!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Στη Μαλακάσα μετέφεραν τους 436 μετανάστες
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Re: Στη Μαλακάσα μετέφεραν τους 436 μετανάστες
Αφήστε τους ελεύθερους ηλιθιοι. Θα γίνει κάνα κρούσμα και θα γίνει της πουτανας. Καλά αυτούς, τους μπάτσους που τους φυλάνε δεν τους σκέφτεστε;
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Εδώ... στην Τσκώνα.... τα δισεκατομμύρια πρέπει να καταβληθούν τάχιστα. Αλλά και στη Μαλακάσα το ίδιο έγινε!
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Το φαν φακτ είναι ότι προέρχονται από Σομαλία, Αφγανιστάν, Πακιστάν και Ιράν.Kauldron έγραψε: 16 Μαρ 2020, 11:35 https://www.real.gr/koinonia/arthro/for ... as-619286/
Φορτηγό πλοίο από την Τουρκία με 193 μετανάστες και πρόσφυγες προσάραξε έξω από τον λιμενοβραχιόνα της Κέας
Φορτηγό πλοίο που είχε αναχωρήσει από το Τσανάκαλε της Τουρκίας με 193 μετανάστες και πρόσφυγες, προσάραξε τα ξημερώματα έξω από τον λιμενοβραχιόνα της Κέας. Οι μετανάστες και πρόσφυγες μπόρεσαν και αποβιβάστηκαν στο λιμάνι του νησιού και είναι όλοι καλά στην υγεία τους.
Και φάν φάκτ:
"Το πήρε ο αέρας"... αρχίσαμε πάλι. Είπα κι εγώ, θα φυλάξουν τα σύνορα.Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το σκάφος κατευθυνόταν προς την Ιταλία, αλλά λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στη θαλάσσια περιοχή αναγκάστηκε να προσαράξει στο συγκεκριμένο νησί.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Eθνικοκοινωνιστης
μην λαικιζεις,ειναι αποκλειστικα και μονο των εκτακτων συνθηκωνKauldron έγραψε: 15 Μαρ 2020, 12:22 https://www.real.gr/koinonia/arthro/met ... es-619162/
Τελικά δηλαδή θα τους φορτωθεί η Ελλάδα?
Οι 436 μετανάστες που τις τελευταίες ημέρες διέμεναν στο αρματαγωγό «Ρόδος» στο λιμάνι της Μυτιλήνης μεταφέρθηκαν χθες στην κλειστή δομή της Μαλακάσας, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
AlienWay έγραψε: 16 Μαρ 2020, 14:03 Εδώ... στην Τσκώνα.... τα δισεκατομμύρια πρέπει να καταβληθούν τάχιστα. Αλλά και στη Μαλακάσα το ίδιο έγινε!
Πολύδωρας σπίκινγκ.
Ωραία αλλαγή νικ, btw.
Ο άλλος λέει αφήστε τους ελεύθερους. Να τους πάμε σπίτι σου ρε.
Ε, και διαμαρτύρεσαι? Ούτε ένα κρούσμα δεν έχουν στη Σομαλία στο Αφγανιστάν και στο Πακιστάν. Θα τους μολύνουμε τους ανθρώπους.Το φαν φακτ είναι ότι προέρχονται από Σομαλία, Αφγανιστάν, Πακιστάν και Ιράν.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Το πιο ωραίο ξέρεις πιο είναι?Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 16 Μαρ 2020, 14:05μην λαικιζεις,ειναι αποκλειστικα και μονο των εκτακτων συνθηκωνKauldron έγραψε: 15 Μαρ 2020, 12:22 https://www.real.gr/koinonia/arthro/met ... es-619162/
Τελικά δηλαδή θα τους φορτωθεί η Ελλάδα?
Οι 436 μετανάστες που τις τελευταίες ημέρες διέμεναν στο αρματαγωγό «Ρόδος» στο λιμάνι της Μυτιλήνης μεταφέρθηκαν χθες στην κλειστή δομή της Μαλακάσας, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου.![]()
![]()
![]()
Όταν ψήφιζα ΝΔ ο άντερ μ' έλεγε ηλίθιο που ψηφίζα ΝΔ.
Τώρα που δεν ψηφίζω ΝΔ, πάλι με λέει ηλίθιο, αλλά τώρα επειδή δεν ψηφίζω ΝΔ.
