Περαστικά .Λεγεών έγραψε: 17 Μαρ 2020, 20:40 Ευχαριστώ παιδιά, όπως είπα δεν δείχνει να είναι κάτι σοβαρό, κάθε μέρα που περνάει μειώνεται ο βήχας. Ακροαστικά δεν έχω κάνει, ούτε πυρετό, απλά περιμένω να κάνει τον κύκλο του και πίνω ζεστά. Αν χειροτερέψει, θα κάνω ό,τι χρειαστεί.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Καραντίνα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Re: Καραντίνα
Έλεος ρε τύποι με τα παιδιά σας.
Μέχρι τώρα ήτανε καλά γιατί τα παρκάρατε σε παιδικούς σταθμούς, σχολεία, παππούδες, νταντάδες και ΚΔΑΠ; Τώρα που τα έχετε όλη μέρα, δεν σας αρέσει; Τι είναι τα παιδιά, παιχνίδι που το βαρεθήκαμε; Παιχνίδι είναι οι θείοι και οι θείες, εσείς οι γονείς που ζορίζεστε, πήξτε!
Μέχρι τώρα ήτανε καλά γιατί τα παρκάρατε σε παιδικούς σταθμούς, σχολεία, παππούδες, νταντάδες και ΚΔΑΠ; Τώρα που τα έχετε όλη μέρα, δεν σας αρέσει; Τι είναι τα παιδιά, παιχνίδι που το βαρεθήκαμε; Παιχνίδι είναι οι θείοι και οι θείες, εσείς οι γονείς που ζορίζεστε, πήξτε!
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Πρέπει να έχεις πάει σε πολλές κηδείες εσύ!Αγις έγραψε: 17 Μαρ 2020, 22:21Δεν εχεις ακουσει την εκφραση '' θα στο βρασω το σταρι '' ; Αν γινει λαθος '' αναβει '' οπως λενε και πολλαπλασιαζονται οι κηδευομενοι![]()
https://www.google.com/search?q=%CF%84% ... e&ie=UTF-8
Pluviophile - (n) a lover of rain; someone who finds joy and peace of mind during rainy days. 
Για να σε κανω να νιωσεις ακομα καλυτερα,ο γκουρου των προβλεψεων εμφανιζεται πολυ αισιοδοξοςΛεγεών έγραψε: 17 Μαρ 2020, 20:40 Ευχαριστώ παιδιά, όπως είπα δεν δείχνει να είναι κάτι σοβαρό, κάθε μέρα που περνάει μειώνεται ο βήχας. Ακροαστικά δεν έχω κάνει, ούτε πυρετό, απλά περιμένω να κάνει τον κύκλο του και πίνω ζεστά. Αν χειροτερέψει, θα κάνω ό,τι χρειαστεί.
Albrecht έγραψε: 17 Μαρ 2020, 20:39
Ίσως υποτιμησα κι εγώ λίγο αυτόν τον ιό αλλά τελικά δικαιώνομαι. Θέμα χρόνου να γιανει όλος ο πλανήτης.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Δεν έχεις παιδιά ε;Feindflug έγραψε: 17 Μαρ 2020, 22:35 Έλεος ρε τύποι με τα παιδιά σας.
Pluviophile - (n) a lover of rain; someone who finds joy and peace of mind during rainy days. 
Όχι, τύπισσα. Έχω ανήψια όμως!Frozen έγραψε: 17 Μαρ 2020, 22:37Δεν έχεις παιδιά ε;Feindflug έγραψε: 17 Μαρ 2020, 22:35 Έλεος ρε τύποι με τα παιδιά σας.
