Αν έχεις κάρτα μπορείς και εσύ πάρα πολύ εύκολα και κατευθείαν από το κινητό κιόλας.Ζαποτέκος έγραψε: 17 Μαρ 2020, 23:11Ευτυχώς ένας πολύ δικός μου άνθρωπος μου είπε ότι θα με βοηθήσει. Ξέρει χωρίς να πάει σε περίπτερο. Του είπα πως θα του τα δώσω τα λεφτά και μου είπε nevermind ...Namrail έγραψε: 17 Μαρ 2020, 23:05 Αφού φοβάσαι να βγεις και μας τρολαρεις ότι δεν μπορείς να κάνεις ανανέωση ηλεκτρονικά, γιατί δεν αγγαρευεις ενα φίλο σου που ήδη βγαίνει εξω να σου αγοράσει δύο κάρτες; Και άσε του τα λεφτά με πουρμπουάρ στην εξώπορτα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Καρτοκινητά - Κορωνοϊός
Re: Καρτοκινητά - Κορωνοϊός
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
'Οντως ,το FN μαμούσε , έριξα κατά ριπάς σε "Παρμενίωνα" ,δε με πρόδωσε , κάτι που δε θα δοκίμαζα ποτέ με G3...μπορεί να έσκαγε στα μούτρα μουstergiosbik έγραψε: 17 Μαρ 2020, 23:04Λιγο πριν απολυθω παραδωσαμε τα FN και μας εδωσαν ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ G3.
Απο το κουτι τα βγαζανε και περιμεναμε στη σειρα να μας χρεωσουν το οπλο.
Ηταν στραβη η κανη!!!![]()
Αλλου σημαδευες και αλλου πηγαινε.
Το ειπα στον Υπιλαρχο και μου ειπε οτι δεν ξερω να ριχνω.
"Καλα" του λεω."Ριξε εσυ και αν πετυχεις πανω απο 3/10 θα κερασω οτι πιεις το βραδυ.Αλλιως κερνας εσυ."
Στην επομενη εξοδο την εβγαλα στο τζαμπέ.![]()
Το FN ομως γαμουσε!![]()
Ωπ, εδώ είμαστε. Για πες δικέ μου.sys3x έγραψε: 17 Μαρ 2020, 23:16Αν έχεις κάρτα μπορείς και εσύ πάρα πολύ εύκολα και κατευθείαν από το κινητό κιόλας.Ζαποτέκος έγραψε: 17 Μαρ 2020, 23:11Ευτυχώς ένας πολύ δικός μου άνθρωπος μου είπε ότι θα με βοηθήσει. Ξέρει χωρίς να πάει σε περίπτερο. Του είπα πως θα του τα δώσω τα λεφτά και μου είπε nevermind ...Namrail έγραψε: 17 Μαρ 2020, 23:05 Αφού φοβάσαι να βγεις και μας τρολαρεις ότι δεν μπορείς να κάνεις ανανέωση ηλεκτρονικά, γιατί δεν αγγαρευεις ενα φίλο σου που ήδη βγαίνει εξω να σου αγοράσει δύο κάρτες; Και άσε του τα λεφτά με πουρμπουάρ στην εξώπορτα.
… εις μικράς μεν ατυχίας ευρεθήσεται φίλος, εις μεγίστην δε και επιμένουσαν συμφοράν μηδείς σε πλανήση , φίλος ουκ έσται . ( Στρατηγικόν Κεκαυμένου )
Θα σου πει κατι για apps και αλλες αγνωστες λεξεις μην ασχολεισαιΖαποτέκος έγραψε: 17 Μαρ 2020, 23:20Ωπ, εδώ είμαστε. Για πες δικέ μου.sys3x έγραψε: 17 Μαρ 2020, 23:16Αν έχεις κάρτα μπορείς και εσύ πάρα πολύ εύκολα και κατευθείαν από το κινητό κιόλας.Ζαποτέκος έγραψε: 17 Μαρ 2020, 23:11
Ευτυχώς ένας πολύ δικός μου άνθρωπος μου είπε ότι θα με βοηθήσει. Ξέρει χωρίς να πάει σε περίπτερο. Του είπα πως θα του τα δώσω τα λεφτά και μου είπε nevermind ...
