Αγις έγραψε: 14 Ιουν 2018, 22:16
Μόλις συνδεθεί ο ακοίμητος μαχητής της Open Legs Society - ετοιμάσου να μας ξεχέσει - με απαράμιλλο στύλ πάντα.
εγω ειμαι αυτος;
Ασέβαστος έγραψε: 15 Ιουν 2018, 08:59
πραγματι, επικη τουβλια.
Εσυ εισαι το τουβλο χρωματοπωλη,
Η πιο παλια ρατσα σκυλου ειναι το πολυ 200 ετων, και οπτικα (γιατι μονο εκει υπαρχουν διαφορες αναμεσα στις ρατσες) ελαχιστη σχεση εχει το σημερινο μπουλ τεριε η δεν ξερω γω τι με αυτο πριν 50 κι εκατο χρονια. ΟΛΕΣ οι ρατσες σκυλων ειναι αποτελεσμα ελέγχομενης αναπαραγωγης και τεχνητης επιλογης, ειναι πολυ προσφατες για να εχουν καποια ουσιαστικη γενετικη επιδραση και αρα προσωρινες. Γενετικα, ενα τσιουαουα κι ενας μολοσσος εχουν απειροελαχιστες διαφορες και μονο στα μερη του γονιδιωματος που αφορουν την εμφανιση, τον φαινοτυπο. Για να διατηρηθουν αυτες οι μικροδιαφορες, ο μονος τροπος ειναι να κραταμε τους σκυλους απο διαφορετικες ρατσες χωριστα, γιατι, επειδη ανηκουν στο ιδιο ειδος, μπορουν να και θα αναπαραχθουν μεταξυ τους με αποτελεσμα να "χαλασει η ρατσα".
Τα αδεσποτα ειναι καλο παραδειγμα για το ποσο ευκολα χανονται τα χαρακτηριστικα της ρατσας, καθε ρατσας. Μεσα σε μια δυο γεννιες οι σκυλοι χανουν τα χαρακτηριστικα των φυλων και συχνα και την φιλικη διαθεση προς τους ανθρωπους. Γινονται μια ομοιομορφη αγελη απο κανεληδες κοπρους και χανουν ολα τα αχρηστα γενετικα χαρακτηριστικα που τους φορτωσαν οι ανθρωποι για την ευχαριστηση τους και μονο.

Τι νοημα εχει απο εξελικτικη σκοπια να εχεις κοντα ποδια, να εισαι πιο μικροσωμος κι απο γατα η να μην μπορεις ν αναπνευσεις; Αυτα τα γενετικα χαρακτηριστικα υπαρχουν μονο γιατι ο ανθρωπος υψωνει ενα τειχος αναμεσα σε ομαδες σκυλων με βαση τα χαρακτηριστικα εμφανισης και οι σκυλοι δεν εχουν ελευθερη και φυσικη επιλογη, οπως οι λυκοι οι οποιοι αν και ζουν σε διαφορετικα μερη του κοσμου, οι λιγες παραλλαγες τους δεν διαφερουν πολυ μεταξυ τους.
Καταλαβαινω ομως γιατι γινεστε επιθετικοι μαζι μου. Υπαρχει ενα ιδιαιτερο ειδος εξουσιομανη βλακα ανθρωπου που χρειαζεται ενα χαζοχαρουμενο και δουλικα αφοσιωμενο σαλιαρικο και βρωμικο τετραποδο που υπακουει σε καθε του εντολη για να νοιωθει ανωτερος και συναισθηματικα ασφαλης . Η ιδεα της καλης φυλης ειναι κεντρικη στην κοσμοθεωρια αυτου του βλακα. Αφηνω τον Λαβκραφτ να τον- σας- περιγραψει καλυτερα.
Ο σκύλος μου φαίνεται πως είναι ο αγαπημένος των επιπόλαιων, συναισθηματικών και ευσυγκίνητων ανθρώπων· ανθρώπων που αισθάνονται περισσότερο από όσο σκέφτονται, που προσδίδουν σπουδαιότητα στο ανθρώπινο είδος και στα δημοφιλή, συμβατικά και απλοϊκά συναισθήματα και που βρίσκουν τη μεγαλύτερη παρηγοριά τους στους δουλοπρεπείς και εξαρτημένους συναισθηματικούς δεσμούς της αγελαίας κοινωνίας. Τέτοιοι άνθρωποι ζουν σε έναν κόσμο περιορισμένης φαντασίας, δεχόμενοι άκριτα τις κοινές, παραδοσιακές αξίες και πάντα προτιμούν να ικανοποιούν τις αφελείς πεποιθήσεις, συναισθήματα και προκαταλήψεις τους, από το να χαίρονται μια καθαρά αισθητική και φιλοσοφική απόλαυση που απορρέει από την ορθή κρίση, το στοχασμό και την αναγνώριση της απέριττης, απόλυτης ομορφιάς.