Μέχρι τώρα ήτανε καλά γιατί τα παρκάρατε σε παιδικούς σταθμούς, σχολεία, παππούδες, νταντάδες και ΚΔΑΠ; Τώρα που τα έχετε όλη μέρα, δεν σας αρέσει; Τι είναι τα παιδιά, παιχνίδι που το βαρεθήκαμε; Παιχνίδι είναι οι θείοι και οι θείες, εσείς οι γονείς που ζορίζεστε, πήξτε!![]()
Dein Herz, meine Gier
Σε κηδεια που θα εφτιαχνε τα κολλυβα η Ναιδα ΜΟΝΟ αυτοκτονικοι θα πηγαιναν .Frozen έγραψε: 17 Μαρ 2020, 22:36Πρέπει να έχεις πάει σε πολλές κηδείες εσύ!Αγις έγραψε: 17 Μαρ 2020, 22:21Δεν εχεις ακουσει την εκφραση '' θα στο βρασω το σταρι '' ; Αν γινει λαθος '' αναβει '' οπως λενε και πολλαπλασιαζονται οι κηδευομενοιFrozen έγραψε: 17 Μαρ 2020, 22:16
Α δεν ξέρω αν θα σε καλούσε εσένα, οπότε μπορεί κ να είσαι ασφαλής.![]()
Υγ Γιατί δηλητηρίαση;![]()
![]()
https://www.google.com/search?q=%CF%84% ... e&ie=UTF-8![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Ε μάλλον γι'αυτό.Feindflug έγραψε: 17 Μαρ 2020, 22:38Όχι, τύπισσα. Έχω ανήψια όμως!Frozen έγραψε: 17 Μαρ 2020, 22:37Δεν έχεις παιδιά ε;Feindflug έγραψε: 17 Μαρ 2020, 22:35 Έλεος ρε τύποι με τα παιδιά σας.
Μέχρι τώρα ήτανε καλά γιατί τα παρκάρατε σε παιδικούς σταθμούς, σχολεία, παππούδες, νταντάδες και ΚΔΑΠ; Τώρα που τα έχετε όλη μέρα, δεν σας αρέσει; Τι είναι τα παιδιά, παιχνίδι που το βαρεθήκαμε; Παιχνίδι είναι οι θείοι και οι θείες, εσείς οι γονείς που ζορίζεστε, πήξτε!![]()
Εγώ δεν έχω ακούσει πάντως να παραπονιουνται. Νομίζω το βασικό ζήτημα είναι πως να κρατήσουν τα παιδιά απασχολημένα για τόσο μεγάλο διάστημα και να τους βγάλουν την ιδέα να βγουν έξω. Δεν μπορείς να τους πεις, είμαστε σε καραντίνα θα πεθάνουμε όλοι.
- EKPLIKTIKOS
Μαζι σου αλλα το θεμα ειναι οτι πρέπει να δουλευω για να πληρωθώ κ να πληρώσω το ενοίκιο κ το φαγητο του. Κανενα προβλημα να μου δίνανε άδεια να κάτσουμε σπίτι να παίζουμε ολη μεραFeindflug έγραψε: 17 Μαρ 2020, 22:35 Έλεος ρε τύποι με τα παιδιά σας.
Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος...Αγις έγραψε: 17 Μαρ 2020, 22:40
Σε κηδεια που θα εφτιαχνε τα κολλυβα η Ναιδα ΜΟΝΟ αυτοκτονικοι θα πηγαιναν .
Εσυ κανεις την πλακα σου αλλα σκεψου πως δεν φημιζεται για την κριτικη της ικανοτητα κ απ την λαχταρα της , να το πιστεψει και να εχουμε δραματα.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Feindflug έγραψε: 17 Μαρ 2020, 22:35 Έλεος ρε τύποι με τα παιδιά σας.
Πηζουν αγρια - κ φυσικα στους φιλοξενουμενους λογω ιου δεν δινω χειρα βοηθειας .
Τα εχουν δει ολα χειρωνακτικες εργασιες - εσωκλειστοι κ με τα παιδια στα ποδια τους ολη μερα .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
δεν τα στέλνουν σχολειο;Αγις έγραψε: 17 Μαρ 2020, 23:05Feindflug έγραψε: 17 Μαρ 2020, 22:35 Έλεος ρε τύποι με τα παιδιά σας.
Πηζουν αγρια - κ φυσικα στους φιλοξενουμενους λογω ιου δεν δινω χειρα βοηθειας .
Τα εχουν δει ολα χειρωνακτικες εργασιες - εσωκλειστοι κ με τα παιδια στα ποδια τους ολη μερα .
Δεν ξέρω αλλά σίγουρα ο Πετρετζικης θα έχει κάποια σούπερ συνταγή. Τα κόλλυβα είναι για τα μνημόσυνα πάντως και είναι σούπερ θρεπτικά.
Τι να πιστέψω ζουζουνακι;Αγις έγραψε: 17 Μαρ 2020, 22:57Εσυ κανεις την πλακα σου αλλα σκεψου πως δεν φημιζεται για την κριτικη της ικανοτητα κ απ την λαχταρα της , να το πιστεψει και να εχουμε δραματα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...