!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Απο υγεια, πως ειστε;

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Veni Vidi Vici

Re: Απο υγεια, πως ειστε;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Veni Vidi Vici »

Philip Mortimer έγραψε: 17 Μαρ 2020, 20:42
Covid-19 έγραψε: 17 Μαρ 2020, 20:19
Philip Mortimer έγραψε: 17 Μαρ 2020, 20:08 Προς το παρόν και ελπίζω και στο μελλον καλά.
Άσε το μέλλον ρε κωλόγερε (χιούμορ)...στο μέλλον δεν θα είναι κανείς μας καλά...εκτός αν εννοείς το "απώτερο" μέλλον, όπου θα είμαστε ΑΠΟΛΥΤΩΣ καλά! :lol:
Τέλος πάντων ας είμαστε αισιόδοξοι :)
Για τα παιδιά μας...εμείς ότι σπείραμε θα θερίσουμε....
Αlea jacta est
Άβαταρ μέλους
Κόκκορας
Phorum.gr user: Κόκορας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κόκκορας »

μα ακριβως γι αυτο Ασεβαστε λεει μην κρινεις
αλλα του Θεου τα μετρα,αλλα τα δικα μας(που ειμαστε και σε μεταπτωτικη κατασταση).

Στο κατω κατω ξερουμε και βλεπουμε μονο το παρον,μας διαφευγει το μελλον,οσο και το επεκεινα.
Σε οτι αφορα την Παλαια Διαθηκη,χωρις να σημαινει πως δεν εχει ισχυ(π.χ οι εντολες) και στο σημερα ή και πως δεν εχουν ανανεωθει πραγματα απο μεσα με την εμφανιση του Χριστου.
να εχουμε υποψιν πως ο προχριστιανικος ανθρωπος δεν ειναι ιδιος με τον μεταχριστιανικο .
ακριβως οπως σε ενα μωρο δεν δινουμε κατευθειαν κρεας,αλλα γαλα.

τελος παντων,οποιος θελει τα ψαχνει κ τα βρισκει αυτα...κανενα νοημα να τα συζηταμε και εδω μεσα.
Άβαταρ μέλους
Κόκκορας

Cavaliere έγραψε: 17 Μαρ 2020, 20:41 Δεν ξέρω, νιώθω λίγο κουρασμένος, έχω κεφάλι καζάνι από όλα αυτά, και που και που ξεροβήχω. Αλλά είμαι ύποπτος, επειδή ως και την Τετάρτη εργαζόμουν κανονικά, και σε τομέα θεαμάτων, που έκλεισε πρώτος-πρώτος.
μια ψιλοφαρυγγιτιδα την εχω και εγω,πριν κατι μερες γρατσουνισμα,σημερα καπως χειροτερα...περαστικα μας,μην παει ο νους στο κακο :)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Κόκκορας την 17 Μαρ 2020, 20:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ »

GoBack έγραψε: 17 Μαρ 2020, 19:33 Μια χαρα,ταυρος,θα σας θαψω

Ουτε ο θεος ο ιδιος δεν θα ηθελε να μην εισαι στα εγκανια του Kulasseum.Και αυτος θα ηθελε να σε δει να χειροκροτας τον Τιγρη
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

Ασέβαστος έγραψε: 17 Μαρ 2020, 20:39
να σημειωσω, οτι σε τουτο το τοπικ, οπως και σε καθε αλλο που τυχαινει να συμμετεχω, δεν βαζω εγω το θεο στη συζητηση, οι θεουσοι τον ανακατευετε παντου.
Μόνο Παλαιά και Καινή διαθήκη αναφέρουν. Παλαιότερα κάναμε μεγάλες συζητήσεις για τους αρχαίους Έλληνες, είχαμε πάντα κάποιο ρητό, στην Γερμανία που ήμουν, επίσης ασχολούνταν πολύ, γενικά έβλεπες έναν πλούτο σκέψης σε νέους ανθρώπους μέσω αυτής της επαφής, όξυνση της λογικής, διάλογο, προβληματισμό.
Αν είναι να ζήσουμε ή να ζήσουν οι απόγονοι σε κόσμο άβουλων ανθρώπων, χωρίς γνώση του παρελθόντος, χωρίς ελευθερία της σκέψης και της έκφρασης, χωρίς ελευθερία γενικά, δεν μου αρέσει καθόλου αυτός ο κόσμος.
Το έχω παρατηρήσει και εγώ ότι εκφράζεις κάποια άποψη και σου την πέφτουν με την Παλαιά και την Καινή διαθήκη. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράσει την άποψη του και επιτρέπεται να του μιλάνε με επιχειρήματα όπως γινόταν στους διαλόγους του Πλάτωνα για παράδειγμα.
Πότε ως Έλληνες αποκτήσαμε στενή σχέση με την Παλαιά διαθήκη και δεν χρειαζόμαστε τίποτα άλλο δεν έχω καταλάβει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Antares την 17 Μαρ 2020, 21:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
The Age of Aquarius
Phorum.gr user: The Age of Aquarius

