Ναι πες τον μαλακά, αχρηστο, απαίτησε την παραίτηση του. Το τι μαλακίες έλεγε με το τι τηγάνι έχει σπίτι του δεν καταλαβαίνω πως συνδέονται. Και αναρωτιέμαι εγώ που είμαι κομμουνι οπότε εξ' ορισμού ούτε να τον δω με συμπάθεια μπορω, ούτε καμιά διάθεση να τον υπερασπιστω έχω. Απλά και οι παπαριές του Βαξεβανη πρέπει να έχουν και ένα οριοMaspoli έγραψε: 17 Μαρ 2020, 13:37Για τον πρόεδρο του ΕΟΔΥ υπάρχει ένα πολύ σοβαρό ζήτημα ότι όντως διαβεβαίωνε στο τέλος Γενάρη ότι ο ιός έχει χαμηλή μεταδοτικότητα.Gewponos90 έγραψε: 17 Μαρ 2020, 13:36 Και 1500 να έκανε το τηγάνι ποιο ήταν το πρόβλημα; Οι ζαιοι πρόεδρο του ΕΟΔΥ δεν είχανε; Του έδιναν λιγότερο μισθό;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η Εύα Αντωνοπούλου εύχεται «να βρεθεί ένας ιός μόνο για ζαίους»
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Re: Η Εύα Αντωνοπούλου εύχεται «να βρεθεί ένας ιός μόνο για ζαίους»
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Ο Βαξεβάνης και ο Κούλογλου μιλάνε για αντουανέτες.
Ο Βαξεβάνης και ο Κούλογλου μιλάνε για αντουαννέτες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Keyser Soze
Και Le Creuset να είναι κανει 150 Ευρω max.
Άχρηστοι, Ανίκανοι Ζαιοι Ζ-Ω-Α !!!!
Άχρηστοι, Ανίκανοι Ζαιοι Ζ-Ω-Α !!!!
- Dwarven Blacksmith
to be fair, το "ζαίοι" και το "ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ" δεν είναι ταυτόσημα σύνολα.dna replication έγραψε: 17 Μαρ 2020, 13:42 η γυναίκα του προέδρου του ΕΟΔΥ λοιπόν, εύχεται να πεθάνουν όσοι ψήφισαν συριζα
μάλιστα
-
Nero
Ναι, δε νομίζω ότι έχει και πολύ νόημα το πως απάντησε βέβαια, γιατί μου φαίνεται ότι εφόσον είχα αποφασίσει να τη βγάλουν στα μανταλάκια, ο,τι και να απαντούσε θα το χρησιμοποιούσαν για να ξεκινήσουν νέο γύρο στοχοποίησης μέσω twitter, εκτός και αν καθόταν στα αυγά της και έτρωγε την επίθεση χωρίς να πει τίποτα οπότε ίσως να προχωρούσαν σε άλλο στόχο. Βλέπεις ότι ακόμα και την απάντηση που έδωσε την έπλασαν όπως ήθελαν, μαγείρεψαν τον τίτλο και πέρασαν το narrative που ήθελαν.
Μιλάμε για κλασικούς νταήδες παιδικής χαράς. "Ή θα κάτσεις να φας το ξύλο ήρεμα ή θα τις ξαναφας και αύριο". Μόνο με μηνύσεις χαμπαριάζουν αυτά τα σκουλίκια....
Μα ρε σεις,ο Βαξεβανης δεν στοχευε στην Αντωνοπουλου.Τον αντρα της ηθελε να χτυπησει και ειπε να χρησιμοποιησει την κοπελα.
Για τετοιο αληταρα μιλαμε.
Για τετοιο αληταρα μιλαμε.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- Veni Vidi Vici
Μπούρδες...μανιτάρια και αυγά μάτια.
Όσο για το τηγάνι...21,85€.
https://www.skroutz.gr/s/21229867/Nava- ... 5-003.html
Αlea jacta est
Δε διαφωνώ σε αυτά, σωστά μιλάς.Gewponos90 έγραψε: 17 Μαρ 2020, 13:42
Ναι πες τον μαλακά, αχρηστο, απαίτησε την παραίτηση του. Το τι μαλακίες έλεγε με το τι τηγάνι έχει σπίτι του δεν καταλαβαίνω πως συνδέονται. Και αναρωτιέμαι εγώ που είμαι κομμουνι οπότε εξ' ορισμού ούτε να τον δω με συμπάθεια μπορω, ούτε καμιά διάθεση να τον υπερασπιστω έχω. Απλά και οι παπαριές του Βαξεβανη πρέπει να έχουν και ένα οριο
Το "ζαίοι" και "φανατικό κοινό του Βαξεβάνη" όμως, είναι απολύτως ταυτόσημα σύνολα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 17 Μαρ 2020, 13:44to be fair, το "ζαίοι" και το "ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ" δεν είναι ταυτόσημα σύνολα.dna replication έγραψε: 17 Μαρ 2020, 13:42 η γυναίκα του προέδρου του ΕΟΔΥ λοιπόν, εύχεται να πεθάνουν όσοι ψήφισαν συριζα
μάλιστα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 17 Μαρ 2020, 13:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
Dwarven Blacksmith έγραψε: 17 Μαρ 2020, 13:41για μένα δεν χρειάζεται διχαστικός λόγος αυτή την περίοδο.
