Πλάκα-πλάκα, κωλόχαρτο είχε μια αύξηση να πω της τάξης του 10%-20%. Δεν ήρθε κανείς να μου ζητήσει 10άδες. Τσουρομαδήθηκαν στα ΣΜ και τώρα έχουν απόθεμα.elchav έγραψε: 16 Μαρ 2020, 11:55σήμερα θα έρθουν για κωλόχαρτοhellegennes έγραψε: 16 Μαρ 2020, 11:46 * Χθες ήρθε ένα ζευγάρι άσχετων και ψώνισε 40 ευρώ σε γαριδάκια και πατατάκια. Τους διαβεβαίωσα ότι δεν θα κλείσουν τα εργοστάσια.![]()
αν τα έφαγαν ολα, θα τους πάει επική τσέρλα
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στην Ελλάδα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- hellegennes
Re: Επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στην Ελλάδα
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Otto Weininger
Naranjita έγραψε: 16 Μαρ 2020, 11:36 βότκες, ουισκια, ρακες και γενικα αλκοολουχα δυνατά έχετε σπίτι;
το μόνο που χρειάζεστε ειναι ζελατίνη σκόνη.
λίγο χλιαρό νερό, μια κουταλια της σούπας ζελατίνη και μόλις αρχίζει και πήζει, προσθέτουμε το αλκοολ.
δεν θα ναι τοσο δυνατό σαν το καθαρό οινόπνευμα, αλλά από το τίποτα....
Let them make the first mistake. We make the last move.
- hellegennes
Ε, ναι. 20 vol όσο να πεις γαμάνε και δέρνουνε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Το αλκοόλ εξασθενεί το ανοσοποιητικό,να ξέρετε.Γω έχω κόψει τσίπρα,εδώ και καιρό.vantono έγραψε: 16 Μαρ 2020, 11:41έχω κάτι μπουκαλάκια τσιπουρα που μου ειχε αφήσει ο πατέρας μου (ή τα ειχε ξεχασει, ουτε που ξερω πως βρίσκονται σπιτι). Προχτές ενιωθα σαν να με τσιμπάει ο λαιμος μου, πηρα το τσιπουρο και εκανα τσιπουρογαργάρες και κατάπια και λίγο. Τελικά δεν ειχα τίποτα, από την ιδέα μου με επιασε ο δήθεν πονος, αμεσως μόλις διαβασα καπου οτι ο ιός σε ξεκινάει με τσίμπημα στο λαιμό και βήχα. Έκτοτε, προτιμώ να μην πολυδιαβάζω ό,τι ξεπετιέται απο το πουθενα μπροστά μου.Naranjita έγραψε: 16 Μαρ 2020, 11:36 βότκες, ουισκια, ρακες και γενικα αλκοολουχα δυνατά έχετε σπίτι;
λίγο χλιαρό νερό, μια κουταλια της σούπας ζελατίνη και μόλις αρχίζει και πήζει, προσθέτουμε το αλκοολ.
δεν θα ναι τοσο δυνατό σαν το καθαρό οινόπνευμα, αλλά από το τίποτα....![]()
μια χαρα ειναι για εντριβή
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Naranjita έγραψε: 16 Μαρ 2020, 11:36 βότκες, ουισκια, ρακες και γενικα αλκοολουχα δυνατά έχετε σπίτι;
Έχω από όλα. Επίσης έχω και ελαφρως πρησμένο συκώτι. Λες να φταίνε αυτά;
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Σε καραντίνα τα δυο χωριά της Κοζάνης που κόλλησαν στο μνημόσυνο. Λέει οτι όλοι έχουν ήπια συμπτώματα. Το θέμα είναι βέβαια οτι η πλειοψηφία τους είναι πάνω από 70 χρονών.
Ελπίζω να ισχύει
https://www.parapolitika.gr/politiki/ar ... kuvernisi/
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
- phorumitis
Εσύ πολιτικος μηχανικός δεν είσαι; Ασχολείσαι και με το εμπόριο;;hellegennes έγραψε: 16 Μαρ 2020, 12:11Πλάκα-πλάκα, κωλόχαρτο είχε μια αύξηση να πω της τάξης του 10%-20%. Δεν ήρθε κανείς να μου ζητήσει 10άδες. Τσουρομαδήθηκαν στα ΣΜ και τώρα έχουν απόθεμα.elchav έγραψε: 16 Μαρ 2020, 11:55σήμερα θα έρθουν για κωλόχαρτοhellegennes έγραψε: 16 Μαρ 2020, 11:46 * Χθες ήρθε ένα ζευγάρι άσχετων και ψώνισε 40 ευρώ σε γαριδάκια και πατατάκια. Τους διαβεβαίωσα ότι δεν θα κλείσουν τα εργοστάσια.![]()
αν τα έφαγαν ολα, θα τους πάει επική τσέρλα![]()
Πώς θα ψωνίζουμε τρόφιμα?vatraxos έγραψε: 16 Μαρ 2020, 12:23 Ελπίζω να ισχύει
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Δεν ξέρω, κάποιος τρόπος θα υπάρχει, δες Ιταλία πχ.Lugozzi έγραψε: 16 Μαρ 2020, 12:25Πώς θα ψωνίζουμε τρόφιμα?vatraxos έγραψε: 16 Μαρ 2020, 12:23 Ελπίζω να ισχύει
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Σοφή τακτική.vatraxos έγραψε: 16 Μαρ 2020, 12:23 Ελπίζω να ισχύει
Να το δουν οι κυβερνήσεις παγκοσμίως και να διαρρέουν εγκαίρως τις υποτιμήσεις νομισμάτων που προτίθενται να κάνουν.
- Veni Vidi Vici
Αν είναι γεμάτα, όχι...αν τα έχεις αδειάσει έχουν συνεισφέρει κι αυτά μαζί με τη σύζυγο.Gewponos90 έγραψε: 16 Μαρ 2020, 12:22Naranjita έγραψε: 16 Μαρ 2020, 11:36 βότκες, ουισκια, ρακες και γενικα αλκοολουχα δυνατά έχετε σπίτι;
Έχω από όλα. Επίσης έχω και ελαφρως πρησμένο συκώτι. Λες να φταίνε αυτά;
Αlea jacta est
O coronavirus καλπάζει στην Ευρώπη λόγω της ΕΕ και της εγκληματικής αμέλειας των Ιταλών. Μόλις έσκασαν τα κρούσματα στη Λομβαρδια έπρεπε να κάνουν 2 πράγματα. Η Ιταλία να βάλει σε καραντίνα όλη τη Βόρεια Ιταλία (και όχι 5 χωριά) και η Ευρώπη να απαγορεύσει τις πτήσεις και να θέτει σε καραντίνα όποιον έρχεται από Ιταλία για 14 μέρες. Δεν το έκαναν και ιδού τα αποτελέσματα. Στην Ασία φέρθηκαν διαφορετικά και φαίνεται να κερδίζουν το στοίχημα. Εβαλαν στην Ασία σαν προτεραιότητα τις ζωές των ανθρώπων και όχι την οικονομία τους. Στην ΕΕ έκαναν το αντίθετο αλλά στο τέλος οι οικονομίες στην Ευρώπη θα καταρρεύσουν ενώ στην Ασία σιγά σιγά θα ανακάμψουν. Τώρα ότι μέτρα και να πάρουν το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να περιορίσουν τους νεκρούς. Η να κάνεις σαν τους Βρετανούς που σφυρίζουν αδιάφορα αλλά όταν θα τους μαζεύουν τους νεκρούς με τα χέρια θα αρχίσουν και εκεί να αλλάζουν τακτική.
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Για κυκλοφορήστε το λίγο να δω κάτι...vatraxos έγραψε: 16 Μαρ 2020, 12:23 Ελπίζω να ισχύει
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 219 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αλιόσα
-
- 1 Απαντήσεις