!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η Εύα Αντωνοπούλου εύχεται «να βρεθεί ένας ιός μόνο για ζαίους»
Re: Η Εύα Αντωνοπούλου εύχεται «να βρεθεί ένας ιός μόνο για ζαίους»
ήταν παράνοια να μην κλείσουν τα σύνορα και όποιος μπαίνει να μένει καραντίνα 20 μέρες
ηταν πιο εύκολο να μείνει σε καραντίνα όλη η χώρα
επειδή η νέα τάξη ποντικιών που αφήνουν τα μικρόβια τους παντου περιλαμβάνει σελεμπ, μπουρζουα, πολιτικούς ΔΥ και τα παιδια τους που σπουδάζουν στο εξωτερικό
ηταν πιο εύκολο να μείνει σε καραντίνα όλη η χώρα
επειδή η νέα τάξη ποντικιών που αφήνουν τα μικρόβια τους παντου περιλαμβάνει σελεμπ, μπουρζουα, πολιτικούς ΔΥ και τα παιδια τους που σπουδάζουν στο εξωτερικό
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
- Eθνικοκοινωνιστης
γινεται ακομη καλυτερο
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
ντουντ, τι μου θύμησες τώρα!Nero έγραψε: 17 Μαρ 2020, 17:46 ο σκάι πριν το 15 γαμούσε, αν εξαιρέσεις κάτι παγαλάκια τύπου Μπάμπη, Πορτοσάλτε κλπ, οι ειδήσεις τους ήταν αρκετές φορές καλύτερες απο τους υπόλοιπους γιατί έλειπε η καλτίλα και ο λαικισμός. Τα προαναφερόμενα παπαγαλάκια μπορούσες εύκολα να φιλτράρεις και όσον αφορά το υπόλοιπο πρόγραμμα δεν υπάρχει καν σύγκριση με τα υπόλοιπα. Έβαζε απανωτά επεισόδια mythbusters, junkyard wars και πιμπ μάι ράιντ και το έλιωνα. Μετά ήρθε το survivor![]()
είχε brainiac!
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Υποθέτω για να τονίσει την πολυτέλεια. Χωρίς να γνωρίζω με βεβαιότητα.under έγραψε: 17 Μαρ 2020, 14:24Ετσι ομως με προκαλεις να σου απαντησω ασχημα.stavmanr έγραψε: 17 Μαρ 2020, 14:22 Αναφερόμουν στον under που θεωρεί ότι είναι θεμιτό να εύχεσαι να ψοφήσει ο άλλος επειδή σου έγραψε κάτι για το τηγάνι σου...
Κατα τη γνωμη σου γιατι εγραψε για το τηγανι ; Ηρεμα ρωταω.
Δεν καταλαβαίνω γιατί θεωρείς ότι πρέπει να απαντήσεις άσχημα.
Γιατι υποτιμας τη νοημοσυνη του συνομιλητου σου.Ιδιως οταν αυτος δεν ειναι ζαιος.stavmanr έγραψε: 17 Μαρ 2020, 20:09Υποθέτω για να τονίσει την πολυτέλεια. Χωρίς να γνωρίζω με βεβαιότητα.under έγραψε: 17 Μαρ 2020, 14:24Ετσι ομως με προκαλεις να σου απαντησω ασχημα.stavmanr έγραψε: 17 Μαρ 2020, 14:22 Αναφερόμουν στον under που θεωρεί ότι είναι θεμιτό να εύχεσαι να ψοφήσει ο άλλος επειδή σου έγραψε κάτι για το τηγάνι σου...
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Δεν το νομίζω. Το αντίθετο. Μάλιστα θα υποστήριζα, αντίθετα, ότι η απάντηση περί ψόφου του συνόλου των φίλων ενός κόμματος επειδή κάποιος εξ αυτών έκανε ένα σχόλιο για ένα τηγάνι είναι πραγματική υποτίμηση της νοημοσύνης των συνομιλητών.under έγραψε: 17 Μαρ 2020, 20:11Γιατι υποτιμας τη νοημοσυνη των συνομιλητων σου.stavmanr έγραψε: 17 Μαρ 2020, 20:09Υποθέτω για να τονίσει την πολυτέλεια. Χωρίς να γνωρίζω με βεβαιότητα.under έγραψε: 17 Μαρ 2020, 14:24
Ετσι ομως με προκαλεις να σου απαντησω ασχημα.
Υπάρχει καμιά δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ που δεν είναι παντρεμένη με στέλεχος της ΝΔ?
