!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κορονοϊός από την κινα

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Re: Κορονοϊός από την κινα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication »

οι αμερικάνοι εκτός απο κωλόχαρτα, αγοράζουν και όπλα

https://www.theguardian.com/world/2020/ ... ying#img-1
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
dna replication

τωρα συνειδητοποίησε η βρετανική κυβέρνηση τι πήγαινε να κάνει

https://twitter.com/BillNeelyNBC/status ... 7331878915
Άβαταρ μέλους
Μιλλένιαλ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μιλλένιαλ »

dna replication έγραψε: 17 Μαρ 2020, 02:03 οι αμερικάνοι εκτός απο κωλόχαρτα, αγοράζουν και όπλα

Εικόνα
Εφόσον επιτρέπεται στην πολιτεία τους και με δεδομένο ότι δεν ξέρουμε πότε θα εξομαλυνθεί η κατάσταση, άρα μπορεί σε βάθος χρόνου να δούμε λεηλασίες, καλά κάνουν. Αλί σε μας που οι μόνες επιλογές μας είναι κατάνες και βαλλίστρες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μιλλένιαλ την 17 Μαρ 2020, 02:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το μίσος για τη μπουμεργιά είναι δυνατότερο απ' τα ασφαλιστικά
~~~~
Μίμα για χρήμα
Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Northern Spirit »

Αρχέλαος έγραψε: 17 Μαρ 2020, 00:57 (στην Ταιβαν είναι διάχυτη, από όλους ακόμα και επίσημα χείλη, η δυσπιστία σε οποιαδήποτε ανακοίνωση ερχεται από την Κίνα. Ακόμα και τώρα, όλοι εδώ λένε σε όλους τους τόνους ότι τα νούμερα που δίνει η Κίνα είναι ψεύτικα)
Τους εχουνε παρει χαμπαρι τους Κινεζους οι γειτονες. Μονο στην Ευρωπη κοιμουνται.
Οι Αμερικανοι και οι Ταιβανεζοι σταματησαν απο νωρις τις πτησεις απο ολοκληρη Κινα.

Στην Ευρωπη φαγανε το σανο οτι το προβλημα ητανε μονο σε 2-3 επαρχιες της Κινας τις οποιες υποτιθεται ελεγχε η κυβερνηση.Αποτελεσμα ητανε οι πτησεις απο την υπολοιπη Κινα να γινονται κανονικα και χωρις σοβαρους ελεγχους. Τα αποτελεσματα τα βλεπουμε..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander »

dna replication έγραψε: 17 Μαρ 2020, 02:03 οι αμερικάνοι εκτός απο κωλόχαρτα, αγοράζουν και όπλα

Εικόνα
Διαλυμένη κοινωνία.
Άβαταρ μέλους
Highlander

dna replication έγραψε: 17 Μαρ 2020, 02:09 τωρα συνειδητοποίησε η βρετανική κυβέρνηση τι πήγαινε να κάνει

https://twitter.com/BillNeelyNBC/status ... 7331878915
Λογικά έχει χεστεί πάνω του ο νεοφιλελε παλάβρας και θα ανακαλέσει.
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

dna replication έγραψε: 17 Μαρ 2020, 02:00 το είπε! είπε "ο κινέζικος ιός"

https://twitter.com/realDonaldTrump/sta ... 2093169664
Ελα, να ζεσταίνονται.

Εικόνα
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
Highlander

17/3/2020

Στην Ευρώπη μόνο το Μαυροβούνιο έχει μείνει χωρίς κρούσμα.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Highlander

Με μαύρο οι χώρες με τουλάχιστον έναν θάνατο από κορονοιο.
Με κόκκινο οι χώρες με κρούσμα αλλά όχι θάνατο.
Με γκρι οι χώρες στις οποίες δεν έχει καταγραφεί εμφάνιση του κορονοιου.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
dna replication

η Βρετανία προσπαθεί να παράγει αναπνευστήρες
ήρθε ξανά στη μόδα η Εθνική Παραγωγή και Βιομηχανία

https://twitter.com/Ospreys_44/status/1 ... 8882826240
freak

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από freak »

Είμαι μια βδομάδα κλειδαμπαρωμένος. Ούτε σκουπίδια έχω πετάξει (τα έχω στο μπαλκόνι, και αναγκαστικά θα τα πετάξω, που σημαίνει πως έστω και για μια στιγμή θα βγω από το σπίτι).
Όσοι έχω μιλήσει, έχουν ξεμυτίσει τουλάχιστον δύο τρεις -ή και παραπάνω- φορές, για ψώνια και όχι μόνο.
Εκτός από αυτούς που εργάζονται.
Υποθέτω πως είμαι εξαίρεση.
Μήπως υπερβάλλω?
Άβαταρ μέλους
Veni Vidi Vici

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Veni Vidi Vici »

freak έγραψε: 17 Μαρ 2020, 07:51 Είμαι μια βδομάδα κλειδαμπαρωμένος. Ούτε σκουπίδια έχω πετάξει (τα έχω στο μπαλκόνι, και αναγκαστικά θα τα πετάξω, που σημαίνει πως έστω και για μια στιγμή θα βγω από το σπίτι).
Όσοι έχω μιλήσει, έχουν ξεμυτίσει τουλάχιστον δύο τρεις -ή και παραπάνω- φορές, για ψώνια και όχι μόνο.
Μήπως υπερβάλλω?
Όχι!
Αlea jacta est
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

freak έγραψε: 17 Μαρ 2020, 07:51 Είμαι μια βδομάδα κλειδαμπαρωμένος. Ούτε σκουπίδια έχω πετάξει (τα έχω στο μπαλκόνι, και αναγκαστικά θα τα πετάξω, που σημαίνει πως έστω και για μια στιγμή θα βγω από το σπίτι).
Μήπως υπερβάλλω?
Αμα θα χει αίθριο καιρο, κοίτα τον ουρανό και προσπάθησε να μετρήσεις πόσα αεροπλάνα θα περασουν.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Άβαταρ μέλους
Custom_F

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Custom_F »

Μήπως υπερβάλλω?
Εγώ από Παρασκευή πρωί κ αυτό γιατί είχα προγραμματισμένο ραντεβου σε κλινική.
Δεν έχω κάποια έλλειψη ακόμη, αλλά φαντάζομαι τα πράγματα θα δυσκολέψουν οπότε θα πρέπει να πάω σμ. Όσα όμως κ αν πάρεις, κάποια στιγμή θα τελειώσουν. Πρέπει να εύχεσαι απλώς όλα να πάνε καλύτερα, όσο πιο σύντομα γίνεται.

Έξω κυκλοφορούν με μάσκες άραγε ή θα είμαι σαν το ζαβο; καλά, δε με νοιάζει κιόλας, ας είμαι.

Αν μόλις γυρίσω, πριν μπω σπίτι, ψεκασω αποξω τη μάσκα με αντισηπτικό, μπορώ να την ξαναβάλω αργότερα ή μπα;
Βασικά μπορώ να την ξαναβάλω, σιγά το δύσκολο, μια κίνηση είναι, θα είναι όμως πλέον αποτελεσματική η μάσκα ή όχι;

HaTeRs GoNnA hAtE... :102:
νύχτα έγραψε: 23 Δεκ 2019, 09:51...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”