!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κλείνουν οι εκκλησίες

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Re: Κλείνουν οι εκκλησίες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 »

ksmyrn έγραψε: 16 Μαρ 2020, 13:47 Έτσι, βγάλτε το μίσος από μέσα σας, επιτέλους πείτε το ελεύθερα... :)
Κανένα μίσος. Ότι ήταν ξεφτιλισμενη η στάση της εκκλησίας, ήταν τι να κάνουμε τωρα
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Άβαταρ μέλους
Veni Vidi Vici

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Veni Vidi Vici »

Κόκκορας έγραψε: 16 Μαρ 2020, 14:21
πρεπει να εχεις μια επαφη με την εκκλησια ,για να γνωριζεις περι τινος προκειται
απο την καθημερινη το πηρες το νουμερο,ας πουμε ισχυει,βγαλε μοναστηρια 9 χιλιαδες μενουν,αυτοι δεν ειναι ολοι ενοριακοι ναοι

π.χ η μητροπολη Θεσσαλονικη,η βυζαντινη μεγαλη αυτη πολη,εχει 43 ενεργους ενοριακους ναους ολο κι ολο!
http://www.imth.gr/default.aspx?lang=el ... 1&page=177

κανε τα μαθηματικα...

εδω που ειμαι τωρα εχει μεν 6 ναους (κανονικους,δεν μιλαμε για παρεκκλησια),αλλα μονο ΕΝΑΣ ειναι ενοριακος ναος..οια λλοι ανοιγουν στις γιορτες τους ή για γαμο(αν και ποτε)
Βρε ας πάρουμε όποια νούμερα θες εσύ!
Εγω σε ρωτάω...εκκλησιάζονται έστω ένας στους δέκα Έλληνες;
Είναι 1.000.000;
Θες 500.000;
Πες εσύ πόσοι πήγαν από την ημέρα του πρώτου κρούσματος στους ναούς;
Αlea jacta est
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

3f3k έγραψε: 16 Μαρ 2020, 14:20
Ζενίθεδρος έγραψε: 16 Μαρ 2020, 14:02
3f3k έγραψε: 16 Μαρ 2020, 13:55 Για άλλη μια φορά πολύ αργά και με το κράτος να νιπτει τας χείρας του.

Ένα ποσοστό κρουσμάτων στις επόμενες 6-7 μέρες θα είναι άνθρωποι που το μετέφεραν χθες από εκκλησίες. Απαράδεκτοι απλά.
Σωστά. Οπως πχ αυτή η εκκλησία πιο κάτω, που είναι υπαίθρια.

Έχεις ιδέα τι σημαίνει η λέξη σε bold? Ένα ποσοστό θα οφείλεται στις εκκλησίες και ένα άλλο στους Ελληνάρες που πηγαν βολτες ανεξελεγκτα.
Βέβαια το να κολλήσεις μέσα σε εκκλησία που όλοι φασώνουν τις ίδιες εικόνες, γλύφουν το ίδιο κουταλάκι και είναι κλειστός χώρος έχει μεγαλύτερη πιθανότητα απ'οτι σε βόλτα αν δεν έρθεις σε επαφή με άλλους ανθρώπους.

Θρήσκοι ευθύνονταν για τα κρούσματα από τους Αγιους Τόπους. θρήσκοι που εδώ και 2 εβδομάδες αγνοούν τα μέτρα και πάνε στις εκκλησίες. 2 χωριά στην Κοζάνη πλέον έχουν απαγόρευση κυκλοφορίας γιατί πήγαν όλοι μαζί σε ένα μνημόσυνο.
Αν υπάρχει θεός σας λέει ότι δεν κάνετε καλά τη δουλειά του.
Το είχα πει σε ένα άλλο νήμα, πως αυτός ο ιός είναι το Τσερνομπίλ της Κίνας. Μετά που θα πάρει τον Πουλο το ΚΚΚ, θα εξαφανιστεί και το δικό μας, μαζί με όλους τους χοτζικους μέσα του. Έρχεται παγκόσμια επέλαση των ΗΠΑ. In God we trust και τα μπαλάκια μέσα. Θα βελαξετε.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
Κόκκορας
Phorum.gr user: Κόκορας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κόκκορας »

Covid-19 έγραψε: 16 Μαρ 2020, 14:25
Κόκκορας έγραψε: 16 Μαρ 2020, 14:21
πρεπει να εχεις μια επαφη με την εκκλησια ,για να γνωριζεις περι τινος προκειται
απο την καθημερινη το πηρες το νουμερο,ας πουμε ισχυει,βγαλε μοναστηρια 9 χιλιαδες μενουν,αυτοι δεν ειναι ολοι ενοριακοι ναοι

π.χ η μητροπολη Θεσσαλονικη,η βυζαντινη μεγαλη αυτη πολη,εχει 43 ενεργους ενοριακους ναους ολο κι ολο!
http://www.imth.gr/default.aspx?lang=el ... 1&page=177

κανε τα μαθηματικα...

εδω που ειμαι τωρα εχει μεν 6 ναους (κανονικους,δεν μιλαμε για παρεκκλησια),αλλα μονο ΕΝΑΣ ειναι ενοριακος ναος..οια λλοι ανοιγουν στις γιορτες τους ή για γαμο(αν και ποτε)
Βρε ας πάρουμε όποια νούμερα θες εσύ!
Εγω σε ρωτάω...εκκλησιάζονται έστω ένας στους δέκα Έλληνες;
Είναι 1.000.000;
Θες 500.000;
Πες εσύ πόσοι πήγαν από την ημέρα του πρώτου κρούσματος στους ναούς;
δεν βγαζει καν νοημα αυτο που λες!στα πρωτα κρουσματα τιποτα δεν ειχε κλεισει,εκατομμυρια ανθρωποι κινουνταν κανονικα και παντου,πες οτι δεν θες εκκλησιες να υπαρχουν,μην μου το λες αυτο ως επιχειρημα!