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Age of Aquarius »

Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

Κόκκορας έγραψε: 17 Μαρ 2020, 20:49
Cavaliere έγραψε: 17 Μαρ 2020, 20:41 Δεν ξέρω, νιώθω λίγο κουρασμένος, έχω κεφάλι καζάνι από όλα αυτά, και που και που ξεροβήχω. Αλλά είμαι ύποπτος, επειδή ως και την Τετάρτη εργαζόμουν κανονικά, και σε τομέα θεαμάτων, που έκλεισε πρώτος-πρώτος.
μια ψιλοφαρυγγιτιδα την εχω και εγω,πριν κατι μερες γρατσουνισμα,σημερα καπως χειροτερα...περαστικα μας,μην παει ο νους στο κακο :)
Ξέρεις, όσο το σκέφτομαι, ξεροβήχω, αν χαλαρώσω, ας πούμε όταν μπαίνω φόρουμ μου φεύγει. Αν βρεθώ σε κόσμο, με πιάνει πανικός και γαργαλιέμαι. Άστα, τρελάθηκα, παν τα μυαλά μου. Αφού έζησα και σε εποχή πανδημίας, τι άλλο θέλω, έλεγα, μα δεν έζησα και τίποτα, άλλοι πολέμους, άλλοι αντάρτικα, κατοχές, εγώ μια ζωή σε σουίτες με κρασιά , ή σε μπαρμπούτια, ή σε χαβαλέδες. Έπρεπε να πέσει πανδημία, δεν μπορούσε να είναι κάτι ελαφρύτερο;
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 17 Μαρ 2020, 20:51
GoBack έγραψε: 17 Μαρ 2020, 19:33 Μια χαρα,ταυρος,θα σας θαψω

Ουτε ο θεος ο ιδιος δεν θα ηθελε να μην εισαι στα εγκανια του Kulasseum.Και αυτος θα ηθελε να σε δει να χειροκροτας τον Τιγρη
Κατσε να δουμε ποσο θα καθυστρησει τωρα κ αυτο
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
lonelyrider
Phorum.gr user: lonelyrider

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lonelyrider »

Covid-19 έγραψε: 17 Μαρ 2020, 20:32
lonelyrider έγραψε: 17 Μαρ 2020, 20:28
Covid-19 έγραψε: 17 Μαρ 2020, 20:26

Και ο κατακλυσμός;
Τα Σόδομα και τα Γόμορρα;
Η στήλη άλατος;

Και να σε πάω και ένα βήμα παρακάτω....
Ο άνθρωπος;
Αυτά ήταν απόδοση δικαιοσύνης.
Ο άνθρωπος δε φτιάχτηκε βλαπτικός από το Θεό. Εξ ιδίας κακής του προαιρέσεως κατέστη βλαπτικός.
Α μάλιστα...όταν ο θεός καταστρέφει και σκοτώνει είναι επειδή ως αγαθός απονέμει δικαιοσύνη.
Το καταστροφικότερο ον στον πλανήτη γιατί το δημιούργησε;
Τα ηφαίστεια και οι σεισμοί είναι ανθρώπινο δημιούργημα;

Τους δεινόσαυρους γιατί τους εξαφάνισε; Δεν χωράγαν στην κιβωτό;
Φίλε, θεολογικώς ομιλώντας, αντιμετωπίζεις τα πράματα με ρηχότητα χωρίς να εμβαθύνεις όπως και οι περισσότεροι. Γι αυτό καταλήγετε σε εσφαλμένα και βλάσφημα συμπεράσματα. Ο Θεός να κάνει έλεος.
Όταν οι άνθρωποι ξεπερνάν με τις αμαρτίες τους τα όρια τότε ναι αποδίδει δικαιοσύνη. Και καλά κάνει.
Για το καταστροφικό ον σου απάντησα.
Τα ηφαίστεια και οι σεισμοί είναι αποτέλεσμα της πτώσεως και της φύσεως μαζί με τον άνθρωπο.
Οι δεινόσαυροι δεν μπορούσαν να συνυπάρξουν με τους ανθρώπους.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
Άβαταρ μέλους
Veni Vidi Vici

