90% είναι οι ίδιοι που γεμίζουν τις εκκλησίες που έκλεισαν!

Ρε...Από πότε είναι η φωτό; Βλέπω σηματακι Ελευθεροτυπίας
Δεν πρόσεξα...έβαλα αναζήτηση "λαϊκή αγορά σήμερα" στις εικόνες και μου την έβγαλε.Philip Mortimer έγραψε: 17 Μαρ 2020, 15:51
Ρε...Από πότε είναι η φωτό; Βλέπω σηματακι Ελευθεροτυπίας![]()
Αδερφέ,έχω τον πατέρα μο (81 με καρδιολογικά) στη Ζάκυνθο, με τα 5 κρόύσματα και τον έναν νεκρό και μου είπε το πρωί πως θα πάει στη Χώρα για ψώνια!Στύγιος έγραψε: 17 Μαρ 2020, 15:56 Γω πήγα το Σάββατο στο πατρικό και κλείδωσα στο σπίτι τον πατέρα .Ήταν έτοιμος να πάει![]()
Λάθος! Ο Κυριάκος δεν άφησε κάθε ενορία να επιλέξει αν θα κλείσει την εκκλησία της...τις έκλεισε όλες!Japetus έγραψε: 17 Μαρ 2020, 15:58 Σε πολλές περιπτώσεις οι ίδιοι οι δήμοι που έχουν στη δικαιοδοσία τους τις λαϊκές, με δική τους πρωτοβουλία τις έκλεισαν...
Covid-19 έγραψε: 17 Μαρ 2020, 16:01Αδερφέ,έχω τον πατέρα μο (81 με καρδιολογικά) στη Ζάκυνθο, με τα 5 κρόύσματα και τον έναν νεκρό και μου είπε το πρωί πως θα πάει στη Χώρα για ψώνια!Στύγιος έγραψε: 17 Μαρ 2020, 15:56 Γω πήγα το Σάββατο στο πατρικό και κλείδωσα στο σπίτι τον πατέρα .Ήταν έτοιμος να πάει![]()
Αφού αλληλογαμηθήκαμε στα μπινελίκια τον έπεισα να μείνει μέσα και να του πάει ότι χρειάζεται ο ξάδερφός μου (στη πόρτα και χωρίς επαφή).
Τον πήρα στο κινητό 2 ώρες μετά να δω αν του τα πήγε και ήταν στο καφενείο του χωριού κι έπαιζε πρέφα!
Τον γαμάς ή όχι κ. Πρόεδρε;
Ναι γαμώ το κεφάλι του!Στύγιος έγραψε: 17 Μαρ 2020, 16:04Covid-19 έγραψε: 17 Μαρ 2020, 16:01Αδερφέ,έχω τον πατέρα μο (81 με καρδιολογικά) στη Ζάκυνθο, με τα 5 κρόύσματα και τον έναν νεκρό και μου είπε το πρωί πως θα πάει στη Χώρα για ψώνια!Στύγιος έγραψε: 17 Μαρ 2020, 15:56 Γω πήγα το Σάββατο στο πατρικό και κλείδωσα στο σπίτι τον πατέρα .Ήταν έτοιμος να πάει![]()
Αφού αλληλογαμηθήκαμε στα μπινελίκια τον έπεισα να μείνει μέσα και να του πάει ότι χρειάζεται ο ξάδερφός μου (στη πόρτα και χωρίς επαφή).
Τον πήρα στο κινητό 2 ώρες μετά να δω αν του τα πήγε και ήταν στο καφενείο του χωριού κι έπαιζε πρέφα!
Τον γαμάς ή όχι κ. Πρόεδρε;
C' est fini..
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας