Δεν απαντώ, να εξηγήσει ο Στέργιος
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
MasterChef 2020
Re: MasterChef 2020
Δηλαδής χτύπησε το μιλφάκι;; Κωλόπαιδο, αυτά είναιΒλήμα έγραψε: 18 Μαρ 2020, 01:01Αυτά τα υπονοούμενα δεν ήταν για τον Ηρακλή, ήταν για τον Διονύση, δεν φτάνει που δουλεύουν σε σκατοσάιτ, ούτε αυτή την δουλειά δεν ξέρουν να κάνουν.
Χθες ο Μπέλος δούλεψε τον Ηρακλή. Άρχισε ο Ηρακλής να μιλάει για την Μαρία και απαντά ο Μπέλος "μιλάς κι εσύ Ηρακλή;" Ο ίδιος το αρνήθηκε άβολα, αλλά μπήκε η υποψία. Έστω ότι είναι στρέιτ ο Ηρακλής. Φαίνεται καραστρέιτ. Ποιες ήταν οι κοπέλες μέσα; Η Μαρία, η Ντέμη, η Κατερίνα κι η Μαριλένα. Η Μαρία τα έχει με τον Μπέλο κι η Ντέμη είναι λεσβία, άρα μένουν οι άλλες δύο. Αν παρατηρήσεις σήμερα τις αντιδράσεις της Κατερίνας δεν ήταν απλά μιας φίλης. Και είπε κι ότι ανεβαίνει στο Ρετιρέ να μιλήσουνε.
Τι μιλφ; αφού δεν έχει παιδιά.Null έγραψε: 18 Μαρ 2020, 01:09Δηλαδής χτύπησε το μιλφάκι;; Κωλόπαιδο, αυτά είναιΒλήμα έγραψε: 18 Μαρ 2020, 01:01Αυτά τα υπονοούμενα δεν ήταν για τον Ηρακλή, ήταν για τον Διονύση, δεν φτάνει που δουλεύουν σε σκατοσάιτ, ούτε αυτή την δουλειά δεν ξέρουν να κάνουν.
Χθες ο Μπέλος δούλεψε τον Ηρακλή. Άρχισε ο Ηρακλής να μιλάει για την Μαρία και απαντά ο Μπέλος "μιλάς κι εσύ Ηρακλή;" Ο ίδιος το αρνήθηκε άβολα, αλλά μπήκε η υποψία. Έστω ότι είναι στρέιτ ο Ηρακλής. Φαίνεται καραστρέιτ. Ποιες ήταν οι κοπέλες μέσα; Η Μαρία, η Ντέμη, η Κατερίνα κι η Μαριλένα. Η Μαρία τα έχει με τον Μπέλο κι η Ντέμη είναι λεσβία, άρα μένουν οι άλλες δύο. Αν παρατηρήσεις σήμερα τις αντιδράσεις της Κατερίνας δεν ήταν απλά μιας φίλης. Και είπε κι ότι ανεβαίνει στο Ρετιρέ να μιλήσουνε.![]()
Γράφεις που γράφεις, ας έγραφες κ τι σημαίνει βρε!
Δε θυμάμαι ολόκληρο το νικ του για να τον φωνάξω...
Για να θεωρηθεί μια γυναίκα milf πρέπει σώνει και καλά να έχει παιδιά; Για να είναι gilf δηλαδή ποιες είναι οι προϋποθέσεις, να έχειCustom_F έγραψε: 18 Μαρ 2020, 01:11Τι μιλφ; αφού δεν έχει παιδιά.Null έγραψε: 18 Μαρ 2020, 01:09Δηλαδής χτύπησε το μιλφάκι;; Κωλόπαιδο, αυτά είναιΒλήμα έγραψε: 18 Μαρ 2020, 01:01
Αυτά τα υπονοούμενα δεν ήταν για τον Ηρακλή, ήταν για τον Διονύση, δεν φτάνει που δουλεύουν σε σκατοσάιτ, ούτε αυτή την δουλειά δεν ξέρουν να κάνουν.