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Veni Vidi Vici »

lonelyrider έγραψε: 17 Μαρ 2020, 20:58 .
Οι δεινόσαυροι δεν μπορούσαν να συνυπάρξουν με τους ανθρώπους.
Στα άλλα δεν θα απαντήσω, είναι χάσιμο χρόνου αλλά εδώ δεν μπορώ.
Γιατί έκανε πρώτα τους δεινόσαυρους και μετά τον άνθρωπο;

Δοκιμές;
Αlea jacta est
Άβαταρ μέλους
Κόκκορας

Cavaliere έγραψε: 17 Μαρ 2020, 20:55
Ξέρεις, όσο το σκέφτομαι, ξεροβήχω, αν χαλαρώσω, ας πούμε όταν μπαίνω φόρουμ μου φεύγει. Αν βρεθώ σε κόσμο, με πιάνει πανικός και γαργαλιέμαι. Άστα, τρελάθηκα, παν τα μυαλά μου. Αφού έζησα και σε εποχή πανδημίας, τι άλλο θέλω, έλεγα, μα δεν έζησα και τίποτα, άλλοι πολέμους, άλλοι αντάρτικα, κατοχές, εγώ μια ζωή σε σουίτες με κρασιά , ή σε μπαρμπούτια, ή σε χαβαλέδες. Έπρεπε να πέσει πανδημία, δεν μπορούσε να είναι κάτι ελαφρύτερο;
η γενια μας δεν ειναι σκληραγωγημενη και οσο να ναι μας παιρνει πολυ απο κατω,τωρα ενταξει σκεψου τωρα ενας παλιος που εφυγε τωρα τελευταια ισως,τους προλαβαμε εμεις
πολεμησε ξερω γω το 22 μεσα στην μικρα ασια,πολεμησε το 40,εζησε κατοχη,εμφυλιο
να γινοταν ξερω ενα θαυμα να ταν στα χρονια μας στην ηλικια μας αλλα με τις δικες του εμπειριες και να του ελεγες εχεις 0.4% βασικα ακομα και 3% ξερω γω πιθανοτητα να πεθανεις και να βλεπε ολο τον χαμο που γινεται στην τηλεοραση στο ιντερνετ!θα ελεγε καλα μας τα λεγαν οι αγιοι,ο κοσμος το χει χασει! :lol:
βεβαιως και παιζει να εμενε(το ελπιζω δηλαδη!) σπιτι,για τους μεγαλυτερους
αλλα θελω να σου πω...τον πανικο που εχουμε δεν παιζει να τον καταλαβαινε,θα μας θεωρουσε εξωγηινους για τα δικα του μετρα!

ενταξει ετσι ειναι αυτα,τωρα τα χερια των αντρων ειναι πουπουλα,κατι λιγοι στην επαρχια τα χουν τραχια
εχουν αλλαξει οι καταστασεις
τωρα ο αντρας παιζει να καθεται και βλεπει μαστερ σεφ και μεσημεριανη εκπομπη ακομα
να τανε το 21 που λεει και το τραγουδι και θα μας ειχαν κρεμασει ελπιζω μονο κουδουνια lol:

μην σε παιρνει απο κατω,ο ανθρωπος ειναι ψυχοσωματικη οντοτητα,μην υποβαλλεσαι!ασθενει το σωμα ασθενει και η ψυχη ,αμφιδρομο
οτι σε ενοχλει ακομα και ειδησεις,πετα το
παρε τα μετρα που λενε,διαβαζε επιγραμματικα το ζουμι στις ειδησεις μπας και εχει κατι που να προσεξεις στην καθημερινοτητα σου και κλειστο
δεν προκειται να βρουμε εμεις το εμβολιο(παρεμπιπτοντως σημερα ειχε ευχαριστες ειδησεις στο μετωπο του φαρμακου,κατι κινειται)

και μην ξεχνας,οπως το πες ωραια πριν λιγο καιρο,δωσε χωρο στον Θεο,ασε τις εννοιες σου εκει!αστον να βοηθησει..
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

