Οι ερωτικοσεξουαλικοί όροι σπάνια έχουν απόλυτα σωστούς ορισμούς. Αρχίζουμε να διαφωνούμε στα πιο βασικά (οι αθρώποι γενικά): τι είναι έρωτας, τι αγάπη, τι σεξ και καταλήγουμε και στα λιγότερο βασικά. Πάντως κι εγώ, χωρίς να σημαίνει ότι είμαι σωστός, ορίζω ως milf μία γυναίκα που η σχετικά μεγάλη ηλικία της είναι μέρος της γοητείας της, άσχετα από το αν έχει κάνει παιδιά ή όχι.Custom_F έγραψε: 18 Μαρ 2020, 01:44 Ε όχι ντε.
Απλώς όταν λες... Ααα πωωω μια Mother I'd like to fuck, ε ξέρω γω; δε θα πρέπει τουλάχιστον να είναι mother;
Από κει και πέρα βέβαια κ καθένας μπορεί να γουστάρει να φακισει οποία θέλει. Για τον όρο μιλάω εγώ. Απορία έχω...
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
MasterChef 2020
Re: MasterChef 2020
-
322 δωμάτιο
μεταξυ μας ποιοι;Custom_F έγραψε: 18 Μαρ 2020, 01:46Πως να ξέρω ότι έχω σκοτεινά σημεία απτή στιγμή που δε γνώριζα καν ότι υπάρχουν αυτά;322 δωμάτιο έγραψε: 18 Μαρ 2020, 01:42
καλο ειναι λοιπον να μην τοποθετουμαστε σε ζητηματα για τα οποια εχουμε και προσωπικως σκοτεινα σημεια
γνωμη μου![]()
Τεσπα. Άμα συνεννοειστε εσείς μεταξύ σας εμένα μου περισσεύει. Ας λέτε μιλφ κ ας έχει κ @ρχιδι@.
εγω δεν ειμαι μιλφακιας, γκιλφακιας ειμαι
και εκει τα πραγματα ειναι απλα
αν δεν ξερει να βαζει καρτα τηλεφωνιας εκτος περιπτερου, εγκρινεται
νηματοθετα τοιχο-τοιχο
Δηλαδή στις μιλφοτσόντες από το casting περνάνε μόνο παντρεμένες με παιδιά;Custom_F έγραψε: 18 Μαρ 2020, 01:46Πως να ξέρω ότι έχω σκοτεινά σημεία απτή στιγμή που δε γνώριζα καν ότι υπάρχουν αυτά;322 δωμάτιο έγραψε: 18 Μαρ 2020, 01:42
καλο ειναι λοιπον να μην τοποθετουμαστε σε ζητηματα για τα οποια εχουμε και προσωπικως σκοτεινα σημεια
γνωμη μου![]()
Τεσπα. Άμα συνεννοειστε εσείς μεταξύ σας εμένα μου περισσεύει. Ας λέτε μιλφ κ ας έχει κ @ρχιδι@.
-
322 δωμάτιο
ετσι, εδω τα λες ωραιαΒλήμα έγραψε: 18 Μαρ 2020, 01:49Οι ερωτικοσεξουαλικοί όροι σπάνια έχουν απόλυτα σωστούς ορισμούς. Αρχίζουμε να διαφωνούμε στα πιο βασικά (οι αθρώποι γενικά): τι είναι έρωτας, τι αγάπη, τι σεξ και καταλήγουμε και στα λιγότερο βασικά. Πάντως κι εγώ, χωρίς να σημαίνει ότι είμαι σωστός, ορίζω ως milf μία γυναίκα που η σχετικά μεγάλη ηλικία της είναι μέρος της γοητείας της, άσχετα από το αν έχει κάνει παιδιά ή όχι.Custom_F έγραψε: 18 Μαρ 2020, 01:44 Ε όχι ντε.
Απλώς όταν λες... Ααα πωωω μια Mother I'd like to fuck, ε ξέρω γω; δε θα πρέπει τουλάχιστον να είναι mother;
Από κει και πέρα βέβαια κ καθένας μπορεί να γουστάρει να φακισει οποία θέλει. Για τον όρο μιλάω εγώ. Απορία έχω...
δηλαδη μια τσαπερδονα θεία που παίζει με τα ανιψακια βιαστικα ενω αδημονει να την καλεσει ο ετσι της για να πανε στην ντισκο, τι θα την πεις; μπουμερ;
Γιατι; στις υπόλοιπες ταινίες όλες οι μητέρες έχουν κ στην πραγματικότητα παιδιά ή ολοι οι δολοφόνοι έχουν δολοφονήσει κ στην πραγματικότητα;Null έγραψε: 18 Μαρ 2020, 01:51Δηλαδή στις μιλφοτσόντες από το casting περνάνε μόνο παντρεμένες με παιδιά;Custom_F έγραψε: 18 Μαρ 2020, 01:46Πως να ξέρω ότι έχω σκοτεινά σημεία απτή στιγμή που δε γνώριζα καν ότι υπάρχουν αυτά;322 δωμάτιο έγραψε: 18 Μαρ 2020, 01:42
γνωμη μου![]()
Τεσπα. Άμα συνεννοειστε εσείς μεταξύ σας εμένα μου περισσεύει. Ας λέτε μιλφ κ ας έχει κ @ρχιδι@.![]()
Τεσπα.
Άμα συνεννοειστε, ξαναλέω, μου περισσεύει.
-
322 δωμάτιο
και να μην ξεχναμε και την μεταφορικη σημασια καποιων όρων
δηλαδη το καυλοράπανο τι σημαίνει; κουβαλάει όντως ραπανάκια στην τσάντα της;
δηλαδη το καυλοράπανο τι σημαίνει; κουβαλάει όντως ραπανάκια στην τσάντα της;
-
322 δωμάτιο
Custom_F έγραψε: 18 Μαρ 2020, 01:55Γιατι; στις υπόλοιπες ταινίες όλες οι μητέρες έχουν κ στην πραγματικότητα παιδιά ή ολοι οι δολοφόνοι έχουν δολοφονήσει κ στην πραγματικότητα;Null έγραψε: 18 Μαρ 2020, 01:51Δηλαδή στις μιλφοτσόντες από το casting περνάνε μόνο παντρεμένες με παιδιά;Custom_F έγραψε: 18 Μαρ 2020, 01:46
Πως να ξέρω ότι έχω σκοτεινά σημεία απτή στιγμή που δε γνώριζα καν ότι υπάρχουν αυτά;![]()
Τεσπα. Άμα συνεννοειστε εσείς μεταξύ σας εμένα μου περισσεύει. Ας λέτε μιλφ κ ας έχει κ @ρχιδι@.![]()
Τεσπα.
Άμα συνεννοειστε, ξαναλέω, μου περισσεύει.
ακυρος παραλληλισμος
οι δολοφονοι στις ταινιες δεν διαλεγονται επειδη εχουν πιο γλυκο βλεμμα, σαρκωδη χειλη, πρησμενο στηθος λογω φυσικης ιδιοτητας που ταιριαζει και με τον ρολο
γνωμη μου
να μην αναφερθω στον θηλασμο και γινει σοκιν
-
322 δωμάτιο
οχι θα αναφερθω
εχουν περασει μεσανυχτα
εχουν περασει μεσανυχτα
- Veni Vidi Vici
Σε ποιο νήμα είμαι ρε...στο master chef ή στο i fucked my stepmother;
Αlea jacta est