Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Ε άμα δεν έχει το κάτι που θέλω πως να τον ερωτευτώ;
μόνο που αυτό το κάτι είναι πέρα για πέρα απροσδιόριστο..
δε μπορείς να περιγράψεις με τι θα σε μαγέψει ο καλός σου,όσα σενάρια κι αν κάνεις!
Εμένα ξέρεις τι μου είπε κάποια;
Ανέβηκε ένα μυρμήγκι στο αριστερό μου χέρι , καθώς συζητάγαμε και ενώ της μίλαγα άπλωσα το δάκτυλο από το δεξί και ανέβηκε επάνω... χωρίς να σταματήσω να μιλάω και το άφησα στο κάγκελο που ήταν δίπλα για να φύγει... Δεν ειπώθηκε κάτι την συγκεκριμένη στιγμή. Με΄τα από 3 χρόνια γάμου μου είπε ότι αυτός ήταν ο λόγος που με ερωτεύτηκε.
Τες πα περασμένα ξεχασμένα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Πάνας την 17 Ιουν 2018, 00:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
enaon έγραψε: 17 Ιουν 2018, 00:38Μία πρόταση έκανα, ο,τι νομίζεις κάνε. Τι θα κάνεις; γιατί; τι καλύτερο έχει απο την πρότασή μου, δεν καταλαβαίνω, δικό μου θα κάνεις αν με αγαπάς.
Α;
Το οτι αυτο ξερεις, δε σημαινει πως μονο αυτο υπαρχει.
HaTeRs GoNnA hAtE...
νύχτα έγραψε: 23 Δεκ 2019, 09:51...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει
Ανέβηκε ένα μυρμήγκι στο αριστερό μου χέρι , καθώς συζητάγαμε και ενώ της μίλαγα άπλωσα το δάκτυλο από το δεξί και ανέβηκε επάνω... χωρίς να σταματήσω να μιλάω το άφησα στο κάγκελο που ήταν δίπλα για να φύγει... Δεν ειπώθηκε κάτι την συγκεκριμένη στιγμή. Με΄τα από 3 χρόνια γάμου μου είπε ότι αυτός ήταν ο λόγος που με ερωτεύτηκε.
ρε συ έχει φάση πάντως .
είναι ενδιαφέρον.
εντάξει είναι και οι μορφασμοί που έχουμε και το πως σε κοιτούσε κι αυτο που έβλεπε να την ''έλκυε'' περισσότερο..
είναι παράξενο το πώς θα σε προσέξει ό άλλος!
Αγις έγραψε: 17 Ιουν 2018, 00:36
Μπαααα είναι πιο απλό αν και κάπως δυσκολο .
Αρκεί το να σας θέλει κάποιος για θεση μονιμότητας η έστω με συμβαση αορίστου χρόνου.
βασικά το να σε θέλει είναι η βασική προϋπόθεση.
μετά ανάλογα παίζουν κι αυτά που λές!
Ανέβηκε ένα μυρμήγκι στο αριστερό μου χέρι , καθώς συζητάγαμε και ενώ της μίλαγα άπλωσα το δάκτυλο από το δεξί και ανέβηκε επάνω... χωρίς να σταματήσω να μιλάω το άφησα στο κάγκελο που ήταν δίπλα για να φύγει... Δεν ειπώθηκε κάτι την συγκεκριμένη στιγμή. Με΄τα από 3 χρόνια γάμου μου είπε ότι αυτός ήταν ο λόγος που με ερωτεύτηκε.
ρε συ έχει φάση πάντως .
είναι ενδιαφέρον.
εντάξει είναι και οι μορφασμοί που έχουμε και το πως σε κοιτούσε κι αυτο που έβλεπε να την ''έλκυε'' περισσότερο..
είναι παράξενο το πώς θα σε προσέξει ό άλλος!
Αγις έγραψε: 17 Ιουν 2018, 00:36
Μπαααα είναι πιο απλό αν και κάπως δυσκολο .
Αρκεί το να σας θέλει κάποιος για θεση μονιμότητας η έστω με συμβαση αορίστου χρόνου.
βασικά το να σε θέλει είναι η βασική προϋπόθεση.
μετά ανάλογα παίζουν κι αυτά που λές!
Custom_F έγραψε: 17 Ιουν 2018, 00:34
Μια προταση ειπα. Ο καθενας κανει οτι νομιζει.
Ημι Ανα.
έτσι αρχίζει πάντα. Μία πρόταση έκανα, ο,τι νομίζεις κάνε. Τι θα κάνεις; γιατί; τι καλύτερο έχει απο την πρότασή μου, δεν καταλαβαίνω, δικό μου θα κάνεις αν με αγαπάς.
enaon έγραψε: 17 Ιουν 2018, 00:16
όταν το μέσα αποκτά άλλα δύο νοήματα.
Μετάφραση παρακαλώ
προσπάθησα να καταλάβω τί έγραψες.
Στην αρχή φαντάστηκα είπες μέσα, όπως όλοι οι άνθρωποι, έγινε, πάμε κλπ.
Μετά διάβασα μέσα, όπως λέμε θα κάτσω μέσα αν δεν έχει αγοράκια, καναπέ, δεν πάω πουθενά.
Μετά φαντάστηκα το μέσα σαν οδηγό κάτι, δεν μπορώ το πω καλά.
Το πρώτο.
Το τελευταίο θέλει και άλλη μετάφραση. Sys3x?
Υδράργυρος έγραψε: 17 Ιουν 2018, 00:54
Εννοω οτι αν εισαι εσυ στη διαθεση να ερωτευτεις, θα γινει. Αν εσυ εισαι στη γκριζουρα οποιον και να δεις δε θα εχει αυτο το κατι
Ααα. Ναι σωστά. Δεν έχω, έχω απογοητευτεί από το ανδρικό φύλο.
Εννοω οτι αν εισαι εσυ στη διαθεση να ερωτευτεις, θα γινει. Αν εσυ εισαι στη γκριζουρα οποιον και να δεις δε θα εχει αυτο το κατι
Ααα. Ναι σωστά. Δεν έχω, έχω απογοητευτεί από το ανδρικό φύλο.
Απαυτα που βλεπεις εδω μεσα;
HaTeRs GoNnA hAtE...
νύχτα έγραψε: 23 Δεκ 2019, 09:51...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει
Εκτός αν τη δει αυτός και την ροπαλιάσει. Ποτέ μην υποτιμάς τις ικανότητες ενός άντρα.