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Όχι , προάστια .
… εις μικράς μεν ατυχίας ευρεθήσεται φίλος, εις μεγίστην δε και επιμένουσαν συμφοράν μηδείς σε πλανήση , φίλος ουκ έσται . ( Στρατηγικόν Κεκαυμένου )
bluerose έγραψε: 17 Μαρ 2020, 23:15Δεν είναι ο μόνοςNamrail έγραψε: 17 Μαρ 2020, 23:05 Αφού φοβάσαι να βγεις και μας τρολαρεις ότι δεν μπορείς να κάνεις ανανέωση ηλεκτρονικά, γιατί δεν αγγαρευεις ενα φίλο σου που ήδη βγαίνει εξω να σου αγοράσει δύο κάρτες; Και άσε του τα λεφτά με πουρμπουάρ στην εξώπορτα.
Εδώ έχουμε πελάτες που μένουν κέντρο και πρέπει να έρθουν να προχωρήσει η δουλειά (να δουν κάτι) και ..... φοβούνται
Που; Στην ερημιά να έρθουν γιατί ξαναήρθαν
Εμείς πρέπει να φοβόμαστε
Δεν είναι αστείο ο κόσμος κλείστηκε σπίτι του ορισμένοι πανικόβλητοι
Οι πονηριές δε μου αρέσουν
Τελειωμένη δουλειά....Σάββατο
Έλα Δευτέρα να πληρωθεις
Μπα. Κρύφτηκαν
Δλ το Σάββατο ήρθες είδες
Δλ εσύ θα ζήσεις εμείς τι θα κάνουμε έχω και το παιδί απλήρωτο
Καλά....κολιτσιδα θα φας
Ντροπή να διαμαρτύρεσαι επειδή δεν σε πληρώνουν.
Όπως ο επουρανιος πατέρας θρέφει τα πετεινα του ουρανου, ετσι θα ανταμείψει και εσένα.
Εσύ δεν πρέπει να διαμαρτύρεσαι καθόλου για τετριμμένα πράγματα όπως τα χρωστούμενα κλπ, αυτά τα κάνουν οι ειδωλολάτρες.
Ούτε να αναφέρεις σε κανένα τις οφειλές του προς εσένα. Αν θέλουν και θέλει και ο θεός θα σε πληρώσουν.
Υπομονή λοιπόν και αν εσύ ή το παιδί που έχεις απλήρωτο πεινατε, κάντε προσευχή και που ξέρεις. Μπορεί ο προφεσορας από τον ουρανό να σας στείλει μάννα.
Δεν ξέρω τι είναι τα αππς ;
ταπ χίερΖαποτέκος έγραψε: 17 Μαρ 2020, 23:20Ωπ, εδώ είμαστε. Για πες δικέ μου.sys3x έγραψε: 17 Μαρ 2020, 23:16Αν έχεις κάρτα μπορείς και εσύ πάρα πολύ εύκολα και κατευθείαν από το κινητό κιόλας.Ζαποτέκος έγραψε: 17 Μαρ 2020, 23:11
Ευτυχώς ένας πολύ δικός μου άνθρωπος μου είπε ότι θα με βοηθήσει. Ξέρει χωρίς να πάει σε περίπτερο. Του είπα πως θα του τα δώσω τα λεφτά και μου είπε nevermind ...
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Δεν νομίζω να 'ναι ιός ;
Δοξα το Θεό πάντων ένεκεν!Namrail έγραψε: 17 Μαρ 2020, 23:23bluerose έγραψε: 17 Μαρ 2020, 23:15Δεν είναι ο μόνοςNamrail έγραψε: 17 Μαρ 2020, 23:05 Αφού φοβάσαι να βγεις και μας τρολαρεις ότι δεν μπορείς να κάνεις ανανέωση ηλεκτρονικά, γιατί δεν αγγαρευεις ενα φίλο σου που ήδη βγαίνει εξω να σου αγοράσει δύο κάρτες; Και άσε του τα λεφτά με πουρμπουάρ στην εξώπορτα.
