!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Μητροπολίτης Νεόφυτος: Ο Θεός θα χρησιμοποιήσει τις αρρώστιες (κορωνοϊό) για να λύσει το μεταναστευτικό

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Re: Μητροπολίτης Νεόφυτος: Ο Θεός θα χρησιμοποιήσει τις αρρώστιες (κορωνοϊό) για να λύσει το μεταναστευτικό

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Κάποτε οι θρησκείες είχαν και ένα κώδικα καθαριότητας μέσα. Δυστυχώς έχει να ενημερωθεί κάτι χιλιάδες χρόνια.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Re: Μητροπολίτης Νεόφυτος: Ο Θεός θα χρησιμοποιήσει τις αρρώστιες (κορωνοϊό) για να λύσει το μεταναστευτικό

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ »

Σουβλίτσα έγραψε: 16 Μαρ 2020, 19:59 Γιατί επιμένεις βρε Nero να βασίζεσαι σε λάθος συλλογισμούς για να πεις τελικά κάτι που απλώς θέλεις να δηλώσεις. Την εναντίωσή σου στην χριστιανική πίστη?

Σου λέω το πολύ απλό, δεν γίνεται να κρίνεις εσύ (και ο καθένας που δεν έχει/δεν θέλει να έχει σχέση με την θρησκεία αυτή) άποψη για το πώς "λειτουργεί" σωστά η θρησκεία αυτή. Πού το βρίσκεις το λάθος?
Είναι σαν να κάνω εγώ σε έναν βουδιστή μαθήματα βουδιστικής άσκησης ή ερμηνείας του Κάρμα και του Ντάρμα ξερω γω. Απλά πράγματα είναι αυτά.

Οπότε, σαφώς και δεν μιλώ σαν φωτισμένη, σαν ενημερωμένη για την θρησκεία μου μιλώ. Αλλά εντάξει, τα "φωτισμένη" και "πληβείους", εγώ τα διαβάζω λίγο σαν σάλτσα για να εμπλουτίσουμε το αφήγημα. :)
Εσυ αν ακουσεις εναν ισλαμιστη να λεει οτι ολοι οι απιστοι πρπει να πεθανουν, μη το σχολιασεις γιατι δεν γίνεται να κρίνεις εσύ (και ο καθένας που δεν έχει/δεν θέλει να έχει σχέση με την θρησκεία αυτή) άποψη για το πώς "λειτουργεί" σωστά η θρησκεία αυτή.
Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ »

Nero έγραψε: 16 Μαρ 2020, 19:48
taliban έγραψε: 16 Μαρ 2020, 19:36 Ας αναλύσουμε το βαθύτερο θεολογικό νόημα των λεγόμενων του Μόρφου:
Ελλάδα+gay,αμαρτίες,εκτρώσεις,κοιλιόδουλοι = Κορωνοιός
Μεταναστευτικό vs Κορωνοιός 0-1 τελικό αποτέλεσμα σύμφωνα με τον Μητροπολίτη.

Επομένως ο ιός δρα υπέρ μας.

Απλά στην εξίσωση,μεταξύ άλλων, δεν χωράει η μόλυνση που προήλθε από τους Αγίους τόπους συν ο θάνατος.
"βαθύτερο θεολογικό νόημα" και πίτσες μπλε. Λέει ότι φταίνε οι άθεοι για τον ιό αλλά δε εννοεί αυτό, απλά δεν το καταλαβαίνεις γιατί δεν είσα;ι φωτισμένος. Μαλακίες....

.

Κατι τέτοια περιμένουν γιά νά ανάψουν τίς Πυρές....

.
images (2).jpeg
images (2).jpeg (7.4 KiB) Προβλήθηκε 365 φορές

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Άβαταρ μέλους
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα »

:smt005: :smt005:

δεν τα πιστεύω αυτά που διαβάζω!

απορώ πάντως τί σας εκπλήσσει...
οι πιο σκατόψυχοι άνθρωποι που έχω συναντήσει στη ζωή μου,
ήταν της εκκλησίας δυστυχώς :102:

έχω μία περίπτωση που βιώνω καθημερινά, μιλάμε δε μπορείς
να ξεχωρίσεις αν είναι για γέλια ή για λύπηση, μιλάμε για
χάρντκορ σκατοψυχιά (πάντα σε συνδυασμό με αυστηρή νηστεία)
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Ξυριστε τους επιτέλους! Για να μη πω τπτ χειρότερο.
Αλλά όσο υπάρχουν θρησκοληπτα γίδια θα υπάρχουν κ αμόρφωτοι τσομπανηδες

Η εκκλησία στο τέλος θα την πάθει όπως την έχει πάθει κ η αριστερά ανά τον κόσμο.

Εδώ ισλαμιστής Ερντογκάν εδω σε εντολή για παύση λειτουργίας τζαμιών και η συμμορία με τα μαύρα δε καταλαβαίνει ούτε Χριστό ούτε διάολο
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Nero

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero »

Ερμής έγραψε: 16 Μαρ 2020, 20:17 Η εκκλησία στο τέλος θα την πάθει όπως την έχει πάθει κ η αριστερά ανά τον κόσμο.
αυτό έγραψα κι εγω παραπάνω αλλά η αλήθεια είναι περισσότερο ευχή παρά πρόβλεψη. Επιβάλλεται τους πάρουμε με τις ντομάτες, και τους ποιμένες και το κοπάδι τους. Όχι άλλο σεβασμό στην μαλακία που βάζει κόσμο σε κίνδυνο τέτοιες εποχές
Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σουβλίτσα »

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 16 Μαρ 2020, 20:13
Σουβλίτσα έγραψε: 16 Μαρ 2020, 19:59 Γιατί επιμένεις βρε Nero να βασίζεσαι σε λάθος συλλογισμούς για να πεις τελικά κάτι που απλώς θέλεις να δηλώσεις. Την εναντίωσή σου στην χριστιανική πίστη?

Σου λέω το πολύ απλό, δεν γίνεται να κρίνεις εσύ (και ο καθένας που δεν έχει/δεν θέλει να έχει σχέση με την θρησκεία αυτή) άποψη για το πώς "λειτουργεί" σωστά η θρησκεία αυτή. Πού το βρίσκεις το λάθος?
Είναι σαν να κάνω εγώ σε έναν βουδιστή μαθήματα βουδιστικής άσκησης ή ερμηνείας του Κάρμα και του Ντάρμα ξερω γω. Απλά πράγματα είναι αυτά.

Οπότε, σαφώς και δεν μιλώ σαν φωτισμένη, σαν ενημερωμένη για την θρησκεία μου μιλώ. Αλλά εντάξει, τα "φωτισμένη" και "πληβείους", εγώ τα διαβάζω λίγο σαν σάλτσα για να εμπλουτίσουμε το αφήγημα. :)
Εσυ αν ακουσεις εναν ισλαμιστη να λεει οτι ολοι οι απιστοι πρπει να πεθανουν, μη το σχολιασεις γιατι δεν γίνεται να κρίνεις εσύ (και ο καθένας που δεν έχει/δεν θέλει να έχει σχέση με την θρησκεία αυτή) άποψη για το πώς "λειτουργεί" σωστά η θρησκεία αυτή.
Η σύγκριση που κάνεις καταρχήν ειναι ανόμοια: ο ιερέας ερμήνευσε ένα φαινόμενο
Δεύτερον, αυτό που έγινε σε αυτό το νήμα είναι υπόδειξη τί ειναι σωστό να πει ο ιερέας και τί όχι, τουλάχιστον αυτό ήταν που απάντησα βασικά εγώ σε κάποιες θέσεις. Το αντίστοιχο θα ήταν να πάει κάποιος και να πει στον ιμάμη πώς θα πρέπει να αντιμετωπίζει τους άπιστους, βάσει του Κορανίου

Δεν ξέρω γιατί δεν γίνομαι κατανοητή στο τί γράφω.

Δεν απάντησα στα προσωπικά ειρωνικά σχόλια ή στις ύβρεις, αυτές οκ, υπάρχουν και δικαίωμα του καθενός να τα λέει.
Απάντησα στην άτοπη και άσκοπη κριτική που γίνεται στα λόγια του ιερέα.
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ »

Σουβλίτσα έγραψε: 16 Μαρ 2020, 20:53

Δεύτερον, αυτό που έγινε σε αυτό το νήμα είναι υπόδειξη τί ειναι σωστό να πει ο ιερέας και τί όχι, τουλάχιστον αυτό ήταν που απάντησα βασικά εγώ σε κάποιες θέσεις. Το αντίστοιχο θα ήταν να πάει κάποιος και να πει στον ιμάμη πώς θα πρέπει να αντιμετωπίζει τους άπιστους, βάσει του Κορανίου

Δεν απάντησα στα προσωπικά ειρωνικά σχόλια ή στις ύβρεις, αυτές οκ, υπάρχουν και δικαίωμα του καθενός να τα λέει.
Ατοπη και ασκοπη κριτικη? Ο ιδιος τραγος ελεγε οτι οι ομοφυλοφιλοι βρωμανε και οτι φταινε οι μανες τους επειδη τον επερναν απ'τον κωλο οταν ηταν εγκυες. Για ερμηνευσε το κι αυτο.

Δε ντρεπεστε καθολου?
Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σουβλίτσα »

Όσο συνεχίζεις να χρησιμοποιείς την λέξη "τράγος" κτλ, μην περιμένεις από εμένα διάλογο, υπάρχουν και κάποια όρια στην καλή θέληση.