Χθες ο Μπέλος δούλεψε τον Ηρακλή. Άρχισε ο Ηρακλής να μιλάει για την Μαρία και απαντά ο Μπέλος "μιλάς κι εσύ Ηρακλή;" Ο ίδιος το αρνήθηκε άβολα, αλλά μπήκε η υποψία. Έστω ότι είναι στρέιτ ο Ηρακλής. Φαίνεται καραστρέιτ. Ποιες ήταν οι κοπέλες μέσα; Η Μαρία, η Ντέμη, η Κατερίνα κι η Μαριλένα. Η Μαρία τα έχει με τον Μπέλο κι η Ντέμη είναι λεσβία, άρα μένουν οι άλλες δύο. Αν παρατηρήσεις σήμερα τις αντιδράσεις της Κατερίνας δεν ήταν απλά μιας φίλης. Και είπε κι ότι ανεβαίνει στο Ρετιρέ να μιλήσουνε.![]()
![]()
κηδέψει τον άντρα της;
Milf=Mother I'd Like to FuckNull έγραψε: 18 Μαρ 2020, 01:18Για να θεωρηθεί μια γυναίκα milf πρέπει σώνει και καλά να έχει παιδιά; Για να είναι gilf δηλαδή ποιες είναι οι προϋποθέσεις, να έχει
κηδέψει τον άντρα της;
Gilf=Grandmother I'd Like to Fuck
Οπότε... Ξέρω γω... Δε θα πρέπει να έχουν κ ανάλογο ρόλο;
Σωστή ηλικία πρέπει να έχουν και να μην μικροδείχνουν. Από τριαντα κάτι μέχρι σαράντα φεύγα.Custom_F έγραψε: 18 Μαρ 2020, 01:22Milf=Mother I'd Like to Fuck
Η Κατερίνα είναι 36.
Δεν είναι Mother.Null έγραψε: 18 Μαρ 2020, 01:30Σωστή ηλικία πρέπει να έχουν και να μην μικροδείχνουν. Από τριαντα κάτι μέχρι σαράντα φεύγα.Custom_F έγραψε: 18 Μαρ 2020, 01:22Milf=Mother I'd Like to FuckNull έγραψε: 18 Μαρ 2020, 01:18
Για να θεωρηθεί μια γυναίκα milf πρέπει σώνει και καλά να έχει παιδιά; Για να είναι gilf δηλαδή ποιες είναι οι προϋποθέσεις, να έχει
κηδέψει τον άντρα της;
Η Κατερίνα είναι 36.
-
322 δωμάτιο
Custom_F έγραψε: 18 Μαρ 2020, 01:37Δεν είναι Mother.Null έγραψε: 18 Μαρ 2020, 01:30Σωστή ηλικία πρέπει να έχουν και να μην μικροδείχνουν. Από τριαντα κάτι μέχρι σαράντα φεύγα.Custom_F έγραψε: 18 Μαρ 2020, 01:22
Milf=Mother I'd Like to Fuck
Η Κατερίνα είναι 36.
πολλες παντως στα κοινωνικα δικτυα γνωριμιων
συστηνονται ως dog mother ή cat mum
αυτο δεν πιανεται, κυρια;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος 322 δωμάτιο την 18 Μαρ 2020, 01:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
322 δωμάτιο
ενας φιλος μου μου το χει πει αυτο
Αντιλαμβάνομαι περιφρούρηση παρασήμων ή λανθάνω;Custom_F έγραψε: 18 Μαρ 2020, 01:37Δεν είναι Mother.Null έγραψε: 18 Μαρ 2020, 01:30Σωστή ηλικία πρέπει να έχουν και να μην μικροδείχνουν. Από τριαντα κάτι μέχρι σαράντα φεύγα.Custom_F έγραψε: 18 Μαρ 2020, 01:22
Milf=Mother I'd Like to Fuck
Η Κατερίνα είναι 36.
322 δωμάτιο έγραψε: 18 Μαρ 2020, 01:39
πολλες παντως στα κοινωνικα δικτυα γνωριμιων![]()
αυτο δεν πιανεται, κυρια;![]()
-
322 δωμάτιο
Custom_F έγραψε: 18 Μαρ 2020, 01:41322 δωμάτιο έγραψε: 18 Μαρ 2020, 01:39
![]()
καλο ειναι λοιπον να μην τοποθετουμαστε σε ζητηματα για τα οποια εχουμε και προσωπικως σκοτεινα σημεια
γνωμη μου
Ε όχι ντε.
Απλώς όταν λες... Ααα πωωω μια Mother I'd like to fuck, ε ξέρω γω; δε θα πρέπει τουλάχιστον να είναι mother;
Από κει και πέρα βέβαια κ καθένας μπορεί να γουστάρει να φακισει οποία θέλει. Για τον όρο μιλάω εγώ. Απορία έχω...
Πως να ξέρω ότι έχω σκοτεινά σημεία απτή στιγμή που δε γνώριζα καν ότι υπάρχουν αυτά;322 δωμάτιο έγραψε: 18 Μαρ 2020, 01:42Custom_F έγραψε: 18 Μαρ 2020, 01:41322 δωμάτιο έγραψε: 18 Μαρ 2020, 01:39
![]()
καλο ειναι λοιπον να μην τοποθετουμαστε σε ζητηματα για τα οποια εχουμε και προσωπικως σκοτεινα σημεια
γνωμη μου
Τεσπα. Άμα συνεννοειστε εσείς μεταξύ σας εμένα μου περισσεύει. Ας λέτε μιλφ κ ας έχει κ @ρχιδι@.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 465 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Namrail
-
- 1 Απαντήσεις