Εδώ έχουμε πελάτες που μένουν κέντρο και πρέπει να έρθουν να προχωρήσει η δουλειά (να δουν κάτι) και ..... φοβούνται
Που; Στην ερημιά να έρθουν γιατί ξαναήρθαν
Εμείς πρέπει να φοβόμαστε
Δεν είναι αστείο ο κόσμος κλείστηκε σπίτι του ορισμένοι πανικόβλητοι
Οι πονηριές δε μου αρέσουν
Τελειωμένη δουλειά....Σάββατο
Έλα Δευτέρα να πληρωθεις
Μπα. Κρύφτηκαν
Δλ το Σάββατο ήρθες είδες
Δλ εσύ θα ζήσεις εμείς τι θα κάνουμε έχω και το παιδί απλήρωτο
Καλά....κολιτσιδα θα φας
Ντροπή να διαμαρτύρεσαι επειδή δεν σε πληρώνουν.
Όπως ο επουρανιος πατέρας θρέφει τα πετεινα του ουρανου, ετσι θα ανταμείψει και εσένα.
Εσύ δεν πρέπει να διαμαρτύρεσαι καθόλου για τετριμμένα πράγματα όπως τα χρωστούμενα κλπ, αυτά τα κάνουν οι ειδωλολάτρες.
Ούτε να αναφέρεις σε κανένα τις οφειλές του προς εσένα. Αν θέλουν και θέλει και ο θεός θα σε πληρώσουν.
Υπομονή λοιπόν και αν εσύ ή το παιδί που έχεις απλήρωτο πεινατε, κάντε προσευχή και που ξέρεις. Μπορεί ο προφεσορας από τον ουρανό να σας στείλει μάννα.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Και που ξέρεις αν έχει Σμαρτ φον και όχι κάνα 3210 ;
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Δεν φοβάμαι να βγω για την αφεντομουτσουνάρα μου. Φοβάμαι μήπως φέρω κάτι από έξω στους ηλικιωμένους του σπιτιού μου. Αυτοί μου λένε αν υπάρχει άλλος τρόπος και γι' αυτό ρώτησα φίλους διαδικτυακούς και μη. Τελικά βρήκα βοήθεια . Έτσι κι αλλιώς στο τέλος του μήνα θα πάω για σούπερ και πληρωμές λογαριασμών. Συνεπώς έξω θα βγω αναγκαστικά.
Έχω και 3210. Αλλά κλείνει με το που το ανοίγω . Μάλλον χάλασε το καημένο.
Αυτά γίνονται και διαδυκτιακαΖαποτέκος έγραψε: 17 Μαρ 2020, 23:35Δεν φοβάμαι να βγω για την αφεντομουτσουνάρα μου. Φοβάμαι μήπως φέρω κάτι από έξω στους ηλικιωμένους του σπιτιού μου. Αυτοί μου λένε αν υπάρχει άλλος τρόπος και γι' αυτό ρώτησα φίλους διαδικτυακούς και μη. Τελικά βρήκα βοήθεια . Έτσι κι αλλιώς στο τέλος του μήνα θα πάω για σούπερ και πληρωμές λογαριασμών. Συνεπώς έξω θα βγω αναγκαστικά.
Κι οι αγορές από το σούπερ και οι λογαριασμοί
Αν έχεις internet banking
Αν δεν έχεις κάποια στιγμή μετά από όλο αυτό καλό είναι να κάνεις έστω μόνο για την πληρωμή λογαριασμών
Πας βάζεις στο ΑΤΜ γυρίζεις σπίτι και πληρώνεις
Πληρωνεσε τα μεταφέρεις στους λογαριασμούς από τη τράπεζα που έχει η εργοδοσία σου που συνεργαζετε δλ πάλι θα πας να κάνεις internet banking
Δε χρειάζεται να βγεις έξω παρόλα αυτά για λογαριασμούς γιατί πήραν παράταση
Μόνο κρατά τα χρήματα μη σου έρθουν δίπλα μετά. Μη τα κάνεις μακαρονια
Εγώ ήδη έφαγα τα λεφτά της δεη
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 454 Προβολές
-