Μετά μας λέτε γι' αντικειμενική δημοσιογραφία.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Τηγάνι 1500€; 

"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Εγω το νομιζω.Σε παραπεμπω στα προηγουμενα ποστς μου.stavmanr έγραψε: 17 Μαρ 2020, 20:13Δεν το νομίζω. Το αντίθετο. Μάλιστα θα υποστήριζα, αντίθετα, ότι η απάντηση περί ψόφου του συνόλου των φίλων ενός κόμματος επειδή κάποιος εξ αυτών έκανε ένα σχόλιο για ένα τηγάνι είναι πραγματική υποτίμηση της νοημοσύνης των συνομιλητών.
- Eθνικοκοινωνιστης
φασιστα,ad hominem,συριζαυγιτη,ουγκKauldron έγραψε: 17 Μαρ 2020, 20:14 Υπάρχει καμιά δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ που δεν είναι παντρεμένη με στέλεχος της ΝΔ?
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Philip Mortimer
Δε θετει το επάγγελμα μου σε κίνδυνο το να πουν τη γυναίκα μου Μαρία Αντουανέτα.under έγραψε: 17 Μαρ 2020, 17:20Ενταξει,αν ερθει ενα ολοκληρο συστημα να σε χτυπησει και θεσει σε κινδυνο και το επαγγελμα το δικο σου και αυτο της γυναικας σου θα δουμε ποσο πολιτικαλι κορεκτ θα εισαι.Philip Mortimer έγραψε: 17 Μαρ 2020, 16:41 Οταν αυτό που κάνεις είναι τελείως δυσανάλογο με αυτο που σου έκαναν δεν είσαι ούτε θύμα ούτε δικαιολογημένος.
Εν προκειμενω το να αναπαραγεις ψοφους για ολόκληρη πολιτική ομάδα, επειδή σε κατηγόρησαν ότι έχεις ακριβό τηγάνι και σε είπαν Μαρία Αντουανέτα, είναι απλά απαράδεκτο και αδικαιολόγητο.
Από την άλλη το να είσαι δημοσιογράφος και να αναπαράγεις τέτοιο τουιτ άμα ζούσαμε σε πιο πολιτισμένη χώρα θα σε επηρέαζε επαγγελματικά.
Δεν ειπε μονο Μαρια Αντουανετα τη γυναικα του.Philip Mortimer έγραψε: 17 Μαρ 2020, 20:47 Δε θετει το επάγγελμα μου σε κίνδυνο το να πουν τη γυναίκα μου Μαρία Αντουανέτα.
Από την άλλη το να είσαι δημοσιογράφος και να αναπαράγεις τέτοιο τουιτ άμα ζούσαμε σε πιο πολιτισμένη χώρα θα σε επηρέαζε επαγγελματικά.
Ειπε οτι εν μεσω πανδημιας αυτος κανει lifestyle.
Αυτος ειναι ο προεδρος του εοδυ.Καταλαβαινεις τι σημαινει αυτο ε ;
- Philip Mortimer
Αμα είναι lifestyle το τηγάνι που χρησιμοποιεί η γυναίκα τουunder έγραψε: 17 Μαρ 2020, 20:58Δεν ειπε μονο Μαρια Αντουανετα τη γυναικα του.Philip Mortimer έγραψε: 17 Μαρ 2020, 20:47 Δε θετει το επάγγελμα μου σε κίνδυνο το να πουν τη γυναίκα μου Μαρία Αντουανέτα.
Ειπε οτι εν μεσω πανδημιας αυτος κανει lifestyle.
Αυτος ειναι ο προεδρος του εοδυ.Καταλαβαινεις τι σημαινει αυτο ε ;
ΛαϊκιΖμόΖ...Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 17 Μαρ 2020, 20:20φασιστα,ad hominem,συριζαυγιτη,ουγκKauldron έγραψε: 17 Μαρ 2020, 20:14 Υπάρχει καμιά δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ που δεν είναι παντρεμένη με στέλεχος της ΝΔ?
Μετά μας λέτε γι' αντικειμενική δημοσιογραφία.![]()
![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Η ενέργεια της Αντωνοπούλου (κατά τα άλλα ιδιαίτερα σέξι στο βιντεάκι, στηρίζω) είναι απαράδεκτη.
Ως σύζυγος δημόσιου προσώπου πρέπει να είναι πιο προσεκτική.
Τούτου λεχθέντος, να επαναλάβουμε το βασικό διαχωρισμό ότι δεν είναι όλοι οι ψηφοφόροι σύριζα ζαίοι. Χωρίς αυτό να είναι ελαφρυντικό για την Αντωνοπούλου.
Ως σύζυγος δημόσιου προσώπου πρέπει να είναι πιο προσεκτική.
Τούτου λεχθέντος, να επαναλάβουμε το βασικό διαχωρισμό ότι δεν είναι όλοι οι ψηφοφόροι σύριζα ζαίοι. Χωρίς αυτό να είναι ελαφρυντικό για την Αντωνοπούλου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 40 Απαντήσεις
- 914 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
-
- 54 Απαντήσεις