!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μουντιάλ Ρωσίας 2018
Re: Μουντιάλ Ρωσίας 2018
Μια χαρα τα σκεφτηκες και τα δυο.Για εκει ηταν το ματσακι συμφωνα με την εικονα του.Μην κρινεις εκ του αποτελεσματος.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
για αύριο ασφαλείς επιλογες προς το παρόν
βραζιλία 1
γερμανία 1
κοστα ρίκα αντερ 2.5
και βλέπουμε...
βραζιλία 1
γερμανία 1
κοστα ρίκα αντερ 2.5
και βλέπουμε...
Πιθανον να παω συντηρητικα αυριο γιατι δεν βλεπω ξεκαθαρο φαβορι, οπως πχ εβλεπα και εσπρωξα χρημα σε Ρωσια, Γαλλια, Κροατια.vantono έγραψε: 17 Ιουν 2018, 00:15αντερ 2.5 ειναι μεχρι στιγμης η ασφαλεστερη επιλογη για αυτο το ματς. Βλέπουμε και αύριο...Lestat έγραψε: 17 Ιουν 2018, 00:14 Πολυ ευκολος ασος στο 1,67. Καλα παμε μεχρι τωρα με εξαιρεση το goal/goal το χθεσινο.
Για αυριο σκεφτομαι να παιξω νικη της Σερβιας, αλλά φοβαμαι τον δενδροποταμιτη τον τερμα της κοσταρικας.
Επισης, πηγα ταμειο προχθες, κουβα χθες, ταμειο σημερα, αρα κουβα αυριο, αν παιξω (για αυτο θα παιξω μονο 5 ευρω
Βλεπω ακλονητα φαβορι μεθαυριο!
Winter is coming
- vantono
ναι το βέλγιο κι εγω το βλέπω εννοειται, αλλα φοβάμαι την Αγγλία. Ή για την ακριβεια, την Τυνησία. Δεν ξερω πως μου εχει κάτσει έτσι, πιστευω οτι οι τυνησιοι δεν ειναι διατεθειμένοι να πουλήσουν εύκολα το τομάρι τους,και μαλιστα οταν παιζουν απεναντι σε μια αγγλία που ειναι... αγγλία. Οκ, θα δουμε και μέχρι τότε.
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Σιγά μη νικήσουν οι Σέρβοι αύριο. Έκαναν μια νίκη οι Ρώσοι, φτάνει προς το παρόν. Τα σκοτεινά σιωνιστικά κέντρα δε θα επιτρέψουν και δεύτερη ορθόδοξη νίκη σε τόσο σύντομο διάστημα. Να το έχετε στο νου σας όσοι ψήνεστε να φορτώσετε νίκη ορθόδοξων αδερφών έτσι αβασάνιστα.
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
πριγιοβιτς έχω, για πλάκα 3 γκολακια
Και κόρνερ μαζί γιατί έχω και κολαροφ
σερβια-κοστα ρικα 3-1
Γερμανία- Μεξικό 3-0
βραζιλια-ελβετία 2-1
Και κόρνερ μαζί γιατί έχω και κολαροφ
σερβια-κοστα ρικα 3-1
Γερμανία- Μεξικό 3-0
βραζιλια-ελβετία 2-1
Ουτε ενα στοιχημα δεν εχω πιασει σε αυτο το μουντιαλ.
Η επομενη εμπνευση μου ειναι γκολ πριν το 28 στο Τυνησια-Αγγλια.
Η επομενη εμπνευση μου ειναι γκολ πριν το 28 στο Τυνησια-Αγγλια.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Αν και δεν γουσταρω τον τζογο θα δωσω και εγω μια προβλεψη για να δω εαν θα πεσω μεσα.
σερβια-κοστα ρικα 0-1
Γερμανία- Μεξικό 1-1 η 1-2
βραζιλια-ελβετία 2-1 η 3-1
σερβια-κοστα ρικα 0-1
Γερμανία- Μεξικό 1-1 η 1-2
βραζιλια-ελβετία 2-1 η 3-1
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Σερβια-Κοστα Ρικα 1-1
Γερμανία- Μεξικό 2-2
Βραζιλια-Ελβετία 4-1
Γερμανία- Μεξικό 2-2
Βραζιλια-Ελβετία 4-1
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
το καλύτερο είναι οι κάρτες στο βραζιλια- ελβετια
Θα αρχίσει πάλι να τους ξεφτιλίζει ο νειμαρ , να γυρνάει πίσω για να τους ξαναπεράσει, και έχουν κάτι οξύθυμα αλβανακια στο κέντρο οι ελβετοι που δεν σηκώνουν πολλά πολλά
Θα αρχίσει πάλι να τους ξεφτιλίζει ο νειμαρ , να γυρνάει πίσω για να τους ξαναπεράσει, και έχουν κάτι οξύθυμα αλβανακια στο κέντρο οι ελβετοι που δεν σηκώνουν πολλά πολλά
- vantono
Δυσκολο παιχνιδι, δεν προσφέρεται για σημεια. Ξεκιναμε με τέρματα, και βλεπουμε
Τωρα συντονιστηκα δωστε εντεκαδες
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
αυτοί οι εκφωνητές της ερτ βαλιουμ παίρνουν πριν τα ματς;
Εχω αγγλικο στριμ καμπανα
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
εχει καλη αξια το διπλο της κοστα ρικα οι σερβοι δεν με ψηνουν
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 324 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Κόκκορας
-
- 24 Απαντήσεις