!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στην Ελλάδα

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Re: Επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στην Ελλάδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vatraxos »

Πάλι μήνυμα από το 112
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi »

Και έκανα σοβαρή δουλειά

Εικόνα
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail »

Πάλι ήρθε η προειδοποίηση από την πολιτική προστασία. Είτε είναι σύνηθες να στέλνονται δύο τρία μηνύματα για καλύτερη εμπέδωση στον πληθυσμό ή το πρώτο το έγραψαν πολλοί στα τομπολινια τους.
Άβαταρ μέλους
Κόκκορας
Phorum.gr user: Κόκορας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κόκκορας »

μπορει επειδη δεν το πηραν καποιοι την πρωτη φορα να το ξαναστειλαν σε ολους
Άβαταρ μέλους
Arisvilla

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Arisvilla »

Δυστυχώς χρειάζεται απαγόρευση κυκλοφορίας άμεσα. Δεν καταλαβαίνουν τίποτε κάποιοι (ευτυχώς όχι πολλοί και κυρίως πιτσιρικάδες και στις μεγάλες πόλεις) Οπότε Βούρδουλας και με απόχη όπως στη Κίνα.
Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail »

Και τα τανκς να βγάλουν στους δρόμους ο αδαμαστος ελλ που θέλει να γλεντήσει θα βρει ένα απόμερο μπαράκι και θα μπει στο συνωστισμο για ένα ποτακι, όπως έγινε τις προάλλες.
Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander »

Namrail έγραψε: 17 Μαρ 2020, 20:11 Πάλι ήρθε η προειδοποίηση από την πολιτική προστασία. Είτε είναι σύνηθες να στέλνονται δύο τρία μηνύματα για καλύτερη εμπέδωση στον πληθυσμό ή το πρώτο το έγραψαν πολλοί στα τομπολινια τους.
Σίγουρα έχει γίνει δουλειά από τη μέρα που στάλθηκε το πρώτο μήνυμα.
Το θέμα όμως είναι να το εμπεδώσουν όσο το δυνατόν περισσότεροι και να μην εφησυχάσει κανείς.
Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Μέγας Ιεροσυντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΟΥΤΙΣ »

Namrail έγραψε: 17 Μαρ 2020, 20:19
Και τα τανκς να βγάλουν στους δρόμους ο αδαμαστος ελλ που θέλει να γλεντήσει θα βρει ένα απόμερο μπαράκι και θα μπει στο συνωστισμο για ένα ποτακι, όπως έγινε τις προάλλες.
Ρε μλκ, διάβασα με τα ίδια μου τα ματάκια διαλόγους σε ομάδες στο Viber και στο ΦΒ να κανονίζουν reunions και τραπέζια! :011:
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi »

Έχουμε γεωγραφική εικόνα των νέων κρουσμάτων?
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
jimdenin

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jimdenin »

ΟΥΤΙΣ έγραψε: 17 Μαρ 2020, 20:25
Ρε μλκ, διάβασα με τα ίδια μου τα ματάκια διαλόγους σε ομάδες στο Viber και στο ΦΒ να κανονίζουν reunions και τραπέζια! :011:
Εξαρτάται τι εννοούμε συνωστισμό σε κάθε περίπτωση. Αυτό ισχύει και στους δυό σας. Αυτά που αναφέρετε είναι όντως κατακριτέα, αλλά το να βγει κάποιος από το σπίτι να περπατήσει για κάποιο χρόνο και μετά μεταβολή και γυρισμό στο σπίτι αποφεύγοντας κάθε επαφή με τρίτους, άντε να πάρει κάποιο καφέ για την βόλτα του, και με την προϋπόθεση ότι δεν ανήκει σε ευπαθή ομάδα και είναι άκρως υγιής δεν το θεωρώ υπερβολή.

Υπάρχει ένα περιθώριο στην όλη κατάσταση όπου πραγματικά κάποιος μπορεί να εκμεταλλευτεί την όποια ελευθερία κινήσεων χωρίς να το ξεφτιλίσει αντιλαμβανόμενος την όποια κρατική παρότρυνση και μια υπερβολή όπου ο άλλος τα γράφει μεταξύ ομφαλού και γονάτων είτε από άγνοια είτε από αδιαφορία. Αυτά που αναφέρετε ανήκουν στην δεύτερη περίπτωση.
Άβαταρ μέλους
Arisvilla

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Arisvilla »

Αν ισχύει αυτό που λένε οι ειδικοί ότι για κάθε θάνατο αντιστοιχούν 1000 κρούσματα, τότε τα πραγματικά κρούσματα στη χώρα μας είναι 5000. Εγώ νομίζω ότι μπορεί και περισσότερα. Από αυτά το 95% είναι σε τρεις περιοχές με μεγαλύτερο hot spot την Αθήνα. Η πραγματική θνησιμότητα του ιού είναι όπως λέει και ο επιστήμονας 4 με οχτώ φορές πάνω από την κοινή γρίπη (μάλλον 5-6 φορές) Η εξάπλωση του γίνεται ταχύτατα σε περιοχές πυκνοκατοικημένες κυρίως από ασυμπτωματικούς ή με ήπια συμπτώματα ασθενείς που τη μεταδίδουν κυρίως σε συγγενείς τους αλλά και με το συνωστισμό σε κλειστούς χώρους. Αυτό που οφείλει ΑΜΕΣΑ να κάνει η κυβέρνηση είναι να προστατεύσει την επαρχία απαγορεύοντας την μετακίνηση εκτός Αθηνών. Αν το κάνει αυτό θα έχουμε πολύ λίγα θύματα. Εχει αργήσει αλλά ακόμα και τώρα δεν είναι αργά.
Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Μέγας Ιεροσυντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΟΥΤΙΣ »

jimdenin έγραψε: 17 Μαρ 2020, 20:47

Εξαρτάται τι εννοούμε συνωστισμό σε κάθε περίπτωση. Αυτό ισχύει και στους δυό σας. Αυτά που αναφέρετε είναι όντως κατακριτέα, αλλά το να βγει κάποιος από το σπίτι να περπατήσει για κάποιο χρόνο και μετά μεταβολή και γυρισμό στο σπίτι αποφεύγοντας κάθε επαφή με τρίτους, άντε να πάρει κάποιο καφέ για την βόλτα του, και με την προϋπόθεση ότι δεν ανήκει σε ευπαθή ομάδα και είναι άκρως υγιής δεν το θεωρώ υπερβολή.

Υπάρχει ένα περιθώριο στην όλη κατάσταση όπου πραγματικά κάποιος μπορεί να εκμεταλλευτεί την όποια ελευθερία κινήσεων χωρίς να το ξεφτιλίσει αντιλαμβανόμενος την όποια κρατική παρότρυνση και μια υπερβολή όπου ο άλλος τα γράφει μεταξύ ομφαλού και γονάτων είτε από άγνοια είτε από αδιαφορία. Αυτά που αναφέρετε ανήκουν στην δεύτερη περίπτωση.
Κι εγώ βέβαια αμάρτησα για να πω την αλήθεια μου. Έφυγα από το σπίτι την Παρασκευή το βράδυ και πήγα στο σπίτι της φίλης μου-πέντε λεπτά με το αυτοκίνητο-και μείναμε κλεισμένοι εκεί και επέστρεψα σήμερα στο σπίτι μου! :a040:
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi »

Arisvilla έγραψε: 17 Μαρ 2020, 20:48 Αν ισχύει αυτό που λένε οι ειδικοί ότι για κάθε θάνατο αντιστοιχούν 1000 κρούσματα, τότε τα πραγματικά κρούσματα στη χώρα μας είναι 5000. Εγώ νομίζω ότι μπορεί και περισσότερα. Από αυτά το 95% είναι σε τρεις περιοχές με μεγαλύτερο hot spot την Αθήνα. Η πραγματική θνησιμότητα του ιού είναι όπως λέει και ο επιστήμονας 4 με οχτώ φορές πάνω από την κοινή γρίπη (μάλλον 5-6 φορές) Η εξάπλωση του γίνεται ταχύτατα σε περιοχές πυκνοκατοικημένες κυρίως από ασυμπτωματικούς ή με ήπια συμπτώματα ασθενείς που τη μεταδίδουν κυρίως σε συγγενείς τους αλλά και με το συνωστισμό σε κλειστούς χώρους. Αυτό που οφείλει ΑΜΕΣΑ να κάνει η κυβέρνηση είναι να προστατεύσει την επαρχία απαγορεύοντας την μετακίνηση εκτός Αθηνών. Αν το κάνει αυτό θα έχουμε πολύ λίγα θύματα. Εχει αργήσει αλλά ακόμα και τώρα δεν είναι αργά.
:+1:
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
jimdenin

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jimdenin »

ΟΥΤΙΣ έγραψε: 17 Μαρ 2020, 20:52
jimdenin έγραψε: 17 Μαρ 2020, 20:47

Κι εγώ βέβαια αμάρτησα για να πω την αλήθεια μου. Έφυγα από το σπίτι την Παρασκευή το βράδυ και πήγα στο σπίτι της φίλης μου-πέντε λεπτά με το αυτοκίνητο-και μείναμε κλεισμένοι εκεί και επέστρεψα σήμερα στο σπίτι μου! :a040:
Αυτό δεν είναι πρόβλημα βρε συ ΟΥΤΙΣ, τουναντίον. Αυτά που αναφέρετε με τον χρήστη Namrail και έχουν ούτως ή άλλως τύχει μέχρι και κρατικής επέμβασης είναι το θέμα, όπου μιλάμε για περιπτώσεις με μπουλούκι ανθρώπων.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”