σου ξαναλεω οι ενοριακοι ναοι ειναι λιγοι,σου εδωσα και αριθμο για μια μεγαλη μητροπολη,σου ειπα πως την περασμενη κυριακη(ενα διωρο δηλαδη)πηγαν ελαχιστοι...
απο εκει και περα στις καφετεριες και στα σουπερ μαρκετ γινοταν χαμος μερες(μεχρι να τις κλεισους τις πρωτες)σε ολη την χωρα σε καθε γωνια

αλλα δωστου οι γιαγιαδες και φοβασαι μαλιστα και την διασπορα λες και εχουν κανενα κυκλο γνωριμιων η κοινωνικων επαφων φοβερο!

ψυχραιμια λιγο!

ΥΣ το μετρο ειναι σωστο.-θα μπορουσε να το παρει και πριν την Κυριακη; ασφαλως...δεν εγινε(βεβαια μητροπολεις ειχαν παρει ηδη μετρα,ενω ειπαμε οι πιστοι ειχαν αραιωσει).εγινε ομως τωρα.Οκ

τι να πουν και καποιες χωρες που ουτε σχολεια δεν εχουν κλεισει!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Κόκκορας την 16 Μαρ 2020, 14:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Εγώ κοινώνησα την προηγούμενη Κυριακή. Χτες Κυριακή ,δεν πήγα εκκλησία.
Άβαταρ μέλους
Veni Vidi Vici

Κόκκορας έγραψε: 16 Μαρ 2020, 14:29
,πες οτι δεν θες εκκλησιες να υπαρχουν,μην μου το λες αυτο ως επιχειρημα!

.-
:o
Ότι νάναι...
Αlea jacta est
Άβαταρ μέλους
Κόκκορας

Στύγιος έγραψε: 16 Μαρ 2020, 14:30 Εγώ κοινώνησα την προηγούμενη Κυριακή. Χτες Κυριακή ,δεν πήγα εκκλησία.
και γω περασμενη Κυριακη πηγα,προλαβα και ενα αποδειπνο σε μια εκκλησια(ελαχιστοι ημασταν,ουτε δεκα ατομα)
χθες δεν πηγα.
Άβαταρ μέλους
Κόκκορας

Covid-19 έγραψε: 16 Μαρ 2020, 14:33
Κόκκορας έγραψε: 16 Μαρ 2020, 14:29
,πες οτι δεν θες εκκλησιες να υπαρχουν,μην μου το λες αυτο ως επιχειρημα!

.-
:o
Ότι νάναι...
εστω σε παρηξηγησα,αλλα καταλαβαινεις πως πολλοι δεν εχουν και τις καλυτερες των προθεσεων
τα διαβαζεις και εδω μεσα στο πχορουμ,που αφηνονται και ανεξελεγκτα καποιες φορες.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Ευκαιρια μεγαλη να καθιερωθει η καυση των νεκρων - ελπιζω να μην χαθει κ να ελθει αμεσα σχεδιο νομου για ψηφιση
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
ksmyrn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ksmyrn »

Εγώ έχω να πάω εκκλησία χρόνια, μάλλον, δεν ξέρω πότε πήγα τελευταία φορά...
Εσείς που βγάζετε στατιστικά και νούμερα για τους πιστούς, αν ευκαιρείτε βγάλτε και κάνα νούμερο με το τι γίνεται με τους λαθρομετανάστες-πρόσφυγες-παράτυπους μετανάστες. Oh wait..
Άβαταρ μέλους
Veni Vidi Vici

Αγις έγραψε: 16 Μαρ 2020, 14:35 Ευκαιρια μεγαλη να καθιερωθει η καυση των νεκρων - ελπιζω να μην χαθει κ να ελθει αμεσα σχεδιο νομου για ψηφιση
3 χρόνια τώρα ισχύει ο νόμος.
https://www.e-nomothesia.gr/kat-koimete ... -2017.html
Αlea jacta est
Άβαταρ μέλους
Κόκκορας

Στύγιος έγραψε: 16 Μαρ 2020, 14:15
bluerose έγραψε: 16 Μαρ 2020, 14:12
Στύγιος έγραψε: 16 Μαρ 2020, 14:09

Απόδειπνο κι Εσπερινό σπίτι πλέον, το ίδιο είναι.
Τα του ψάλτη ο ψάλτης, τα του ιερέα ο ιερέας και τα των πιστών οι πιστοι
Εσπερινό δε μπορούμε
Απόδειπνο εννοείται από πάντα στο σπίτι
Εκτός αν το κάναμε στη κατήχηση και δε το κάναμε σπίτι
Κατά παραχώρηση τα πάντα γίνονται.
ετσι
Άβαταρ μέλους
ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ »

Αγις έγραψε: 16 Μαρ 2020, 14:35 Ευκαιρια μεγαλη να καθιερωθει η καυση των νεκρων - ελπιζω να μην χαθει κ να ελθει αμεσα σχεδιο νομου για ψηφιση
https://www.kathimerini.gr/1046624/gall ... thn-ellada
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

εγω παντως ακολουθω κανονικα τις οδηγιες του γεωργιαδη και δεν δινω δικαιο στους αναρχοκομμουνιστες που βρηκαν αφορμη με τον ιο να βγαλουν το αχτι τους :giggle:

εσεις πιστοι χριστανουληδες? :giggle: :giggle: :giggle:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Κόκκορας

εγω μια απορια εχω επ αφορμης,με τουρκια εχουμε κανονικα πηγαινε ελα τουρισμο κ κινηση;
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”