Τελικά τί θέλει να ψηφίζω, δε μου λέε.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Οταν ψηφιζες ΝΔ ησουν ηλιθιος ή οχι ;Kauldron έγραψε: 16 Μαρ 2020, 14:07 Το πιο ωραίο ξέρεις πιο είναι?
Τελικά τί θέλει να ψηφίζω, δε μου λέε.![]()
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Όταν δεν ψήφιζες εσύ, ήσουν? Τώρα που την ψηφίζεις είσαι?under έγραψε: 16 Μαρ 2020, 14:10Οταν ψηφιζες ΝΔ ησουν ηλιθιος ή οχι ;Kauldron έγραψε: 16 Μαρ 2020, 14:07 Το πιο ωραίο ξέρεις πιο είναι?
Το ίδιο κόμμα που έβριζες είναι. Εν πολλοίς οι ίδιοι βουλευτές μάλιστα.
Αλλά τώρα πήγε εκεί ο Άδωνις, και είναι όλα ΟΚ. Ο Άδωνις είναι σαν την κολυμβήθρα του Σιλωάμ ένα πράγμα.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Οταν ψηφιζες ΝΔ ησουν ηλιθιος ή οχι ;Kauldron έγραψε: 16 Μαρ 2020, 14:11Όταν δεν ψήφιζες εσύ, ήσουν? Τώρα που την ψηφίζεις είσαι?under έγραψε: 16 Μαρ 2020, 14:10Οταν ψηφιζες ΝΔ ησουν ηλιθιος ή οχι ;Kauldron έγραψε: 16 Μαρ 2020, 14:07 Το πιο ωραίο ξέρεις πιο είναι?
Αλλά τώρα πήγε εκεί ο Άδωνις, και είναι όλα ΟΚ. Ο Άδωνις είναι σαν την κολυμβήθρα του Σιλωάμ ένα πράγμα.
Όταν ψήφιζα ΝΔ δεν την έβριζα πιο πρίν. Κατάλαβες?under έγραψε: 16 Μαρ 2020, 14:12Οταν ψηφιζες ΝΔ ησουν ηλιθιος ή οχι ;Kauldron έγραψε: 16 Μαρ 2020, 14:11Όταν δεν ψήφιζες εσύ, ήσουν? Τώρα που την ψηφίζεις είσαι?
Επομένως είτε ήμουν ηλίθιος είτε οχι, εγώ τουλάχιστον έχω περισσότερη αξιοπρέπεια από κάποιους άλλους που εκεί που χέζανε πρίν, τώρα γλείφουν.
Αλλά ορισμένοι δεν έχουν ιδέα από αξιοπρέπεια, οπότε δε χάνουν κάτι που ποτέ δεν είχαν.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Για να δουμε,θα παρουμε ποτε απαντηση ;under έγραψε: 16 Μαρ 2020, 14:10Οταν ψηφιζες ΝΔ ησουν ηλιθιος ή οχι ;Kauldron έγραψε: 16 Μαρ 2020, 14:07 Το πιο ωραίο ξέρεις πιο είναι?
Δώσε εσύ και θα δώσω κι εγώ.under έγραψε: 16 Μαρ 2020, 14:19Για να δουμε,θα παρουμε ποτε απαντηση ;under έγραψε: 16 Μαρ 2020, 14:10Οταν ψηφιζες ΝΔ ησουν ηλιθιος ή οχι ;Kauldron έγραψε: 16 Μαρ 2020, 14:07 Το πιο ωραίο ξέρεις πιο είναι?
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Επειδη λοιπον ησουν ηλιθιος οταν ψηφιζες ΝΔ,παραμενεις ηλιθιος τωρα που δεν ψηφιζεις.
Τελος της συζητησης.
Τελος της συζητησης.
Βλέπεις που δεν έχεις ν' απαντήσεις?
Και συριζαίος θα γινόσουν αύριο το πρωί αν πήγαινε εκεί ο Άδωνις.
Και θα πήγαινε αν ήταν θέμα προσωπικής του πολιτικής επιβίωσης.
Το ξέρεις, το ξέρω, το ξέρει μέχρι και το σηματάκι του πχόρουμ, αλλά κάνεις οτι δεν καταλαβαίνεις.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση