Μου αρέσουν πολύ τα ωμά κάστανα.Gherschaagk έγραψε: 17 Μαρ 2020, 10:37Για να επιζήσεις έτσι πρέπει να βρεις τροφές με υψηλή θερμιδική αξία. Όπως σύκα και ξηροί καρποί πχ. Αλλά κάτσε και φάε κάστανα ωμά κι έλα πες μου πως επιβιώνεις.Μηχανικός έγραψε: 17 Μαρ 2020, 10:34 Σους vegan υπάρχει και μία κατηγορία πιο σκληροπυρηνικοί, που τρώνε ΜΟΝΟ ωμές φυτικές τροφές. Δεν μαγειρεύουν τίποτα απολύτως.
Ακολουθώντας το τι κάνουν αυτοί, μπορείς να έχεις ένα στοκ από δημητριακά και όσπρια στο σπίτι σου και να επιζήσεις για χρόνια και χωρίς ρεύμα.
Εγώ μπορώ να το κάνω, έχω την εμπειρία.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πως είναι το στοκ σας;
Re: Πως είναι το στοκ σας;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Εμένα κάποιες μου αρέσουν.
Είσαι από τις εξαιρέσεις σίγουρα.ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Μαρ 2020, 11:01Μου αρέσουν πολύ τα ωμά κάστανα.Gherschaagk έγραψε: 17 Μαρ 2020, 10:37Για να επιζήσεις έτσι πρέπει να βρεις τροφές με υψηλή θερμιδική αξία. Όπως σύκα και ξηροί καρποί πχ. Αλλά κάτσε και φάε κάστανα ωμά κι έλα πες μου πως επιβιώνεις.Μηχανικός έγραψε: 17 Μαρ 2020, 10:34 Σους vegan υπάρχει και μία κατηγορία πιο σκληροπυρηνικοί, που τρώνε ΜΟΝΟ ωμές φυτικές τροφές. Δεν μαγειρεύουν τίποτα απολύτως.
Ακολουθώντας το τι κάνουν αυτοί, μπορείς να έχεις ένα στοκ από δημητριακά και όσπρια στο σπίτι σου και να επιζήσεις για χρόνια και χωρίς ρεύμα.
Εγώ μπορώ να το κάνω, έχω την εμπειρία.![]()
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Αυτά έτρωγαν για μερικές χιλιάδες χρόνια οι φίλοι μας οι ευρωπαίοι για να περάσουν το χειμώνα.
Δεν έτρωγαν βελανίδια.
Σε κάθε περίπτωση, οι μπάρες δημητριακών και ξηρών καρπών που μπορείς να φτιάξεις σπίτι δεν είναι καθόλου κακή ιδέα. Και δεν αναφέρομαι μόνον σε περιπτώσεις επιβίωσης αλλά και στην καθημερινότητα. Για μεγάλους και παιδιά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Γιατι καλέ; μόνο τα ωμά μαρεσουν εμένα.Gherschaagk έγραψε: 17 Μαρ 2020, 11:03Εμένα κάποιες μου αρέσουν.
Είσαι από τις εξαιρέσεις σίγουρα.ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Μαρ 2020, 11:01Μου αρέσουν πολύ τα ωμά κάστανα.Gherschaagk έγραψε: 17 Μαρ 2020, 10:37
Για να επιζήσεις έτσι πρέπει να βρεις τροφές με υψηλή θερμιδική αξία. Όπως σύκα και ξηροί καρποί πχ. Αλλά κάτσε και φάε κάστανα ωμά κι έλα πες μου πως επιβιώνεις.![]()
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Εμένα όχι.
Σε κάθε περίπτωση, τα κάστανα με μέτρο. Στουμπώνουν.
Έχουν πολλές θερμίδες, δεν τα τρώω πια.Gherschaagk έγραψε: 17 Μαρ 2020, 11:21Εμένα όχι.
Σε κάθε περίπτωση, τα κάστανα με μέτρο. Στουμπώνουν.
Βέβαια άμα χρειαστεί... Ένα κάρο δέντρα έχει, θα βγω όξω να μαζέψω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Παίδες, ας χαλαρώσουμε λίγο. Κάνεις δεν θα πεινάσει.
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
+1
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Τα λέμε να τα ξέρετε αν γίνει πυρηνικός πόλεμος ή χτυπήσει αστεροειδής την γη.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Αν συμβούν αυτά, το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να εξαϋλωθούμε από τους πρώτους.Μηχανικός έγραψε: 17 Μαρ 2020, 11:34Τα λέμε να τα ξέρετε αν γίνει πυρηνικός πόλεμος ή χτυπήσει αστεροειδής την γη.![]()
Μήπως μπερδεύτηκες;Λεγεών έγραψε: 17 Μαρ 2020, 10:42Θα γίνεις η τροφή των απογόνων του Μαγγανά και των λοιπών δοσιλόγων, καημένε.Μηχανικός έγραψε: 17 Μαρ 2020, 10:34 Σους vegan υπάρχει και μία κατηγορία πιο σκληροπυρηνικοί, που τρώνε ΜΟΝΟ ωμές φυτικές τροφές. Δεν μαγειρεύουν τίποτα απολύτως.
Εγώ μπορώ να το κάνω, έχω την εμπειρία.
Οι συμμορίτες κατσαπλιάδες έμπαιναν στα σπίτια και βούταγαν ότι τρόφιμο έβρισκαν.
Σε κάποιες περιπτώσεις έκαναν και απαγωγές για να πάρουν λίτρα.
-
talaipwros
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
λίτρα αντισηπτικόΜηχανικός έγραψε: 17 Μαρ 2020, 11:38 Σε κάποιες περιπτώσεις έκαναν και απαγωγές για να πάρουν λίτρα.
Συγγνώμη ήταν πολύ καλό για να αντισταθώ
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Μάλλον οι Βρεττανοί δεν είδαν τόσο χαλαρά το θέμα, όσο ο Μπόρις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.