Για το θέμα που αναφέρεις όμως, τα έχουμε πει τον καιρό εκείνο, κι εγώ προσωπικά, αναλυτικότατα σε αντίστοιχο νήμα, ψάξε βρες το. Και κυρίως, μην παρερμηνεύεις μέσω βωμολοχιών τον τρόπο που μίλησε ο π.Νεόφυτος και τον λόγο για τον οποίο μίλησε.
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Άβαταρ μέλους
Αρχέλαος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρχέλαος »

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 16 Μαρ 2020, 20:56
Σουβλίτσα έγραψε: 16 Μαρ 2020, 20:53

Ατοπη και ασκοπη κριτικη? Ο ιδιος τραγος ελεγε οτι οι ομοφυλοφιλοι βρωμανε και οτι φταινε οι μανες τους επειδη τον επερναν απ'τον κωλο οταν ηταν εγκυες. Για ερμηνευσε το κι αυτο.

Δε ντρεπεστε καθολου?
Έχει ειπωθεί το τελευταίο;
Αυτό είναι μισάνθρωπο.
Άλλο να έλεγε όπως διατείνονται θαρρώ ιερείς, ότι η ερωτική ασυδοσία πηγαίνοντας ο καθένας με τον καθένα μπορεί να βλάψει, π.χ. κονδυλώματα, που θα ήταν παράγοντας διαφωνίας αλλά τελοσπάντων και θεολογικώς και ανθρωπίνως δεν είναι κάτι μεμπτό.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Άβαταρ μέλους
Null
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Null »

bluerose έγραψε: 16 Μαρ 2020, 19:31
Null έγραψε: 16 Μαρ 2020, 18:58 Ο ιός είναι μέρος του σχεδίου του Σάμαελ για το παγκόσμιο μάντρωμα.
Ο θεός που λατρεύεται σας έχει παρατήσει. Θα γινόταν κάποτε, το λένε
και οι γραφές που δεν διαβάζετε. Σας δοκιμάζει. Χίλια χρόνια
δικτατορία του Αντίχριστου και ύστερα μάχη για ανατροπή της αποκάλυψης
(πυρηνικό ολοκαύτωμα). Αυτή είναι η πορεία των πραγματων.
Ναι δοκιμασια ειναι
Η τελευταία πριν τη δικτατορία που λες
Θα υπάρξει πάλι ευκαιρία, μια,για ανάκαμψη
Κι αυτό το οφείλουμε στους τόσους προσευχομενους ιερείς που ειρωνευεστε,στους μοναχούς και σε κάποιες θειτσες που προσεύχονται
Δεν είναι δοκιμασία του θεού αλλά σχέδιο του Ιαλδαβαώθ.
Καμία ευκαιρία για ανάκαμψη. Ο θεός την έκανε, μετά από χίλια
χρόνια πάλι. Μέχρι και στους Αγίους Τόπους χολέριασαν, δηλαδή τι άλλο
να γίνει για να το καταλάβετε. Βάλε μυαλό και έλα με την πλευρά των νικητών. Θα
περάσουμε καλά οι πιστοί. Αλλά για να ζήσεις να δεις την Βασιλεία επί της γης, κομμένες
οι βόλτες έξω. Φόρα γάντια όταν πρέπει να έρθεις σε επαφή με κόσμο. Και πλύσιμο
με οινόπνευμα. Στην εκκλησία ούτε στο προαύλιο.
Georg Von Balkanen έγραψε: 06 Δεκ 2020, 19:38 Σβαστικες για όλους. Είμαστε όλοι αντιναζι.
Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ »

.

Συμφωνώ μέ τίς Αστυνομυκήνες τού φόρουμ.....

Τό Τράγος...... :telle: :telle: ......είναι ενα συμπαθές καί βαρβάτο ζώο.....

Μήν παρεξηγήτε τά κορίτσια......μόλις κοινώνησαν......
.
NzRH6vV.jpg

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Ξελύσσαξε η πχορουμική κομμούνα των Παρισίων, ή ακόμα?
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

Απίστευτη δήλωση του Μητροπολίτη Μόρφου: Για τον κορωνοϊό φταίνε οι εκτρώσεις και οι σαρκικές αμαρτίες

http://newpost.gr/kosmos/5e6f5d76224887 ... s-amarties

γινεται ολο και καλυτερο :smt005: :smt005:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Re: Ακομη ενας τραγοπαπας στο ροστερ της εκκλησιας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

Otto Weininger έγραψε: 16 Μαρ 2020, 18:40
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 16 Μαρ 2020, 18:20 Ο θεός θα χρησιμοποιήσει αυτές τις αρρώστιες για να λύσει προβλήματα, που τώρα φαίνονται σε μας άλυτα. Ένα μόνο θα σας πω… Θα λύσει το μεταναστευτικό μέσα σε αυτά τα προβλήματα. Και θα είναι ικανοποιημένοι όλοι…[/b]»

:k046:
Ίσως μιλάει κωδικοποιημένα ή/και μεταφορικά και όχι κυριολεκτικά.
στο μουσειο περικαλω :smt005:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”