ναι, πέρασε η εποχή της αντιπολίτευσης που ήταν απαραίτητος,
δεν έχουμε καν την πρώτη περίοδο της διακυβέρνησης Κούλη που συνεχίζαμε απτόητοι
τώρα είναι σοβαρά τα πράγματα και θέλουμε συναίνεση
ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Μαρ 2020, 13:42 Ο Βαξεβάνης και ο Κούλογλου μιλάνε για αντουανέτες.
-
Nero
δηλαδή πιστεύεις ότι όταν έκανε το τουι ο Βαξεβάνης είχει σκοπό να ξεκινήσει προσωπική κόντρα μαζί της, όχι ότι λειτούργησε ως κράχτης που έβγαλε τη σφυρίχτρα για κάνει ντου ο στρατός των bot?....Dwarven Blacksmith έγραψε: 17 Μαρ 2020, 13:41Το τηγάνι στο κεφάλι θα ήταν καλύτερο γιατί θα κρατούσε το θέμα μεταξύ τους, για μένα δεν χρειάζεται διχαστικός λόγος αυτή την περίοδο.Nero έγραψε: 17 Μαρ 2020, 13:32Να σου πω, υποθέτω ότι ως δημόσιο πρόσωπο πρέπει να δείχνεις μια κάποια αυτοσυγκράτηση αλλά το cause and effect εδώ μου φαίνεται αρκετά λογικό. Το τηγάνι στο κεφάλι έπρεπε να του φέρει του μαλάκα. Και που αρκέστηκε σε ένα ομολογουμένως άκομψο σε άλλη περίπτωση tweet λίγο του είναιDwarven Blacksmith έγραψε: 17 Μαρ 2020, 13:29
Ναι δε λέω, δικαιολογημένα τα πήρε κρανίο, τώρα αν δικαιολογημένα προώθησε την καφρίλα ενώ είναι δημόσιο πρόσωπο, το αφήνω στο mob.
- Μαυροβασίλης
ίσως υπάρχει κάποιο μικρό ζήτημα διαπλοκήςdna replication έγραψε: 17 Μαρ 2020, 13:42 η γυναίκα του προέδρου του ΕΟΔΥ λοιπόν, εύχεται να πεθάνουν όσοι ψήφισαν συριζα
μάλιστα
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
α καλά, δε σας είπαμε οπαδούς της κοπρο-οικογένειας του ΚούληΓΑΛΗ έγραψε: 17 Μαρ 2020, 13:45Το "ζαίοι" και "φανατικό κοινό του Βαξεβάνη" όμως, είναι απολύτως ταυτόσημα σύνολα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 17 Μαρ 2020, 13:44to be fair, το "ζαίοι" και το "ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ" δεν είναι ταυτόσημα σύνολα.dna replication έγραψε: 17 Μαρ 2020, 13:42 η γυναίκα του προέδρου του ΕΟΔΥ λοιπόν, εύχεται να πεθάνουν όσοι ψήφισαν συριζα
μάλιστα
ψηφοφόρους της νδ σας είπαμε
Κάνεις λάθος. Η οποιαδήποτε συναίνεση εκφράζεται από τους ζαίους για το οτιδήποτε, είναι ανησυχητικό δείγμα.dna replication έγραψε: 17 Μαρ 2020, 13:46Dwarven Blacksmith έγραψε: 17 Μαρ 2020, 13:41για μένα δεν χρειάζεται διχαστικός λόγος αυτή την περίοδο.
ναι, πέρασε η εποχή της αντιπολίτευσης που ήταν απαραίτητος,
δεν έχουμε καν την πρώτη περίοδο της διακυβέρνησης Κούλη που συνεχίζαμε απτόητοι
τώρα είναι σοβαρά τα πράγματα και θέλουμε συναίνεση
Κάτι σαν λογικό αλερτ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 40 Απαντήσεις
- 914 Προβολές
-