Κόκκορας έγραψε: 17 Μαρ 2020, 21:09
Cavaliere έγραψε: 17 Μαρ 2020, 20:55

η γενια μας δεν ειναι σκληραγωγημενη και οσο να ναι μας παιρνει πολυ απο κατω,τωρα ενταξει σκεψου τωρα ενας παλιος που εφυγε τωρα τελευταια ισως,τους προλαβαμε εμεις
πολεμησε ξερω γω το 22 μεσα στην μικρα ασια,πολεμησε το 40,εζησε κατοχη,εμφυλιο
να γινοταν ξερω ενα θαυμα να ταν στα χρονια μας στην ηλικια μας αλλα με τις δικες του εμπειριες και να του ελεγες εχεις 0.4% βασικα ακομα και 3% ξερω γω πιθανοτητα να πεθανεις και να βλεπε ολο τον χαμο που γινεται στην τηλεοραση στο ιντερνετ!θα ελεγε καλα μας τα λεγαν οι αγιοι,ο κοσμος το χει χασει! :lol:
βεβαιως και παιζει να εμενε(το ελπιζω δηλαδη!) σπιτι,για τους μεγαλυτερους
αλλα θελω να σου πω...τον πανικο που εχουμε δεν παιζει να τον καταλαβαινε,θα μας θεωρουσε εξωγηινους για τα δικα του μετρα!

ενταξει ετσι ειναι αυτα,τωρα τα χερια των αντρων ειναι πουπουλα,κατι λιγοι στην επαρχια τα χουν τραχια
εχουν αλλαξει οι καταστασεις
τωρα ο αντρας παιζει να καθεται και βλεπει μαστερ σεφ και μεσημεριανη εκπομπη ακομα
να τανε το 21 που λεει και το τραγουδι και θα μας ειχαν κρεμασει ελπιζω μονο κουδουνια lol:

μην σε παιρνει απο κατω,ο ανθρωπος ειναι ψυχοσωματικη οντοτητα,μην υποβαλλεσαι!ασθενει το σωμα ασθενει και η ψυχη ,αμφιδρομο
οτι σε ενοχλει ακομα και ειδησεις,πετα το
παρε τα μετρα που λενε,διαβαζε επιγραμματικα το ζουμι στις ειδησεις μπας και εχει κατι που να προσεξεις στην καθημερινοτητα σου και κλειστο
δεν προκειται να βρουμε εμεις το εμβολιο(παρεμπιπτοντως σημερα ειχε ευχαριστες ειδησεις στο μετωπο του φαρμακου,κατι κινειται)

και μην ξεχνας,οπως το πες ωραια πριν λιγο καιρο,δωσε χωρο στον Θεο,ασε τις εννοιες σου εκει!αστον να βοηθησει..
Δεν ξέρω, φίλε. Σήμερα μάλωσα τον πατέρα μου γιατί μπήκε σε λεωφορεί0 -80 ετών. Από την άλλη, μέσα στην καραντίνα που ζούμε μου λέει ο γείτονας, να έρθω στο μπαλκόν σου να πιούμε μια μπίρα;
Τον κάλεσα και την ήπιαμε.Παραθάρεψαν και οι άλλοι και βγήκαν στα μπαλκόνια, επειδή βάζαμε ροκ του 70,80, και πίναμε μπίρες. Λέω, να τα Γερμανάκια, ξεθάρρεψαν. Η γυναίκα με το παιδί κοιμούνται στους πίσω χώρους. Εγώ, τώρα, στο σαλόνι, δεν με πιάνει ύπνος.
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βλήμα »

Το συκώτι κατεστραμμένο, οι πνεύμονες ασφαλτοστρωμένοι, κατά τ' άλλα καλά.
Άβαταρ μέλους
Κόκκορας

Cavaliere έγραψε: 18 Μαρ 2020, 00:33 Δεν ξέρω, φίλε. Σήμερα μάλωσα τον πατέρα μου γιατί μπήκε σε λεωφορεί0 -80 ετών. Από την άλλη, μέσα στην καραντίνα που ζούμε μου λέει ο γείτονας, να έρθω στο μπαλκόν σου να πιούμε μια μπίρα;
Τον κάλεσα και την ήπιαμε.Παραθάρεψαν και οι άλλοι και βγήκαν στα μπαλκόνια, επειδή βάζαμε ροκ του 70,80, και πίναμε μπίρες. Λέω, να τα Γερμανάκια, ξεθάρρεψαν. Η γυναίκα με το παιδί κοιμούνται στους πίσω χώρους. Εγώ, τώρα, στο σαλόνι, δεν με πιάνει ύπνος.
υπομονη :)
Άβαταρ μέλους
Κόκκορας

Βλήμα έγραψε: 18 Μαρ 2020, 00:43 Το συκώτι κατεστραμμένο, οι πνεύμονες ασφαλτοστρωμένοι, κατά τ' άλλα καλά.
περαστικα ρε παληκαρι
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”