλά ότι ο εργοδότης σου πληρώνει παραπάνω ένσημα (αδιάφορο για δημόσιο) και βγαίνεις στη σύνταξη στα μισά χρόνια.
*Να συζητήσω πολύ ευχαρίστως να πληρώνονται περισσότερο, να έχουν πιο πολλά ρεπό, να είναι επαρκές το προσωπικό για να μη βαράνε σαραντάωρα. Μέχρι εκεί.
Λοιπόν, ας αρχίσουμε μαλακά, εφόσον δεν βγαίνουν νωρίς στην σύνταξη σημαίνει ότι ΔΕΝ είναι στα βαρέα, αυτό για όσους δεν κατάλαβαν το ΛΑΘΟΣ ΣΟΥ εκτός από σένα.
Δε ξέρω ακριβώς τι στο πούτσο νοσηλευτική υπηρεσία νομίζεις μπορεί να σου παρέχει μιά γριά νοσηλεύτρια που μπαίνει καθημερινά σε ένα χώρο γεμάτο μολύνσεις μικρόβια και ιούς, αυτό που προτείνεις πέρα από εντελώς μη πρακτικό (άμα θες κάποιον για δουλειά γραφείου βάζεις κάποιον που έχει γνώσεις πάνω στην συγκεκριμένη δουλειά γραφείου - και δεν του δίνεις ούτε βαρέα ούτε ανθυγιεινά , ακριβώς όπως όταν θες να κάνεις ομελέτα σπας αυγά και όχι αβοκάντο) δεν συμβαίνει καθόλου μα καθόλου στην πραγματικότητα, στην πραγματικότητα, πλατιάζω, διάβασε ξανά το οπ μου μέχρι να το κατανοήσεις να αρχίσουμε να μιλάμε και όχι να κλάνουμε.
Οι γιατροί όντως θα μπορούσαν να έχουν έναν πιο χαλαρό ρόλο στην πρώτη γραμμή χωρίς να έρχονται αναγκαστικά άμεσα σε επαφή μαζί της, δατς δε χολ φάκινγκ πόηντ με τα βαρέα γενικότερα, τα παρέχεις και παρέχεις και επιπρόσθετες επιλογές για αυτούς που μπορούν να προσφέρουν ενδεχομένως από ένα διαφορετικό ή/και τροποποιημένο πόστο.
*για να γίνει αυτό πρέπει να γίνουν χτες πολύ περισσότερες προσλήψεις ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΟΙ ΠΑΓΙΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΕΣΥ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ.
Τι στο πούτσο, για πλάκα νομίζεις ότι σπατάλησα τον χρόνο μου να γράψω τόσες πολλές λέξεις στην σειρά στο οπ;
Οι αμοιβές τους έτσι κι αλλιώς είναι γτπ αναλογικά για τους περισσότερους (και κυρίως για τους γιατρούς) , όχι φυσικά για τα μουνόπανα που παίρνουν αποσπάσεις σε διοικητικές θέσεις ενώ είναι χρεωμένοι σε κάποια μονάδα και στα χαρτιά λέει 40 νοσηλευτές και δουλεύουν οι 15 στην πραγματικότητα χωρίς ρεπό με διπλοβάρδιες αβέρτα με ελλείψεις μέχρι και στα κωλόχαρτα (για γάζες δεν το συζητάω καν) και και και, και καπάκι έρχεσαι εσύ και κράζεις γκιατί μπληρώνεις αζφάλεια γκαι φόρους και απαιτείς να φροντίσουν την γριά μητέρα σου.
Θέλω να πω παιδιά τα πράγματα είναι ψιλοτραγικά, όσοι θέλετε βέβαια μπορείτε να βγείτε στο μπαλκόνι να χειροκροτήσετε, ΒΟΗΘΑΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟ.
Επίσης φος μου, πρώτα μάθε τι συμβαίνει και μετά πρότεινε και λύσεις και έχε και όσα θέλω θέλεις, μέχρι τότε ρώτα, μάθε και γάμησε μας με τα θέλω και γω θέλω να γίνω αστροναύτης ναούμε.
.
.
Γαμώ την τρέλα μου, έγραψα όσα θα έγραφα σε ένα μήνα σε πέντε λεπτά.

.
.